Pro Evolution Soccer 2016

poruka: 795
|
čitano: 160.861
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

El izašao dosad koji sweet fx

https://www.youtube.com/c/DannyStrmi http://social.xfire.com/profile/strmi007

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2016
movie kaže...
Katema kaže...
Ne da mi se uopce dalje objasnjavati,jer ne da mi se 3 puta pisati jedno te isto da bi shvatio jer sam ti na sve sto si sad nap odg dva puta vec...i svatko ovdje ce izmedu redova sve shvatiti a i ono u redovima...
Ako si ti kao gamer zadovoljan sto je za nogometne igre zadnja i predzadnja godina najgora po komentarima gamera...budi zadovoljan...a toliko je.prodano ne zbog kvalitete nego jer je baza igraca ogromna a izbora nemas,i na kraju krajeva nas pet igra pes ili fifu i psuje sve poredu...ali opet igra jer kad zelis.igrati nemas sta drugo...2k15 je prodan u 10mil ako se ne varam...
Ja uopce ne razumijem sta zelis reci cijelo vrijeme...jer jos.jedan proizvodac pogotovo kvalitetan kao 2k bi definitivno uveo pomutnju...mozda na kraju i ne bi bili bolji ali bi sve natjerali na vise...a sto se tice.konamija...tvrtka.im je u takvim stanju da je pitanje.koliko ce jos.pesova narednih 5 god izaci i bez 2k...tako da cemo svi uzivati na fifi i ne brini onda ce imati ligu prvaka...i narednih 20god cemo igrati istu igru sa novim transferima...a bit ce prodana u 40mil primjeraka...
Off.

. Dobro, reci mi po čemu je 2k kvalitetan? Po NHL serijalu? Imaju dobru košarku i loš hokej. Tko kaže da bi im nogomet bio dobar? Da imaju neko rješenje sigurno bi ga ponudili ali nemaju i to je činjenica. Bilo je u povijesti više od dva igrača u ovom segmentu sportskih igri ali nažalost opstali su samo konami i ea sports. I tako će biti još dosta godina jer konkurencije koja bi skupila novce i hrabrosti te ušli u ring s navedenim dvojcem nema na vidiku. Eto to sam ti htio reći..

Ne znam koliko igraš nogomet ali reći da zadnje četiri fife imaju samo nove transfere bez vidljivih poboljšanja je neozbiljna tvrdnja. isto vrijedi i za konami čiji je nogomet u zadnje tri godine uvijek drukčiji. Je li to bolje ili lošije, ostavljam ljubiteljima pesa da ocijene. Koliko vidim u zadnje dvije godine većina je i više nego zadovoljna..

i ja budala onda potratim neko vrijeme raspravljajući se sa likom koji mi govori da ne treba netko treci u utrci,i popljuje firmu sa uvjerljivo najboljom sportskom igrom na tržištu,možda i nisu u stanju izdati bolje pa ni ne prave,a vidim po komentarima koliko ovi jesu...a ljudi budale opet trče da kupe...kaže brojike govore za sebe,su svi zadovoljni i da je sve do jaja jer se prodaje veliki broj kopija....vidim po komentarima koliko je vecina zadovoljna
ovi i opstaju baš zbog budala,koji samo zato jer su fanovi konamija ili fife,i da izađe najjači nogomet,neki treći..oni ce trcati da kupe ove poluproizvode sa malo boljim grafičkim poboljšanjima,a pc gameri niti to ne dobiju...

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.9.2015 21:51 (Katema).
14 godina

Link izbrisan za sweet fx jer je smeće,nadam se da nitko nije skinio i instalirao jer sam usput dobio jedno 3 kineska programa koja sam jedva obrisao i jedan koji stalno izbacuje reklame a nema ga među programima

Sad neskidam nijedan sweet fx dok ne stave na galaxy ili pesedit ili sweetfx database

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.9.2015 22:38 (sstrmi).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

ma igra će biti ok za ubit vrijeme..... sve do izlaska fife

golmani lete u slow-motionu, igracu stajna noga kod pucanja klizi pola metra po travi dok se namjesta za udarac.. ima poboljšanja ali nije to to.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.9.2015 22:25 (drasterp).

3 4 hvala 0
13 godina
neaktivan

sve sto govorite za pc verziju pesa 2016, sve stoji, al mi krivo sto vecina vas nije odigralo najmanje 15 tekmi demo verzije pesa16 za ps4, jer bi videli koliko je velika razlika u samom gameplay-u a sve ostalo je bez veze pricati, pritom sve to igrate na malim ekranima i iskreno meni je dok sam igrao pes na pc bilo bas smesno u poredjenju sa ogromnim lcd tv-om + ps4...znaci nebo i zemlja....tako i za fifu....

10 godina
neaktivan
da su se bar oko transfera potrudili nego doslovno kao u pes 2015
Origin ID: budokai_x
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Red_Star_Forever kaže...

sve sto govorite za pc verziju pesa 2016, sve stoji, al mi krivo sto vecina vas nije odigralo najmanje 15 tekmi demo verzije pesa16 za ps4, jer bi videli koliko je velika razlika u samom gameplay-u a sve ostalo je bez veze pricati, pritom sve to igrate na malim ekranima i iskreno meni je dok sam igrao pes na pc bilo bas smesno u poredjenju sa ogromnim lcd tv-om + ps4...znaci nebo i zemlja....tako i za fifu....

Kako moze bit razlika u gameplayu ako je engine isti ? Samo je graficki losa igra... 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Red_Star_Forever kaže...

Kako moze bit razlika u gameplayu ako je engine isti ? Samo je graficki losa igra... 

Nije isti gameplay, rekli su da nema veze sa ps4 i xbone verzijom, čak ni sa ps3 verzijom, to je nešto za sebe, sramota, ovako mi pes ne sjeda na ps4, a ovo je još gore.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
13 godina

A da ? Znaci jos bolji oblik idiotizma je u pitanju... daj nek se ugase i nek ne izbacuju to smece vise.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
kako mozes da pricas bilo sta o pesu kad nisi odigrao ni dve sekunde na ps4 taj isti fudbal....javi se kad budes odigrao jedno 20 tekmi pa onda tako pricaj a ne tu pametujes a nemas ustvari ne pojma nego nemas predstavu o pesu 16 za ps4....
13 godina
neaktivan

Hahahaha pa ja ne mogu da verujem koja je ovo komedija, govorim o Pc verziji ostale nisam probao, isti kao pes 15, promena minimalno ima....ja stvarno ne znam ko ovo moze da hvali. Ajde ukusi su razliciti i sve to stoji ali stvarno uzas, uzaaas.....Citav zivot igram samo pes i fan sam pesa, ali ponovo razoracenje kao i prosle i jos par godina unazad....Stvarno neverovatno. Nije mi zao sto nisam kupio, ali mi je zao sto sam bezveze skidao tih 6 gb.....reko ajde i da se uverim licno....

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.9.2015 2:22 (animal4444).
Moj PC  
1 5 hvala 0
12 godina

Ja sam jucer skinuo na steamu pes 2016 za PC i odigrao 10 MyClub utakmica online.

Izbornik je bolji i fluidniji nego u pes 2015, nijednom mi nije zastekalo dok sam igrao online,samo zadnja tekma je bila lost connection to server.

Ne svidja mi se to sto se golovi prelako zabijaju a i dobijaju,pa sam jucer znao imati rezultate 8:7, 9:6, 7:4 pa cak i 12:9 jedna utakmica.

Grafika i nije toliko losa,bolja je malo od pes 2015 ali sa usporedbi sa PS4, kad je frend donio i kad smo probali odigrati,razlika je stvarno nebo i zemlja, PS4 je drugi svijet,druga skroz igra za razliku od PC-a.

Nesvidja mi se to da transferi jos nisu uradjeni, dosta jos bugova u igri ima, a najveci problem su golmani koji su tromi, i od 10 udaraca 9 golova prime.

Do neki dan sam igrao pes 2015 i sad kad uspoerdim ima tu dosta poboljsanja, pogotov sto se tice kretanja igraca, nesmijes vise stalno drzati R1+X jer igrac zna protrcati u prazno i protivnik lagano te prodje i ide sam na golmana.

Igra radi bolje u uspoerdbi sa pes 2015,tu nema dileme, za grafiku sam skinuo neki PEs 2016 HD patch tj nesto slicno tom sweet fx i igra stvarno puno ljepse izgleda.

Zasada sam zadovoljan,nije mi toliko do grafike nego do igrivosti online a tu je igra ispunila dosta mojih ocekivanja...

zahtjevi za test liste iptv na mail: jmnemonic158@gmail.com
Moj PC  
4 1 hvala 0
17 godina

Evo meni je ovaj SweetFX najbolji pa probajte, lagano postajem ovisan o tom programu jer nema igre u kojoj ga ne koristim ako mogu:)

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
manipulator kaže...

Ne svidja mi se to sto se golovi prelako zabijaju a i dobijaju,pa sam jucer znao imati rezultate 8:7, 9:6, 7:4 pa cak i 12:9 jedna utakmica.

Tu nešto nije normalno :D

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Hexfire kaže...
manipulator kaže...

Nije mi jasno kakvi su to rezultati, kod mene je uvijek zadnji level poriktan (top player ili kako već), vjerojatno igraš na amateur.Sinoć sam stigao odigrati samo dvije utakmice protiv frenda, i nama je OK. Igramo stalno PES 2015. Mrvicu bolje grafički izgleda i kretnje igrača su drugačije. Sviđa mi se promjena vremena. Novi komentator koji je štkotski ukoliko se ne varam malo previše svršava. Dobro je što se igrači brzo podizu nakon sta je faul na njima i nastavljaju. Ovo što sam uspio vidjeti, golmani se nekak usporeno bacaju. Smeta me opet što ne mogu napraviti update klubova/igrača. Jel to toliki problem? Moram još odigrati par utakmica da presudim. Ali igrat će se zasada.

10 godina
neaktivan

do sad sam igrao samo na ps4...ali sad sam htio probati i pc verziju :)
uglavnom..kad uđem u igru nakon pres any key izbaci me van...neko rješenje?

0 0 hvala 0
12 godina
misho_hrnjak kaže...
Hexfire kaže...
manipulator kaže...

Nije mi jasno kakvi su to rezultati, kod mene je uvijek zadnji level poriktan (top player ili kako već), vjerojatno igraš na amateur.Sinoć sam stigao odigrati samo dvije utakmice protiv frenda, i nama je OK. Igramo stalno PES 2015. Mrvicu bolje grafički izgleda i kretnje igrača su drugačije. Sviđa mi se promjena vremena. Novi komentator koji je štkotski ukoliko se ne varam malo previše svršava. Dobro je što se igrači brzo podizu nakon sta je faul na njima i nastavljaju. Ovo što sam uspio vidjeti, golmani se nekak usporeno bacaju. Smeta me opet što ne mogu napraviti update klubova/igrača. Jel to toliki problem? Moram još odigrati par utakmica da presudim. Ali igrat će se zasada.

Covjece igram online mode MyClub zato sam i uzeo igru a ne da igram lige offline..

Za offline igranje sam je mogao skinuti i na torrentu i grati besplatno

zahtjevi za test liste iptv na mail: jmnemonic158@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.9.2015 11:52 (manipulator).
15 godina

poz, jel zna netko mozda kako se instalira ovaj mod

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

"...while FIFA more accurately recreates the look of the sport, PES is the game that most closely captures the feel." (IGN PES 2016 review)

Nije niko bolje, u jednoj rečenici, sročio razliku između Fife i PES-a. I ja od danas počinjem igrat nove PES-ove i strašno sam uzbuđen .

i didn't ASK fOr this
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.9.2015 17:29 (Adam Jensen).
Moj PC  
2 5 hvala 0
17 godina
neaktivan
Adam Jensen kaže...

"...while FIFA more accurately recreates the look of the sport, PES is the game that most closely captures the feel." (IGN PES 2016 review)

Nije niko bolje, u jednoj rečenici, sročio razliku između Fife i PES-a. I ja od danas počinjem igrat nove PES-ove i strašno sam uzbuđen .

Kako znas ako ne igras PES?

15 godina

IGN

Dajte se okanite tih plaćenih reviewa. Najbitnije je što pravi PES-ovci kažu a to je da je PC verzija opet jedan najobičniji fail. Za koju godinu više neće ni izlaziti za PC kad se pogleda kako sve više zanemaruju tu platformu.

---Life is ours, we live it our way---
Moj PC  
3 3 hvala 0
15 godina

Pa ti reviewi su temeljeni na PS4 verziji igre. Ne znam zašto komentirate te reviewe ako niste odigrali PS4 verziju. Nije "review" plaćen nego je igra na PS4 potpuno drugo iskustvo.

Naravno ne opravdavam to što zapostavljaju PC igrače, samo iznosim činjenicu da vi što igrate na PC-u ne možete pričati kako je neki review "plaćen" ili slično kad niste ni probali tu igru na kojoj se review ustvari bazira.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
4 2 hvala 0
14 godina

Ja igram na PC-u i meni je dobro,bolje nego pes 15 i nastavit ću igrati i 16

6 1 hvala 1
13 godina
neaktivan

bice ovo dobra fuca,bila bi jos bolja da nepostoje konzole ,onda nebi imali portanu verziju

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
antimadridista kaže...

Pa ti reviewi su temeljeni na PS4 verziji igre. Ne znam zašto komentirate te reviewe ako niste odigrali PS4 verziju. Nije "review" plaćen nego je igra na PS4 potpuno drugo iskustvo.

Naravno ne opravdavam to što zapostavljaju PC igrače, samo iznosim činjenicu da vi što igrate na PC-u ne možete pričati kako je neki review "plaćen" ili slično kad niste ni probali tu igru na kojoj se review ustvari bazira.

Nisam igrao PES na konzoli još od PS2 ere, od onda sam sve na PC igrao. A ovaj IGN review, pa i ostali rade jedan review za sve platforme odjednom, zar ne?. Sad si netko zbog takvog reviewa misli da je PC verzija isto toliko dobra kao i verzija s next gen konzole a zapravo to nije. Nažalost tako je pa je i moja reakcija bila takva. A IGN mi se osobno zgadio kad su nekim naslovima poznatih izdavača kao npr. EA nadjevali epitete kao masterpiece ili amazing a igre totalna suprotnost bile u praksi.

Ovo je PC igre podforum a inače mislim da ovom forumu jako fali podforum Multiplatformske igre, tako da do ovakvih zabuna ne bi dolazilo jer nažalost svjedočimo vremenu gdje se razlike između jedne igre na različitoj platformi jako vidljive.

---Life is ours, we live it our way---
12 godina
neaktivan
Panta_rei kaže...
Adam Jensen kaže...

Kako znas ako ne igras PES?

Igram PES (a i Fifu) od kako znam za sebe, iako i Fifa ima svojih čari ali PES je uvijek bio nr. 1.

P.S. Možda se u prvom postu nisam najbolje izrazio, kada sam napisao "nove PES-ove" mislio sam na ovu 2016-ku lol, jer igrao sam i 2015 i 2014..... sve do mog prvog PES 3 (Fifu sam počeo par godina ranije, od Fifa 2001).

i didn't ASK fOr this
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.9.2015 20:32 (Adam Jensen).
14 godina

dosad moja 2 najbolja gola,zapravo mi je užitak igrati ovaj pes

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
z1k4 kaže...

Evo meni je ovaj SweetFX najbolji pa probajte, lagano postajem ovisan o tom programu jer nema igre u kojoj ga ne koristim ako mogu:)

Koji točno konfigurator (ili što već trebam skinuti) da bi mogao ubaciti ovaj "1000 time better prest"? Skinuo sam nekakva 3 ali ništa se ne događa kada uđem u igru i vidim onaj šugavi travnjak?

Something Inside so Strong
13 godina
neaktivan
Ovi na pes forumu su mi mnogo interesantni a razlog je sto su do juce na sva usta hvalili pc igru, kad ono doslo se do trenutnog zakljucka da su pojedini clanovii pomenutog foruma probali pes 16 na pc i na ps3 i uvideli da je na ps3 mnog mnog bolji fudbal a za pc da je ustvari pes 15 sa patchom.....a ja kad sam im govorio to oni me banovali......e sad neka igraju pc verziju koja je kao na ps4 (smesno tj tesenje al sta da im radim)
10 godina
neaktivan

Vidim neki su zadovoljni igrom, kao najbolji PES do sada i svaki put kada vidim pohvalan komentar na drugim forumima, odlučim odigrati jednu-dvije, ne bi li skužo nešto, u nadi da me prevario prvi dojam.

Mislim, osjeti se dosat "skating" po terenu, što me odmah vraća 3-4 godine u nazad. Isto tako dosta animacija kao da je isjećeno, pa se zna desiti da prilikom udarca ili passa nema animacije niti zamaha noge, već se lopta odbije kao da igrači imaju magic touch, nešto slično kao na fliperu.

Treća stvar, teško se osjeti razlika među igračima s obzirom na statse. Ovi bolji kada šutiraju, vratar se ponaša kao deblo u padu, nešto slično kao Boateng u situaciji kada ga je zalomio Messi. Primjetio sam da je u zadnje 3 godine stvarno teško igrati odbranu, jer igrači sporo reagiraju i zbog toga cijelo vrijeme moram biti proračunat, tj. unaprijed razmišljati, što je dosta nezgodno. Kada imaš loptu, malo je drugačije ali svejedno je teško sve to kontrlolirati, pogotova kada se igra online. Brzina igre podešena na 0 mi je prebrza, tako da igram na -1, iako bi nešto između najviše odgovaralo. Superstar nikad nije bio lakši za pobjediti i pada strašno puno golova. Sinoć sam odlučio odigrati jednu na navedenoj težini i izabrao sam klubove iz 2. engleske lige i rezultat je bio 5-3 za mene, bez čačkanja raspoloženja.

S druge strane, razumijem svakog tko još uživa u svemu ovome, jer postoji taj X-FAKTOR, taj neki feeling kada ga zavaljaš. Evo, ja sam sinoć dao gol, sličan onom Moratinom za Juve u Champions legue. Jednostavno se posložilo i izgledalo je baš onako stvarno u tom trenutku. Isto tako sam dao jedan gol glavom i osjetio nešto neopisivo, što ne bi osjetio u FIFI poslije 100 datih golova.

Stvarno mi je žao što zbog nekih, meni neshvatljivi propusta, ova igra koja je obilježila dobar dio mog života, pada na tako niske grane. Usudio bi se reči da je PES 2015 nekako bio bolji, poslije svih onih silnih patcheva, a to mi nikako nije u intersu..., da staro izdanje bude bolje nego novo.

Something Inside so Strong
Moj PC  
5 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice