StarCraft 2 Beta

poruka: 9
|
čitano: 1.757
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
StarCraft 2 Beta

Frend downloado StarCraft 2 Betu al crackanu pa me zanima koja je min. konfig. za igru

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
StarCraft 2 Beta
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
StarCraft 2 Beta

Meni radi odlično... Ima i mape i AI... iako mi je igra ista ko i prošli starcraft samo s malo boljom grafikom...

Posjetite moju web stranicu: www.djchof.com

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
StarCraft 2 Beta

Niste se previše raspričali o novom Starcraftu na forumu. Barem ne o ovoj beti (ili sam failo u searchanju :))... Valjda vas nema previše sa betakeyom :). Enivej, na HCL-u izašao tekst koji opisuje novosti koje SC2 donosi (igrali su betu), pa eto mali poticaj da se počne raspravljati opet.

HCL BETA TEST:Starcraft 2 beta

Igra tko betu? Dajte ostavite malo koju impresiju o igri, zamjerke, pohvale itd.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: StarCraft 2 Beta
Ementaler kaže...

Niste se previše raspričali o novom Starcraftu na forumu. Barem ne o ovoj beti (ili sam failo u searchanju :))... Valjda vas nema previše sa betakeyom :). Enivej, na HCL-u izašao tekst koji opisuje novosti koje SC2 donosi (igrali su betu), pa eto mali poticaj da se počne raspravljati opet.

HCL BETA TEST:Starcraft 2 beta

Igra tko betu? Dajte ostavite malo koju impresiju o igri, zamjerke, pohvale itd.

Ne treba ti beta key. Instaliraš igru i skineš si jednu aplikaciju koja ima AI i mape s live verzije (koju je netko od beta testera podijelio s drugima), namjestiš si koju mapu želiš igrat i sa koliko neprijatelja i možeš sam isprobat igru. Moje mišljenje je da nije ništa posebno.

Posjetite moju web stranicu: www.djchof.com
18 godina
neaktivan
StarCraft 2 Beta

Digao se veliki, veliki hype oko igre, a u biti samo prosječan RTS sa solidnom pričom (i naravno odličnim filmićima u Blizzard-ovoj maniri).

Sigurno bi se našlo barem 5,6 boljih RTS-ova već u ovom trenutku Neodlučan

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Digao se veliki, veliki hype oko igre, a u biti samo prosječan RTS sa solidnom pričom (i naravno odličnim filmićima u Blizzard-ovoj maniri).

Sigurno bi se našlo barem 5,6 boljih RTS-ova već u ovom trenutku Neodlučan

I kako ide priča ?

Ne znam kaj da napišem !
17 godina
neaktivan

Prema stvarima koje si naglasio, nekako je vidljivo da nisi previše upoznat sa multiplayer igranjem RTS-ova previše, nhf, ali takav dojam se ostavlja čim u temi o starcraftu 2 ne spominješ stvari kao raznovrsnost jedinica, balans, gameplay elementi itd. nego stvari kao priča i filmići.

17 godina
neaktivan
StarCraft 2 Beta

http://www.facebook.com/StarCraft?filter=1

Dijele se beta kljucevi pozurite!!!!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice