Dakle još nisu rješili to svrstavanje u skupine kako treba..
Dok se to ne usavrši (taj matchmaking sustav) nema šanse da uletim u MP (tj. kupim igru)
Dakle još nisu rješili to svrstavanje u skupine kako treba..
Dok se to ne usavrši (taj matchmaking sustav) nema šanse da uletim u MP (tj. kupim igru)
po meni je bolje da me stave protiv jačih protivnika, ja sam isto u platini i dobivam normalne protivnike s kojima sam tu negdje.
Je kad igras 1vs1, ali kad igras 3vs3, i dobijes favored to su obisno likovi koji se poznaju i krecu skupa odma na jednoga, a dok se ti samo pozdravis sa svojima ode vlak jedan je vec gotov, jer kad neigras sa svjima dode ti lik u platinum da ce on odma na letjelice...a to zavrsi slavno..
Pa 3v3 i 4v4 je totalno nebalansirano zato se to ni ne igra kompetitivno, to je jedino fora igrat sa frendovima. 2v2 je još ok, a sve više je previše iako je dosta zabavno igrat sa frendovima.
Istina, ali kad mi je 3vs3 najdraze igrat, i u zlatnoj mi je bilo taman, ako bi ima jednog saveznika koji je šteka nadoknadis ovako nemos, 1vs1 mi je dosadno skroz, i snervalo me pa mi se neigra, igra sam za placment dobija 4 od 5, i poslje jos dvi partije on mene drzi u silver ligi, sad necu da igram iz inata :D
Kao prvo boli me đon u koju ligu me baci i živo me zaboli koji sam dokle god mi je igra dobra (inače do sada imam 10 gameova u singleu, omjer 5-5 i u brončanoj sam).
Kampanja je dobra (bar ovo kad se igra na hardu-nije prelagano). Paralelno ću završit kampanju i igrat multi...
Ok, 1 tip je bio puno bolji i da mi stavlja stalno takve nebi bilo zabavno. Ali kad spuvam ili dobijem zamalo-super.
Kao drugo, sve više od 1vs1 mi je bzvze. Il ti je partner koma, ili su ti protivnici luzeri od kojih će se neko odlogirat... I što više igrača to više mogućnosti za zaje..
Žao mi je da nemam malo više vremena pa da bacim više gameova, ali sad će i friendovi u akciju pa valjda budemo i to... (i dalje igramo SC 1).
Jel neko primjetio razliku u APM mjerenju? U SC 1 imam oko 100-130, a tu sam pogledao rep i vidim da mi je prosjek oko 40... Ok, neznam još kratice ni jedinice, ali čini mi se malo prevelika razlika...
prvi dio ne igram jer mi je supplay (tako nešto) i glavna zgrada iste velićine pa mi je sve malo čudno .
I nekako mi je scv pre veliki naspram marinca tako da...
i sve ostalo
Hm... meni se osobno više sviđa razlika marinca i scv-a u prvom nego sada. Sada kada su mi u nakupini nemogu uopće razlikovat marinca od SCV-a... al dobro o ukusima se ne raspravlja...
U dvojci mi se ne sviđa to kaj još nije balansirana (Teran je prejak trenutačno, na listi od prvih 200 Europljana među prvih 10 su 8 T, 1 P i 1 Z), al za jedno 2-3 godine budu i to rješili... ;-)
Šta ima mjerač APM-a?
Meni i poljdi ide dosta dobro u 2vs2, jučer sam krenuo igrat sa tossom i prebacili smo se na rush taktiku, ja zealote on marince i mogu reći dosta dobro pali.
Jučer sam par puta krepao od smjeha kao recimo na one 2 njubare koje su išle na cannon rush pa nisu uspjele, ali ne umjesto da krenu na zealote/stalkere ili nešto oni su napravili još canona,ali oko baza i po sredini mape.
Čim sam napravio shuttle droppao sam im se u bazu i poklo ih, a siege tankovi su riješili preostale cannone, onda ja išao na zealot rush i imao sam oko 9-10 zealota, a lik meni pošalje 2-3 zealota da me ubije LOL
Bar je imao lijep doček isparili su mu za 2 sec i ošla mu baza 1min kasnije.
Ja sam u bronze ligi kod 2vs2 i u silver ligi kod 1vs1, ja to jedino igram zbog novih slika i zbog ničeg drugog.
Hm... meni se osobno više sviđa razlika marinca i scv-a u prvom nego sada. Sada kada su mi u nakupini nemogu uopće razlikovat marinca od SCV-a... al dobro o ukusima se ne raspravlja...
U dvojci mi se ne sviđa to kaj još nije balansirana (Teran je prejak trenutačno, na listi od prvih 200 Europljana među prvih 10 su 8 T, 1 P i 1 Z), al za jedno 2-3 godine budu i to rješili... ;-)
Najbolji su zato jer relativno brzo se da napraviti marince + medivace i odmah se droppa u bazu, no neprolazi uvijek.
Stalkeri su mi nekak preslabi i previše koštaju, s marincima + stimpack ih pokoljem sam tako. Kak taj stim pack rula, 10x više nego u prvom dijelu.
Izašao novi patch:
Da, i oprez svima koji imaju piratski SC2 jer ovaj patch će vas uhebat i nećete moći više igrati, barem je mene zeznuo i ponovna instalacija cracka nije pomogla, vjerojatno ću morati reinstal igre...a taman ostao na 2 levela da završim kampanju na hard
Šta ima mjerač APM-a?
Meni i poljdi ide dosta dobro u 2vs2, jučer sam krenuo igrat sa tossom i prebacili smo se na rush taktiku, ja zealote on marince i mogu reći dosta dobro pali.
Jučer sam par puta krepao od smjeha kao recimo na one 2 njubare koje su išle na cannon rush pa nisu uspjele, ali ne umjesto da krenu na zealote/stalkere ili nešto oni su napravili još canona,ali oko baza i po sredini mape.
Čim sam napravio shuttle droppao sam im se u bazu i poklo ih, a siege tankovi su riješili preostale cannone, onda ja išao na zealot rush i imao sam oko 9-10 zealota, a lik meni pošalje 2-3 zealota da me ubije LOL
Bar je imao lijep doček isparili su mu za 2 sec i ošla mu baza 1min kasnije.
Ja sam u bronze ligi kod 2vs2 i u silver ligi kod 1vs1, ja to jedino igram zbog novih slika i zbog ničeg drugog.
Najbolji su zato jer relativno brzo se da napraviti marince + medivace i odmah se droppa u bazu, no neprolazi uvijek.
Stalkeri su mi nekak preslabi i previše koštaju, s marincima + stimpack ih pokoljem sam tako. Kak taj stim pack rula, 10x više nego u prvom dijelu.
hehe, 1vs1 sam gold, 2vs2 platinum (ja i frend smo se ufurali :), pa smo se probili iz silvera).
U nižim ligama (bronze, silver, gold) stalno se igraju cheese taktike, nikaj čudnoga :)). Inače dok vidim da mi protivnik ide na rush/proxy ili sl., zabarikadiram ulaz, i par cannona iza zgrada i nema šanse da me rusha. Jedino onda vegitiram neko vrijeme na jednoj bazi, ali tehnološki sam jači od njega, što na kraju prevagne. Nekad samo postavim 2 zealot-a na ulaz (za tenkanje), a cannoni bombardiraju od iza. Ali to samo funkcionira kod 1vs1, kod 2vs2 previše trupa imaju protivnici i zealoti popuste :)
Inače ako vidiš cannon rush (većinom ide u neki tamni kutak mape), samo se dalje razvijaj (on mora doskakutati to tvojih proba/nexus-a ili na što već cilja), napravi par jedinica i pošalji mu u bazu (gdje sigurno nema ništa) i to je "gg".
Šta ima mjerač APM-a?
Da, kad gledaš replay. Gore lijevo imaš izbornik sa raznim stats, između ostalog APM. Kod mene redovito cca 25
ja isto jedino partiju mogu dobiti cheesom
bez obzira na mapu bez obzira na bilo sta uvijek igram 2 gate zealot rush
to je sve
probao sam mnogo taktika mnogo buildova i uvijek gubim od ranog pusha ili od clockanih unita ili od mutaliska
tak da nemam izbora ak hocu ostati u gold ligi
a igram ovak meceve normalno 1v1 ali na custom game tam di u igri nisu bodovi
Da, i oprez svima koji imaju piratski SC2
Ja zato patcheve uopće ne skidam. SP dio je sasvim fino ispeglan i bez dodatnog 'krpanja'
Ja zato patcheve uopće ne skidam. SP dio je sasvim fino ispeglan i bez dodatnog 'krpanja'
Ma ni ja nisam htio, pa kad je prvi došao rekao ajde probat ću ne košta me. I prošao patch sve radi, a dobar je patch jer je ubrzao auto-save pa mi više ne bi zatrznulo kad save-a. Sad nisam gledao kad sam upalio igru i bilo je kasno kad sam skužio da je izašao patch i sad je gotovo...
Istina, ali kad mi je 3vs3 najdraze igrat, i u zlatnoj mi je bilo taman, ako bi ima jednog saveznika koji je šteka nadoknadis ovako nemos, 1vs1 mi je dosadno skroz, i snervalo me pa mi se neigra, igra sam za placment dobija 4 od 5, i poslje jos dvi partije on mene drzi u silver ligi, sad necu da igram iz inata :D
Igra te ne stavlja u lige po pobjedama već po tvojim statistikama i tvoje statistike pokazuju da si u rangu silvera igraj još i ako budeš pobjeđivao često promotat će te.
OH YEAAAAAAAH!
Presretan sam ;)))))
Dobar si. Ja sam 75 u istoj.
OH YEAAAAAAAH!
Presretan sam ;)))))
Pa kak možeš biti prvi, a imaš bonus pool 192???
OH YEAAAAAAAH!
Presretan sam ;)))))
Pa kak možeš biti prvi, a imaš bonus pool 192???
nisam vise prvi
to me bas promotalo pa sam zato stavio taj SS jer sam upo u platinum
imam jedno pitanje ako mi možete odgovorit....ja neznam kako da igram singleplayer.....kad uđem u igricu traži me da napravim acc na netu...jeli kako moguće igrati tu igru bez da moram ići na internet....riječ je naravno o starcraftu 2
Aktiviras igru na battle.net accountu,ulogiras se jedanput i nakon toga mozes igrati offline(recimo,play as guest)
a gdje ima onaj cd-key i jel to potrebno
Unutar kutije tvoje novo kupljene igre
Jel se Noobovi klasificiraju kao retardi?
@supreme commander daj se smiri malo,nisu svi hc igrači kao ti
Jel se Noobovi klasificiraju kao retardi?
Ponekad doduše se nađu osobe koje spadaju u obje kategorije istovremeno