Starcraft 2

poruka: 4.260
|
čitano: 735.268
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Dakle još nisu rješili to svrstavanje u skupine kako treba..

Dok se to ne usavrši (taj matchmaking sustav) nema šanse da uletim u MP (tj. kupim igru) Izlanuo se

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

po meni je bolje da me stave protiv jačih protivnika, ja sam isto u platini i dobivam normalne protivnike s kojima sam tu negdje.

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Starcraft i Starcraft 2

Je kad igras 1vs1, ali  kad igras 3vs3, i dobijes favored to su obisno likovi koji se poznaju i krecu skupa odma na jednoga, a dok se ti samo pozdravis sa svojima ode vlak jedan je vec gotov, jer kad neigras sa svjima dode ti lik u platinum da ce on odma na letjelice...a to zavrsi slavno..

Uvijek nesto novo..
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Pa 3v3 i 4v4 je totalno nebalansirano zato se to ni ne igra kompetitivno, to je jedino fora igrat sa frendovima. 2v2 je još ok, a sve više je previše iako je dosta zabavno igrat sa frendovima. 

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Istina, ali kad mi je 3vs3 najdraze igrat, i u zlatnoj mi je bilo taman, ako bi ima jednog saveznika koji je šteka nadoknadis ovako nemos, 1vs1 mi je dosadno skroz, i snervalo me pa mi se neigra, igra sam za placment dobija 4 od 5, i poslje jos dvi partije on mene drzi u silver ligi, sad necu da igram iz inata :D

Uvijek nesto novo..
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Kao prvo boli me đon u koju ligu me baci i živo me zaboli koji sam dokle god mi je igra dobra (inače do sada imam 10 gameova u singleu, omjer 5-5 i u brončanoj sam).

Kampanja je dobra (bar ovo kad se igra na hardu-nije prelagano). Paralelno ću završit kampanju i igrat multi...

Ok, 1 tip je bio puno bolji i da mi stavlja stalno takve nebi bilo zabavno. Ali kad spuvam ili dobijem zamalo-super.

Kao drugo, sve više od 1vs1 mi je bzvze. Il ti je partner koma, ili su ti protivnici luzeri od kojih će se neko odlogirat... I što više igrača to više mogućnosti za zaje..

Žao mi je da nemam malo više vremena pa da bacim više gameova, ali sad će i friendovi u akciju pa valjda budemo i to... (i dalje igramo SC 1).

Jel neko primjetio razliku u APM mjerenju? U SC 1 imam oko 100-130, a tu sam pogledao rep i vidim da mi je prosjek oko 40... Ok, neznam još kratice ni jedinice, ali čini mi se malo prevelika razlika...

17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

prvi dio ne igram jer  mi je supplay (tako nešto) i glavna zgrada iste velićine pa mi je sve malo čudno .

I nekako mi je scv pre veliki naspram  marinca tako da...

i sve ostalo

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.8.2010 14:47 (WItcher).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Hm... meni se osobno više sviđa razlika marinca i scv-a u prvom nego sada. Sada kada su mi u nakupini nemogu uopće razlikovat marinca od SCV-a... al dobro o ukusima se ne raspravlja...

U dvojci mi se ne sviđa to kaj još nije balansirana (Teran je prejak trenutačno, na listi od prvih 200 Europljana među prvih 10 su 8 T, 1 P i 1 Z), al za jedno 2-3 godine budu i to rješili... ;-)

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.8.2010 14:52 (Dala).
17 godina
Starcraft i Starcraft 2

Šta ima mjerač APM-a?

Meni i poljdi ide dosta dobro u 2vs2, jučer sam krenuo igrat sa tossom i prebacili smo se na rush taktiku, ja zealote on marince i mogu reći dosta dobro pali.

Jučer sam par puta krepao od smjeha kao recimo na one 2 njubare koje su išle na cannon rush pa nisu uspjele, ali ne umjesto da krenu na zealote/stalkere ili nešto oni su napravili još canona,ali oko baza i po sredini mape.

Čim sam napravio shuttle droppao sam im se u bazu i poklo ih, a siege tankovi su riješili preostale cannone, onda ja išao na zealot rush i imao sam oko 9-10 zealota, a lik meni pošalje 2-3 zealota da me ubije LOL

Bar je imao lijep doček isparili su mu za 2 sec i ošla mu baza 1min kasnije.

Ja sam u bronze ligi kod 2vs2 i u silver ligi kod 1vs1, ja to jedino igram zbog novih slika i zbog ničeg drugog.

Dala kaže...

Hm... meni se osobno više sviđa razlika marinca i scv-a u prvom nego sada. Sada kada su mi u nakupini nemogu uopće razlikovat marinca od SCV-a... al dobro o ukusima se ne raspravlja...

U dvojci mi se ne sviđa to kaj još nije balansirana (Teran je prejak trenutačno, na listi od prvih 200 Europljana među prvih 10 su 8 T, 1 P i 1 Z), al za jedno 2-3 godine budu i to rješili... ;-)

Najbolji su zato jer relativno brzo se da napraviti marince + medivace i odmah se droppa u bazu, no neprolazi uvijek.

Stalkeri su mi nekak preslabi i previše koštaju, s marincima + stimpack ih pokoljem sam tako. Kak taj stim pack rula, 10x više nego u prvom dijelu.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.8.2010 14:56 (Hyperion).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Starcraft i Starcraft 2

Izašao novi patch:

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Hyperion kaže...

Izašao novi patch:

Da, i oprez svima koji imaju piratski SC2 jer ovaj patch će vas uhebat i nećete moći više igrati, barem je mene zeznuo i ponovna instalacija cracka nije pomogla, vjerojatno ću morati reinstal igre...a taman ostao na 2 levela da završim kampanju na hardPlač

Stoja
17 godina
Hyperion kaže...

Šta ima mjerač APM-a?

Meni i poljdi ide dosta dobro u 2vs2, jučer sam krenuo igrat sa tossom i prebacili smo se na rush taktiku, ja zealote on marince i mogu reći dosta dobro pali.

Jučer sam par puta krepao od smjeha kao recimo na one 2 njubare koje su išle na cannon rush pa nisu uspjele, ali ne umjesto da krenu na zealote/stalkere ili nešto oni su napravili još canona,ali oko baza i po sredini mape.

Čim sam napravio shuttle droppao sam im se u bazu i poklo ih, a siege tankovi su riješili preostale cannone, onda ja išao na zealot rush i imao sam oko 9-10 zealota, a lik meni pošalje 2-3 zealota da me ubije LOL

Bar je imao lijep doček isparili su mu za 2 sec i ošla mu baza 1min kasnije.

Ja sam u bronze ligi kod 2vs2 i u silver ligi kod 1vs1, ja to jedino igram zbog novih slika i zbog ničeg drugog.

Najbolji su zato jer relativno brzo se da napraviti marince + medivace i odmah se droppa u bazu, no neprolazi uvijek.

Stalkeri su mi nekak preslabi i previše koštaju, s marincima + stimpack ih pokoljem sam tako. Kak taj stim pack rula, 10x više nego u prvom dijelu.

hehe, 1vs1 sam gold, 2vs2 platinum (ja i frend smo se ufurali :), pa smo se probili iz silvera).

U nižim ligama (bronze, silver, gold) stalno se igraju cheese taktike, nikaj čudnoga :)). Inače dok vidim da mi protivnik ide na rush/proxy ili sl., zabarikadiram ulaz, i par cannona iza zgrada i nema šanse da me rusha.  Jedino onda vegitiram neko vrijeme na jednoj bazi, ali tehnološki sam jači od njega, što na kraju prevagne. Nekad samo postavim 2 zealot-a na ulaz (za tenkanje), a cannoni bombardiraju od iza. Ali to samo funkcionira kod 1vs1, kod 2vs2 previše trupa imaju protivnici i zealoti popuste :)

Inače ako vidiš cannon rush (većinom ide u neki tamni kutak mape), samo se dalje razvijaj (on mora doskakutati to tvojih proba/nexus-a ili na što već cilja), napravi par jedinica i pošalji mu u bazu (gdje sigurno nema ništa) i to je "gg".

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Šta ima mjerač APM-a?

Da, kad gledaš replay. Gore lijevo imaš izbornik sa raznim stats, između ostalog APM. Kod mene redovito cca 25 Izlanuo se

15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

ja isto jedino partiju mogu dobiti cheesom

bez obzira na mapu bez obzira na bilo sta uvijek igram 2 gate zealot rush

to je sve

probao sam mnogo taktika mnogo buildova i uvijek gubim od ranog pusha ili od clockanih unita ili od mutaliska

tak da nemam izbora ak hocu ostati u gold ligi

a igram ovak meceve normalno 1v1 ali na custom game tam di u igri nisu bodovi

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Da, i oprez svima koji imaju piratski SC2

Ja zato patcheve uopće ne skidam. SP dio je sasvim fino ispeglan i bez dodatnog 'krpanja' Namigiva

Lijep pozdrav ;)
16 godina
Dado_ZG78 kaže...

Ja zato patcheve uopće ne skidam. SP dio je sasvim fino ispeglan i bez dodatnog 'krpanja' Namigiva

Ma ni ja nisam htio, pa kad je prvi došao rekao ajde probat ću ne košta me. I prošao patch sve radi, a dobar je patch jer je ubrzao auto-save pa mi više ne bi zatrznulo kad save-a. Sad nisam gledao kad sam upalio igru i bilo je kasno kad sam skužio da je izašao patch i sad je gotovo...

Stoja
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

OH YEAAAAAAAH!

Presretan sam ;)))))

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.8.2010 19:02 (TopForumaš).
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TrutYF kaže...

Istina, ali kad mi je 3vs3 najdraze igrat, i u zlatnoj mi je bilo taman, ako bi ima jednog saveznika koji je šteka nadoknadis ovako nemos, 1vs1 mi je dosadno skroz, i snervalo me pa mi se neigra, igra sam za placment dobija 4 od 5, i poslje jos dvi partije on mene drzi u silver ligi, sad necu da igram iz inata :D

Igra te ne stavlja u lige po pobjedama već po tvojim statistikama i tvoje statistike pokazuju da si u rangu silvera igraj još i ako budeš pobjeđivao često promotat će te.

Potpis
17 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

OH YEAAAAAAAH!

Presretan sam ;)))))

Dobar si. Ja sam 75 u istoj.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
15 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

OH YEAAAAAAAH!

Presretan sam ;)))))

Pa kak možeš biti prvi, a imaš bonus pool 192???

15 godina
neaktivan
vgetik kaže...
TopForumaš kaže...

OH YEAAAAAAAH!

Presretan sam ;)))))

Pa kak možeš biti prvi, a imaš bonus pool 192???

nisam vise prvi

to me bas promotalo pa sam zato stavio taj SS jer sam upo u platinum

15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

imam jedno pitanje ako mi možete odgovorit....ja neznam kako da igram singleplayer.....kad uđem u igricu traži me da napravim acc na netu...jeli kako moguće igrati tu igru bez da moram ići na internet....riječ je naravno o starcraftu 2

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Aktiviras igru na battle.net accountu,ulogiras se jedanput i nakon toga mozes igrati offline(recimo,play as guest)

15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

a gdje ima onaj cd-key i jel to potrebno

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Unutar kutije tvoje novo kupljene igreNevinašce

Uvijek nesto novo..
17 godina
Dajte se javite na PM sa mejlovima da vas dodam na friends list.
Tražim koga god da nije retard za 2vs2 3vs3
17 godina

Jel se Noobovi klasificiraju kao retardi? Belji se

Think locally, act globally...
17 godina
Ne.
15 godina
Starcraft i Starcraft 2

@supreme commander daj se smiri malo,nisu svi hc igrači kao ti

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SupremeCommander kaže...

Jel se Noobovi klasificiraju kao retardi? Belji se

Ponekad doduše se nađu osobe koje spadaju u obje kategorije istovremeno Namigiva

Lijep pozdrav ;)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice