http://www.hcl.hr/downloads.php?TekstID=879&select=20
http://www.hcl.hr/downloads.php?TekstID=879&select=20
ovdje si jedan dan vec imas pohvalo od mene,
svaka ti dala majstore
Negdje sam čuo da će na PC-u biti malo poboljšan mercenaris jel to istina?
boga pitaj kad ce sestica izaci 
Na internetu sam pročitao da bi moglo potrajati 6 godina do šestice, a sad nadam se da neće tako dugo
.
E a kad će to izaći?
E a kad će to izaći?
pokusaj s ovime mozda upali
hahahahaha
Da malo osvjezim temu igra izlazi za 5 dana 
Sa velikim veseljem je ocekujem na mome hard disku 
Da malo osvjezim temu igra izlazi za 5 dana 
Sa velikim veseljem je ocekujem na mome hard disku 
Uff, nemrem docekati da vidim kako su usrali nekad zvani survival horror, danas akcić ^^
Ma sigurno je prica brutalna, ali nema vise one scary atmosfere. Mislim da bi im to trebao biti cilj u sljedecem naslovu. Maknite se od akcije i vise na atmosferu i usporite malo gameplay ;D (Odigrao nesto sitno na playki)
Veliki RE fan, sve odigrao, sve pogledao i unatoc mojim kritikama i zeljama u petici, znam da ce mi biti jeb*na :D
Baš sam sad odvrtion benchmark i gameplay koji sam vidio izgleda poprilično loše tj smiješno. Pa ti nazovi zombiji stoje kao zazidani. ai u ovoj igri očito nepostoji kao ni fizika jerbo kretanja ljudi su smiješna.Sve u svemu po viđeno ovo je još jedno zblurano govno. žalosno a baš sam se veselio igri.
Baš sam sad odvrtion benchmark i gameplay koji sam vidio izgleda poprilično loše tj smiješno. Pa ti nazovi zombiji stoje kao zazidani. ai u ovoj igri očito nepostoji kao ni fizika jerbo kretanja ljudi su smiješna.Sve u svemu po viđeno ovo je još jedno zblurano govno. žalosno a baš sam se veselio igri.
Zazidani?Trce ko sumanuti prema tebi da bi te zgrabili i ubili,htio si reci da je AI glup a to je krivo jer zombiji jos koriste sjekire,stitove i neki cak vatreno oruzje!
Sta je u igri smjesno?Gameplay je najbolja odlika ove igre i neznam sto ti vidis lose u ovoj igri.
Thumb Down!
Šta vidim loše?? Pa odvrti taj gameplay benchmark paš vidit da jedan po jedan skažu na tebe dok ovaj drugi zuri okolo ili u tebe. koliko sam primjetio on je ladno prolazio pored njih dok oni s tim sjekirama zumbare i nej*bu ga dva posto. eto to je loše i smiješno!!
mozel iko rec zahtjeve za resident 5 (biohazard)
Šta vidim loše?? Pa odvrti taj gameplay benchmark paš vidit da jedan po jedan skažu na tebe dok ovaj drugi zuri okolo ili u tebe. koliko sam primjetio on je ladno prolazio pored njih dok oni s tim sjekirama zumbare i nej*bu ga dva posto. eto to je loše i smiješno!!
Gledaj,meni igra izgleda zakon a to sto tebi ne odgovara necemo se zbog toga svadati.Mozda igra ima neke greske ali ima vrlo kvalitetnu igrivost,dobru grafiku,osjecaj panike i malo straha da bez problema nadilazi lose strane i stavlja ih u sjenu!
mozel iko rec zahtjeve za resident 5 (biohazard)
Sa zadovoljstvom
Hyperlink
Ja govorim svoje viđenje igre. Neznam zašto bi se svađali iako je tvoj početni stav bio takav. Napadački. Sad sam još jednom odvrtio banchmark i uvijerio se u svoje tvrdnje. Taj čovjek, mutant ,zombi ili šta več stoji poredd lika i treba mu 10 sec da zamahne i udari ga.zatim, on stvarno prolazi pored njih(sudaraju se ramenima) ali ga oni i dalje ne napadaju tj napadnu ga dva od njih 15. Mislim da bi agresivnost neprijatelja trebala bit nešto kao u left 4 dead. to je j*benica. Gledam nekog drugog zombiku na krovu i frajer ladno gleda u totalno krivom smijeru i maše krampom. Volio bi kad bi to više bio horor a ne pucačina jer ovo mi (bez uvrede iako neznam zašto) izgleda nit strašno nit zanimljivo u smislu dobrog napucavanja.
nemoze zombiji biti kao u L4D jer je orijentacija ove igre u stednji metaka i sto bi ti ucino da te napadnu 100 zombija odjednom a ti sa 5 metaka iz pistolja??
EDIT:trebas ti igri dati sansu kao svi ostali ljudi i vidio bi cari ove igre...
nebi ih stavio 100. stavio bi ih dvadeset
ali opet je i 20-tak zombija previse za 5 metaka
Zazidani?Trce ko sumanuti prema tebi da bi te zgrabili i ubili,htio si reci da je AI glup a to je krivo jer zombiji jos koriste sjekire,stitove i neki cak vatreno oruzje!
Sta je u igri smjesno?Gameplay je najbolja odlika ove igre i neznam sto ti vidis lose u ovoj igri.
Thumb Down!
bas tako svaki prokleti gameplay koji sam gledao AL je los.Neprijatelj se zaleti na Chrisa i kada dodje do njega nekih
metar lik pocne hodati, ma kakav je to AL,ili dok ovaj tuce jednog drugi ga gleda i tek kada ubije ovog prvog,lik krene na njega,
podsjeca me AL na neki od steven segal filmova mislim da znate o cemu je rijec
Kakav AL?? Misliš na AI ili....
da fulao sam 
Ček jel igra izlazi 13 09 ili 18 09?
Ako je 13 onda je već sutra na policama
.
A ako ne ćemo se malo još strpiti.
No luckyluke je objavio 13 i itekao mu vjerujem.
Koja igra izlazi nedjeljom???
Ajd razmisli!!
Na ign-u piše 29. Njima najviše vjerujem
Ček jel igra izlazi 13 09 ili 18 09?
Ako je 13 onda je već sutra na policama
.
A ako ne ćemo se malo još strpiti.
No luckyluke je objavio 13 i itekao mu vjerujem.
Obično ign napiše valjani release date pa poslje drugi prepisuju
Nevjerujem da su bezveze napisali 29.9
Znači još 6 dana i RE5 je vani za komp
.
A vidjet čemo tko je u pravu,do sad gameplay.com nije iznevjerio.
Moguće no nadam se iskrenim srcem da je 18
.
Nadam se da se lagano kontrolira pomoću miša i tipkovnice jer kako ćemo proći jezero sa krokodilima biti će užasno teško
.
Evo gledam na capcomu piše 18.