Starcraft 2

poruka: 4.260
|
čitano: 734.803
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

kad smo vec kod team liquida

evo tu su vam openeri,buildovi,generalni tipovi itd

http://wiki.teamliquid.net/starcraft2/Main_Page

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

evo ja sam je skinuo neki dan i igram misije a za koji dan idem po original... uglavnom ono što želim pitati, igram tft  i ping mi je nekih 70 tamo, iako bi trebo biti još niži jer koliko vidim wc3 treba niži ping zbog last hit i micro-a i toga... je li dovoljna ova brzina za ugodno igranje 4mbps od t-coma... i još 1 stvar vidim da i ovdje likovi imaju apm po 300 ali čemu??? mislim da je u wc3 bitniji micro nego u starcraftu ili se varam? ( i tu je bitan ali mislim da je tamo bio bitniji)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Starcraft i Starcraft 2
domac1986 kaže...

je li dovoljna ova brzina za ugodno igranje 4mbps od t-coma...

I više nego dovoljna...

17 godina
Dado_ZG78 kaže...

Baš podmuklo od Blizz-a što su napravili 'trilogiju' (sa perspektive kupca naravno).

U biti 3x450 = cca 1350kn će se ukupno davati za sva 3 djela (velik dio igrača koji ne traži nekakve popuste ili im se neda čekati pa skinu DD verziju) Neodlučan

Hvala bogu pa nema i mjesečne pretplate Izlanuo se

Nastavci bi trebali biti jeftiniji jer će MP komponenta biti valjda ista kao i do sada u prvom djelu (efektivno se plaća samo SP kampanje ostalih rasa).

Samo se ti nadaj, pa to je Blizzard, prodali bi i svoja govna iz nosa da mogu :)

15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

evo narucio igru preko gamea napokon posto nigdje drugdje nemozem

zasto nisam sretan?

jer cu morat cekat 2 tjedna te cu biti masno ocarinaren

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

zna mozda tko koliko ce me carina otprilike kostati?

znaci kupio sam igru sa game.co.uk

sry na double post

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

zasto nisam sretan?

zašto ćeš morat čekati 2 tjedna, game.co.uk ima dostavu za europu od 3-5 radnih dana.

TopForumaš kaže...

sry na double post

carina ako je i bude, će bit između 60 i 100 kuna, tak nekaj, doduše nisam 100% ziher.

15 godina
neaktivan
DevilHimself kaže...
TopForumaš kaže...

zasto nisam sretan?

zašto ćeš morat čekati 2 tjedna, game.co.uk ima dostavu za europu od 3-5 radnih dana.

TopForumaš kaže...

sry na double post

carina ako je i bude, će bit između 60 i 100 kuna, tak nekaj, doduše nisam 100% ziher.

pa dobro malo sam pretjero

dostave inace sve u roku od 10dana

tak sam cuo barem tu na forumu

17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

ja sam naručivao par puta, i većinom je stizalo nakon 5-6 dana. Jedino ako je petak bio zadnji dan, onda je došlo u ponedjeljak. Al to je opet 6 radnih dana.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DevilHimself kaže...

ja sam naručivao par puta, i većinom je stizalo nakon 5-6 dana. Jedino ako je petak bio zadnji dan, onda je došlo u ponedjeljak. Al to je opet 6 radnih dana.

znaci ja sam narucio danas igru 6.8

trebala bi stici 16.8

jos jedan problem doduse

vec mi nekoliko sati pise your order is held for credit checking

a to bi inace trebalo biti gotovo u nekoliko sekundi

jeli to mozda to tako dugo traje jer prvi puta kupujem tamo?

(tj. vec sam jednom kupovao ali digital verziju te sa digital accountom)

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.8.2010 19:30 (TopForumaš).
16 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...
DevilHimself kaže...

trebala bi stici 16.8

jos jedan problem doduse

Cudno...i ja sam narucio SC 2 prosli petak i isto mi je pisalo your order is held for credit checking sve do ponedjeljka i tek tad mi je javio da je igra poslana.

I ne,to nema veze da li je prva narudzba kod njih ili ne jer sam vec dosta puta narucivao od njih

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.8.2010 20:20 (KaMiKaZa).
15 godina
neaktivan
KaMiKaZa kaže...
TopForumaš kaže...
DevilHimself kaže...

trebala bi stici 16.8

jos jedan problem doduse

Cudno...i ja sam narucio SC 2 prosli petak i isto mi je pisalo your order is held for credit checking sve do ponedjeljka i tek tad mi je javio da je igra poslana.

