Star Citizen izdvojena tema

poruka: 4.785
|
čitano: 881.300
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
10 godina
Re: Star Citizen
Dado_ZG78 kaže...
Van_Blaster kaže...
Dado_ZG78 kaže...
ReverseFlash kaže...
Dado_ZG78 kaže...

U životu nema garancija ;)

samo sto komad softwarea nazvan Star Citizen bas i nema nikakve veze sa zivotom , ali ima velike veze sa otimacinom novca od populacije sa viskom novca i bez ikakvih drugih u RL odgovornosti 

Oh, CIG je tako zao!!!  

EA i ostali su anđeli prema njima jelda?  ;)

CoD serijal pljačka već godinama i nikom ništa :P 

Meni je ovaj projekt u pre Alphi pružio više zabave nego mnoge igre nakon što su 'izašle', tako da nemamo o čemu pričati.

Nikom ništa? Čovječe oni izbace vrhunsku pucačinu i ljudi igraju ko mutavi, win -win situacija (ne igram COD), nema nikakve veze s ovim slučajem lol

10 godina
protjeran

Kada počinje ono free testiranje? u nedjelju ujutro (pitam jer neznam americko vrijeme).

10 godina
protjeran

Majke ti isusove glupe igre, zapela na loading screenu... nakon 15min riješio problem, ušao u brod, sjeo i to je to nema ništa.

Uglavnom:

Optimizacija 0

Ponašanje motora 0

Ubrzanje motora 0

Borba 0

Trebat će njima još 3 godine da naprave igru kako treba i još 3 da namjeste sve to kako treba.

17 godina
neaktivan
Kresimir4 kaže...

Majke ti isusove glupe igre, zapela na loading screenu... nakon 15min riješio problem, ušao u brod, sjeo i to je to nema ništa.

Uglavnom:

Optimizacija 0

Ponašanje motora 0

Ubrzanje motora 0

Borba 0

Trebat će njima još 3 godine da naprave igru kako treba i još 3 da namjeste sve to kako treba.

LOL

Jesi li ti ovo samo bezveze napisao da nešto komentiraš ili si zaista isprobao igru?

Slažem se, na početku treba malo vremena da se nauće kontrole, namjesti komande, ali nakon što si to podesiš i letiš malo u FreeFlight mapi, a zatim odigraš i Tutorial scenarij, nema šanse da se ne snađeš. 

Lijep pozdrav ;)
10 godina
protjeran

Pa isprobao sam igru i ne sviđa mi se to ponašanje.

1v1

Jedan brod iza drugog i ajde ti pobjedi ako je netko iza tebe.

Jedan veći brod i jedan 3 puta manji brod, ajde uništi manji brod, a da ti ne učini veču štetu.

To je jednostavno logično razmišljanje i igranje. Ako je u World of Warplanes ili Warthunder neprijateljski avion iza tebe, koliko imaš šanse da ćeš pobječi ili uništit ga? Nema smisla stvarno.

Kad sam vidio rakete i minigun u igri odmah sam znao da će igra biti katastrofa. Daj mi lasere i torpeda iz star treka u pm, kad ispalis raketu ona se ugasi, metak iz miniguna pobjegne, ali jbga to je igra..

"vikao sam" daj mi igrat kad sam vidio da treba šetati hangarom i to ne da bi poletio iz hangara nego da bi ušao u igru!

Igru nisu ni završili, koliko će im trebati da igru završe? I kad je završe koliko će im trebati da je namjeste kako treba?

13 godina
neaktivan
Star Citizen

Evo citam na pcgameru da je fps modul odgoden za neodredeno vrijeme. 

A trebao je kao izac prije koji mjesec:) 

0 0 hvala 0
13 godina
Star Citizen

komentar sa blog posta (jedan od rijetkih normalnih uz hrpetinu komentara fanboya koji su iz nekog razloga zadovoljni sa odgodom) odgode FPS modula koji pogadja u srz:

over 80 million dollars raised to date and yet apparently it's not enough and CIG has to throw out another ship at stuipid pricing but people will sit and say that it's not a sign of things being wrong.... Just stop for five minutes and do some research on PC based games and you'll start seeing some 'alarms' even more so if you have any programming knowledge yourself.
for 80 million dollars I could have gone and developed
Quake 4, 6 times now,
Gears of War 8 times now
Lost planet 4 times
The Unreal 3 Engine two and 3/4th times
COD MW2 2 times (The production budget was only 40-50 million, the rest was marketing)
RIFT
The Witcher 2 about 10 times over
Defiance
Watch Dogs
I could continue the list here.. I for one am tired of 'late' excuses and false release dates which is all we have seen from day 1, the Dog Fighting Module... meant to be out by December.. wasn't, and the excuse then "Oh we have to redo it from scratch" ... .. .. oooook.. And you decided this when the day of release? it finally comes out as 'Hanger Module' and that was literally something most able modders could go and make in the Cryengine SDK themselves.. We won't get started on the Bugs or the lack of Control modification support etc etc etc that happened with Arena commander, or the shoody backend network code etc..
All of this and yet people continue to throw money, that's fine we have invested a lot FPS module.. due, announced.. failed to meet a deadline set by THEM, not by US.. and then 2 months on.. CR finally comes out with this letter as an excuse and a promise to honor the 'agreement' and 'pledge' he made to us original backers.. and has already failed to honor, by not being open and transparent on why CIG needs to continually ask for more funds for a game HE is ON RECORD as stating could be made 100% with backer money 30 MILLION dollars ago!
Ontop of that do you honestly think that the money we've "invested" in CIG has not been "reinvested" in bank,stock,land etc by CIG? at the very least it's sitting in a bank account acruing interest that way.. so our 'tracker' isn't the real sum they have made.. it's just how much we've handed over.
And before people go 'making games is expensive' yeah I know trust me I make simulation products so I know exactly how hard it is to make a 'game' or 'product' the thing is unlike most CIG brought the source code to Cryengine (By their own admission) they already had the hardest parts done for them but apparently they need to go reinvent the wheel or something and based on everything we keep reading might as well have gone and asked Frontier for the Cobra engine or something because I honestly am not seeing any of the Benefits from using the 'Cryengine' that should be there (fast development time, more focus on the 'content' rather than the 'backend' because its already in place).
But the part that annoys me the most about this is the brazen money grab, yet again.. Sorry we 'FAILED' to meet our own deadlines, here's out excuse.. oh can we have MORE money? What a joke, if I did the same in any other industry I'd have the customer ripping me to shreds.. To me the mor ethis continues the more I remember what happened with the last game that CR promised the world in.. Freelancer didn't live up to that.. it was over time, over budget, over hyped.. and this is looking to be a repeat.

mislim da chris roberts i ekipa iz uprave itekako znaju sta rade - puno vise novaca ovako dobivaju nego izdavanjem igre i naplacivanjem "samo" 60€ za sav content - ovako na budalama, koje trose na brodove 500+$ koji jos nisu ni modelirani, mogu zaradjivati puno vece novce 

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.6.2015 13:54 (Fanu).
Moj PC  
16 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Star Citizen

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.6.2015 14:05 (Tonči).
Moj PC  
13 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Star Citizen

gori je postavljeno dobro pitanje, zasto ociti visak novaca nije ulozen i investiran?

Mogli su komodno ostavit sa strane 30 milja da se mnozi... sve ode u KDA...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Tonči kaže...

Rekt

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
17 godina
Star Citizen

Nah; tih 80 milja ili kolko već imaju je niš... ni pola kolko im očito treba;
http://www.reddit.com/r/starcitizen/comments/2n5hw1/cig_investing_100_million_of_its_own_money_into/

http://dejankober.com/, http://dd3d.hr/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Berko kaže...

Nah; tih 80 milja ili kolko već imaju je niš... ni pola kolko im očito treba;
http://www.reddit.com/r/starcitizen/comments/2n5hw1/cig_investing_100_million_of_its_own_money_into/

Prije nego si sve pročitao... bitno je ovo:

https://forums.robertsspaceindustries.com/discussion/comment/3910150/#Comment_3910150

"This is a misquote - What was said is that we'll probably have invested at least $100M into the development of Star Citizen by the time it "launches" to the public. This is based on our intention to invest all the money we raise during initial development back into the game (which I've been quite public about) and the fact that we will most likely raise this much by the time the full vision of Star Citizen is polished enough to be called "public" (of course all you guys will be experiencing Squadron 42 and the PU before this as part of the benefit of being backers and being part of the development process)

You guys are literally setting the budget and ambition of the game with your support which in itself is a pretty amazing thing and something I never would have believed possible two years ago.

17 godina
Star Citizen

Koliko je uopce moguce nesto tehnicki napraviti i sjedinit ako 15 studija na 15 lokacija radi na istoj stvari? Je podijelili su se na module ali nisam bas siguran da ce tako ista uspit napravit bez milijardu bugova...

Ako nista drugo, ovaj put nisu objavili datum, cini se da CR ipak ima neke naznake ucenja na prijasnjim greskama, jest da mu je trebalo par desetljeca ali ide to nekako...

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran

Svi želimo da igra bude odlična, ali koliko su zaradili i uložili te nakon ovoliko vremena imamo samo par brodova (čitaj isti brod, dodaš 1-2 stvari, promjeniš boje eto drugi), pvp (ako se ovo može nazvati pvp) i hangar! Mislim da bi im najbolje bilo uhvatit se napraviti 10 lijepih brodova i hangar uredit, dodat makar 2 solarna sistema i pvp čisto da se može odmah nakon toga namjestiti lijepo ponasanje motora, max brzina određenog broda, onda sredit oruzja na brodovima i namjestanje jacine, cvrstoca broda itd i odmah imas igru s 10 brodova, 2 solarna makar bile samo 1 baza u svakom solarnom, pvp i gotovo. Ovako mi se čini da sve rade odjednom, a kad se radi odjednom to će se odužit skroz..

16 godina
odjavljen
Star Citizen

Mislim da je ovo zadnji čavao u lijesu šansi da oni nešto završe. Imaju gotov engine, FPS engine i SDK, sve alate... kojim praktički svatko tko nije kompletan idiot može složiti FPS igru (ne samo level) za 9 dolara u mjesec dana. Oni nisu ni to uspjeli u 6+ mjeseci (od kad je Dado rekao da izlazi). Ne vidim zašto bi itko očekivao da su u stanju napraviti bilo što drugo, a ponajmanje ono što bi Star Citizen trebao biti.

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Da, da...  prema tada dostupnim informacijama zaista su tada trebali izdati Star Marine..

U međuvremenu se pojavilo dosta toga pa je stvar odgođena.

Svi bi htjeli čudo od igre preko noći. Ako se od igre očekuje da bude najbolja onda će i rokovi potrebni za ozradu biti najduži - that simple! ;)

Radije neka oni izdaju kvalitetu nego da ih se požuruje (na kraju krajeva zato su i išli na model bez velikih izdavača i rokova..).

I nadam se da je CIG naučio lekciju i da više neće komunicirati rokove nego nas iznenaditi novim sadržajima kada budu spremni.

Lijep pozdrav ;)
17 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Mislim da je ovo zadnji čavao u lijesu šansi da oni nešto završe. Imaju gotov engine, FPS engine i SDK, sve alate... kojim praktički svatko tko nije kompletan idiot može složiti FPS igru (ne samo level) za 9 dolara u mjesec dana. Oni nisu ni to uspjeli u 6+ mjeseci (od kad je Dado rekao da izlazi). Ne vidim zašto bi itko očekivao da su u stanju napraviti bilo što drugo, a ponajmanje ono što bi Star Citizen trebao biti.

Ma dobro, ti imaš takve stavove od samog početka, pa ovo s čavlom u lijesu treba uzeti sa planinom soli ;) 

Kao što sam ti rekao prije: pošto si toliko sposoban molim te napravi ti neku dobru Space sim igru u par mjeseci i stavi na Steam - obogatit ćeš se samo tako ;)

Lijep pozdrav ;)
16 godina
odjavljen
Dado_ZG78 kaže...
Tonči kaže...

Da, da...  prema tada dostupnim informacijama zaista su tada trebali izdati Star Marine..

U međuvremenu se pojavilo dosta toga pa je stvar odgođena.

Svi bi htjeli čudo od igre preko noći. Ako se od igre očekuje da bude najbolja onda će i rokovi potrebni za ozradu biti najduži - that simple! ;)

Radije neka oni izdaju kvalitetu nego da ih se požuruje (na kraju krajeva zato su i išli na model bez velikih izdavača i rokova..).

I nadam se da je CIG naučio lekciju i da više neće komunicirati rokove nego nas iznenaditi novim sadržajima kada budu spremni.

Nije se pojavilo ništa. Pojavilo se samo xy milijuna na njihovim računima. 

Da, iznenadit će moju djecu... možda sudskom presudom Chrisa Robertsa u zatvoru.

Dado_ZG78 kaže...
Tonči kaže...

Ma dobro, ti imaš takve stavove od samog početka, pa ovo s čavlom u lijesu treba uzeti sa planinom soli ;) 

Kao što sam ti rekao prije: pošto si toliko sposoban molim te napravi ti neku dobru Space sim igru u par mjeseci i stavi na Steam - obogatit ćeš se samo tako ;)

Već sam ti linkao Youtube videe gdje ljudi naprave dogfight u sat vremena. Zašto ne skineš CryEngine SDK i probaš sam? 9 dolara košta indie licenca, a imaš i besplatnu stariju verziju. Svatko to može, ne mora biti programer.

Ja nemam vremena ni taj sat. Previše mi košta sat rada da bih ga potrošio na tako nešto, a ne na rad ili svoje slobodno vrijeme koje mogu provesti radeći na svojoj igri, družeći se s familijom, prijateljima... igrajući igre koje nisu prevara... :)

Obogatit se baš i neću. Za obogatit se od igara trebaš ogroman novac na marketingu ili prodavati naivcima modele. :) Slabašne su mi 3D modeling vještine.

13 godina
Dado_ZG78 kaže...
Tonči kaže...

Svi bi htjeli čudo od igre preko noći

nah, chris roberts bi cudo

svi ostali bi da igra uopce izadje..

doslo je do "daj sta das" s obzirom na brojne odgode..

chris roberts je sebi zahalao svasta izgleda - uhvatila ga megalomanija s obzirom na funding uspjeh i nema nikoga da ga dovede u red

ova igra je ociti primjer kako je u nekim slucajevima dobro imati nadzor u vidu producenata/izdavaca

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.7.2015 11:34 (Fanu).
16 godina
odjavljen
Star Citizen

Evo, ipak sam utrošio malo vremena i napravio Star Citizen FPS Module. Imaš dva levela: jedan je u svemirskom terminalnu na planetu, drugi u hramu vanzemaljske rase bez imena. Isti file je za host igre i za join i radi na LAN-u pa možeš s ukućanima igrati, a botove dodaješ sam po broju.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.7.2015 11:47 (Tonči).
Moj PC  
7 0 hvala 1
10 godina
protjeran

Tonči koliko ti je milijuna dolara trebalo da napraviš to

16 godina
odjavljen
Kresimir4 kaže...

Tonči koliko ti je milijuna dolara trebalo da napraviš to

Potrošio sam 0.00008318 milijuna dolara svog novca na Internet, struju i vrijeme koje nisam radio. Nažalost, dizajn nivoa baš nije savršen jer nemam 183.000.000 dolara za modelere da mi ih naprave, a i nije CryEngine, nego 9,90 dolara jeftiniji Unreal Engine 4.

No, ako mi donirate 9,90 dolara i modele sobe i broda (možete i one koji su procurili) za desetak dolara napravim autentičnije.

Zajeb je što nemam MOCAP studio...

16 godina
neaktivan
Star Citizen

sta ce ti MOCAP, pa nisi toliki amater kao ovi u CIG-u?

ispravite me ako grijesim, al valjda pri dobivanju posla koji ce se baviti animacijama, zahtjevaju da vide kako napravis hod humanoida... to je valdja basic 101?

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.7.2015 15:42 (Abomb).
Moj PC  
1 1 hvala 0
10 godina
protjeran

Trebalo bi staviti jednu ekipu na indiegogo s naslovom tko će brže i jeftinije napraviti star citizen :)

13 godina
Abomb kaže...

sta ce ti MOCAP, pa nisi toliki amater kao ovi u CIG-u?

ispravite me ako grijesim, al valjda pri dobivanju posla koji ce se baviti animacijama, zahtjevaju da vide kako napravis hod humanoida... to je valdja basic 101?

pogledaj fallout kojie je razvijan bez MOCAPa i onda usporedi sa npr assassins creedom 

nebo i zemlja u kvaliteti animacija

half-life iz 1998 je radjen uz pomoc MOCAPa..

17 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Evo, ipak sam utrošio malo vremena i napravio Star Citizen FPS Module. Imaš dva levela: jedan je u svemirskom terminalnu na planetu, drugi u hramu vanzemaljske rase bez imena. Isti file je za host igre i za join i radi na LAN-u pa možeš s ukućanima igrati, a botove dodaješ sam po broju.

Legendo!  

Lijep pozdrav ;)
12 godina
Star Citizen

Derek Smart (lol) se oglasio oko Star Citizena... :D

Krajnje zabavno štivo: http://dereksmart3000ad.tumblr.com/post/123125564079/interstellar-citizens

i da ne zaboravim inkantaciju:

Derek Smart

Derek Smart

Derek Smart

(tko zna, shvatit će  :D)

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.7.2015 10:04 (Moloch).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Star Citizen

Pročitao sam cijeli tekst.

To je njegovo osobno mišljenje, a i svatko od nas ga ima po pitanju Star Citizen-a.

Po mojem osobnom mišljenju svi ljudi koji su dali novce nisu bili prisiljeni na to, i sada nekima je zanimljivo pratiti kako će se sve to realizirati, a neki su odustali.

Onima kojima je to dosadilo predlažem neka se suzdrže komentara kako nikada to neće biti realizirano jer stvaraju negativnu vibru onima koji vjeruju.

"Vjera je nešto što čovjek prihvaća sam, a ne nešto što će mu netko nametnuti ili oduzeti."

Ovo zadnje je misao jednog čovjeka koji je puno pametniji od gospodina Dereka Smarta.

Sreća je put, a ne odredište.
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.7.2015 10:34 (goodie).
Moj PC  
1 8 hvala 0
16 godina
odjavljen
goodie kaže...

Pročitao sam cijeli tekst.

To je njegovo osobno mišljenje, a i svatko od nas ga ima po pitanju Star Citizen-a.

Po mojem osobnom mišljenju svi ljudi koji su dali novce nisu bili prisiljeni na to, i sada nekima je zanimljivo pratiti kako će se sve to realizirati, a neki su odustali.

Onima kojima je to dosadilo predlažem neka se suzdrže komentara kako nikada to neće biti realizirano jer stvaraju negativnu vibru onima koji vjeruju.

"Vjera je nešto što čovjek prihvaća sam, a ne nešto što će mu netko nametnuti ili oduzeti."

Ovo zadnje je misao jednog čovjeka koji je puno pametniji od gospodina Dereka Smarta.

1. Smiješno je da u rečenici #4 spominješ opasnosti "negativne vibre", a u rečenici #5 kako je vjera nešto što čovjeku netko ne može nametnuti ili oduzeti. Jasno ti je da si kontradiktoran?

2. Kako ti možeš uopće znati koliko je D.S. pametan ili nije? Definitivno ne možeš.

Što se komentara tiče, Derek je čak izrazito optimističan. Chris Roberts i tim su pokazali da niti FPS dio ne mogu napraviti pa je to samo još opasniji indikator problema. Ako nisi u stanju napraviti FPS s alatima kojima goodie može napraviti FPS, onda nešto nije u redu.

Nesumnjivo je da CIG ulaže ogroman napor da nešto napravi, uvjeren sam da im timovi rade na projektu, nešto moraju raditi, no jedini realno izvediv posao imaju artisti s modelima. Sve drugo je vrlo opasno i ne moraš biti Derek da to vidiš, jer svaki gamedev to vidi čim pročita listu featurea jednako kao što svaki prodavač u McDonaldsa zna koliko će mu trebati da posluži dugi red pred blagajnom čim ga vidi.

Chris je zamislio i obećao (a to najviše boli) igru koju se jednostavno ne može tehnički izvesti. Možeš imati dvjesto trilijuna dolara i nećeš napraviti neboder visok 10 kilometara. Star Citizen je trenutno obećan kao neboder od 10 kilometara.

Na stranu to što se ne može ili može izvesti, Chris je pokazao da oni ne mogu izbaciti ni FPS. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.7.2015 11:09 (Tonči).
16 godina
Star Citizen

Živi bili pa vidjeli.

FPS kasni i to je činjenica.

Isto tako ne bi trebalo odmah imati negativan stav prema fps modulu, jer ga još nitko nije igrao od nas koji komentiramo.

Jednom kada ga zaigramo opet će biti dvojnih mišljenja.......dobar, loš, super itd.

Ne treba suditi o tome unaprijed. Kao što nitko nije kriv dok mu se ne utvrdi suprotno.

Što se tiče moje kontraindiktornosti (jbt kolika riječ), nažalost ona je plod mog uma koji je pod utjecajem moje vjere u projekt SC i hrpe negativnih komentara.

Inače sam stari i okorjeli gamer koji se nada će mu SC biti točka na i  gamerske karijere.

Sreća je put, a ne odredište.
Moj PC  
1 2 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice