Pro Evolution Soccer 2016

poruka: 795
|
čitano: 157.526
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan

Moja kompilacija #1

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.10.2015 21:26 (Katema).

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

ako mogu prijedlozi da sljedece pozicije
LMF
RMF
LB
RB 
DMF 
GK
prioritet mađi igraci,jeftiniji tipa do 5-6mil....jer igram sa drugoligaškom ekipom...mogu i nesto skuplji,žrtvovao bi neku drugu poziciju ako je baš kvalitetan igrač...
PS. vidio sam ovdje je još par momaka krenulo igrati sa QPR-om...kako vama napreduje Leroy Fer,igra mi CMF,na početku sezone 79ovr, sad 4 kola prije kraja polusezone 10 golova 5 asistencija, i 83ovr

0 0 hvala 0
12 godina
Re: Pro Evolution Soccer 2016
Evo moje postave i tablica trenutno
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

http://www.pes-patch.com/2015/10/pesprofessionals-patch-v1-for-pes-2016.html

dečkovi dal je netko probao instalirat ovaj patch?kod frenda sam instalirao i sve ok,bundes liga sve licencirano isto također i premier liga,a kod mene fale imena nekih klubova :/

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.10.2015 21:50 (lazicki88).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina

Zašto maknu ono da požuti ime igrača kad ima žuti?

zašto ne mogu prekinuti početnu animaciju da je nikad ne gledam, mislim ulalazk u teren?

zašto ne mogu maknuti replay od ofsajda i yebenih faulova. Zašto je to tako yebeno teško konami zašto! :(

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Stisni v.

12 godina
Evo jedan gol od Salaha

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

evo kratki rezime dešavanjua do sad...znači igram na top player da se ne lažemo,da se uigram malo
POSTAVA
-Milik napadač doveo ga iz Ajaxa na početku,prodao Zamoru i Zaratea,ponekad malo teže zabije ali dobro zabija,i odličan je kao mantinela,veliki broj asistencija
-prodao sam stare braneče tipa Ferdinand što je bio,i pomladio obranu i popunio ju za prvu ligu ,doveo Kongola (stvarno je dobar),i Zoumu,mladog braniča iz Chelsea koji bi mogao biti odličan http://www.pesmaster.com/k-zouma/pes-2016/player/45076/ 
-pomladio sam i sredinu,prodao kranjčara,i doveo Halilovića iako se do sad nije pokazao kao neko pojačanje,i najbolje mi dode u situacijama kad vodim pa zadnjih 10 min malo zatvorim izbacim jednog CF istavim njega na AMF i na kontre....i doveo sam mladog J. Ibe iz liverpoola,solidno odrađuje posao,zadnjih 15ak min obicno umjesto Phillipsa desno,a ako je ovaj loše raspoložeb i vecu minutažu dobije... http://www.pesmaster.com/j-ibe/pes-2016/player/60521/  L. Fer se pokazao kao bog,tako mi ekipa i djeluje kad je na ternu,i kad on vodi igru http://www.pesmaster.com/l-fer/pes-2016/player/37433/ sa 79 sad je vec 83 , i dobijam ponude od 15ak mil eura za njega , Sandro dobar zadnji vezni kojeg sam imao,baš rutiner,ali sam u potrazi za jednim mlađim ...
tretnutno sam u prvenstvu prvi...i čekam da osiguram Premier League,pa cu zadnjih nekoliko kola pokušati na superstar,jer sam u kupu izbacio Man City i Liverpool,pa ne znam dali sam ja napredovao ili šta :) s obzirom da prije tjedan i pol dana nisma na Hrvatskom mogao grupnu fazu nekog natjecanja proći... 

2. Liga 

Kup 
 slobodno ako imate neke mlađe igrace zanimljive,pošaljite ovdje
LMF,DMF,GK -može i ostale

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.10.2015 12:57 (Katema).

1 0 hvala 0
12 godina
meni je ovaj Fer jos uvijek na 78, al nije mi igrao od pocetka u prvoj, sad sam ga zadnjih par tekmi u prvu stavljal, moram si i ja kupiti kongola, ferdinand je vec prestar hehe
16 godina

Evo onda da i ja javim svoju priču.
Krenuo sa West Hamom na Superstar težini , jučer taman završio sezonu na 5. mjestu , sa Unitedom do zadnjeg kola imao mrtvu utrku za ulazak u Ligu Prvaka (prvih 4 samo ulazi). 
Nema veze, zadnje 2 tekme koje sam imao bile su : gostovanje kod Evertona i doma protiv Liverpoola. U gostima me Everton u zadnjoj minuti pobjedio sa 3:2, a protiv Liverpoola uspio samo bod zgrabit što nije bilo dosta za LP. 

U prijelaznom roku za iduću sezonu doveo Oblaka, Iturbea, Juana Jesusa i Remya (za prošlu sezonu doveo dosta igrača - Kramer, Arnold, Gabbiadini, Dybala...).

Ja zadovoljan sa sezonom. Postavim par screenshota kad dođem doma. 

Eto sastava: Oblak- Almeida- Juan Jesus- Reid - Santon - Kramer - Song - Payet - Gabbiadini - Iturbe- Remy (probao sam napravit izgled formacije, ali nije forum friendly.

Savjet za kolegu koji je pitao za GK - Obavezno Oblak - zasad sam prezadovoljan, za DMF probaj Kramera , meni je u paru sa Songom dobar - za AMF-a probaj Arnolda iz Wolfsburga, a za obranu obavezno Kongolo 

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.10.2015 14:03 (matekws).
10 godina
neaktivan

dobra sezona za West Ham...šteta,ali dvije teške tekme u zadnja dva kola
Kramer u Elcheu,ugrabili su ga dok je bio free....hoce 9.5mil eura...koliko si ga ti platio ?
oblak je sad 12mil. pa cu vidjeti na kraju sezone kako cu i sta...jer trebat ce m i kvalitetniji golman za premier league...s ovim golmanom su mi se čuda dogadala...znalo je biti da u 5 kola ima 0posto učinak :) znači totalno demoliran svih 5 ekipa,u tih 5 kola bude 4 šuta na moj gol i on sve primi pobjedim 3-0 , 2-1 , 3-1 , 3-1 :) 
za kramera sam poslao ponudu odmah pa cemo vidjeti....
i ovog Gabbiadinija tvog gledam,odličan je pokriva sve ofenzivno na terenu,koliko si njega platio? http://www.pesmaster.com/m-gabbiadini/pes-2016/player/44756/ a i napadač ti je dobar http://www.pesmaster.com/p-dybala/pes-2016/player/47179/ 
hvala,par stvarno dobrih igrača mladih si izvukao 

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.10.2015 17:08 (Katema).
15 godina

Evo moje momčadi, dobio sam dobar deal za Icardija, rabbiota i Perina koji je ludnica golman. Ostalo je nešto što sam iskopao, neki su od početka.

Coutinho i Casteldine ozlijeđeni, inače su oni u top 11.

Definitvno Vezo odličan, od ajmo reć jeftinijih, ostali su sad svi cirka preko 10m, roberston i ovaj desni možda nisu.

neke sam dignuo iz youth teama...glupo je kad se rodi opet cisse, buffon ili netko sa 16godina ali yebga oni ih koriste pa što nebi i ja.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.10.2015 17:30 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Katema kaže...

dobra sezona za West Ham...šteta,ali dvije teške tekme u zadnja dva kola
Kramer u Elcheu,ugrabili su ga dok je bio free....hoce 9.5mil eura...koliko si ga ti platio ?
oblak je sad 12mil. pa cu vidjeti na kraju sezone kako cu i sta...jer trebat ce m i kvalitetniji golman za premier league...s ovim golmanom su mi se čuda dogadala...znalo je biti da u 5 kola ima 0posto učinak :) znači totalno demoliran svih 5 ekipa,u tih 5 kola bude 4 šuta na moj gol i on sve primi pobjedim 3-0 , 2-1 , 3-1 , 3-1 :) 
za kramera sam poslao ponudu odmah pa cemo vidjeti....
i ovog Gabbiadinija tvog gledam,odličan je pokriva sve ofenzivno na terenu,koliko si njega platio? http://www.pesmaster.com/m-gabbiadini/pes-2016/player/44756/ a i napadač ti je dobar http://www.pesmaster.com/p-dybala/pes-2016/player/47179/ 
hvala,par stvarno dobrih igrača mladih si izvukao 

Sad vidim gore kolega naveo Perina - ako nije skup, njega uzmi.. Za duže relacije odlična investicija. Golman je u PES-u 50% sezone, stvarno puno znači.
Pogledaj još Rugani , Felipe Anderson, Zivkovic, Talisca, Barkley, Embolo, Teixeira, Maher . 

Ne sjećam se baš cijena , Gabiadini oko 8 milja, Oblak ti neće ispod 11 biti nikako.. Lako je tu sa financijama, da se vrlo lako zaradit na nekim polovnim igračima, a može se i ispregovarati dobra cijena kod kupnje. 

I nisam spomenuo da sam preuzeo i Hrvatsku repku pa da vidimo koliko uzbuđenja i nerviranja ima tamo 

Evo i trenutna zbivanja ; 

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.10.2015 18:54 (matekws).
15 godina

Nakon današnje tekme s torinom, di sam izgubio sa 1:2 a imao nevjerojatne prilike siguran sam da postoji skripta.

Imao sam wining streak negdje 5 komada, pali su roma, juve, milan redom, i još neki, dođe torino, easy peasy nije to neki problem.

nemoš im lopte uzet, ližem lopta im se odbije, blokiram odbije se, golman brani odbije na njihovog. Blokiram šut, on iz bloka dobije na volej i pod prečku.

Ja s druge strane pucam po golu, prečke stative, pa onda dvije stative ono šetanje po crti, odbijanac, moj puca, on brani, prilike sa metar glavom vadi branič na crti, nemoguće situacije, ali doslovno lopta ne želi u gol.

Smatram da nešto postoji, pogotovo u ML di te malo limitira da ne budeš prejak sa previše winowa ili nešto jer mi je forma odlična i igrači su nabrijani ali nemoš toliko branit, a lik ima Gk tipa 74.

Jadno da to rade, shvaćam zašto, ali jadno da je to jedini način na koji komp kontrolira da nikad ne ownaš suprestar težinu prejako.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

evo moje ekipe

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Crouch 92 overall ?! Ozbiljno? 

10 godina

Evo da i ja podjelim svoju ekipu sezona 2025/2026, težina top payer, krenuo sa default igračima. Po mom mišljenju prebrzo ponovno stvara umirovljene igrače i nakon dvije do tri sezone ne moraš razmišljati koga kupiti. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

presjek zadnjih 10ak kola 

0 0 hvala 0
15 godina

Da ne ispadne da imam samo peh sa skriptama, evo dvije smiješne tekme. Dakle sve što sam puknuo je ušlo, kombinacije sve su prošle, bilo je i odbijanaca, ali juve je dobio svoje.

ugl na svakih 50 tekmi desi se takva di sa pola terena ulazi a oni ne mogu dva dodavanja spojit.

zaš ne mogu slike dodat?? krene upload i niš ne uploada.

evo ovak

1 genoa

2 Juve

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.10.2015 23:56 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

ali super je kako jedini šut  u okvir si primio gol...da sam kao ti slikao u drugoj ligi,ispalo bi otprilike da mi golman ima 5 posto obrana u cjeloj sezoni :D :D 
tako sam ja Hull dobio 8-1 i onda mi se vratilo u polufinalu kupa...gdje sam imao 15 šuteva....a oni su iz 2 zabili 2 gola :D i moj posjed lopte 75 posto bio...
ali bio sam u euforiji osvajanja prvenstva pa je gamepad preživio :) 
pokušao sam igrati i na superstar...i ta skripta o kojoj pričaš mi je na superstar još izraženija...odigrao sam tri tekme,zadnja kola 2e lige, i igrači su mi se ponašali kao retardirani na momente,znači odjednom više nije mogao proči obicni pas na tri metra daljine,da oni nesto krivo ne useru
a burnley igra tika-taku kao barca u najjače vrijeme,igra se zadnje kolo,ja doma,dočekujem Milton,koji je zadnji,ima dvije pobjede u sezoni,na superstar,ovi me dobiju 3-0 ,ja ne znam kako bi ih zatvorio ,sve i da mi je Cambiasso i Vieira u sredini,finte rade,petama se dodaju...taj superstar mi je totalno nerealan nekako jer i te žnj ekipe igraju ultra,a pomalo kužim da mi je top-player postao lagan,odigrao sma prva 4 kola premier league,3 pobjede i jedan remi...sa citiyem ,zabili mi u 93oj,njihova statistika šuta 2(1) :D
uopce nisu trebali praviti težinu igre,nekako bi mi realnije bilo npr da su ekipe rangirane po težini npr (manchester,arsenal,city,chelsea,liverpool,tottenham) te ekipe su superstar , onda ove sljedeće top player itd....i da su igrači tako nekako rangirani,pa ja sa npr regular ekipom kao qpr dovedem golmana koji je top player kvalitete,ali mi treba bar jo 5-6 takvih igrača da m ise tigne ovr ekipe u top player...tako neka šema...jer ovako je na superstaru meni sve isto s kim igram,osim ako npr sa reprezentacijom na rendom u grupi ne dobijem oman,a igrao protiv njemaca,ili škota koji su malo bolje raspoloženi,nema nikakve razlike

14 godina
neaktivan
doma_supertramp kaže...

Evo da i ja podjelim svoju ekipu sezona 2025/2026, težina top payer, krenuo sa default igračima. Po mom mišljenju prebrzo ponovno stvara umirovljene igrače i nakon dvije do tri sezone ne moraš razmišljati koga kupiti. 

Pa ti nemožeš izgubit utakmicu sa takvom ekipom 

10 godina

Tako nekako I uz to još se svi ti igrači razvijaju najstariji mi je desni bočni s 27 ili 28 godina svi ostali su oko 23, 24 godine :D 

10 godina
neaktivan
doma_supertramp kaže...

Tako nekako I uz to još se svi ti igrači razvijaju najstariji mi je desni bočni s 27 ili 28 godina svi ostali su oko 23, 24 godine :D 

koliko ti novaca nude drugi klubovi za njih?
ostali za koliko ste najvise novaca prodali igrača?

10 godina
Katema kaže...
doma_supertramp kaže...

koliko ti novaca nude drugi klubovi za njih?
ostali za koliko ste najvise novaca prodali igrača?

Cijene užasno variraju. Za igrače od 90 do 94 OPR mi nude oko 30 mil€ , 94 OPR i više oko 50mil€ jedine iznimke su Malouda i Di Natale za koje dobijem ponude do 90mil€ iako nisu bili izabrani za UEFA best player ili World Best player.

Za najmlađe igrače daju smješno niske ponude iako imaju preko 80 OPR i ne prelaze 10mil€

14 godina
neaktivan
matekws kaže...

Ma Crouch ubija :)

15 godina
Katema kaže...

ali super je kako jedini šut  u okvir si primio gol...da sam kao ti slikao u drugoj ligi,ispalo bi otprilike da mi golman ima 5 posto obrana u cjeloj sezoni :D :D 
tako sam ja Hull dobio 8-1 i onda mi se vratilo u polufinalu kupa...gdje sam imao 15 šuteva....a oni su iz 2 zabili 2 gola :D i moj posjed lopte 75 posto bio...
ali bio sam u euforiji osvajanja prvenstva pa je gamepad preživio :) 
pokušao sam igrati i na superstar...i ta skripta o kojoj pričaš mi je na superstar još izraženija...odigrao sam tri tekme,zadnja kola 2e lige, i igrači su mi se ponašali kao retardirani na momente,znači odjednom više nije mogao proči obicni pas na tri metra daljine,da oni nesto krivo ne useru
a burnley igra tika-taku kao barca u najjače vrijeme,igra se zadnje kolo,ja doma,dočekujem Milton,koji je zadnji,ima dvije pobjede u sezoni,na superstar,ovi me dobiju 3-0 ,ja ne znam kako bi ih zatvorio ,sve i da mi je Cambiasso i Vieira u sredini,finte rade,petama se dodaju...taj superstar mi je totalno nerealan nekako jer i te žnj ekipe igraju ultra,a pomalo kužim da mi je top-player postao lagan,odigrao sma prva 4 kola premier league,3 pobjede i jedan remi...sa citiyem ,zabili mi u 93oj,njihova statistika šuta 2(1) :D
uopce nisu trebali praviti težinu igre,nekako bi mi realnije bilo npr da su ekipe rangirane po težini npr (manchester,arsenal,city,chelsea,liverpool,tottenham) te ekipe su superstar , onda ove sljedeće top player itd....i da su igrači tako nekako rangirani,pa ja sa npr regular ekipom kao qpr dovedem golmana koji je top player kvalitete,ali mi treba bar jo 5-6 takvih igrača da m ise tigne ovr ekipe u top player...tako neka šema...jer ovako je na superstaru meni sve isto s kim igram,osim ako npr sa reprezentacijom na rendom u grupi ne dobijem oman,a igrao protiv njemaca,ili škota koji su malo bolje raspoloženi,nema nikakve razlike

Thanks, vidiš i sam si okusio da ima tu nešto. Ne mora bit skripta ali nešto ima.

Kad ja nabijem taj isti juve 8:1 i onda me recimo u ligi prvaka ubijaju, ne mogu loptu uzeti, i kad je uzmem obavezno se odbija njima odmah i pucaš po golu ali nema šanse vade se lopte iz rašlji maltene.

Jadno, bolji je taj sustav što si ti rekao, nek bude neka univerzalna težina ali je timovi protivnički diktiraju svojom težinom. nek svaki team ima zbroj od prvih 11 svih ocijena nekako da se orijentiraš i to, šta ja znam ali ovo je nekad tako izraženo da nije moguće.

Mene jedna sevilla ubija sa passovima od 30m ravno u 5m a moj golman to boksa na njihov volej lol i tako par puta. I ispadnem iz lige prvaka u top 16 i veli mi that is unacceptable...reko lol.

p.s. preko skripte još mogu preći, tješim se kad su jači klubovi da su zato jer su jaki, ali ne sjećam se pesa di sam ja i sa slabijom momčadi tako bio nadigran od jačih, uvijek sam dao dobar otpor ili izvukao 1:0, ali SUDAC nije normalan, pa nemoguće da je toliko slijep kad su oni u pitanju. Sve ispod 30m mog skrše laktom baš se vidi faul ništa nula bodova. Niti jedan crveni dosad nisam vidio...shvaćam da su  možda prije pretjeravali ali ovo sad je nerelano nepravedno jer ružno krše a sudac ništa

O postojanju imaginarnih zidova kad njihov golman izvodi goal kick pa mu nemoš blockat braniče napadačima, te o tome da držim r1 a moj obrambeni polako do lopte koja je slobonda pa ga nadtrči napadač neću ni pričat, ali sve opraštam ove godine jer je jedini pes godinama koji me drži, ali SUDCA ne mogu!

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.10.2015 0:10 (fila2208).
16 godina
DuMe kaže...
matekws kaže...

Ma Crouch ubija :)

hahaha ja ne vjerujem.. Još više od 99 finishinga bode u oči Explosive power ilitiga agility 79 

12 godina

Vidim da vecina vas igra samo offline tako da o online nemam sta ni pricati..   

zahtjevi za test liste iptv na mail: jmnemonic158@gmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Na kolko vam je minuta utakmice nariktane u master ligi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Joky007 kaže...
Na kolko vam je minuta utakmice nariktane u master ligi