Pro Evolution Soccer 2016

poruka: 795
|
čitano: 156.836
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

nope, ako konami ne pusti službeni patch prije 31.10. (tad su najavili da izlazi) vjerojatno neće biti ni galaxy patcha do tada. ima opširnije na pesgalaxy.

Ne predaj se nikad osim kad moraš!

0 0 hvala 0
12 godina
evo počeo sam igrati master ligu sa QPR i mogu reći da su suci malo mutavi, ko da ništa ne sude, u 6 utakmica možda 3 puta
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Re: Pro Evolution Soccer 2016

Ti si jos dobro i prosao haha

15 godina
Joky007 kaže...
evo počeo sam igrati master ligu sa QPR i mogu reći da su suci malo mutavi, ko da ništa ne sude, u 6 utakmica možda 3 puta

Siluju me, ali nema kartona za njih. Ja idem u dvoboj i malo ga gurnem s iksom, op na 25m slobodni, mac  pod prečku, reko fino :)

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
12 godina
neaktivan

Dali ima netko da mu pes prestane raditi nakon šta krene igrat utakmnicu u europskoj ligi u master ligi? jer meni se odma crasha igra te moram skipat match.Kako se ovo može događat u 21.stoljeću nakon 20 godina igre.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Vladitor kaže...

Dali ima netko da mu pes prestane raditi nakon šta krene igrat utakmnicu u europskoj ligi u master ligi? jer meni se odma crasha igra te moram skipat match.Kako se ovo može događat u 21.stoljeću nakon 20 godina igre.

dosad sam samo jednom ispao iz LP i igrao EL i kad sam igrao utakmice tamo nisam imao crash nijedan

https://www.youtube.com/c/DannyStrmi http://social.xfire.com/profile/strmi007
10 godina

Najbolji patch koji sam do sad probao, klik.

Moj PC  
1 0 hvala 4
13 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 2
12 godina
neaktivan
el.šef kaže...

Najbolji patch koji sam do sad probao, klik.

Planirao sam da čekam Galaxyjev patch, sad kako nema više PESEDIT-a ovi su na najboljem glasu. Ali i oni nešto odužili pa sad taj PESProfessionals patch se čini dobar pa ne znam bil ga instaliro. Jedino me brine šta kad Galaxy izbaci svoj patch hoćul ga moć instalirat preko ovog bez kakvih problema?

i didn't ASK fOr this
13 godina
neaktivan

Nekako mi se čini da bi ovaj mogao biti bolji od Galaxy Patcha  http://www.smokepatch.org/2015/10/pes-2016-smoke-patch-80.html

PES 2016 SMoKE Patch 8.0
Features:

Leagues:
- ready for new season 15/16 (in-progress)
- correct leagues names (done)
- correct leagues emblems (done)
- correct leagues balls (done)
- added Germany Bundesliga (done) 
- added Japan J. League (in-progress) 
added American MLS (in-progress)

Teams:
- added new teams: (in-progress)
 (Galatasaray, APOEL, panathinaikos, HJK, partizan, .........
- correct kits for all teams (done)
- correct clubs logo (done)
- correct and updated squads (in-progress)
- all teams have correct home stadium names (in-progress)
- correct radar color for all teams (in-progress)

Players:
- added new players (in-progress)
- correct personal attributes (in-progress) 
- removed duplicated and fake players (in-progress) 
- real goalkeeper gloves (in-progress) 

Stadiums:
- correct names for all stadiums (in-progress)
- add new stadiums (in-progress) 
- HD turfs for all stadiums (done)

Others:
- added and updated all boots  (in-progress) 
- added and updated all balls (52 balls) (done)
- updated referee kits (in-progress) 
- correct trophies and cups (done)
- new graphics (in-progress) 

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.10.2015 19:09 (AdMer12).
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina

Mozes samo isti prvo deinstaliras, ja inace tako radim. Imas dole cini mi se jos jedan dobar patch, probao bi ga i ja al ekipa sad dolazi na night off pa mi se neda zezat s tim haha, svakako ostavite dojmove pa probam kad stignem. 

15 godina

Ako stavim jedan od tih onda ne ću moći neki drugi jel? Morat ću unistall radit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

Deinstaliras patch samo ako ima tu opciju, ili maknes datoteke koje si stavio u folder od pesa. Igru ne moras deinstalirat.

15 godina

Osobno najljepši gol dosad, Jarvis, oni no name bogeci na ML, lagana peta, predivno ispalo. :)

Radi ovakvih stvari se pesa igra golova kojima se diviš :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.10.2015 1:15 (fila2208).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina

igram ML,stavio sam Classic patch,komentatore (francuski,talijanski,španjolski,arapski,njemački), himne i sada je to to,čim imam licence za sve klubove i igrače,cijeli meni i koncept su promijenili,nije loše,grafika ista kao i prošli,gameplay ima nekih sitnih promjena koje su baš ono "fora",i fala bogu suci ne dijele kartone za SVE,opet sam se navukao

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Skinuo sam Classic patch, i definitinvo je najbolji koj sam dosada probao jer sreduje vecinu stvari. Dakle rezoluciju na 1920, grafika sredena, svi dresovi i cak i igraci koji su nedostajali poput halilovica su odlicno odradeni, zatim sami meni mozes promjenit izgled, itd sve pohvale. Skinuo sam i patch sa 28 stadiona, super su svi napravljeni.

I nekako mi je sada i sam gameplay drugaciji bolji, precizniji, milina je za igrati, totalno drugacija stvar u odnosu na prije patcha.

Doasada najbolji pes koji sam probao jucer sam odigrao par sati. Jedine zamjerke dosda su suci koji nista nesude i to zna biti iritantno, zatim kamera koja neprikazuje dovoljno, a od gameplay stvari ubrzanja su kod nekih igraca pretjerana, i dribling zna biti preneprecizan. Zatim sutevi nakon driblinga ponekad nerade, prodem par njih udem u 16 i nece da puca da ga ubijes.

No nijedna igra ni pes nije bez boljka, no da je zabavno, jeste. Sigurno cu ovo dosta igrat, jos samo da srede hrvatsku repku, i mozda ubace neke nase klobove.

Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
john_ryder kaže...

igram ML,stavio sam Classic patch,komentatore (francuski,talijanski,španjolski,arapski,njemački), himne i sada je to to,čim imam licence za sve klubove i igrače,cijeli meni i koncept su promijenili,nije loše,grafika ista kao i prošli,gameplay ima nekih sitnih promjena koje su baš ono "fora",i fala bogu suci ne dijele kartone za SVE,opet sam se navukao

I na strani su kompa uvijek, što mi ljudi rade, krše na 20m s leđa i ništa ne dobiju.

Nisam  nikad vidio crveni u tekmi btw niti penal dobio.

12 godina
neaktivan

Nevjerovatno da sam jucer u par sati igranja imao najraznovrsnije golove neko u bilo kojem pesu. Dakle udarci izvana, u 16, nakon ubacivanja sa krila, kroz kombiniranje itd

Igrao sa sporting gijonom, prezabavno, na top player sam se sa realom nekako nadigravao, i nakraju uspio u zadnjim sekundama izjednacit na 3:3. Igrao sa Fiorentinom Badelj, Kalinic, prezabavno.

Barca je odlicno napravljena, Messi je bas pogoden, ali i ostali igraci stil igre Neymara, Inieste... U eng sam igrao sa chelsiem, isto dobro pogodeno sve Hazard je ubitacan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

I btw. suprestar je okej težina kad si u drugoj ligi sa defaultnim jadnicima. Da se imat dobrih tekmi, malo provozat.

Sad kad sam u prvoj ligi, kad mi dođe juve, fiorentina i to, provozaju me ko dijete u par minuta. Zanimljivo je mogu reći da neke tekme čuvam rezu koliko me strah da me ne okrenu.

Nisam neki pro, ali suprestar je težina za mene pogođena osobno.

p.s. ali izluđujuće nekad brate, igram dakle defaultne jadnike vs. juventus.

Kraj tekme 2:2 imao sam 17(10) oni 2(2)
Dakle pucam sve moguće nemoguće, fulam prazne golove, vade sa crte bar tri puta neće unutra.

Oni dva šusa sa ruba 16 od stative unutra...e pa dakle, kao da ti igra ne da da ih pobjedis nekad.

p.s.s još bolja scena s milanom sad, zabijem u 15minuti iz kornera. Cijelu igru ih držim, disat ne mogu, stišćem pucam gazim ih, ali nikako zabit, golman vadi iz mrtvih kuteva.

80+min, dve akcije, preko cijelog stadiona dva gola, ulazi lagano lopta golman kao da je retardiran. Igra završava 2:1 za njih, ja imam preko 10 udaraca u okvir, oni 2.

Nek mi netko kaže da u igri nije  neka skripta ili neka glupost u pi.cku materinu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.10.2015 16:38 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.10.2015 16:40 (john_ryder).
15 godina
fila2208 kaže...
john_ryder kaže...

I na strani su kompa uvijek, što mi ljudi rade, krše na 20m s leđa i ništa ne dobiju.

je,ima tu istine, samo ubace one animacije kako ih sudac upozorava  i da, veliki plus mi je kontrola proslave gola...daje na zabavnosti

15 godina
john_ryder kaže...
fila2208 kaže...
john_ryder kaže...

je,ima tu istine, samo ubace one animacije kako ih sudac upozorava  i da, veliki plus mi je kontrola proslave gola...daje na zabavnosti

Obavezno šutam korner zastavicu ili trčim u krug a moji me hvataju haha

10 godina

Evo bas sa ekipom raspravljam oko realnosti novog pesa i nikako se ne mozemo dogovorit. Sto vi mislite, koliko je realno ovogodisnje izdanje od 1-5?

6 5
22 4
7 3
0 2
5 1
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Imam problem oko pokretanja PES2016..instalirao sam i prilikom pokretanja settings.a i pes.exe dobijam error pokusavao sam dosta toga da rijesim taj problem ali nije mi uspjelo.  
evo i ss o kojem erroru se radi..

Mahe
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
MakeDiff kaže...

Imam problem oko pokretanja PES2016..instalirao sam i prilikom pokretanja settings.a i pes.exe dobijam error pokusavao sam dosta toga da rijesim taj problem ali nije mi uspjelo.  

Definiraj "dosta toga".

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan

uradio sam chdisk ono preko cmd..zatim updajtovo windows..instalirao sve zadnje verzije microsoft visual studia, dx i netframework..takodje sam pokusavao i sa starijim verzijama..ubacio sam .dll fajlove u sysWOW64 tipa xinput1_1..xinput1_2..i sve do ****_4...pa sam jos par njih mfc100, mfc100u, msvcp100, msvcr100, msvcr100_clr0400..
To sam sve nasao na guglu rjesenja ali medjutim nista ne pomaze. 

Mahe
16 godina

Jel laptop ili PC u pitanju? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

PC
konfiguracija: 
i3 2100 3.1GHz
mainboard MSI
intel hd 2000 graficka
4GB ram
500gb hd seagate
400W fsp napajanje  

Mahe
15 godina
MakeDiff kaže...

Šogor mi je imao isti problem. Maknuo sam sve C++ verzije koje bile instalirane i nakon toga prošao s ovim i sada radi.

http://download.chip.eu/en/All-in-One-Runtimes-64-Bit-_6808071.html

13 godina
neaktivan

pokusao sam i uradio sve tako ali opet isto hahaha stvarno mi nije jasno zasto nece pored svega navedenog sto sam odradio ..

Mahe
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice