Starcraft 2

poruka: 4.260
|
čitano: 734.444
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

I ja sam imao stekanja kod instalacije sa DVD-a. Tamo oko 30% se vuklo i vuklo, ali se na kraju izvuklo :)

Da nije mogao procitati samo bih skinuo klijent sa interneta, malo psovao i kad stignem zamjenio DVD u Algoritmu..

Single player... Dramaturgija bi mogla biti bolja, likovi bi mogli biti zivotniji, ali jebiga, nije to Fallout 2 ili Bioshock ili Day of The Tentacle :)

Ali to ne znaci da single player ne valja, ima super zabavnih misija, lijepog artworka i tako to. 

Soundtrack je ipak bio jaci u igrama poput Warcrafta 2 ili prvog Starcrafta.

razmjenavjestina.org
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Starcraft i Starcraft 2
Gadzilla kaže...

Ja sam jucer probao malo sp 3 partije na normal i zavrsio ih u roku pola sata. 26 misija u SP je malo, s obzirom na cijenu od 450 kn.

Nije bitan broj misija već koliko dugo traje gameplay

17 godina
protjeran
vrodic kaže...

Single player... Dramaturgija bi mogla biti bolja, likovi bi mogli biti zivotniji, ali jebiga, nije to Fallout 2 ili Bioshock ili Day of The Tentacle :)

Uopće se ne slažem. Nego, jesi uopće vidio cijeli priču ili ti je to tek početni dojam?

17 godina
neaktivan
Tracer kaže...
vrodic kaže...

Uopće se ne slažem. Nego, jesi uopće vidio cijeli priču ili ti je to tek početni dojam?

Početni dojam, i malo trollam možda :) No npr: one fore na TV se isližu brzo i to nije ni do koljena uzoru a to je možda Robocop 1/2 :)  

U skladu je s očekivanjima i ima ugodnih iznenađenja. Nisam odigrao do kraja. Opet naglašavam, misije su zabavne i super je što se može podešavati težina, i može biti izazov igrati ih u hard. 

S obrzirom da mi je multiplayer sam po sebi već velika vrijednost, single player i challenge modovi (koje još nisam stigao probati) samo potvrđuju da igra vrijedi svake lipe. 

razmjenavjestina.org
17 godina
protjeran
Starcraft i Starcraft 2

Kako ćeš napredovati s misijama i priča će biti sve bolja. Zapravo, biti će zapleta kao u meksičkim sapunicama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mrgud Veliki kaže...
toxic kaže...

Evo da javim prve dojmove, igra je graficki gotovo savrsena, na mom stroju radi sve na ultra na 1920 x 1200 rezi, znaci odlicno optimizirana...

5770 grafa, x3, 4 gige memorije... i kazes da je odlicno optimizirana na toj gotovo smjesnoj rezoluciji za danasnje pojmove ?!?!

Jesi ti uopce svjestan na cemu je radio Starcraft, a i ovo je samo nabrijaniji engine od war3.

Tek kada pokrenem na ovom svome 'krsu', vidjeti cu kako je optimizirano...

Ovo mi objasni? smjesna rezolucija? 1920 x 1200??? pa to je vise od full hd-a momak, tak da ne shvacam sta si htio reci

17 godina
vrodic kaže...

Soundtrack je ipak bio jaci u igrama poput Warcrafta 2 ili prvog Starcrafta.

ja obožavam mjuzu u starcraftu 1, taj neki rock-trash-metal odlično odgovara uz ambijent igre..

čak ga imam na mobu kao mp3 i slušam kad god stignem Smijeh  kao što slušam i mjuzu iz diabla 2..

"vidjet" ćemo danas popodne kakva je mjuza u sc2..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
17 godina
zeleni kaže...

Single player je beton, dodje mi da preigram i prvi dio, samo da se podsjetim na prichu. Prica je jako dobro razradjena.

Upravo sam to ja i napravio neposredno prije nego je izašao SC2......prošao sam obje kampanje (osim sa Zerzovima, tu kukcoliku gamad ne mogu smisliti pa sam bio drti čiter i upisao "power overwhelming" čisto da vidim sve dijaloge).

Inače, našao sam negdje posve transkribirane kampanje SC i SC:BW, mislim da nije to teško izguglati....

17 godina
neaktivan
Quantum kaže...
zeleni kaže...

Single player je beton, dodje mi da preigram i prvi dio, samo da se podsjetim na prichu. Prica je jako dobro razradjena.

Upravo sam to ja i napravio neposredno prije nego je izašao SC2......prošao sam obje kampanje (osim sa Zerzovima, tu kukcoliku gamad ne mogu smisliti pa sam bio drti čiter i upisao "power overwhelming" čisto da vidim sve dijaloge).

Inače, našao sam negdje posve transkribirane kampanje SC i SC:BW, mislim da nije to teško izguglati....

Priče kod svih igara od blizzarda su dosta dobre i zanimljive

[img]http://www.danasoft.com/sig/229143.jpg[/img]
15 godina
alphagan kaže...
a da,nemam flat........cccccc hahaha
nista od igranja za mene

Ovo ti je prva original igra i bogme si ga zeznio....nemas flat + ne radi DVD ROM ili sta vec imas. Los odabir......bez uvrede.

Inace igra je predobra...legendarna....no kupio si krivu posto nemas neophodan flat. Jedino mozes igrati SP, ali opet steta jer IMHO nema smisla.

Moja preporuka...prodaj nekome igru i sebi kupi neku koja ce ti biti ok i koja ne zahtjeva flat i dobru vezu sa netom.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
17 godina
win32 kaže...
alphagan kaže...
nista od igranja za mene

Ovo ti je prva original igra i bogme si ga zeznio....nemas flat + ne radi DVD ROM ili sta vec imas. Los odabir......bez uvrede.

Inace igra je predobra...legendarna....no kupio si krivu posto nemas neophodan flat. Jedino mozes igrati SP, ali opet steta jer IMHO nema smisla.

Moja preporuka...prodaj nekome igru i sebi kupi neku koja ce ti biti ok i koja ne zahtjeva flat i dobru vezu sa netom.

danas fala bogu imas polovnih dvd romova za kupit od cca 50kn..

http://www.njuskalo.hr/

16 godina
odjavljen
toxic kaže...

Ovo mi objasni? smjesna rezolucija? 1920 x 1200??? pa to je vise od full hd-a momak, tak da ne shvacam sta si htio reci

To je smijesna rezolucija za danasnje pojmove. Eto, to sam htio reci.

Odnosno, prapovijesna rezolucija u danasnje vrijeme. Odnosno, momak, nesto sto nema smisla uopce posebno spominjati, jer se podrazumijeva da je neki minimum minimuma 1680*1050.

Kako ide recimo na 2048x2048 ? E to bi me zanimalo, a ne na ovim 'pimplavim' rezama. Kako ide kada igra maksimalan broj igraca koji moze igrati na jednoj mapi sa maksimalnim brojem jedinica, a koje se sve nalaze na ekranu.

Eto i to bi me zanimalo. Navikli ste se na neoptimizirane igrice i sada vam se ovo cini kao odlicno optimizirano, a ono je daleko od toga.

17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

lol daj i meni malo toga kaj uzimas.

Ljudi koji se igraju na Full HD bas i nema puno, najvise ih ima 1680x1050, a one koji se igraju na rezolucijama iznad 1080p možeš na prste izbrojat.

Prema tome mislim da se sigurno moze uzimati Full HD rezolucija kad se govori o nekoj optimiziranosti.

Every time two people have sex, an angel gets a boner
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.7.2010 16:34 (AA-d00d).
Moj PC  
5 1 hvala 0
17 godina
Mrgud Veliki kaže...
toxic kaže...

Odnosno, prapovijesna rezolucija u danasnje vrijeme. Odnosno, momak, nesto sto nema smisla uopce posebno spominjati, jer se podrazumijeva da je neki minimum minimuma 1680*1050.

Kako ide recimo na 2048x2048 ? E to bi me zanimalo, a ne na ovim 'pimplavim' rezama. Kako ide kada igra maksimalan broj igraca koji moze igrati na jednoj mapi sa maksimalnim brojem jedinica, a koje se sve nalaze na ekranu.

Eto i to bi me zanimalo. Navikli ste se na neoptimizirane igrice i sada vam se ovo cini kao odlicno optimizirano, a ono je daleko od toga.

aha da.. a ja ti kazem da 90% ljudi u hrv nema nit 24" monitor a kamoli 1920 x 1200 rezu na svom monitoru. Pa ti pokazi posto ti imas "sigurno" tako veliku rezu kako to radi..

Btw za hd5770 je sve iznad 1680 x 1050 reze overkill to bi trebo znati bez obzira o kojoj se igri radi, cak mi je i sama igra stavila nizu rezu...

No eto jucer sam igro igru i sa puno jedinica sam skuzio da bas ne radi tak fluidno pa sam ukljucio vsync pa je radilo super..

EDIT: ja nisam naviko na neoptimizirane igre jer sam uvijek sve do sad imo najskuplji i najbolji hw, cak niti metro 2033 mi nije steko niti jedna druga igra, da pace imo sam hd5970

btw. ako netko ima da bi volio igrat neka me doda na steam: alokin987 ili xfire: bloodysilent

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.7.2010 16:38 (toxic).
15 godina
odjavljen
Mrgud Veliki kaže...
toxic kaže...

LOL

Ček što je onda 1680x1050? Neki dan si mi rekao da će se tek vidjeti kako je igra optimizirana na nvidia 6600, a ovdje navodiš neke urnebesne rezolucije koje vjerovatno nekoristi ni 1% hrvata, odnosno vjerovatno ih neki developeri i ing. koriste.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [ZETOR Black Edition-SADA SA NOVIM GEFUFNAMA]
16 godina
odjavljen
AA-d00d kaže...

Ljudi koji se igraju na Full HD bas i nema puno, najvise ih ima 1680x1050, a one koji se igraju na rezolucijama iznad 1080p možeš na prste izbrojat.

Pa, ako ti dam, mozda i naucis citati sa razumjevanjem. Tako, da nedam...

Ne radi se o tome tko se na cemu igra, vec o optimizaciji.

Ako se hvali optimizacija, onda se ne gleda na nesto tipa - meni super radi na nekoj 'prosjecnoj' rezoluciji sa grafickom od 1500 kuna (koju sam mozda platio i vise od monitora) i da ne nabrajam ostale stvari.

Dakle, samo za tebe po drugi puta. Dajte rezultate sa visokim rezolucijama i full detaljima i dajte rezultate sa minimalno preporucenom konfiguracijom.

Pa cemo onda vidjeti kako je optimizirana. No, kako ovo postaje OT... EOD od mene.

17 godina
Mrgud Veliki kaže...
AA-d00d kaže...

Ako se hvali optimizacija, onda se ne gleda na nesto tipa - meni super radi na nekoj 'prosjecnoj' rezoluciji sa grafickom od 1500 kuna (koju sam mozda platio i vise od monitora) i da ne nabrajam ostale stvari.

Dakle, samo za tebe po drugi puta. Dajte rezultate sa visokim rezolucijama i full detaljima i dajte rezultate sa minimalno preporucenom konfiguracijom.

Pa cemo onda vidjeti kako je optimizirana. No, kako ovo postaje OT... EOD od mene.

Ma stari moj ti meljes gluposti iz posta u post fala bogu da ces otic u EOD

15 godina
odjavljen
Mrgud Veliki kaže...
AA-d00d kaže...

Minimalna konfiguracija je uvjek minimalna, znaci 640x480 low detalji = 20 fps....

A preporučena je neka srednja rezolucija, te Medium - High detalje.... Crysis ima preporucenu 8800GTS, koja je jedva, ali doslovno jedva vuče na High... Metro ima GTX 480 preporučenu... Koja nije u stanju izvuci max sa igrivim framerateom... Ti zahtjevi su odavno postali sprdnja zesca... A mislim da danas nitko nema veci monitor od rezolucije 1920x1200   u HR, osim mozda nekih ing. i programera tipa Croteam   i sl... Premda ni za njih nisam siguran.

I na kraju najvaznije, apsolutno nema potrebe za vecom rezolucijom od Full HD, niti je to nacin na koji promatraš dali je igra optimizirana.

Nacin na koji se promatra optimizacija igre je kako ona izgleda, te s obzirom na to što trazi. Ako izgleda loše, a trazi puno onda je neoptimizirana. (GTA 4).

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [ZETOR Black Edition-SADA SA NOVIM GEFUFNAMA]
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.7.2010 16:44 (Weky).
16 godina
odjavljen
toxic kaže...

Meljete jedino vi gluposti ovdje... Dakle, dajte rezultate.

Ja ih cekam na PM... Pa moze i te vase sa brojem FPS-ova, a ne onako odoka - meni ide fluidno, luda optimizacija, a cek sada sam morao malo sync-ati.

Pa ovo, pa ono. Aj' uzivajte na forumu, jer je igrica ocito toliko dobra da ste vise ovdje nego u njoj Cool.

15 godina
neaktivan

Full HD smjesna rezolucija?Svašta

Meni je monitoru max 1920x1080p pa sam savim zadovoljan iako mi grafa nije nešto al ajde kad joj gpu clock mogu dignut na 930 bez dizanja voltaze ja zadovoljan!

O optimizaciji da ne rpičam meni svaku igru stavi automatski na 1280x nesto i sve na medium al ja ko ja naravno sve na full hd aa max i af max.

Ista stvar s MW2.Prvi put usta na igru aa iskljucen sve na medium high i na 1280 rezi.Digao sam na full HD aa 4x i sve na ultra high(kako je vec) te igru goni bez ikakvih problema

tj fluidna slika i u eksplozijama nema stekanja!

Tj. tek mi je sada pocela stekat nezz zasto mozda sam dobio virus il to sto je piratska verzija al ajde...

Zasad SC2 skinem s neta radi SP nisam fan MP

A kad bude prilika kupim i orginal ;)

Malo je teze kad ti je 16 godina za skupit pare hehe;))

Btw.Čestitke svima koji su kupili ;)

17 godina
Mrgud Veliki kaže...
toxic kaže...

Meljete jedino vi gluposti ovdje... Dakle, dajte rezultate.

Ja ih cekam na PM... Pa moze i te vase sa brojem FPS-ova, a ne onako odoka - meni ide fluidno, luda optimizacija, a cek sada sam morao malo sync-ati.

Pa ovo, pa ono. Aj' uzivajte na forumu, jer je igrica ocito toliko dobra da ste vise ovdje nego u njoj Cool.

Cuj nisu svi doma pa nemogu igrat kao ja sad..

Dakle vsync sluzi da ti fps nejde iznad 60 fpsa, pratio sam ja preko frapsa dogadalo se da u nekim trenucima imam preko 100 fpsa i onda padne na jedno recimo 65 i tu se osjeti taj pad fluidnosti, a vsync mi konstantno drzi na 60 fpsa ma mi igra uvijek ide isto...

Zasto ja imam dojam da si ti iskompleksirana osoba ali skroz, nisi zadovoljan onime sta imas pa lijecis komplekse na samo sebi svojstven nacin, izigravanjem mudraca na forumima...

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.7.2010 16:54 (toxic).
15 godina
Starcraft i Starcraft 2

Ja igran na 1024x768 Sramim se

Inače šta se tiče teme. Starcraft san igra davno i ostala mi je u dobron sijećanju tako da bi je volija opet zaigrat, šta vjerojatno i oću. Dvojku planiran već neko vrime kupit orginalnu ali nikako da skupin para, ahh... ima vrimena...

Na svijetu postoji 10 vrsta ljudi. Oni koji znaju binarni sustav i oni koji neznaju.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

Inače šta se tiče teme. Starcraft san igra davno i ostala mi je u dobron sijećanju tako da bi je volija opet zaigrat, šta vjerojatno i oću. Dvojku planiran već neko vrime kupit orginalnu ali nikako da skupin para, ahh... ima vrimena...

aj kupis gts 250 il 5750 il xfx hd 4870(aki imas napajanje) i goni s tim bez problema ;)

17 godina

ako sam starcraft1 igrao na 640x480 i UŽIVAO, to kaj ću SC2 igrat vjerojatno na 1024px me apsolutno ne dira  Cool

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Ah, ja mislio sad će netko napisati dojmove o igri, kad ono, iznenađenje - rasprava o rezolucijama. Pa šta je ovo? Uvijek tak kad nešto izađe i kad se čekaju oni prvi komentari, uvijek se nađe nešto drugo za raspravu samo da nije o igri.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
pandza94 kaže...
sirka666 kaže...

aj kupis gts 250 il 5750 il xfx hd 4870(aki imas napajanje) i goni s tim bez problema ;)

Ma nema mi smisla to kupovat kad mi je monitor 17" crt, maksimalna rezolucija 1280x1024, tako da mi se neda (zasad) "bacat" pare za jaču grafičku, a da sad iden oboje kupovat novo to mi ne pada napamet.

Na svijetu postoji 10 vrsta ljudi. Oni koji znaju binarni sustav i oni koji neznaju.
15 godina
toxic kaže...
win32 kaže...
alphagan kaže...
nista od igranja za mene

danas fala bogu imas polovnih dvd romova za kupit od cca 50kn..

http://www.njuskalo.hr/

Nije toliko stvar u DVD ROM-u vec izgleda kolega ni ne zna sta je kupio te je osuden na SP sto je meni bez uvrede uzalud bacen novac. Pa neces igrati SC2 samo u SP!

Uz to nista mu ne radi.....no pogledaj prethodne postove i sve ce ti biti jasno.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
17 godina
Starcraft i Starcraft 2

Steta a igra vrijedi svake lipe, doduše sp jos nisam niti probao....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

He, čitam kritike drugih igrača. Dosta njih ih je prešlo za 15 sati igranja i to igru koju čekaš 12 godina. Carski. Nema skirmisha, samo online s živim protivnicima. Većinu nerviraju tzv. "timeri", koji ih tjeraju da brže igraju što ih polagano nervira. Onda im prekratko traju misije u usporedbi s originalnim starcraftom - samo 15 - 20 minuta. I izgleda da postoje mogućnosti izbora kroz misije. Toliko o tome.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Starcraft i Starcraft 2

za svaku godinu jedan sat kompanje, i jos su im dodali 2-3 sata za cekanje :)

BC2 nick: herro Ray ||| XFIRE; mypet ||| STEAM user: has_mesar
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice