Frend downloado StarCraft 2 Betu al crackanu pa me zanima koja je min. konfig. za igru
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meni radi odlično... Ima i mape i AI... iako mi je igra ista ko i prošli starcraft samo s malo boljom grafikom...
Niste se previše raspričali o novom Starcraftu na forumu. Barem ne o ovoj beti (ili sam failo u searchanju :))... Valjda vas nema previše sa betakeyom :). Enivej, na HCL-u izašao tekst koji opisuje novosti koje SC2 donosi (igrali su betu), pa eto mali poticaj da se počne raspravljati opet.
HCL BETA TEST:Starcraft 2 beta
Igra tko betu? Dajte ostavite malo koju impresiju o igri, zamjerke, pohvale itd.
Niste se previše raspričali o novom Starcraftu na forumu. Barem ne o ovoj beti (ili sam failo u searchanju :))... Valjda vas nema previše sa betakeyom :). Enivej, na HCL-u izašao tekst koji opisuje novosti koje SC2 donosi (igrali su betu), pa eto mali poticaj da se počne raspravljati opet.
HCL BETA TEST:Starcraft 2 beta
Igra tko betu? Dajte ostavite malo koju impresiju o igri, zamjerke, pohvale itd.
Ne treba ti beta key. Instaliraš igru i skineš si jednu aplikaciju koja ima AI i mape s live verzije (koju je netko od beta testera podijelio s drugima), namjestiš si koju mapu želiš igrat i sa koliko neprijatelja i možeš sam isprobat igru. Moje mišljenje je da nije ništa posebno.
Digao se veliki, veliki hype oko igre, a u biti samo prosječan RTS sa solidnom pričom (i naravno odličnim filmićima u Blizzard-ovoj maniri).
Sigurno bi se našlo barem 5,6 boljih RTS-ova već u ovom trenutku 
Digao se veliki, veliki hype oko igre, a u biti samo prosječan RTS sa solidnom pričom (i naravno odličnim filmićima u Blizzard-ovoj maniri).
Sigurno bi se našlo barem 5,6 boljih RTS-ova već u ovom trenutku 
I kako ide priča ?
Prema stvarima koje si naglasio, nekako je vidljivo da nisi previše upoznat sa multiplayer igranjem RTS-ova previše, nhf, ali takav dojam se ostavlja čim u temi o starcraftu 2 ne spominješ stvari kao raznovrsnost jedinica, balans, gameplay elementi itd. nego stvari kao priča i filmići.