Sid Meier's Civilization vs. Will Wright's Spore

poruka: 45
|
čitano: 4.941
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran

ma oba dve igre su genijalne, ali je mozda Civ za one starije igrace koje vole "klasiku"... spore ce biti super i kad dodje cu ga non stop igrat ali i civu cu se vratit s vremena na vrijeme, nadam se : )

Oh, by the way...

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Sid Meier's Civilization vs. Will Wright's Spo
Comfortably Numb kaže...

ma oba dve igre su genijalne, ali je mozda Civ za one starije igrace koje vole "klasiku"... spore ce biti super i kad dodje cu ga non stop igrat ali i civu cu se vratit s vremena na vrijeme, nadam se : )

ja se nadam da ću se moći vratiti civu

P.S. si ti viktor 
Shady in the house
17 godina
protjeran

Pogledaj mu ime pod profil.

Try not to become a man of success but rather to become a man of value - Albert Einstein

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Shady kaže...
Comfortably Numb kaže...

ja se nadam da ću se moći vratiti civu

P.S. si ti viktor 
 kako si glup
Oh, by the way...
17 godina
odjavljen

Ovako, Civilization i Spore su dvije različite igre! Spore je igra u kojoj radiš svoje biće i sa njime igraš jako slično kao i u Civilization-u, ali poslije osvajaš planete i Cijelu Galaksiju ustvari. A Civilization je igra u kojoj igraš sa čovjekom i stvaraš svoje carstvo na "Planeti Zemlji"! A, ako pričamo o "tko će održati slavu", siguran sam da će Sid Meier's-ov Civilization smisliti nešto novo nakon Will Wright's-ovog Spore-ea!

Goodbye
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Axlus kaže...

Ovako, Civilization i Spore su dvije različite igre! Spore je igra u kojoj radiš svoje biće i sa njime igraš jako slično kao i u Civilization-u, ali poslije osvajaš planete i Cijelu Galaksiju ustvari. A Civilization je igra u kojoj igraš sa čovjekom i stvaraš svoje carstvo na "Planeti Zemlji"! A, ako pričamo o "tko će održati slavu", siguran sam da će Sid Meier's-ov Civilization smisliti nešto novo nakon Will Wright's-ovog Spore-ea!

Bile su dovoljne zadnje dvije rečenice, nisi nam trebao pisati o čemu se radi u igrama, zato što mislim da to već znamo...
People that think they know it all annoy those of us that do!
17 godina

Hmm...kakve veze ima civ s Sporeom?

0 0 hvala 0
17 godina
Rider on the Storm kaže...

To se i ja iskreno pitam!Neodlučan
Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina
protjeran
Armor kaže...

Neodlučan Također...
Try not to become a man of success but rather to become a man of value - Albert Einstein
17 godina
neaktivan

Spore je nabrijani Tamagotchi.

Ništa bitno loše, samo kažem.

Treba probati.

Intel 80286 12MHz, 640k RAM, 20 MB HDD, MS-DOS 3.31

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Shady kaže...
Axlus kaže...

Bile su dovoljne zadnje dvije rečenice, nisi nam trebao pisati o čemu se radi u igrama, zato što mislim da to već znamo...
 Sorry, onda neka to bude za one koji se prvi put susreću s Civilizationom i Spore-om!
Goodbye
17 godina
protjeran
Axlus kaže...
Shady kaže...
Axlus kaže...

Sorry, onda neka to bude za one koji se prvi put susreću s Civilizationom i Spore-om!
 Nema veze, ali zašto bi oni koji se prvi put susreću s civ-om i spore-om dolazili ni ovu temu
People that think they know it all annoy those of us that do!
17 godina
protjeran
HappyD kaže...
Armor kaže...

Ja sam peder!

Također! Oćemo se nać? imam svoj salon za takve poslove... Nitko ne ulazi po noći.... Cool
 Opa koja priznanja! Tako mladi, a tako upropašteni!
17 godina
neaktivan
HappyD kaže...
Armor kaže...

Neodlučan Također...
 Spore ima fazu koja se naziva "Civilization" te u njoj stvaraš civilizaciju. To je veza između Spore-a i Civilization-a. Osim toga u Spore-u razvijaš svoje biće sve do civilizacije i "Svemirske" faze, a u Civilization isto tako jedino što stvaraš civilizaciju s ljudima iz različitih nacija.
Ozbiljno...
17 godina
neaktivan

Kad je Sid Meier dobio prvu ideju da bi radio igru kasnije nazvanu civilization, da se nasao neko ko bi ga prekinuo na pola prve recenice (oko seste - sedme rijeci) i reko "ok, to je to, netreba dalje, radimo igru", onda bi nastalo nesto slicno sporeu.....

Meni je igra blago receno smece.

Tribal i civilization dio opce necu komentirat jer je to bilo tolko ubitacno dosadno da nemam rijeci

Prva dva dijela su bila obecavajuca, i marginalno zabavna, sve dok nisam skuzio da razmjestaj djelova na bicu nema apsolutno nikakvog utjecaja na nista osim glupe animacije plesa. Stavis 1 nogu ili 114 njih, brzina ce bit koji god level je najbrza noga, bila ona ispod kukova ili nasred cela. I to je to....sav onaj hype, sve ono revolucionarno i nevjerojatno kompleksno....pada u vodu jer je evolucija samo keljenje beskorisnih djelova zbog levelupa....

www.dice3d.com - Online portfolio

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice