Starcraft 2

poruka: 4.260
|
čitano: 734.831
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Starcraft i Starcraft 2

Završio sam single player i moja ocjena 10/10.... Obožavam protose, onaj dio gdje sam igrao sa Zeratulom mi je najbolji dio igre

clock2much
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
RE: Starcraft i Starcraft 2
Cele303 kaže...

Završio sam single player i moja ocjena 10/10.... Obožavam protose, onaj dio gdje sam igrao sa Zeratulom mi je najbolji dio igre

aha, i meni su protoss super.

još samo godinu dana i kojih 1000 kuna manje, i eto i njih,,, Šutim

15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Baš podmuklo od Blizz-a što su napravili 'trilogiju' (sa perspektive kupca naravno).

U biti 3x450 = cca 1350kn će se ukupno davati za sva 3 djela (velik dio igrača koji ne traži nekakve popuste ili im se neda čekati pa skinu DD verziju) Neodlučan

Hvala bogu pa nema i mjesečne pretplate Izlanuo se

Nastavci bi trebali biti jeftiniji jer će MP komponenta biti valjda ista kao i do sada u prvom djelu (efektivno se plaća samo SP kampanje ostalih rasa).

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

jedno pitanje za koje molim cim prije odgovor

kupjem sc2 digital download preko blizz storea

i zasto im onda treba billing adress?

ce mi doci kakav racun ili nes slicno postom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

jedno pitanje za koje molim cim prije odgovor

kupjem sc2 digital download preko blizz storea

i zasto im onda treba billing adress?

ce mi doci kakav racun ili nes slicno postom?

Račun dobiješ u mailu. Vjerovatno je billing adress samo za provjeru kartice.

I am Guybrush Threepwood, Mighty Pirate!
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Imam onaj  offline patch.

AI je na Hard.

Pobjedim.

Ali neznam svaki put kad odem u borbu resursi mi se pune, jednostavno nestignem i nadgledati borbu i  raditi nove zgrade ,jedinice....

Kako to funkcionira ?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WItcher kaže...

Imam onaj  offline patch.

AI je na Hard.

Pobjedim.

Ali neznam svaki put kad odem u borbu resursi mi se pune, jednostavno nestignem i nadgledati borbu i  raditi nove zgrade ,jedinice....

Kako to funkcionira ?

Ako si gledao onaj video od korejanca na bugTV onda će ti biti jasno

Nema na čemu! --| Google is your friend |--
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

nemogu kupiti preko blizz storea

sve upisem kako treba i baca mi onaj error kao i mnogim drugima :((((

ima jos negdje za kupiti digital download a da netreba pay pal kao na g2play

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

Koji ti error javi ?  Ja sam kupio preko blizz storea bez problema.

16 godina
neaktivan
StarCraft 2 prži grafičke!
Teško je danas biti glup,prevelika je konkurencija !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: StarCraft 2 prži grafičke!

Ma nije to ništa, ja sam imal isto velki framerate i dok je doslo do 120, na par sekundi je dosao crni ekran, pa sam enablea vsync i sad ide super, fps mi je lockan na max 60.

Inače mene više muči zašto se preko Nvidia Control panela antialiasing ne primjenjuje na sve objekte, več samo neke.

We are nothing but the stones to pave the way...
15 godina
neaktivan
ROADRUNNER kaže...
TopForumaš kaže...

There has been an error processing your request. For assistance, contact Blizzard Customer Support

sry sto je u link obliku

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.8.2010 17:26 (TopForumaš).
17 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...
ROADRUNNER kaže...
TopForumaš kaže...

There has been an error processing your request. For assistance, contact Blizzard Customer Support

sry sto je u link obliku

Najbolji ti je da kontaktiraš blizz help desk. Meni tako jednom nije prošla naplata mjesečne pretplate za WOW. Onda sam kontaktirao help desk i vrlo brzo se rješilo.

15 godina
neaktivan
ROADRUNNER kaže...
TopForumaš kaže...
ROADRUNNER kaže...
TopForumaš kaže...

sry sto je u link obliku

Najbolji ti je da kontaktiraš blizz help desk. Meni tako jednom nije prošla naplata mjesečne pretplate za WOW. Onda sam kontaktirao help desk i vrlo brzo se rješilo.

ma kontaktirao sam ih prije par sati

sumnjam da ce se to kako rijesiti

:(

17 godina
Starcraft i Starcraft 2

Koji ku*ac se dešava sa serverima??? Sve živo laggau menijima, ništa se neželi učitat, u hebene mape nemogu ući, stalno izbacuje "there has been temporary error with your request". Uspio sam jedva ući u jednu mapu i pitao ove druge igrače isto je i kod njih.

Jedan je rekao da su danas pogasili sve servere od WOW-a i vjerovatno to ima veze s tim.

Šta sad da ja radim cijeli dan?

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Koji ku*ac se dešava sa serverima??? Sve živo laggau menijima, ništa se neželi učitat, u hebene mape nemogu ući, stalno izbacuje "there has been temporary error with your request". Uspio sam jedva ući u jednu mapu i pitao ove druge igrače isto je i kod njih.

Jedan je rekao da su danas pogasili sve servere od WOW-a i vjerovatno to ima veze s tim.

Šta sad da ja radim cijeli dan?

ti bar si kupio igru

ja niti to nemogu LOL

17 godina
Starcraft i Starcraft 2

dal vam pamti high score na lost vikingu? svaki put kad odem malo prasit pise highscore 0

FOR THE HORDE!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Očigledno rade nekakvo održavanje. Meni javlja da su achivementi privremeno onemogućeni.

Realni sektor je sve što preživljava na tržištu - nije bitno prodaješ li zgrade, brodove, novine ili govna u konzervi. Dapače, ako prodaješ ovo zadnje, i uspjevaš - pa ti si genij! Oleže svak čast.

0 0 hvala 0
17 godina
MegaMass 2000 kaže...

Očigledno rade nekakvo održavanje. Meni javlja da su achivementi privremeno onemogućeni.

I meni.

Također jučer pobjedio jedan od onih 5 mečeva i nije se uopće računao LOL.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
16 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Meni laga i to uzasno svaku sekundu :(

[url=http://www.userbars.com][img]http://img36.imageshack.us/img36/7731/ubd3943.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Cijeloj EU zoni lagga.

Navodno je "nešto" popravljeno i sjevernoeuropejcima sad ide glatko. Kod mene je još uvijek neigrivo.

To je sve Koetick zamjesio... :)

16 godina
Starcraft i Starcraft 2

Ljudi ima di video, svaki put kad igram sa Terransima izgubim, vecinom zbog rushanja, neznam se obranit pa ako znate koj viteo na netu kako se igra sa Terransima jer nikako da slozim taktiku za se obranit...

92% mladih bi palo u depresiju kada bi mi crko ekran,ako si među onih 8% koji bi pop.zdili kada bi ih to snašlo stavi onda ovo u svoj potpis.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Imam kopiju igre pa me zanima dal u originalu mogu igrat skirmiš ili pod skirmiš spada kampanja u guest modu.

0 0 hvala 0
16 godina
Starcraft i Starcraft 2

Imas skirimis kad kupis original.

92% mladih bi palo u depresiju kada bi mi crko ekran,ako si među onih 8% koji bi pop.zdili kada bi ih to snašlo stavi onda ovo u svoj potpis.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

ja igram na casual, došao do 6. misije i zapeo.....lol (ono gdje se izmjenjuje dan i noć brzo)

to je zato jer ne igram strategije uopće ali od tih malo strategija što sam odigrao u životu Starcraft 2 je definitivno najbolja

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
ivm kaže...

Ljudi ima di video, svaki put kad igram sa Terransima izgubim, vecinom zbog rushanja, neznam se obranit pa ako znate koj viteo na netu kako se igra sa Terransima jer nikako da slozim taktiku za se obranit...

Ovako kada dođeš do 9 radilice napravi supply depot.

dok se on radi stavi još radit radilica, kada se supply depot napravi napraviš baraku na ulazu, onda si napraviš 2 refinery-a, pa još jednu baraku,a na prvoj napraviš reactor (2 marinca od jednom možeš kasnije radit), pa orbital center (mislim da se tak zove) na bazi, pa još jedan supply depot.

Sada imaš dosta plina i para za factory, staviš i tech depot na drugu baraku i istražiš +10 healtha za marince, sagradiš još jednu baraku sa reactorom i samo dereš marince.

Naravno nisam dosta toga spomenuo, radiš i engineering odmah za upgradanje marinaca, i armory za tenkove, istražiš siege mode, radiš i star port...

Ovo je više za marine rush.

E da kada te napadnu sa zerglinzima napadni ih sa radilicama nemoj bježat. Radilice ih ubiju.

Pazi također na reapere, oni mogu skakat pa ti odmah dođu pored radilica i unište ih. Moraš pazit i na iskrcavanje dark templara, na cannon rush itd. Mogućnosti su ogromne, stvarno ima puno načina kako te mogu shebat. Void ray su dosta zahebani ako se nema vikinga ili puno marinaca/hidri ili nečeg što dere po zraku, bansheei također, gamad se da cloackat.

Moraš pazit i na ghostove i nuke-ove itd. Danas sam malo išao sa nuke-ovima, nije uopće neka taktika dapače jadna je jer treba 3 nuke-a opalit na bazu da crkne,ali bar pobije radilice sve.

Meni se dosta sviđa marine rush no neuspije stalno, a i marinci su dosta slabi pa čak i kada su full upgrade-ani, collosi ih samo tako prže. Najdraža mi je ona sa vikinzima, oni se mogu spustit na tlo i pucat, a i super su za obaranje zračnih unita.

I meni stalno lagga, sa tele 2 stickom je trun bolje no opet... Hebem ti blizzard, kupim igru odmah lagg nakon par dana.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.8.2010 22:14 (Hyperion).
17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

I meni stalno lagga, sa tele 2 stickom je trun bolje no opet... Hebem ti blizzard, kupim igru odmah lagg nakon par dana.

Čekaj, igraš mp preko tele 2 sticka i čudiš se što ti laga?!?!

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
17 godina
PROTECTOR kaže...

Čekaj, igraš mp preko tele 2 sticka i čudiš se što ti laga?!?!

Preko tele 2 sticka je bolje nego Max ADSL-a 4/256, probao sam sa oba.

Koliko sam skužio tele 2 stick je lošiji u svemu osim uploadu koji je 5x veći od početnog paketa adsl-a.

Vidjet ćemo kako će se ponašat za koji dan kada riješe probleme.

Može link na to gdje nalazite vijesti o starcraftu 2? Ja nisam ništa našao o lagganju.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.8.2010 22:37 (Hyperion).
17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Preko tele 2 sticka je bolje nego Max ADSL-a 4/256, probao sam sa oba.

Koliko sam skužio tele 2 stick je lošiji u svemu osim uploadu koji je 5x veći od početnog paketa adsl-a.

Vidjet ćemo kako će se ponašat za koji dan kada riješe probleme.

Može link na to gdje nalazite vijesti o starcraftu 2? Ja nisam ništa našao o lagganju.

Moguće da je problem kod blizz-a.Wireless nije za gaming.

Par linkova odakle crpim razne informacije vezane za sc2:

gosugamers

team liquid

.. i naravno službeni Sc2 forum.

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice