a neznam,nije oficijalni retail... (sudec po swtor stranici)
ponavljam. uzeo sma sa g2p, redeemao key. sve radi ko podmazano.
dobijes scan sa box-a i to je to.
gotovo za par minuta.
a neznam,nije oficijalni retail... (sudec po swtor stranici)
ponavljam. uzeo sma sa g2p, redeemao key. sve radi ko podmazano.
dobijes scan sa box-a i to je to.
gotovo za par minuta.
Htio sam uzeti igru preko G2play pa me zanima neke stvari
1/ ako sad uzmem igru onaj standarni paket bez early access, redeem code cu dobit tek 22.12.2011 i onda samo ga u originu redemam i downloadam igru?
2/ isto tako u mailu cu dobit activacijski kod za igru koji samo aktiviram u swtor offical situ, i logiram se i igram?
3/vidim da si ti odmah dobio key pa me zanima u kojem paketu se to odmah dobije redeem key?
fala na odgovorima :))
I jos jedno pitanje znaci definitivno igre nece bit u prodaji na hrvatskom tržištu?
Il će možda i biti ali početkom 2012? jer u algoritmu nema najave ništa koda igra ne izlazi za mjesec dana.
znam da smo u red zoni nemojte mi o tom pričati nego dali će bit u hrvatskoj za kupiti i kad?
Uzeo sam paket early access koji je trenutno OOS.
ima samo ovaj bez early access..
odmah sam taj key ukucal na swtor siteu i to je to.
isto tak odmah ti se pojavi u originu jer su to linkani accounti..ea. swtor .origin..
ovaj bez early accessa pretpostavljam isto mozes odmah ukucat al ces igru moc skinut tek par dana nakon nas..
za ovo jel ce bit il nece najbolej pitat bioware
eo sve napravio al nisam dobio code od g2paly poslali su mi neki attachemnt nekakav gif file koji neam nis na sebi prazna slika nikakav kod nista nekakav spacer :)) pa nezam sta sad :)
odi na g2play stranicu, ulogiraj se, odi desno na transakcije koje si napravio..klikni na tu od danas i downloadaj attachment od tam...
to ti je scan sa kodom..
Obi ja sam mogao slicati osobno, nisam morao tražiti kompanjona da to radi.
Mehanika 4 kopirano od wowa i to zastarjele verzije wowa
vidis ja sam uzeo archeology, i svaki put kad bih isao skupiti one kristale morao sam cekat companiona da skenira daj crystal cluster i tek onda bi to zavrsilo u mom inventoriju
a sto se tice wowa, pa svaki mmo ce imati kakav-takav utjecaj od wowa. neki vise, neki manje. od toga se ne moze pobjeci. ali u pravu su, ima previse znacajki sa wow-om
combat nisam mogao ocjeniti pravilno jer sam imao lag i fps probleme, jer kad bih kao jedi koristio force jump ili force leap ili kako vec cekao bi mi lik 3 dana da skoci do mete.
iskreno ocekivao sam puno vise ali eto... vidjet cemo kad izade zavrsna verzija kako ce ''sluzbene stranice'' ocijeniti igru, cisto onako radi daljne usporedbe
jel neko odavde naručivao preko zavvi.com? zanima me kad oni dostavljaju? i kolko treba da pošalju Eerly access code? jel to odmah ili im treba neko vrijeme? naručio sam, ali piše da se procesuira pa me zanimaju detalji oko svega... inače nisam fan digitalnih verzija, više volim imat fizičke stvari kod sebe u rukama :)
zaavi nema digital,nego kolko sam ja skuzio box je
tka da propada u vodu early access
pise da naplacuju kad ti posalju. brijem da je to za 20 dana...
inače i ja sam bio prek zaavija,al sam otkazo. ima najmanju cijenu i najmanji shipping,al cim ima shipping znaci da neki drek putuje...
ko i na svakoj drugoj stranici bilo gdje... :(
ma skužio sam da putuje :D samo me zanima jel šalju ranije... a uz naslov igre piše - "With Early Access And Colour Stone Pre-Order Bonus", tak da me zanimalo kak će se moć dobit taj early access, ak ne pošalju igru ranije... meni čak nije ni bitan taj early access, samo bi htio 20.12. imat fizički igru kod sebe doma, pa me zanima jel to uopće ikako moguće? jer ne bi htio da se dogodi da ove sve stranice šalju igru tek 20.12., tj. na dan službenog izlaska
meni je pisalo na zaaviju ovak: da sam narucio,al da ce skinut pare kad poslalju. i onda odes na my account i imas tam ''narudjbu'' i mozes radit Query (ilitiga upit) sta je s itemom.i piše Dispatch EST time 20.12.2011
ergo,poslali bi ga tek tad. jos dok dodje,barem tjedan dana...
fakat neznam otkud uzet a da dodje na vrijeme. probao sam prek amazona ,nejde.zapne na onom dijelu kad kazes da treba ic u rvacku...a ovaj g2play necu ni gledat jer piše da je game release 22.12. nisu cak ni dobar datum stavili (kako rekoh,nisu officijalni)
jel ima jos ko kakvih ideja? nekak mi se cini da je najbolja opcija narucit iz mađarske,jer nam je najblize a i cijena je oko 320 kn.
I to sam probao, otisao na order history i tamo nema nikakva opcija za downloadnje attachmenta jedino mogu printati račun poslo sam i mail pa budemo vidjeli.
al ne razumijem taj scan s kodom ako možeš malo objasniti fala unaprijed
ne kuzim ovaj dio sa g2play stranice
Pre-Order: This is an Pre-Order! The game is not released yet! The key will be delivered to you when the game is released
kak onda posalju key odma?
Bok.
Imam pitanje u svezi SwTor-a. Osim G2play, jel ima još koji "trusted" sajt poput njeg? Box me ne zanima, cisto early access and cd-key. Pitam zato jer tamo vise nema early access verzije.
Hvala
Pre-Order: This is an Pre-Order! The game is not released yet! The key will be delivered to you when the game is released
To sam i ja mislio al kaže ober da je on odmah key dobio neznam čekam odgovor pa javim :)
Bok.
Imam pitanje u svezi SwTor-a. Osim G2play, jel ima još koji "trusted" sajt poput njeg? Box me ne zanima, cisto early access and cd-key. Pitam zato jer tamo vise nema early access verzije.
Hvala
e da, ovo i mene zanima !!
To sam i ja mislio al kaže ober da je on odmah key dobio neznam čekam odgovor pa javim :)
kad odes na account i orders history, kakav ti je status desno??
ak pise waiting ili ne znam...bla bla..sve osim processed je jos u obradi...znaci kad ti je processed imas odmah link i scan keya sa boxa
ovo kaj ti, roci citas, to je globalno objasnjenje kaj znaci pre-order...varira od igre do igre...
vidis ja sam uzeo archeology, i svaki put kad bih isao skupiti one kristale morao sam cekat companiona da skenira daj crystal cluster i tek onda bi to zavrsilo u mom inventoriju
a sto se tice wowa, pa svaki mmo ce imati kakav-takav utjecaj od wowa. neki vise, neki manje. od toga se ne moze pobjeci. ali u pravu su, ima previse znacajki sa wow-om
combat nisam mogao ocjeniti pravilno jer sam imao lag i fps probleme, jer kad bih kao jedi koristio force jump ili force leap ili kako vec cekao bi mi lik 3 dana da skoci do mete.
iskreno ocekivao sam puno vise ali eto... vidjet cemo kad izade zavrsna verzija kako ce ''sluzbene stranice'' ocijeniti igru, cisto onako radi daljne usporedbe
Imaš dvije kontrole, ako desni klik na item onda ti lik sam radi, ako shift + desni klik onda šalješ kompanjona..
I za loot i za profesije.
Bar bi tak trebalo biti, ali se ne bih čudio da je zbugano.
Dobro, animacije u combat ga usporavaju užasno, skill "iza mete" je praktički neupotrebljiv meni bio.
Iako sam prosječno imao 17 fps u warzoni mislim da je ipak animacija kriva jer se i na 30+ vidi zastoj između tipke i akcije..
Epic feeling borbe, ali izvedba je loša.
Ne znam, u teoriji mogu to popravit..
Ja ću vjerojatno kupiti kad bude 20ak eura kutija i odigrati kao RPG, ako poprave ostalo, u što nemam neke vjere, onda eventualno mogu razmisliti o pretplati..
I ja sam imao prilike zaigrati betu prosli vikend pa da i ja ubacim svoj komentar.
Nakon dosta vremena (GuildWars) u kojem prica ima neku poantu. Ovdje ne samo to nego je jos k tome i dobra prica. Probao sam smugglera i bounty huntera i obje su dovoljno dobre da bez obzira dal je i onaj stari tip questa...odi tamo i tamo i ubij xy necega ili nesto drugacije, nije mi bilo dosadno i obavio sam sa gustom samo da bi vidio sta ce se dogoditi sljedece u prici.
Nisam isao previse u PvP i balans (vidim da se dosta prica o tome) tako da o tome nemam pojma. Igrat cu na PvP serverima i vjerojatno nakon bar jedne zavrsene price posvetit se PvP-u. Do tada ce Bioware vjerojatno uspijeti jos vise izbalansirat stvari te uciniti ovu igru kompetitivnu u tom smislu.
Voice acting je super stvar i nekako se vise uzivis u pricu. Light i dark side opcije su dobre iako bi volio da ti ne pokazuje koje ces bodove dobit ako stisnes 1, 2 ili 3. Ljudi ce davat odgovore na temelju dobivanja dark ili light pointsa, a ne onog sta bi oni ili lik kojeg igraju rekao pa po meni to malo gubi smisao. Shvacam da je to mozda i potrebno da bi se doguralo do onih zadnjih skillova koji se otkljucavaju sa tim, al svejedno. :)
Iako sam preorderao vec u 8.mjesecu ili kad god je to bilo moguce, nije utjecalo na moje misljenje. Igra nije savrsena kao sama, ali za mene najbolji MMO dosad koji sam zaigrao.(Guildwars, Wow, Aion, Rift)
Iako nema najbolju grafiku(zbog privlacenja sto sireg broja igraca sa slabijim konfiguracijama), najbolju pricu ikad u video igrama(jer je u MMO-u to jako tesko izvest), najbolji combat (sa toliko skillova na izboru je tesko napravit combat koji nije bar malo clunky), ali kao sklop svega toga u MMO naslovu jednostavno odlicna. Definitivno vrijedi probat, a pogotovo ako imate neke prijatelje sa kojima cete zaigrati Swtor ce nuditi stotine sati zabave.
Sto se tice problema sa lagom i FPS dropom, to je normalno za betu, barem ove sta sam ja sudjelovao. Dapace mislim da uopce nije bilo toliko strasno i ko zna od kojeg je mjeseca bio ovaj build sta smo ga mi igrali. Defitinvno je ostalo da, i ako nisu do sad, imaju dovoljno vremena da takve stvari isprave.
Kao i osoba par postova iznad mene preorder sam napavio na G2Play.net i dobio key vrlo brzo. Reedemao i sve ok, sad se samo ceka 20.12. odnosno par dana manje jer sam uzeo Early Access. Za sve one koji nisu, a misle uzimat, ali im se ne svidaju digitalne kopije neka naruce sto prije jer Ea stalno upozorava da u prvom valu, nakon preordera nece bit puno primjeraka igre. Sad opet je to mozda marketinski trik, ali ako vas ova igra stvarno interesira onda cemu riskirati. :)
toliko o tom...pozz
Ja sam kupio sinoć iza 20 h na g2play.net u njihov standarni EARLY ac... pritup kod, jer ni nemaju na stocku nitko atm ,digital deluxe download verziju. Nakon što sam za 20 tak minuta dobio njihov scan mojeg Cd keya otišao sam na SWTOR službenu stranicu , na opciju redeem code ( NEMOGUČE JE REDEEM CODE na Origin-u atm, jer te nakon što ukucaš taj kod šalje na SWTOR stranicu i kaže ti da se taj ključ NEMOŽE redeemat na originu) i dobio opciju do 5 dana raniji pristup. Nakon što sam to napravio na službenoj stranici (imao sam otprije account sa kojim sam derao betu) dobio sam za koju min i mail od SWTOR a da se zahvaljuju da sam uspješno redemao code i da sam prijavljen za raniji pristup a da če mi se javiti sa točnim datumom koliko rano ču se moči logirati , mailom, kada bude datum bliži izlasku igre.
Što se tiče Algoritma i GMC a ,i njih sam zvao jučer dali če imati colectors edicije ili ikakve informacije, rečeno mi je da neznaju ništa, i da če mi se javiti danas. Naravno da mi se nisu javili , a poučen iskustvom iz nekih prijašnjih naslova i Algića (nažalostjer do prije koji mjesec sve sam igre kod njih kupovao), sinoč sam kupio cd key na g2play u jer ziher je ziher.
Nadams e da če ove informacije iz prve ruke Vam pomoći.
Pozz,
crot
Ja sam kupio preorder key (digital) prego g2play-a i radio je bez frke. Moras ga ukucat (redeem) na swtor stranici. Inače betu sam igrao sad ovaj vikend i zadovoljan sam. Naravno da ima dosta mjesta poboljšanju, ali igra je puno igrivija od drugih MMO-a koji su pokušavali nadomjestit blizardovog demona koji nam više godina jede pare. Kao i obično MMO najviše ovisi o zajednici, i kako češ biti zadovoljan igrom ovisi o onom što očekuješ. Napočetku wotlka svi su vikali kako je to najbolji wow dosada, i bio je, a na kraju svi su pljuvali po njemu jer je kao prelagan i dosadan itd. Moje mišljenje je da će SWTOR preživjeti ako uspije NE SLUŠATI hard core igrače i prebrzo izbacivati novi kontent koji praktično izbacuje stari iz igre, što Blizzard nije uspio. Primjer toga je da većina igrača uopće u wotlku nije raidala Ulduar ili samo par boseva, a to je možda i najbolji raid u cijeloj igri. Također bitno je da se uspije naći formula koja će i end level igrače zadržati pri igri i pri tome mislim na lore a ne samo raid raid jer je igranje zbog toga da budeš "najjakiji" put u propast ako se pri tome osječaš kao da nešto radiš a ne igraš. Usput dali ima kakvih inicijativa da oformimo hrvatski guild?
Kuzim da ste uzeli SwTor key+ea s G2play, ali trenutno tamo vise nema u ponudi.
Ono sto me zanima.. da li ima negdje sada za uzet to isto? Offgamers mi ne izgleda bas presigurno, isto kao i Mmoga (vidio sam neke komentare da ima dosta bogus prodaja). Ako imate kakav prijedlog za neki sigurniji sajt, eto to.
Evo ja sam sad uzeo na G2play bez early acess,izašlo me 311kn.Sad čekam mail sa kodom.
I paz sad ovo,pošalju mi mailom da trebaju sliku osobne ili putovnice za potvrdu da Diners nije ukraden
@grimlocke
Ako sam ja dobro shvatio oni koji su najranije preorder napravili, i to vjerojatno onaj collectors edition ili kako vec, ce dobit 5 dana early access. Sto si kasnije narucio i ovisno o tome koji edition ces uzet (predpostavljam standard) dobiju manje dana. Ja sam narucio mislim isti dan kad je bilo moguce, standard edition, i ne ocekujem vise od 3 dana early access. Ako ti sad uzmes early access key i redeemas mozda dobis dan il 2 dana maksimalno. Radje ustedi tih 30-40kn kolika je razlika i strpis se do 20. i ne trazis po drugim stranicama.
Ovo tu je bilo davno objavljeno pa ako netko ima neku drugu informaciju kako ce se dijeli early access neka me ispravi.
@Sideswipe
I mene su to trazili. Samo im posaljes slike i odgovoris da si to ti. :) Odmah nakon ces dobit key. To ce te pitat sad i nikad vise kasnije. G2PLAY ako nista ima brz support.
Uzeo sam sa g2playa bez early accessa i dobio Starcraft Anthology uz SWTOR :D Nisam morao nikakve slike slati ili bilo kaj ostalo...
Pošto je ovo bez early accessa pretpostavljam da cemo keyeve dobiti 20.?
to nas sve zanima prakticki,jer vise nemaju early accessa,jel dobimo svejedno key odma ili cekamo 20 da oni zapravo dobiju tu kutiju pa nam daju sken s kutije
ekipa, ne kuzim kaj im ne posaljete mail i pitate za te detalje?
I gle zabave ne daju mi kod jer im nemam kako poslat sliku osobne,a moneybrooker mi već skinuo pare.Koji k nisam ošo uplatit na Visu i gotovo
Eto, ja ipak odlucih uzet "boxed" standardnu verziju (deluxe i CE jednostavno ne zasluzuju biti kupljene ako uzmemo u obzir trenutno stanje igre - aka ne bas najbolje) s early accessom sa ShopTo.net sajta (salju do nas).
Posto sam dobio par sugestija da od tamo uzmem, malo informacija o sajtu nakon registracije:
- iste sekunde ti salju email za konfirmaciju
- cim updejtas broj mobitela, niti 5 sekundi kasnije ti dolazi poruka(sms) da napravis konfirmaciju
- ukoliko bude problema s pre-orderom, sve informacije ti salju na mailbox i mobitel (sms)
- kao jos jednu sigurnosnu opciju, svoje transakcije potvrdjujes i mobitelom
Cijena standard boxed SwTor-a s early accessom je 330 kn + 22 kn (po srednjem tecaju funte HB, placas pri slanju a ne odmah) dostava. Odmah po selekciji pre-ordera dolazi ti email+sms (nema cekanja nekoliko dana) da dodjes na stranicu preuzet svoj early-access kod, koji zatim redeemas na SwTor sajtu. Kupci drugih igara sa ShopTo.net sajta iz Zagreba kazu da igra najkasnije dodje dan ili dva nakon pocetka gejmpleja, znaci 21-22, ako uracunas 'grace period' koji ce biti sigurno oko 5 dana (radi velikih preordera), sve se cini ok za neprekidni gejmplej.
Eto, ako je neko u dubiozi gdje i kako, valjda ce ovo pomoci. Ja preferiram digitalne verzije, al eto ovo je solidna zamjena skuplja za mozda 50 kuna sve skupa.
Kuzim da ste uzeli SwTor key+ea s G2play, ali trenutno tamo vise nema u ponudi.
Ono sto me zanima.. da li ima negdje sada za uzet to isto? Offgamers mi ne izgleda bas presigurno, isto kao i Mmoga (vidio sam neke komentare da ima dosta bogus prodaja). Ako imate kakav prijedlog za neki sigurniji sajt, eto to.
Offgamers je odlican. Korisnik sam od 2006. g.
Evo slika u povecoj rezi da ne mislis ovo ono :)
meni stalno daje "internal problem" pri pokusaju registracije na shopto.net
proradilo
Ev dobio sam poruku da key pogledam na mailu il na stranici ali ga ja nigdje ne vidim
čito sam u ranijim postovima gdje da tražim al brate ja ništ ne vidim nigdje
Sad im pošaljem mail i pitam ih gdje je moj key i odgovore mi da ću ga dobit 22.12.2011,a nubare mi pošalju prije da preuzmem key na stranici il na mailu a nisu rekli odma kad,jesus