I ne,to nema veze da li je prva narudzba kod njih ili ne jer sam vec dosta puta narucivao od njih

kad ti je dosla igra?

16 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Nije mi jos dosla :S

Nadam se da ce doc u ponedjeljak sad

0 0 hvala 0
17 godina
Starcraft i Starcraft 2

Lag je prestao bar ga danas nisam iskusio, bilo je do nekih igrača i to je bilo zanemarivo, onako par puta je trznulo.

Mene micromanagement nezanima uopće, nakotim vikinga ko stoke i upgradem do level 3 i landam se u bazu i sve uništim. Naravno to prođe jedanput od 10 mečeva LOL

Sada mislim neku drugu taktiku, možda Battlecruisers + vikings.

Preporuka za terrana - na početku igre reapere napravite i pokoljite radilice, puno pomaže. Nekad uspijem i glavnu bazu uništit.

Danas sam sa ovim jednim ally-em napravio puno dosta reapera i zajedno smo otišlu kod neprijatelja. Poklali smo puno radilica i uništili 3 baze, odmah su otišli van, a bio je skoro sami početak igre.

Terran mi je najbolji zasada. Sa zergom nisam još ni igrao.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Neznam zakaj se u skirmishu moji frendovi dosta sporije razvijaju nego neprijatelj jednog potuku ostaje nas dvoje i nemamo neke šanse osim branit se malo glupo.

0 0 hvala 0
17 godina
kejbl kaže...

Neznam zakaj se u skirmishu moji frendovi dosta sporije razvijaju nego neprijatelj jednog potuku ostaje nas dvoje i nemamo neke šanse osim branit se malo glupo.

Treba vježbat.

I ja sam pušio na početku, evo jučer (tj. i danas jer sam igrao do 2.00h i onda otišao još gledat film do 4.00h) sam pobjeđivao samo tako.

Unaprijedio sam si taktiku sa terranom i rokam, pušim samo kada imam noobove u timu koji ništa nerade. Imao sam jedan amazing win jučer, uglavnom imao sam nekih 24-30 vikinga i oko 12-16 battlecruisera. Moji ally-i nisu imali ama baš ništa. I ništa jedan lik nas je stalno napadao imao je mothership, voidove itd.

Svi resursi su se skoro ispraznili na mapi i ja pop*zdio i napao neprijateljevu bazu međutim on je napao i nas. Tako kako je on uništavao našu bazu ja sam uništavao njihovu. E sada neznam koji vrag se desio sa mothershipom i ostalim brodovima jer ih kasnije nisam vidio, možda su ih moji turreti skinuli (imao sam ih cca 15-20). Ja sam bio terran ofc i liftao sam bazu i poslao je negdje u kut da je nemože naći, a on je upravljao zergom, tossom i terranom i to sam mu sve poklao.

Kasnije je išao po cijeloj mapi sa droneovima i radio je baze no i to sam mu sve uništio i odustao je na kraju. Zašto govorim on kada igramo 4vs4 na najpopularnijoj mapi MEGATON, zato što su svi njegovi otišli van, ali i moji allyi osim jednog koji nije imao ništa su otišli van.

Sačuvao sam replay.

E da ako igrate s terranom i igrate protiv noobova radite na početku reapere, kada namnožite 5-6 reapera i ugradate "nitro" za njih krenute uništavat radilice. To ih jako uspori, ako su veliki noobovi možete čak i cijelu bazu uništiti kao recimo ja jučer. 3 baze sam uništio i sve radilice sa 6-7 reapera. Moji ally-i nisu mogli vjerovat kao ni ja sam, ostao je samo neki pro zerg, a koji je to noob jer umjesto da izgubi ko čovjek on se disconectao.

Sačuvao sam replay od 1vs1, dosta je dobra partija bila no taj toss je bio neki lošiji, nije se uopće raširio po mapi. Čak sam mu landao baraku ravno pokraj baze i radio reapere no skužio me u pravo vrijeme. To bi mogao uploadat na youtube.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

S onim  offline pečem je nemoguće igrati .

Stavim 2vs2 na hard protivnike.

I   pošto su programirani svi isto.

I  oba neprijatelja i moj  u istu sekundu krenu napasti.

Ali  problem je u tome što se zaobiđu.

Ja u bazi nisam dovoljan da  nas oboje obranim (ako krenem ovi nsak koknu mi njih)a ova kurva moja se vrati dok skuži da njega napadnu.

Dođe mi da kupim igru :).

Ali onda pod hladni tuš i sve ok :(.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
WItcher kaže...

Ja u bazi nisam dovoljan da  nas oboje obranim (ako krenem ovi nsak koknu mi njih)a ova kurva moja se vrati dok skuži da njega napadnu.

To se i meni dešava prijatelji napadaju ja se branim i prvo jednog unište pa drugog i mene trebali su bolje izbalansirat skirmish no dobro ipak je ovo mp igra ponajviše, skirmish je samo za treniranje dok ne kupim origigi.

15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Ako ima netko tko zna igrat i oce 1v1, Miki.276 pa se javite.

0 0 hvala 0
17 godina
WItcher kaže...

I tak ti je na netu. Igrao sam dosta partija 3vs3 hard AI.

Uglavnom taktika im je uvijek ista, svo troje napadnu jednog od nas i taj jedan spuši ako mu ne pomognemo.

No ima i caka za to, naprave se photon cannoni i čudom oni pobjegnu i nevraćaju se 5+ min. Neznam zašto pobjegnu od photon cannona.

Problem je što stalno napadaju ove druge baze što napraviš da imaš minerala i gas-a pa te hebe u zdrav mozak. Uglavnom ako preživiš prva dva napada pobjeđuješ. I da uvijek idi na zračne unite, 10-16 carriera ih smaže skroz nemogu protiv toga. Ja sam išao na tu taktiku, puno photon cannona i odmah carrieri i uvijek crknu.

17 godina
neaktivan
kejbl kaže...
WItcher kaže...

To se i meni dešava prijatelji napadaju ja se branim i prvo jednog unište pa drugog i mene trebali su bolje izbalansirat skirmish no dobro ipak je ovo mp igra ponajviše, skirmish je samo za treniranje dok ne kupim origigi.

U društvu pravih ljudi vjerojatno je puno bolje igrati.

Ipak se dogovorite za zajednički napad .

Ali 1vs1  je taman  dok ne kupim igru .

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.8.2010 17:01 (WItcher).
16 godina
Starcraft i Starcraft 2

Koliko se vrti cijena igre za kupiti, kod nas i ako bi se uzelo izvana? Vidio sam samo na game.co.uk da dođe nekih 300kn + carina ako zakači...a kod nas je vjerojatno skuplje onda oko 400knNeodlučan

Igra je odlična samo treba vježbat da se dobije ta brzina u igri...treba popamtiti sve hotkeyeve i onda deratiSmijeh

E da, može jedna mala pomoć: kad imam označeno više različitih jedinica, kako mogu odabrati određenu jedinicu a da se ostale ne deselektiraju? Naprimjer imam označene neka vozila i battlecruisere i sad želim sa battlecruiserom iskoristiti onaj abillity sa jakom zrakom, a meni dole stoje opcije od druge jedinice. I ako sad kliknem na cruisera ostale se deselektiraju pa ih opet moram sve označiti... Vjerojatno ima neka caka ali neznam kojaSramim se

Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Kad ce starcraft 2 doci na steam. Da bi igrao igru moram imat 3-4 account-a. Zar nemože sve biti na jednom mjestu!

Vec bi je kupio da se nemoram prijaviti na blizzard-u!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Stoja kaže...

E da, može jedna mala pomoć: kad imam označeno više različitih jedinica, kako mogu odabrati određenu jedinicu a da se ostale ne deselektiraju? Naprimjer imam označene neka vozila i battlecruisere i sad želim sa battlecruiserom iskoristiti onaj abillity sa jakom zrakom, a meni dole stoje opcije od druge jedinice. I ako sad kliknem na cruisera ostale se deselektiraju pa ih opet moram sve označiti... Vjerojatno ima neka caka ali neznam kojaSramim se

Stisni TAB.

17 godina
Stoja kaže...

Igra je odlična samo treba vježbat da se dobije ta brzina u igri...treba popamtiti sve hotkeyeve i onda deratiSmijeh

Ja koristim par hotkeyeva, za recimo gradnju nekih građevina, rađenje tech lab-a i unita.

Ovo sa selektiranjem ja ti recimo napravim 50 vikinga i da ih stalno neobilježavam nakon što negdje drugdje kliknem, stavim ih u grupu tj. obilježim ih sve i stisnem ctrl+1 i nakon toga pritiskom na tipku 1 selektira se ta cijela grupa nečega.

Možeš puno grupa napravit. Tako si recimo podjeliš 150 marinaca na 3-4 grupe i možeš neke taktike tako radit.

Samo neznam kako se grupa poništava... Može netko reći? Smijeh

BTW: ako netko zna još kakve te cake na tipkovnici neka slobodno kaže može dobro poslužit.

16 godina
Starcraft i Starcraft 2

@ kejbl & Wltcher: koliko sam skužio, nemate originalne igrice a igrate protiv AI.

Jel to beta?

Ako nije, molim pojašnjenje na pp :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Hyperion kaže...

Ja koristim par hotkeyeva, za recimo gradnju nekih građevina, rađenje tech lab-a i unita.

Ovo sa selektiranjem ja ti recimo napravim 50 vikinga i da ih stalno neobilježavam nakon što negdje drugdje kliknem, stavim ih u grupu tj. obilježim ih sve i stisnem ctrl+1 i nakon toga pritiskom na tipku 1 selektira se ta cijela grupa nečega.

Možeš puno grupa napravit. Tako si recimo podjeliš 150 marinaca na 3-4 grupe i možeš neke taktike tako radit.

Samo neznam kako se grupa poništava... Može netko reći? Smijeh

BTW: ako netko zna još kakve te cake na tipkovnici neka slobodno kaže može dobro poslužit.

Da to sa ctrl+1 i u drugim RTS-ovima se isto koristi pa sam upoznat sa timSmijeh 

Ali fora je ono da ne smije biti praznog hoda, to sam imao fantastično izvježbano u c&c generals zero hour, jednostavno sam znao u vrlo kratko vrijeme imati cijelu bazu sa svim izrađenim i super oružjem da se puni hehe. Ovdje je cijela struktura tech tree-a malo drukčija pa me hebeBelji se

I muči me ono za izradom supply-a, uvijek nekako zaboravim jer toga u c&c nije bilo, tamo se samo lova trebala skupljati. Nekako mi se jedino čini da je AI dosta blesav, odnosno uvijek isto igra pa baš i nije nešto za vježbati taktike, već samo brzine.

A zanima me kad se igra preko neta, dali taj battle.net na temelju našeg skilla nam određuje protivnike ili ono random jednu partiju igram  protiv nooba a drugu protiv nekog pro igraća koji te u minuti zgazi? Da nije ono kupiš original i onda se uopće ne zabavljaš jer te drugi stalno tamaneŠutim

Stoja
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

U prvom starcraftu me muči 9 misija od terrana gdje ne smiješ dirati zergove, a neprijatelji su ti protossi. Misija gdje pogiba Kerrigan...

Sada, koji je najbolji način za odmazdu na protosse? Wrathovi su dobri, samo treba vremena da se napuni energija za nevidljivost, dok se nuklearkama raznese obrana u obliku njihovih detekora. Battlecruiseri su jaki, ali prespori i skupi. Goliathi su negdje, ali siege tenkovi su neisplativi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hyperion kaže...

I tak ti je na netu. Igrao sam dosta partija 3vs3 hard AI.

Uglavnom taktika im je uvijek ista, svo troje napadnu jednog od nas i taj jedan spuši ako mu ne pomognemo.

No ima i caka za to, naprave se photon cannoni i čudom oni pobjegnu i nevraćaju se 5+ min. Neznam zašto pobjegnu od photon cannona.

Problem je što stalno napadaju ove druge baze što napraviš da imaš minerala i gas-a pa te hebe u zdrav mozak. Uglavnom ako preživiš prva dva napada pobjeđuješ. I da uvijek idi na zračne unite, 10-16 carriera ih smaže skroz nemogu protiv toga. Ja sam išao na tu taktiku, puno photon cannona i odmah carrieri i uvijek crknu.

I ak nemas srece pa igras s dvojicom terrana od kojih jedan ili obojica samo rade bunkere i tenkove oko SVOJE baze, onda to vrlo brzo zavrsi... Smijeh

Ja inace preferiram zergove, napravit 6,7 hatcherija, i konstantno stancat gomile roacheva i hidri, i tu i tamo kojeg zerlinga ako ponestane plina. Volim jedinice koje masovno ginu... haha... Mozes probat i sa marincima, ali oni leteci medici su mi koma, njih brzo pokolju ak ne pazis, pa ni marinci bas dugo ne zive nakon toga... Nevinašce

Think locally, act globally...
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Danas sam cijeli dan igrao skirmish i mogu reči da su mi nekako protossi najbolje sjeli jer su obrambeno najjači, a Zergovi su mi nekako preslabi spram terrana i protossa.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice