Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.387.833
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
15 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2014
zole990 kaže...
Tommy_123 kaže...

Nevjerojatno. Ponovo su počeli s cheatanjem. 5 utakmica u nizu da su me cheatali. Cigančine govnarse. fuj

ja neznam zašto nemogu ovo srediti, izgubim živaca i živaca s ovakvim likovima, tak igram protiv nekog lika dosta veći rank od mene, i naravno ako pobjedim dosta poena, mislim da je bilo oko 300injak, i naložio se baš, i uspije mi, dobivam ga 2-0, i lik na kraju sjebe me.. 
I već na block listi imam 20ak takvih cc 

Odigram odličnu tekmu s dečkom od 700 i nešto i dobim i ne ščita me. Odigram s nekim od 400 i naravno da će me ščitat. Izgubim volju odmah.

ELS BLAUGRANES <3
12 godina
neaktivan

...

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.10.2013 17:54 (marcus1950).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo od mene jedan fenomenalan gol sa 35 metara! U pitanju je MLO!

2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Najgori su mi oni debili koji svako malo pauziraju, i kad im dam gol onda upale torrent pa laga. De ubijte se balavci...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

imali netko patch za bundes ligu i patch gdjesu pravi dresovi i grbovi engeske lige ako netko ima nek posalje link od patcha hvala! 

0 0 hvala 0
13 godina
jow kaže...

imali netko patch za bundes ligu i patch gdjesu pravi dresovi i grbovi engeske lige ako netko ima nek posalje link od patcha hvala!

pesedit patch v2

15 godina
neaktivan
jow kaže...

http://pesedit.com/forums/showthread.php?18284-PESEdit-com-2014-Patch-0-1-Released!

16 godina
neaktivan

ovako igram s kolegom,on igra na tipkovnicu ja na gamepad ja kad zabijem gol sve u redu,a kad on zabije nemoze izac iz replaya ako moze ko reci kako to rijesit? tnx

13 godina
neaktivan

Na ,,V'' se izlazi!

0 0 hvala 1
12 godina

dali je netko instaliral pesedit v 0.2, skinut je v 0.2 ali kad se pokrene instalacija piše da je v 0.1

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Joky007 kaže...

dali je netko instaliral pesedit v 0.2, skinut je v 0.2 ali kad se pokrene instalacija piše da je v 0.1

ja imam v2 i sad imam prave hrv dresove i cijelu bundesligu,tako da radi v2

15 godina
neaktivan

Nije ono Bundes liga, par klubova je licencirano a ono ostalo su neka random imena, koja nemaju veze s stvarnosti. Vjerojatno u idućem patchu će biti sve sređeno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Vidim da se zalite na cheatere u MLO.. Nakon odigrane 71 utakmice imam 16 pobjeda 16 remija i 39 izgubljenih.. Filtrira mi samo igrace sa manualnim postavkama i ako je bio mozda 1 koji je prekinuo utakmicu.. A znao sam vodit i gubit 2-3 razlike, ali niko nije izlazio..
12 godina
neaktivan

ekipa kako se gura igrača u prostor na pesu 14 ?

u prošlom se morao držati stisnut desni stick i usmjerit igrača ali na ovom nije tako??

NightHawk
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Skole07 kaže...

u prošlom se morao držati stisnut desni stick i usmjerit igrača ali na ovom nije tako??

drzis L1 stisnes desni stick i usmjeris ga gdje hoces.{#}

12 godina
neaktivan
ajdin99 kaže...
Skole07 kaže...

drzis L1 stisnes desni stick i usmjeris ga gdje hoces.{#}

sad sam probao i nema nikakvog znaka iznad igraca kojeg saljes {#}, jel to ok?

treba li sto dodatno podesit u postavkama mozda?

NightHawk
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.10.2013 21:28 (Skole07).
13 godina
neaktivan

Sto sam ja pojeo g.... sa novom Fifom, pa to je strasno. Pa PES je izmisljen za ono s......

Danas sam bacio 30e za cistu jednu graficki smesnu i blentavu arkadu. Pa u Pesu se lepo grade akcije i igra fudbal, a tamo majko moja koja je ono smjeruja i od grafike, pokreta igraca, golova, duela, paseva, svega... Uzas. Sada cu lepo to sranje da prodam sve sa origin nalogom. Hvala Bogu sto sam ostavio Pes, tj. nisam ga nikome dao/poklonio/prodao. U Pesu mi je uzivanje bilo gradjenje lopte, dodavanje, dueli, udarac glavom, a ovom...uzas! Fali taj patch koji ce stici u novembru da ispravi te neke nedostatke i to je to.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.10.2013 22:16 (Zoki Mpek).

7 1 hvala 4
13 godina
Zoki Mpek kaže...

Sto sam ja pojeo g.... sa novom Fifom, pa to je strasno. Pa PES je izmisljen za ono s......

Danas sam bacio 30e za cistu jednu graficki smesnu i blentavu arkadu. Pa u Pesu se lepo grade akcije i igra fudbal, a tamo majko moja koja je ono smjeruja i od grafike, pokreta igraca, golova, duela, paseva, svega... Uzas. Sada cu lepo to sranje da prodam sve sa origin nalogom. Hvala Bogu sto sam ostavio Pes, tj. nisam ga nikome dao/poklonio/prodao. U Pesu mi je uzivanje bilo gradjenje lopte, dodavanje, dueli, udarac glavom, a ovom...uzas! Fali taj patch koji ce stici u novembru da ispravi te neke nedostatke i to je to.

Tesko je kad ne znas igrat i nazivas arkadom nesto sta vecinu toga moras sam odradit.

13 godina
neaktivan

Ma daj molim te. Ono vi zovete fudbalom, simulacijom ili kako god{#}

Samo ta online ideja vredi na Fifi i nista drugo.

Dodje mi m... sebi da pojedem za 30e i minusa u banci!

Uzas, sve je uzas!

Dodavanja, sutevi, trcanje, dueli, pokreti, driblinzi, golovi, igraci, grafika...ono je cirkus, ali cirkus!

Boze, boze, ovako hendikepiran Pes je SIMULACIJA za ono, SIMULACIJA!!!

8 0 hvala 2
13 godina
SimeKZ kaže...
Zoki Mpek kaže...

Tesko je kad ne znas igrat i nazivas arkadom nesto sta vecinu toga moras sam odradit.

simek postao si bolji i vjerniji nego movie,svaka čast  {#}

12 godina
neaktivan

Kakav je ovo komentator do vraga,čovjek kao profesionalni,Vrhhh :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.10.2013 0:04 (picija21).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

koje smece od igre ja nemogu vjerovat

4 6 hvala 0
12 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Vidim da si upucen pa da te pitam kad ce patch za stadione, face, fiziku lopte, imena igraca, imena klubova, imena liga, Kisu, realnije pokrete igraca ? Mislim da sam sve nabrojo ili ? 

Kako ti ide online ? Ili jos nisi kupio igru koju toliko volis ?  

Nabrojao si i previše...

Kao prvo fizika igrača,pokreti,guranja,gradjenja,skokovi,uklizivanja i još dosta stvari izgdaju dosta bolje i realnije nego na fifi,koju god recenziju sam pogledao svi to tvrde,kao i dosta ljudi po raznim forumima,čak i likovi dugogodišnji Fifa igrači koji nisu par godina igrali PES to tvrde...

Ali naravno tvrde i po recenzijama kao i dosta igrača da se KONAMI gadno zayebao,da su ugladili još neke stvari do kraja,pa bar pola tih stvari,ove godine bi KONAMI pokopao FIFU u svakom smislu te riječi...

Medjutim puno je nedostataka bilo,bar na samom početku po izlasku igre (ima ih i sad još) ali neki od nedostataka su već popravljeni,većina dresova,transferi itd. ali face igrača 0 bodova,istina one face kojima je KONAMI posvetio pažnju do kraja i koliko su stigli uraditi izgledaju vrhunski,ma nevjerovatno,pokazuju pravu moć novog enginea,ali na žalost 70% face je blago rečeno qurac.

Malo stadiona takodjer,samo 19,nema kiše,snijega,ali neka za početak to mi i ne smeta još ni malo,face igrača trenutno ono što mi najviše smeta...

Što se tiče samog gameplaya,znači ne gledajući sve ukupnu ocjenu cijeloga PES-a po svim recenzijama gameplay dobija odlične ocjene uz neke manje nedostatke i kritike,meni prvome je vrh,istina ima nekih par stvari koje se mogu još bolje uraditi,ali eto,mislim da sve će se to ispolirati ubrzo,a znači ono što većim dijelom kvari ukupan dojam ove igre su ovi gore neki segmenti koje sam naveo face itd.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.10.2013 0:33 (picija21).
Moj PC  
3 0 hvala 3
13 godina
SimeKZ kaže...

Vidim da si upucen pa da te pitam kad ce patch za stadione, face, fiziku lopte, imena igraca, imena klubova, imena liga, Kisu, realnije pokrete igraca ? Mislim da sam sve nabrojo ili ? 

Kako ti ide online ? Ili jos nisi kupio igru koju toliko volis ?

pes je vrlo dobar a sa patchvima če biti samo još bolji  {#}

gle nemaju svi para da kupe puno igri svake godine - ja sam prije 5 dana bio hoću li kupiti expanziju za lotro ili org pes , pes 250kn exp 240kn skoro pa isto pa kad sam sagledao pes igram 70% 1vs1 30% ml i ništa drugo ,   a online me nezanima zato sam se i odučio za exp {#}

a i zadnji put kad mi se neki pes totalno svidio i kojeg sam igrao prije 14(pošto su 11,12 i 13 bili sranja koja nisam odigrao više od 20h) je bio pes10 kojeg sam imao org , tako da stignem ja još kupiti pes14 ali ne prije božića , kao što sam rekao nemamo svi para

2 2 hvala 0
11 godina
neaktivan
Ovu sam igru cekao 1 godinu i stvarno me razocarala u svakom pogledu.
Ajmo rec jedina dobra stvar je ta da realnie gameplay poboljsan (realni pokreti,dodavanja i navijaci konacno vise nisu kartonske ploce,sada su roboti (napredak))

Ovo ostalo je za bacit,konami me ovog puta stvarno razocarao...
12 godina
neaktivan
speed metal kaže...
Ovu sam igru cekao 1 godinu i stvarno me razocarala u svakom pogledu.
Ajmo rec jedina dobra stvar je ta da realnie gameplay poboljsan (realni pokreti,dodavanja i navijaci konacno vise nisu kartonske ploce,sada su roboti (napredak))

Ovo ostalo je za bacit,konami me ovog puta stvarno razocarao...

Pa ako ti gameplay valja šta onda hoćeš?

Onda znači samo se buniš na ovo ovamo što su npr. "zasrali" nema pola faca igrača,tome se i ja jedino bunim,kao što sam rekao već KONAMI je odradio možda nekih 30% faca da su baš vrhunski do zadnjeg detalja i sa time su željeli pokazati moć novog enginea...

Ali na žalost onih ostalih 70% se uopće nisu trudili,.uradili samo onako nešto formalno i pola igrača ne liči ni na qurac,nisu imali vremena ili šta već valjda im je to bio izgovor s obzirom da su morali sve iz početka graditi ali opet..isto tako i za stadione,veoma malo stadiona,lopte, i još dosta tih sitnica koje kada se sakupe daju gori ili bolji,u ovome slučaju gori dojam igri,lošiju sveukupnu ocjenu...

Što se tiče dresova,transfera i ostalog uredu,to je prvi patch već sredio više od pola,a usavršit će se još,to je najmanji problem,možda jeste problem za konzole PS3 i XBOX jer ne znam kako i šta,mogu li se uopće tamo instalirati neki patchovi...

A što se tiče samog gameplaya gore sam već objasnio u svom prošlom postu,ne trebam više ništa posebno objašnjavati,osim da još jednom kažem da sam oduševljen gameplayom iako ima nekih par sitnica koje se mogu još ispolirati,ne smetaju mi puno za sad,naprosto uživam u igri,ali mislim da će se i to sve popraviti ubrzo...

14 godina
neaktivan

Jel zna tko kad izlazi official patch da dodaju online turnire ? mislim ovo je sad već malo smiješno.... samo quick match u ranking match.

Pa dao sam novce ga mogu sve igrati odmah , a ne za mjesec dana!! 

Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
PESEdit.com 2014 Patch 1.0 - FULL BUNDESLIGA - Coming Soon!

PESEdit.com 2014 Patch 1.0 adds the complete German Bundesliga with all correct kits, faces, squads and stadium names. All PES 2014 Bundesliga kits have been created by PESEdit making full use of the new high resolution textures of PES 2014, while all faces have also been done from scratch with the new PES 2014 face edit mode.

The PESEdit.com 2014 Patch 1.0 unlocks the pre-order DLC stadiums La Bombonera and Prince Abdullah al Faisal Stadium to increase the number of included stadiums to 20.

The new PESEdit.com 2014 Patch also includes 15 new boots of the adidas adizero, predator and nitrocharge boot silos as well as Nike's CTR360, Tiempo Legend, Mercurial Vapor and Hypervenom boots. New Puma Powercat and evoSpeed boots are added, too.

New Features PESEdit.com 2014 Patch 1.0
  • FULL Bundesliga added: All correct kits, faces, squads, lineups, stadium names
  • New kits: Brazil, Chelsea, Serbia
  • Added 15 new boots (latest Adidas, Nike, Puma colorways)
  • Added Nike referee kits
General Features PESEdit.com 2014 Patch
  • Full Online Mode compatibility
  • Includes latest PES 2014 Patch 1.01 and Data Pack 1.00
  • Adds FULL Bundesliga
  • Corrects kits for all Premier League teams and many unlicensed National Teams
  • Fixed team names and emblems for Premier League and Liga ZON Sagres teams
  • Adds 15 new boots
  • Corrected player names for unlicensed National Teams (Algeria, Bosnia, Japan, Netherlands, United States etc.)
  • Fixed names and emblems for all competitions
  • Updated transfers for most important teams + full Premier League and La Liga
  • Fixed lineups for 50+ teams (Arsenal, Liverpool, Napoli etc.)
Moj PC  
4 0 hvala 2
16 godina
neaktivan

Ima li kakvih vijesti o Europskoj ligi, original klubovima iz CL i EL (pitam radi Rijeke ponajviše)? Ima li naznaka o novim stadionima?

The guy who wants too much risks losing absolutely everything. Of course, the guy who wants too little from life might not get anything at all.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Dali je tko pokusao instalirati ovaj patch?kako funcionira?

Pes Next-Generation Patch By Firas Zinou v1

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice