Star Trek Online ponovno živi!

poruka: 8
|
čitano: 1.680
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Za sve one koji su željno isčekivali Star Trek MMO, pojavila se dobra vijest - službene stranice su reaktivirane prije nekoliko dana i izgleda da se razvoj igre nastavlja (u malo drugačijem smjeru nego originala ali vidjet ćemo kak će to ispasti na koncu) Namigiva

http://www.startrekonline.com/

Već se zamišljam kako lutam svemirskim prostranstvima i rješavam kojekakve zagonetke po planetama uz pokoje (obavezno) prepucavanje fotoncima heh  Belji se

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Star Trek Online ponovno živi!
Dado_ZG78 kaže...

Za sve one koji su željno isčekivali Star Trek MMO, pojavila se dobra vijest - službene stranice su reaktivirane prije nekoliko dana i izgleda da se razvoj igre nastavlja (u malo drugačijem smjeru nego originala ali vidjet ćemo kak će to ispasti na koncu) Namigiva

http://www.startrekonline.com/

Već se zamišljam kako lutam svemirskim prostranstvima i rješavam kojekakve zagonetke po planetama uz pokoje (obavezno) prepucavanje fotoncima heh  Belji se

Kada bi igra trebala izaći?
Core2Duo E4600, Gigabyte P35-DS3R, XFX 8800GT 512MB, 2GB Patriot DDR2 800
17 godina

Hmm, bash nisu puno informacija dali. Najvishe me zanima da li je josh uvijek ogranicen samo na federaciju, ili su se vratili prvobitnoj ideji pa ce biti i ostalih frakciija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jako simpatično, al neće to izaći još dvije godine...

"The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crisis." - Dante Alighieri
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma neka samo rade na tome - što duže to bolje Namigiva    Dobra vijest je što su se tog ponovno uhvatili. Mislim da još nema službenog datuma kada bi trebala biti gotova igra.

Anyway, do tada imamo što za igrati - AoC, LOTRO, Warhammer AoR, Fallout 3, Far Cry 2 i sl.

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ideja i potencijal su neopisivi. Obozavam Star Trek mislim da sm gledo sve star trekove bar 3-4 puta svaku epizodu. Ipak nesta sto se dugo radi, gasi pa ozivljava obicno ne bude dobro...Nadajmo se da ce ovo biti iznimka

17 godina
neaktivan

Ugasilo se zbog lošeg baratanja licencom koje se nije svidjelo glavonjama, pa su licencu povukli i studio je ostao bez.

"The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crisis." - Dante Alighieri
17 godina
neaktivan

Odlično!!! Obožavatelj Star Treka, ne mogu zamisliti potencijal svega ovoga, koliko frakcija, brodova, pa samo zamislite tu su kvadranti i te stvari.

Jedva cekam izlazak.

Samo da ne bude neko smeće =)

EDIT: Sorryte na offtopicu, no jer znate da sljedece godine dolazi novi film??

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.8.2008 12:18 (Sonny).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice