Starcraft 2

poruka: 4.260
|
čitano: 734.169
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
RE: Starcraft i Starcraft 2
alphagan kaže...
nece mi da instalira,ni da pokrene javlja mi ovo.........

The file "Localization.xml" could not be loaded.

ima tko slican problem?

Pokušaj s original dvd-a. Ako ne ide pokušaj dvd kopirati na disk pa pokrenuti instalaciju. Meni je instalacija išla ok ali je štekalo kad se igra updateala. Jednostavno sve stalo pa sam morao ugasiti firewall da skine s neta patch i onda proradilo. Ako niti tada neće vrati im tj. zamjeni.

15 godina
neaktivan
a sta cu moran govorit.platis 445,kuna u sad nece da mi radi.nece opce da mi pokrene igru.nego blokira i nestane mi sve sa detskopa,kad izbacim dvd vrate mi se ikone. i normalno komp radi.
16 godina
odjavljen
alphagan kaže...
dobro i sad sto dalje,sto da napisem,gdje da se javim,ako mi mozes pomoci zahvalan bi jako bio?

Pa klikni na Starcraft 2, Installation issues i pojaviti ce ti se valjda neke e-mail adrese, pa tamo posalji upit...

Ili ga skini preko digital download u medjuvremenu, ako mozes.

16 godina
odjavljen
alphagan kaže...
a sta cu moran govorit.platis 445,kuna u sad nece da mi radi.nece opce da mi pokrene igru.nego blokira i nestane mi sve sa detskopa,kad izbacim dvd vrate mi se ikone. i normalno komp radi.

Ovo mi lici na problem sa citanjem medija. Ili je medij zeznut ili imas problema sa citanjem medija.

Ako je DL medij, mozda ti citac ne podrzava te medije...

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.7.2010 23:20 (Mrgud Veliki).
15 godina
neaktivan
pa evo kad mi pokrene sad slucajno dvd,Ude mi u menu stisnem install,i ono jednostavno blokira?
17 godina
protjeran
alphagan kaže...
pa evo kad mi pokrene sad slucajno dvd,Ude mi u menu stisnem install,i ono jednostavno blokira?

Pokušaj još na nečijem drugom kompu pa ako i tamo radi probleme onda je do dvd-a. Uostalom, skini s neta instalaciju. Svejedno je.

15 godina
neaktivan

Optički uređaj ELBY CLONEDRIVE SCSI CdRom Device (Virtual CD-ROM)
Optički uređaj HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H55N (DVD+R9:10x, DVD-R9:10x, DVD+RW:20x/8x, DVD-RW:20x/6x, DVD-RAM:12x, DVD-ROM:16x, CD:48x/32x/48x DVD+RW/DVD-RW/DVD-RAM)
Optički uređaj NERO IMAGEDRIVE2 SCSI CdRom Device (Virtual CD-ROM)
Optički uređaj ORA W5AJS9M3SPUN SCSI CdRom Device
17 godina
Mrgud Veliki kaže...
Paolo2612 kaže...

Hvalio se blizzard s ogromnim SP koji navodno ima 30+ sati (neki čak govorili i 50 sati u prosjeku), a starcraft već prijeđen za 16 sati.

Pa za 350 kuna, to je iznimno iskustvo Cool.

Pa za 350 kuna, to je iznimno bolno iskustvo Cool.

Što se ne pojavi kompletni prijelaz u par (ie. <20) sati za svaku igru, u roku od par dana?

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
15 godina
neaktivan
onda jel dvd dobar ili? imaju tu neke njegovi podadci.
15 godina
neaktivan
pokusao sam kopirati sve sa dvd na disk,opet blokira,a neznan sta cu?
16 godina
odjavljen
alphagan kaže...
onda jel dvd dobar ili? imaju tu neke njegovi podadci.

Pa OK je dvd citac prema onome... Probaj staviti medij u neki drugi komp...

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.7.2010 23:30 (Mrgud Veliki).
17 godina
protjeran
alphagan kaže...
pokusao sam kopirati sve sa dvd na disk,opet blokira,a neznan sta cu?

Pa skini s neta instalaciju. Jel ti uopće čitaš što gore piše?? Čovječe.. stvarno nekad treba imati brdo živaca da se pokuša pomoći nekome.

15 godina
neaktivan
instalacij sa interneta,dobro,daj link pa cu downloadat........... tracer bez ljutnje hehe
16 godina
odjavljen
alphagan kaže...
instalacij sa interneta,dobro,daj link pa cu downloadat........... tracer bez ljutnje hehe

Ih, pa zar ti ne znas googlati ?!?!
Probaj ovdje :

http://us.battle.net/en/info/digital-purchase

15 godina
neaktivan
a da,nemam flat........cccccc hahaha
nista od igranja za mene
15 godina
neaktivan
The file "D:\Installer UI 2.MPQE" could not be opened, because an error 104 occurred. If this problem persists, please contact Blizzard Technical Support. (MPQArchive::Open)
16 godina
odjavljen
alphagan kaže...
The file "D:\Installer UI 2.MPQE" could not be opened, because an error 104 occurred. If this problem persists, please contact Blizzard Technical Support. (MPQArchive::Open)

A ****ga. To ti je jedino preostalo. Tesko da ti mozemo pomoci kod toga problema ovako preko neta.

15 godina
neaktivan
nije mi jasno zasto sam kupio igru ako je mogu downlodati.Sto svi imaju razlicite sifre u igrama za registarciju.U biti ovo sto cu ja downlodat imam i na cd-u.Jel to to? Zasto sam ja kupio orginal ako nece da mi radi.Ovo mi je prva igra orginal do sada!
16 godina
odjavljen
alphagan kaže...
nije mi jasno zasto sam kupio igru ako je mogu downlodati.Sto svi imaju razlicite sifre u igrama za registarciju.U biti ovo sto cu ja downlodat imam i na cd-u.Jel to to? Zasto sam ja kupio orginal ako nece da mi radi.Ovo mi je prva igra orginal do sada!

Pa, ako tebi nije jasno zasto si kupio original igru, onda je meni jos manje jasno...

Naravno, dobio si poseban 'key'.

I kako sam napisao vec masu puta - obrati se supportu i pitaj ih. Mozda bi ti vec i odgovorili, dok ovdje gubis vrijeme.

17 godina
protjeran
alphagan kaže...

Gle, to jednostavno nije za tebe jer se ponašaš kao da si komp dobio jučer za rođendan. Zato prestani biti naporan i jednostavno vrati igru u dućan.

17 godina
Starcraft i Starcraft 2

Samo da brzinski javim - igra je fantastična, a single player konačno implementira stvari koje sam čekao toliko dugo u StarCraftu.

Što se tiče grafike, na stock 4870 igra sa max. detaljima leti i izgleda impresivno. Skidam kapu Blizzardu, još jednom, nakon toliko puta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Starcraft i Starcraft 2

SS or GTFO

Dajte dikoji SS pa da i mi obični smrtnici malo uživamo   :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Starcraft i Starcraft 2

Genijalno. Blizzard fura Steamovu politiku 1 dolar = 1 euro. Cijena igre u Americi 60 dolara, a u Europi 60 eura.

http://forums.battle.net/thread.html?topicId=26262766484&sid=3000

Bolje da ti stisnem TD, nego samar. - TallahaseeInc. \m/

1 0 hvala 0
16 godina
Starcraft i Starcraft 2

Odlična igrica evo več sam 5-6 misija prešao sa reloaded crackom izašao je danas :)....može radi i save i load pod single player opcijom!!

Jedino što mi igrica daje artifekte neke i usporava kad su scene u baru ili na brodu ne znam zasto mislim da nvidia treba ispeglati drivere za starcraft. jel se kome to događalo jos? Kontam da si disabliram quad sli da stavim na jednu grafu samo da radi onda će možda biti ok . Jel ima tko slične probleme da mu igrica baca artifekte?

Intel Core i7 920 @3.8 GHZ, Asus P6T, 6 GB DDR3 1333, Asus NVIDIA 295 GTX, 2*1 TB HDD WD, Samsung T260, Antec Skeleton Case + Asus 550W Power Supply [img]http://img301.imageshack.us/img301/8008/horn
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.7.2010 9:39 (Horned Reaer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Starcraft i Starcraft 2

Igra je bezobrazno skupa na blizz stranici. 59 eura za europu. Nisu zdravi ni sekunde. Licno sam je uzeo za 40 eur, dodushe u inostranstvu.

Single player je beton, dodje mi da preigram i prvi dio, samo da se podsjetim na prichu. Prica je jako dobro razradjena.
Doslo je i par feature mapa, sa tower defense i to :) Biche zanimljivo do bola.

jimmy rox jimmy rox
Danas kada postajem pionir ...
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.7.2010 9:42 (zeleni).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Paolo2612 kaže...

Hvalio se blizzard s ogromnim SP koji navodno ima 30+ sati (neki čak govorili i 50 sati u prosjeku), a starcraft već prijeđen za 16 sati.

...and you are still a virgin Nevinašce

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.7.2010 11:15 (john_ryder).
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Sad samo cekaj dok ce izjavit da se to odnosilo za SC2 zajedno sa ekspanzijama.

Every time two people have sex, an angel gets a boner
17 godina
AA-d00d kaže...
Paolo2612 kaže...

Sad samo cekaj dok ce izjavit da se to odnosilo za SC2 zajedno sa ekspanzijama.

Pa to je za prosjek, a ne neke fantatike koji zele sto brze proci cijelu igru Neodlučan. Imas ukupno 26 misija, ako svaku igras po jedan sat, to ti je minimalno 26 sati. Ono sto su zgodno napravili su oni achievmenti i reasearch poinovi, pa cesto pozelis jos jednom odigrati istu misiju ako nisi sve napravio kako spada...

Think locally, act globally...
17 godina
protjeran
Starcraft i Starcraft 2

SC2 single player ima minimum 20-25 sati.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Ja sam jucer probao malo sp 3 partije na normal i zavrsio ih u roku pola sata. 26 misija u SP je malo, s obzirom na cijenu od 450 kn.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice