Starcraft 2

poruka: 4.260
|
čitano: 735.324
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Starcraft i Starcraft 2
WItcher kaže...

Zašto većina ovdje mrzi Terrane ?

zato jer misle da su imba

16 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Pa i jesu malo overpowerani...

Kill a man, one is a murderer; Kill a milion, a conqueror; Kill them all, a God.- Jean Rostand(1894-1977)

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Dok sa protossima napravim negdje  5 pylona  kad mi pokaže svu tu mrežu  to tako šteka ko ludo .

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.8.2010 18:51 (WItcher).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
WItcher kaže...

Dok sa protossima napravim negdje  5 pylona  kad mi pokaže svu tu mrežu  to tako šteka ko ludo .

joj to i mene zna iritirati a tek kad ih je desetak na malom mjestu...slideshow dobijem Izlanuo se

Stoja
17 godina
neaktivan
Stoja kaže...
WItcher kaže...

joj to i mene zna iritirati a tek kad ih je desetak na malom mjestu...slideshow dobijem Izlanuo se

Na low detaljima se to polje ne vidi i nema slideshow-a.

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
16 godina
PROTECTOR kaže...

Na low detaljima se to polje ne vidi i nema slideshow-a.

Eh pa nisam valjda spao na to da RTS moram igrati na low detaljima....igra mi sve vuče na ultra bez ikakvog trzanja čak i kad je gomila jedinica na ekranu, jedino kad se te mreže pylona pojavi na jednom mjestu onda bude ludo, srećom odmah postavim pylon pa nije toliko strašnoBelji se

Stoja
16 godina

Baš danas malo igrao skirmish 3v3 sa terranom i sa prottosom i baš se vidi da su terani jači, snjima sam rasturio samo tako samo sa marincima i marauderima, sa protosima sam radio svašta i svakakve kombinacije i opet me zgazili...ali sam se iznenadio da mi je prosječni apm 60, recite mi koliko je to dobro za nekoga tko igra starcraft svega 2 tjedna?Belji se

===

Moderator: upute o crackanju, zaobilaženju zaštita i sl. također se smatraju nedozvoljenima.

Stoja
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.8.2010 9:57 (naxeem).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Starcraft i Starcraft 2

Smatram da treba težiti tome da apm bude barem 100. Meni sa zergom nije problem imati prosječni apm 120-ak i nekakav peak od 160, ali nije mi jasno kako određeni pojedinci imaju apm preko 200, a navodno bez bespotrebnih klikova.

Herbalife
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
nCh! kaže...

Smatram da treba težiti tome da apm bude barem 100. Meni sa zergom nije problem imati prosječni apm 120-ak i nekakav peak od 160, ali nije mi jasno kako određeni pojedinci imaju apm preko 200, a navodno bez bespotrebnih klikova.

Evo sad sam baš opet gledao meni isto tako peak zna biti do 160 ali prosjek je tu 55-60. Jednostavno nemogu sve pohvatati, za sada sam počeo uspješno raditi da mogu i boriti se i proizvoditi novu vojsku, i dosta brzo bi išao na novi expansion. Ali zato usred borbe zaboravim na radnike pa ih nemam puno, a i zaboravim napraviti upgradeove...ali neka malo po malo se ide.

Stoja
17 godina
Starcraft i Starcraft 2

Ako vidiš da imaš prednost nad svojim protivnikom to trebaš iskoristiti da se što prije pricrpiš jer jako brzo se osjeti razlika u ekonomiji. Što se glavne baze tiče trebaš u što kraćem roku tamo imati 30 radilica da bi optimalno iskorištavao resurse. Idu ti po 3 radilice na svaku plinaru (dakle to je 6) te po 3 radilice na svaki paket minerala (njih ima 8, dakle to je 24). Da bi postigao apm od 100-120 prosječan, moraš imati i zgrade pod kontrolnim grupama da bi konstantno gradio nove jedinice dok napadaš ili se braniš.

Herbalife
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
nCh! kaže...

Ako vidiš da imaš prednost nad svojim protivnikom to trebaš iskoristiti da se što prije pricrpiš jer jako brzo se osjeti razlika u ekonomiji. Što se glavne baze tiče trebaš u što kraćem roku tamo imati 30 radilica da bi optimalno iskorištavao resurse. Idu ti po 3 radilice na svaku plinaru (dakle to je 6) te po 3 radilice na svaki paket minerala (njih ima 8, dakle to je 24). Da bi postigao apm od 100-120 prosječan, moraš imati i zgrade pod kontrolnim grupama da bi konstantno gradio nove jedinice dok napadaš ili se braniš.

Da to polako i radim, imao sam 4 baracke i sve na grupama plus command center. A radnika sam imao 30-ak samo što sam onda kako su se trošili minerali na početnoj lokaciji slao sam ih na ekstenziju. Ali opet trebao sam ih više, u prošloj partiji sam ih imao jedno 45 i ekonomija divljala ko ludaBelji se

Jednostavno od silne brzine neznam što prije da uradim, baš vidim na replayu kako na neke stvari poptuno zaboravim jer sam okupiran nečim drugim i slično. I također me još muči to scoutanje protivnika, jer kad mu kaže da ode u bazu ja zaboravim na njega jer gledam što radim u bazi pa mi ga ube a nisam pola baze otkrio...Izlanuo se Nema sad ću morati krenuti na very hard, ovo na hard je sad postala zafrkancijaBelji se

Stoja
15 godina
neaktivan
Stoja kaže...
nCh! kaže...

Da to polako i radim, imao sam 4 baracke i sve na grupama plus command center. A radnika sam imao 30-ak samo što sam onda kako su se trošili minerali na početnoj lokaciji slao sam ih na ekstenziju. Ali opet trebao sam ih više, u prošloj partiji sam ih imao jedno 45 i ekonomija divljala ko ludaBelji se

Jednostavno od silne brzine neznam što prije da uradim, baš vidim na replayu kako na neke stvari poptuno zaboravim jer sam okupiran nečim drugim i slično. I također me još muči to scoutanje protivnika, jer kad mu kaže da ode u bazu ja zaboravim na njega jer gledam što radim u bazi pa mi ga ube a nisam pola baze otkrio...Izlanuo se Nema sad ću morati krenuti na very hard, ovo na hard je sad postala zafrkancijaBelji se

sve ti je to jos nista dok ne zaigras protiv pravih igraca

16 godina
TopForumaš kaže...

sve ti je to jos nista dok ne zaigras protiv pravih igraca

Znam istina, to je nešto sasvim deseto onda, ali evo čudim kako mene koji inače nisam hardcore RTS-ovac da me ova igra vuče da igram bolje..obično rts-ovi bi bili da odvrtim kampanju malo skirmiša i tako i poslije me prođe gušt, samo par me uspjelo na duže vrijeme zagrijati a i oni su mi dosadili. A možda je to što i nemam niš pametnije na kompu igrati pa onda ovo derem...Belji se

Stoja
16 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Pocele su prijave za trecu gamer.hr starligu, ukratko, to je liga koja se igra mjesec dana, prvo je faza sa vise skupina sa po 6-8 igraca, nakon toga idu bracketsi, najvjerovatnije sa losser bracketsima, ugl. vise o tome mozete procitati i komentirati ovdje: http://gamer.hr/forum/viewtopic.php?f=89&t=39936

a prijave se vrse ovdje:
http://gamer.hr/forum/viewtopic.php?f=89&t=39937

tolko od mene, pozdrav!

0 0 hvala 2
17 godina
Starcraft i Starcraft 2

Igrao sam u platinumu u beti. Uglavnom najvažniji u igri je konstantni scout protivnika, jer ako krene na tebe a ti nemaš kontru lagano ti je gg. Kad sam uzeo original, placemente sam odigrao blago rečeno sakato, a nikako da si uzmem vremena da bacim par partija dnevno da se vratim u plat i 1v1.

1v1 me bacilo u silver, dok sam 2v2 i 3v3 u platinumu bez problema.

Herbalife
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.8.2010 15:38 (nCh!).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nCh! kaže...

Probaj kite-ati sa marincima,marauderima i medivacima. APM ide preko 200 bez problema.

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

U terraniam  Battlecruiseri  i Thorovi jednostavno su prejaki .

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
WItcher kaže...

U terraniam  Battlecruiseri  i Thorovi jednostavno su prejaki .

Meni je zasada najbolje igrat sa Protossima jer imaju bunkere koji odrađuju gotovo sve stavim ih hrpu na jedno mjesto započetak, a ubrzo napravim par Collosa i više mi neprijatelj nemože ništa iako bi iskusni igrači vrlo lagano probili moju obranu zasada protiv AI ovo jako dobro pali.

Na divljaštvo odgovorimo još večim divljaštvom...
16 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

terran je op, protoss nema skoro nikakve šanse

pogledajte samo intel extreme masters, ni 1 protos nije prošao a zergovi su samo tako pušili od terrana. a za sve oni koji govore da su reaperi loši... NEMATE POJMA. tip je u finalu samo po reapersima pičio i pobijedio, je da ima nenormalan micro ali jbg stuko je onog idra-u zerga samo tako (aj ok ovaj je išao na expanziju svaki puta pa je i to bio razlog)

nego, jel vi znate neke repse di se mogu vidjeti od koreanaca, i jel pravi prof. igrači iz koree prelaze na sc2 ili još uvijek igraju isključivo sc1?

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.8.2010 21:59 (domac1986).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Zergovi su jako nezgodni, nemoj tako. Treba znat' :)

Inače ni Protossi nisu loši.

Problem je što mnogi ne koriste sve što mogu. Npr. Reaperi NISU rush-only jedinice, već mogu biti vrlo opasni u end-gameu.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

http://eu.battle.net/sc2/en/profile/326029/1/LiquidTLO/

jeli to stvarno on?

da jest evo dokaza jedan od njegovih match historya

igro je i protiv,whitera,clouda,dimage itd.

btw mogu bilo koga od njih dodati također

lol naravno necu nisam lud

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.8.2010 0:17 (TopForumaš).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Starcraft i Starcraft 2
Moze li raditi starcraft 2 na ovoj konfi: 1.73 ghz intel celeron, intel gma 450, 1 gb ram, xp sp2?
How yes no.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Malo sam igrao dvojku i moram priznat odlična je igrica. (uzevši u obzir da nisam ljubitelj SF igara)

Samo mi malo šteka moram bolju konfu nabavit! Belji se

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Starcraft i Starcraft 2

Ako nekog zanima mjenjam steam account za Starcraft2.

Na divljaštvo odgovorimo još večim divljaštvom...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
domac1986 kaže...

pogledajte samo intel extreme masters, ni 1 protos nije prošao a zergovi su samo tako pušili od terrana. a za sve oni koji govore da su reaperi loši... NEMATE POJMA. tip je u finalu samo po reapersima pičio i pobijedio, je da ima nenormalan micro ali jbg stuko je onog idra-u zerga samo tako (aj ok ovaj je išao na expanziju svaki puta pa je i to bio razlog)

nego, jel vi znate neke repse di se mogu vidjeti od koreanaca, i jel pravi prof. igrači iz koree prelaze na sc2 ili još uvijek igraju isključivo sc1?

Da ti reaperi se čine nebalansirani, ali svejedno mislim da terrani nisu tolko nadmoćni, oni su OP u početku igre, a što igra ide dalje protiv zergova oni imaju sve manje šanse. Protossi su dobri i da je na ovom turniru bio tester on bi ga vjerovatno i osvojio, čovjek stvarno razvaljuje sa protossima.

Potpis
15 godina
neaktivan
hellraiser1110 kaže...
domac1986 kaže...

Da ti reaperi se čine nebalansirani, ali svejedno mislim da terrani nisu tolko nadmoćni, oni su OP u početku igre, a što igra ide dalje protiv zergova oni imaju sve manje šanse. Protossi su dobri i da je na ovom turniru bio tester on bi ga vjerovatno i osvojio, čovjek stvarno razvaljuje sa protossima.

naravno kad on igra za zivot njegov posao je da igra sc2 dok recimo nony iz team liquida studira

btw tester je koreanac te pripadnik ogs klana to jos samo dokazaju kolko je dobar

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.8.2010 14:41 (TopForumaš).
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Samo hoću reći da nisu protossi za bacit, netreba mi history lesson, po meni je trenutno najbolji igrač starcrafta ogsTheSTC. Na HDstarcraftu ima njegovih mečeva pa pogledajte malo.

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Ekipa što je starcraft 2 client? Kada sa ga pokrenuo počeo je download od cca 7G. Da li je to digitalna verzija igre?

0 0 hvala 0
17 godina
lipi10 kaže...

Ekipa što je starcraft 2 client? Kada sa ga pokrenuo počeo je download od cca 7G. Da li je to digitalna verzija igre?

Da, to je cijela igra, koju nećeš moći igrati ako nemaš legalni ključ.

http://ad-infinitum.biz.hr/index.php Hrvatska Star Trek Online Flota
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice