Pucačine koje teško da dosade

poruka: 37
|
čitano: 12.714
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Posto sam ljubimac pucackih igara od sredine devedesetih godina izdvojicu 5 klasika koje bih uvek mogao igrati i dati obrazlozenje za svaku.

Dakle na prvom mestu HALF LIFE 1 I 2.To su dve igre koje su unele revolucionarne novine u zanr FPS igara:inteligentna i intrigantna prica,pametni i lukavi protivnici,fantasticna atmosfera,impresivna grafika....bukvalno sve sto bi jedna igra trebala da poseduje.

Na drugom mestu je serijal TOMB RAIDER.Jeste da nije cisto pucacka,ali je mix odlicnih konceptualnih zamisli,tehnicke realizacije,a isto tako mozete dasteknete osecaj kako je kontrolisati zenu :-)

Na trecem mestu je serijal HITMAN.Takodje mesavina zanrova,ali sa jasnim naglaskom na stealth ubijanje.Neponovljiva atmosfera,napetost,surova realisticnost i odlicna muzika su jednostavno bili dobitna kombinacija.

Na cetvrtom mestu serijal MAX PAYNE.Ovo je tako dobar koktel psihologije,traumaticnosti,atmosfere i akcije da te vuce da je predjes u jednom dahu!

I na petom mestu serijal CALL OF DUTY.Simulacija ratovanja u proslosti i buducnosti,sa konstantnim napretkom na svim segmentima od prvog do zadnjeg dela,uz razumevanje i napor razvojnog tima za potrebe igraca je primer uspesne evolucije jedne fransize.

Naravno,postoji jos kvalitetnih pucacina,ali ovo su one sto ce ziveti jos dugo i uvek cemo im se redovno vracati.Eto toliko od mene,pozdrav!

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Nemogu vjerovati da nitko nije spomenuo DEUS EX. Meni osobno ta igra nikada neće dosaditi.

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina

A meni pak nevjerojatno sto nitko nije spomenuo Enemy teritory: Quake wars

odlican mp, jako zabavan kad se dobra ekipa skupi na serveru

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Combat arms

Besplatni online FPS.

Zanimljiv, odlican i uvijek dostupan.

Puno ekipe sa "nasih" podrucja te bez puno cheatera.

Preporuka u svakom slucaju...

0 0 hvala 1
17 godina
protjeran

Left 4 dead MP

http://www.youtube.com/user/UKURR
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Puno vam hvala ljudi!!!

Samo imam mali problem ja nemam dosta jaki komp pa bi mi sigurno većina ovih nabrojenih igra štekalo

CPU:2.40

MB of RAM:512

Grafićka:ATI Radeon 9600/X1050 Series

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Pucačine koje teško da dosade
Slavko135 kaže...

Puno vam hvala ljudi!!!

Samo imam mali problem ja nemam dosta jaki komp pa bi mi sigurno većina ovih nabrojenih igra štekalo

CPU:2.40

MB of RAM:512

Grafićka:ATI Radeon 9600/X1050 Series

Deus Ex 1 i 2 bi ti radili kao podmazaniNamigiva
When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice