Starcraft 2

poruka: 4.260
|
čitano: 735.007
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Starcraft i Starcraft 2
Snowie kaže...

jer ako ne reagiras na pravi nacin gubis instantno...

A gle, o tome i govorim. Ukusi su različiti, i imam razumijevanja. Mene eto trenutno smeta što svaku proceduralnu pogrešku (npr, na tren zaboraviš pumpat radilice) plačaš gubitkom igre. Nakon 10 minuta igre vec se vidi pobjednik.

Gledam i replayeve, u kolikom postotku replayeva se dogodi obrat? 5%? 10%?

Evo ljudi se žale na MMM build. No, kao teran, mogu reći da ako NE radim MMM build, već ako pokušavam biti imalo kreativniji, da razbijem dosadu, gubim. Odmah. Bolno odmah. Dakle svaku igru sam prisiljen na isti build order. Ima jedinica koje postoje u igri a izgradio sam ih par puta u 200 partija.

Kvragu, imam osjećaj da mogu napisati autohotkey skriptu za prvih 5 minuta svake igre. Eto, moj osjećaj. Al dobro, nije tako strašno, dobar je omjer adrenalin/uloženo. Bolji nego na pokeru :)

17 godina
Starcraft i Starcraft 2

Pa može se i reći tako, stalno idem po istom redu. No neočekivane su radnje neprijatelja, svaki put su drukčiji.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tomo Yoda kaže...
post kaže...
Xorantu kaže...

Dobro onda je li se po vasem misljenju isplati dati novac za Starcraft 2 ?

Iskreno, ne znam.

Evo odigrao sam cca 200 partija, i trenutno me MP više iritira nego zabavlja. Inače nisam RTS igrač, navikao sam na FPSove. Odigrao sam tisuće online/lan partija raznih FPS, nikad nisam imao ovakav osjećaj repetitivnosti.

Jel se može prodat SC2 key? Viče

P.S. Najgore od svega, upravo sama igra te prisiljava na to da uvijek igraš identično, gotovo skriptirano. Bilo kakava varijacija na temu se vrlo brzo kažnjava. Jedno vrijeme sam išao eksperimentirati sa varijacijama na poznate buildove - sve sam izgubio.

Žao mi je što ti se ne sviđa igra.

U principu, zainteresiran sam za kupnju, ali mislim da to mora ići zajedno sa battle.net računom. Ispravite me ako griješim,,, 

Jesi li samo kupio key? 

Samo key - battle.net račun ne plaćaš. Free, otvoriš bilo kada. Al da, naravno, key je vezan uz bnet account. Preprodati key znaci preprodati taj acc.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.8.2010 12:00 (post).
16 godina
Starcraft i Starcraft 2

Da to se i meni čini kako igra postane relativno monotona(govorim relativno, isto kao što je nekima dosadno fps, samo pucaš reloadaš umirešBelji se) Jer recimo gledao sam tako dosta raznih replaya i isto tako primječujem sve se svodi na isto. Ako si teran koriste maraudere marince, tenkove, vikinge. Nisam naletio da netko koristi thora ili recimo banshee ili battlecruiser. A također nisam vidio i helione, ghostove i reapere. Isto tako i sa drugim rasama, svi koriste samo 3-4 jedinice a ove ostale nikad ne naprave. Sad neznam jesam li premalo videa vidio ali to mi se tako čini da se sve svodi na istu foru samo sa raznim varijacijama ovisno o tome što protivnik radi.

Čini mi se kao da ima puno taktika ali opet svi koriste jedne te iste, zato me to ne privlači previšeNeodlučan 

Stoja
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Stoja kaže...

Da to se i meni čini kako igra postane relativno monotona(govorim relativno, isto kao što je nekima dosadno fps, samo pucaš reloadaš umirešBelji se) Jer recimo gledao sam tako dosta raznih replaya i isto tako primječujem sve se svodi na isto. Ako si teran koriste maraudere marince, tenkove, vikinge. Nisam naletio da netko koristi thora ili recimo banshee ili battlecruiser. A također nisam vidio i helione, ghostove i reapere. Isto tako i sa drugim rasama, svi koriste samo 3-4 jedinice a ove ostale nikad ne naprave. Sad neznam jesam li premalo videa vidio ali to mi se tako čini da se sve svodi na istu foru samo sa raznim varijacijama ovisno o tome što protivnik radi.

Čini mi se kao da ima puno taktika ali opet svi koriste jedne te iste, zato me to ne privlači previšeNeodlučan 

To su legaue mečevi, ima i drugih stvari. Ja recimo dosta igram 4vs4 for fun koji se ne boduje. Tamo ljudi imaju mašte, vremena, resursa. Nekad idu BC-i, nekad igram s tossom pa idem na voidove ili carriere, nekad marinci, nekad sa zergom čak igram pa napravim puno hidri i iskrcam se s nydus wormom, nekad cannon rush itd.

Da negovorim o custom mapama koje su jako zabavne, meni je recimo COD dosadan nakon nekog vremena, ovo nije.

Ja nežalim onih 445kn, igrat ću je godinama.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
16 godina
Starcraft i Starcraft 2

Ali to bi neznam rekao kao onda veliki nebalans između pro i casual igri, kao ono u league matchavima se igra tako, a kad se zezaš onda igraš tako...to je ono što "ajmo reći" mene smeta. Jer ja bi volio uvijek igrati raznoliko a ne da uvijek idem na istu foru da bi uopće preživio prvih 10 minutaNeodlučan 

Kada bi ovdje bio mod kao AoE da imaš određeno vrijeme kad se nemožete napadati, tek onda bi ja došao na svojeBelji se Kad budeš imao i jaku obranu i jake jedinice pa da onda vidimo tko je jači i tko pametnije koristi jediniceCool Jer mene kad god se spomene RTS meni padaju na pamet AoE igre kada smo frendovi po 2-3 sata jednu partiju igrali, to je za mene strategija hehe. Iako mi se SC2 sviđa ali ću najverojatnije ostati na kampanji i skirmishu. Iako i skirmish mi ista stvar jer sve to prebrzo traje, ono ili ćeš pobijediti u 15 minuta ili ćeš izgubiti još i prije...

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

bnet je opet u qurcu

sad ne prikazuje achievmente,portrete i match history

ostalo je sve redu

i da nije samo meni pitao sam druge igracei frendove te imaju identican problem

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Ali to bi neznam rekao kao onda veliki nebalans između pro i casual igri, kao ono u league matchavima se igra tako, a kad se zezaš onda igraš tako...to je ono što "ajmo reći" mene smeta. Jer ja bi volio uvijek igrati raznoliko a ne da uvijek idem na istu foru da bi uopće preživio prvih 10 minutaNeodlučan 

Kada bi ovdje bio mod kao AoE da imaš određeno vrijeme kad se nemožete napadati, tek onda bi ja došao na svojeBelji se Kad budeš imao i jaku obranu i jake jedinice pa da onda vidimo tko je jači i tko pametnije koristi jediniceCool Jer mene kad god se spomene RTS meni padaju na pamet AoE igre kada smo frendovi po 2-3 sata jednu partiju igrali, to je za mene strategija hehe. Iako mi se SC2 sviđa ali ću najverojatnije ostati na kampanji i skirmishu. Iako i skirmish mi ista stvar jer sve to prebrzo traje, ono ili ćeš pobijediti u 15 minuta ili ćeš izgubiti još i prije...

Ah sad onda to ne bi bio SC takva je igra i takvu je volimo. Osobno sam igrao masu strategija, ali ova je jedina koja me privukla. Igram u platini i igra je dosta raznolika, ima puno cheeseva što mi se ne sviđa jer više volim macro game pošto igram sa zergovima, ali svejedno bude epic mečeva. Nisam igrao puno mp od kad je igra izašla imam možda 70-ak mečeva sve zajedno iz svih modova, ali sam u beti dosta igrao i u beti sam zavolio igru.

Inače ako misliš da svaki meč traje 15 min varaš se, bio je na day9 daily jedan meč od 2 sata koji je čak završio neriješeno jer mapa bila mined out i zerg nije mogao ubit terrana koji je liftao zgrade, a terran nije imao čime ubit zerga, pa sam gledao i meč od sat vremena između whiteRe i dalailamera, tlo je imao nekoliko podugačkih mečeva preko 40 min, a imao sam i ja preko 30 min mečeva možda 10-15. Tako da sve ovisi kako se igra razvija.

Potpis
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.8.2010 15:36 (hellraiser1110).
16 godina
Starcraft i Starcraft 2

A da ukusi su različiti, ja inače nisam nešto RTS fan, ali volim bolje naslove zaigrati(tipa aoe, warcraft, evo sad SC, c&c neki naslovi).

A čuj sigurno ima dugih mečeva samo što kažem opet je to drugačije nego ono što ja volim. Jer mislim da u SC2 nakon 2 sata masovnog klikanja da bi mi ruke otpale od toga...

Ali definitivno u igrama gdje su slabiji igraći partije traju kratko, jer ili ćeš ubiti ili ćeš biti ubijen, jer akcija je konstanta i nema ono kao "e sad ću ja jedno 10-ak minuta si pripremati vojsku i sl." mislim možeš ali će te protivnik do tada triputa zgazitiBelji se 

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
hellraiser1110 kaže...

Ah sad onda to ne bi bio SC takva je igra i takvu je volimo. Osobno sam igrao masu strategija, ali ova je jedina koja me privukla. Igram u platini i igra je dosta raznolika, ima puno cheeseva što mi se ne sviđa jer više volim macro game pošto igram sa zergovima, ali svejedno bude epic mečeva. Nisam igrao puno mp od kad je igra izašla imam možda 70-ak mečeva sve zajedno iz svih modova, ali sam u beti dosta igrao i u beti sam zavolio igru.

Inače ako misliš da svaki meč traje 15 min varaš se, bio je na day9 daily jedan meč od 2 sata koji je čak završio neriješeno jer mapa bila mined out i zerg nije mogao ubit terrana koji je liftao zgrade, a terran nije imao čime ubit zerga, pa sam gledao i meč od sat vremena između whiteRe i dalailamera, tlo je imao nekoliko podugačkih mečeva preko 40 min, a imao sam i ja preko 30 min mečeva možda 10-15. Tako da sve ovisi kako se igra razvija.

Ak se dobro countra može potrajat i do toga dok nestanu resursi. Ja sam na mapi MEGATON 4vs4 igrao do toga da smo skroz sprašili sve resurse na mapi, nemoš vjerovat kak je mirno bilo nitko ništa nema, nema žive duše na mapi.

Jel tko ikad popusio onu tossovsku foru da lik pošalje probe u vašu bazu i napravi asimilatore na vespene gejzirima? Ja sam pao sa stolca, ali taktika mu je upalila i nismo se uspjeli razvit brzo kao oni jer nismo imali plina.

Oko 12h sam se logirao i vidim da mi nema achievmenta niti slike, WTF? Svaki dan je nešto s battlenetom ili lag ili nema achievmenta, to moraju riješit.

Meni osobno najgori protivnik je Zerg jer se brzo širi i ako ga rano nenapadnem mrtav sam, a i ono ukopavanje me ubija te oni infestori mislim što izbacuju zelene ličinke pa se izglegu oni infested marinci ili šta već. Mutaliske lako rješavam.

Trebali ste jučer vidit šta je jedan terran sa reaperima radio "kućištu", ala ja sam poludio od tog micromanagementa. Preporučujem obazevno istražit stimpack za marince kad se ima stimpack i medivace, ma kakve mute, haubice i collosi sve ih pokoljem, obavezno treba imat i par maraudera za te teže unite.

16 godina
neaktivan

Sve ovisi o tome na koga naletiš. Jučer sam odigrao 2 partije 1vs1.  Prvu sam igrao protiv protossa i bio zgažen nakon 10tak minuta.

Drugu sam igrao protiv zerga jedno 45minuta. Iako me je priklao na kraju, baš mi je bilo zabavno. Akcija je tekla nekako ovako:

1. masa zerglinga upada u moju bazu. Priklao sam ih sa marincima bez izgubljene jedinice.

2. frajer mi drma expanziju, koju dižem u zrak i selim na drugo mjesto

3. radim protunapad Marinci + Medivac + tenkići i gazim mu glavnu bazu i jednu expanziju

4. dok mu to derem, mutaliscima mi skoro dokrajčio glavnu bazu

5. Širim ekspanzije i radim vikinge nakon čega je uslijedila odlična air to air bitka

6. Nakon malo jurcanja i naganjanja me dokrajčio

Nisam neki SC2 igrač (štoviše poprilično loš kad vidim kako igra par primjeraka sa ovog foruma), ali uvijek ispada da se najbolje zabaviš kad naletiš na podjednakog igrača. Barem tako vrijedi za mene.

Nema na čemu! --| Google is your friend |--
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

. oni infestori mislim što izbacuju zelene ličinke pa se izglegu oni infested marinci ili šta već.

:) .. gledam svoju bazu i neki marinac mi šetulji unaokolo "svojom voljom" .. WTF, upitnik mi iznad glave kad se najednom rasprsne ko neki zeleni slinavi balon

Nema na čemu! --| Google is your friend |--
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Evo jedan vrhunski kratki meč između 2 koreanska playera: 

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zura kaže...
Hyperion kaže...

. oni infestori mislim što izbacuju zelene ličinke pa se izglegu oni infested marinci ili šta već.

:) .. gledam svoju bazu i neki marinac mi šetulji unaokolo "svojom voljom" .. WTF, upitnik mi iznad glave kad se najednom rasprsne ko neki zeleni slinavi balon

To ti je vjerovatno bio changeling, to je fora za skautanje kod zergova

Potpis
17 godina
Zura kaže...

Sve ovisi o tome na koga naletiš. Jučer sam odigrao 2 partije 1vs1.  Prvu sam igrao protiv protossa i bio zgažen nakon 10tak minuta.

Drugu sam igrao protiv zerga jedno 45minuta. Iako me je priklao na kraju, baš mi je bilo zabavno. Akcija je tekla nekako ovako:

1. masa zerglinga upada u moju bazu. Priklao sam ih sa marincima bez izgubljene jedinice.

2. frajer mi drma expanziju, koju dižem u zrak i selim na drugo mjesto

3. radim protunapad Marinci + Medivac + tenkići i gazim mu glavnu bazu i jednu expanziju

4. dok mu to derem, mutaliscima mi skoro dokrajčio glavnu bazu

5. Širim ekspanzije i radim vikinge nakon čega je uslijedila odlična air to air bitka

6. Nakon malo jurcanja i naganjanja me dokrajčio

Nisam neki SC2 igrač (štoviše poprilično loš kad vidim kako igra par primjeraka sa ovog foruma), ali uvijek ispada da se najbolje zabaviš kad naletiš na podjednakog igrača. Barem tako vrijedi za mene.

Kak te toss može zgazit? Ja kad dobijem tossa za protivnika to je 99% moja pobjeda. Lik mi jednostavno ništa nemože sa onim svojim staklarčićima ni dark templarima, a na voidove se uvijek pripremim.

Imao sam 2-3 takve borbe gdje mi on kolje bazu, a bome koljem i ja njegovu, i onda tko će koga prije ubit i mislim da sam samo jednu takvu izgubio. Prednost terranu zato što on svoje unite obnavlja zato uvijek i pobjedim u tima.

Da to ti je bio changeling, par puta sam ih vidio u svojoj bazi i uvijek primjetio i zaklo, odkako mi je zerg počeo dolazit pred ulaz sa zakopanim infestorima, stalno radim turret na ulazu tek reda radi, dobro dođe i protiv dark templara.

15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

ljudi, ako ima netko tko bi igrao (malo vježbe ne škodi Cool) nek me doda za frenda

id: Esspen

character code: 614

btw evo i mojeg ranka: http://sc2ranks.com/eu/906673/EsspenSmijeh

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

evo i mog ranka http://sc2ranks.com/eu/213724/keyduRa

id: keyduRa

code: 940

Potpis
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Starcraft i Starcraft 2

Dodat ću vas oboje pa kad hoćete nabacimo 2vs2, 3vs3 ili 4vs4.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Danas sam igrao kod prijatelja SC2 i oduševljen sam ali ja ni 2 min. ne mogu izdržati urokaju me ko drogeraša.

U učenju je spas, u neučenju uživanje - sve do zaključivanja ocjena! :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
4ucker kaže...

Danas sam igrao kod prijatelja SC2 i oduševljen sam ali ja ni 2 min. ne mogu izdržati urokaju me ko drogeraša.

Treba prakse, preporučujem prvo kampanju pa protiv compa igrat, pa malo u practice leagua-i igrat tek onda ući u pravu ligu.

I pod challenge preći prve 3 misije sa onim kountranjem unita, ma u biti cijeli challenge preći i bar silver osvojit.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.8.2010 22:26 (Hyperion).
15 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
4ucker kaže...

Treba prakse, preporučujem prvo kampanju pa protiv compa igrat, pa malo u practice leagua-i igrat tek onda ući u pravu ligu.

I pod challenge preći prve 3 misije sa onim kountranjem unita, ma u biti cijeli challenge preći i bar silver osvojit.

ma najbolje neka odmah krene u multiplayer... na pocetku ce ga izgaziti i za tjedan dana ce znati pošteno igrati...

16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
4ucker kaže...

Joj druže, znači dosta treninga da prođem? :) Ugl. nisam se nadao tako dobrim igračima jer mogu za sebe kazati da sam prilično "skilled" SC player, ali rulja s bneta danas me sravnila sa zemljom (sva 3 meča igrao sa protossima).

U učenju je spas, u neučenju uživanje - sve do zaključivanja ocjena! :)
16 godina
neaktivan
post kaže...
Snowie kaže...

jer ako ne reagiras na pravi nacin gubis instantno...

A gle, o tome i govorim. Ukusi su različiti, i imam razumijevanja. Mene eto trenutno smeta što svaku proceduralnu pogrešku (npr, na tren zaboraviš pumpat radilice) plačaš gubitkom igre. Nakon 10 minuta igre vec se vidi pobjednik.

Gledam i replayeve, u kolikom postotku replayeva se dogodi obrat? 5%? 10%?

Evo ljudi se žale na MMM build. No, kao teran, mogu reći da ako NE radim MMM build, već ako pokušavam biti imalo kreativniji, da razbijem dosadu, gubim. Odmah. Bolno odmah. Dakle svaku igru sam prisiljen na isti build order. Ima jedinica koje postoje u igri a izgradio sam ih par puta u 200 partija.

Kvragu, imam osjećaj da mogu napisati autohotkey skriptu za prvih 5 minuta svake igre. Eto, moj osjećaj. Al dobro, nije tako strašno, dobar je omjer adrenalin/uloženo. Bolji nego na pokeru :)

Prvih 5 min je monotono, da, to se slažem, osim ako nije posrijedi neki teški cheese ili obrana od cheesea..

Slažem se i za obrat.

Ali terran, gubiš ako ne radiš MMM? Igraš šablonizirano? Tu nema užitka.

Malo kreativnosti s 1/1/1 buildom, ili npr, što često radim u zadnje vrijeme, odmah nakon prvog barracksa factory, koji preuzme techlab, a barracks si gradi reactor i pumpa marince...Nakon toga, negdje na 35 supply padaju ghost academy i još 1 barracks, ovaj put s tech labom, i neću dalje ići u detalje. Ghost je sam po sebi tako koristan unit, začiniti ti igru i postaje sve puno zabavnije..Naravno to ne znači da ćeš proizvoditi samo njih, 3-4 ghosta u vojsci su i više nego dovoljno. Npr ako igraš TvT a protivnik nema ravena ni missile turreta, empaš mu orbital commande i ždereš vojsku, TvP bacaš EMP sve u 16, TvZ snipaš sve živo. Tu i tamo možeš ubaciti koji nuke ako si u prednosti ili ako ima supply depote/pylone nagomilane, i u sličnim situacijama. Platinum liga, gdje se krećem, podržava ovakav tip kreativnosti...Naravno, do nekih granica, jer moraš pumpati radilice i konstantno scoutati da budeš svjestan što tvoj protivnik čini. I ne smiješ si dopustiti da budeš zatvoren u 1 bazi predugo...

Nothing else matters.
17 godina
D_Inuit kaže...

Prvih 5 min je monotono, da, to se slažem, osim ako nije posrijedi neki teški cheese ili obrana od cheesea..

Slažem se i za obrat.

Ali terran, gubiš ako ne radiš MMM? Igraš šablonizirano? Tu nema užitka.

Malo kreativnosti s 1/1/1 buildom, ili npr, što često radim u zadnje vrijeme, odmah nakon prvog barracksa factory, koji preuzme techlab, a barracks si gradi reactor i pumpa marince...Nakon toga, negdje na 35 supply padaju ghost academy i još 1 barracks, ovaj put s tech labom, i neću dalje ići u detalje. Ghost je sam po sebi tako koristan unit, začiniti ti igru i postaje sve puno zabavnije..Naravno to ne znači da ćeš proizvoditi samo njih, 3-4 ghosta u vojsci su i više nego dovoljno. Npr ako igraš TvT a protivnik nema ravena ni missile turreta, empaš mu orbital commande i ždereš vojsku, TvP bacaš EMP sve u 16, TvZ snipaš sve živo. Tu i tamo možeš ubaciti koji nuke ako si u prednosti ili ako ima supply depote/pylone nagomilane, i u sličnim situacijama. Platinum liga, gdje se krećem, podržava ovakav tip kreativnosti...Naravno, do nekih granica, jer moraš pumpati radilice i konstantno scoutati da budeš svjestan što tvoj protivnik čini. I ne smiješ si dopustiti da budeš zatvoren u 1 bazi predugo...

Neznam baš za ghostove, po meni nepotrebno gubljenje vremena i resursa, a bome i koštaju puno. Te kod mene skoro nikad ni neprođu uvijek scannam i radim turrete oko baze.

17 godina
neaktivan

Nije problem baciti Ghosta u veću vojsku s njukom, a i kao snajperi su odlični.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
16 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

evo za 10 min finale ESL starcraft 2 http://tv.esl.eu/de/

IdrA vs MorroW

[url=http://www.userbars.com][img]http://img36.imageshack.us/img36/7731/ubd3943.png[/img][/url]
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Jos uvijek reklame u mene, jedva cekam i volio bi da IdrA dobije.

Kill a man, one is a murderer; Kill a milion, a conqueror; Kill them all, a God.- Jean Rostand(1894-1977)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

odlicno finale

morrow je pobijedio 3-1

jedino ovaj lik kaj ih nakraju intervjuira je katastrofa jedva govori engleski

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.8.2010 16:22 (TopForumaš).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Solidno finale. Terran-i mi se sve više gade.

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Zašto većina ovdje mrzi Terrane ?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice