instaliro sam spiderman ultimate i stalno mi zapinje pa se pitam da li imam preslab pc imam:ram=1gb procesor=amd sempron 2400+ (1,7Ghz) graficka: ati radeon asus a9550 imam sve najnovije drivere direct x flash player sve imam ali mi zapinje.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
molim vas pomozite mi
Sta nemozes pocekat duze od dvije minute da ti netko odgovori nego odmah bacas drugi post?
molim vas pomozite mi
Kak misliš, zapinje ti. Stane slika tjekom igranja ili.
Možda je grafička preslaba.
slika mi stane pa se prebaci na drugu slicno kako gif animacija
instaliro sam spiderman ultimate i stalno mi zapinje pa se pitam da li imam preslab pc imam:ram=1gb procesor=amd sempron 2400+ (1,7Ghz) graficka: ati radeon asus a9550 imam sve najnovije drivere direct x flash player sve imam ali mi zapinje.

Trebaš jaču grafičku.

da ali pise zahtjeva 32mb graficku a ja imam 128 ako igram call of duty 2 na high nemoguvjerovat da ovo nemogu igrat
Kad si instalirao win? Jesi ga pokušavao malo očistiti od raznog smeća... CCleaner? RegSeeker? PCookies?
Pokušaj s njima jedino to počistiti, neznam što bi moglo drugo biti, osim loših drivera naravno.
imam tuneup utillities 2009 i bit defender total security 2009 pa valjda nemam smeca jedino imam virus trojan u driveru za zvuk nisam mogo nabavit pa sam instaliro zarazen ali sumnjam da je zbog toga
e sad sam se sjetio imam neki error uvezi neke datoteke svchost sad neznam dali je to vazno
imam tuneup utillities 2009 i bit defender total security 2009 pa valjda nemam smeca jedino imam virus trojan u driveru za zvuk nisam mogo nabavit pa sam instaliro zarazen ali sumnjam da je zbog toga
neznam koja neka integrirana moro sam instalirat zarazen jer nisam mogo nabavit neki dobar
naso sam ime zvucne C-MEDIA AC97 Audio device
el je moguce ako svchost nema u task manageru da zato zapinje prije starta windowsa mi pise failed to innitailize svchost.exe
mozda imas previse procesa usput otvoreno, neam pojma, ali sve u svemu imas opciju uredi, nemoj duplat postove...
svchost.exe MORA postojati u taskmanageru!!! ito po nekoliko puta, ne kao jedan proces!
Ne bacaj post za postom koristi tipku uredi!!
Jesi odavde skidao drivere??
imam 57 procesa i od 1gb rama koristim 950mb
ima 2 puta svchost ali kod mog prijatelja 5-6puta
Problem ti je directx. Ja mislin zato jer je tako i meni battlefield 1942 zapinja ko lud. A poglaj mi konfu... Tvoj kompic je zapravo prejak za to XD znan da grjesin al mozda je to to
svchost.exe MORA postojati u taskmanageru!!! ito po nekoliko puta, ne kao jedan proces!
Ne bacaj post za postom koristi tipku uredi!!
Jesi odavde skidao drivere??

@ autor teme:
Malo se strpi i nemoj pisati poruke jednu za drugom, koristi opciju za uredjivanje poruke ako zelis nesto naknadno dodati, pitati ili dodatno pojasniti. Time pomazes odrzati urednost teme i foruma.
cuj mozda ti je komp pun virusa.. prvo ocisti malo komp od virusa pa onda probaj... neznam zas se nebi vrtilo...