Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.400.696
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
12 godina
protjeran

Lakše je zabiti slobodnjak sa 25-30 metara nego realizirati kontru 2 na 1 {#}

4 4 hvala 0
12 godina
neaktivan

kad oni misle izbaciti update transfera? imam pesedit 0.1 i igrao sam offline s realom uvijek i samo mlo online.. i idem odigrati prvu ranked 1v1 a kad ono ozil i kaka u realu bez balea.. i suci su stvarno ponekad katastrofalno loši, a pogotovo s zaleđima. 

ali inače, ovo ostalo je odlično i mislim da neću požaliti što sam uzeo sad pes nakon fife prošle godine.

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Znači uzmem Porto i stisnem i frajer me shebe i brzo prebaci na Real, to su ovi maloumni retardirani dečkići koji valjda mogu samo tak igrat. Dečko je imao 1 u okvir i to mi je zabio i držao loptu svih 89 minuta. Da sam ag vidio na ulici, ubit sam ga komotno mogao. Il igrajte nogomet ili idite znate di {#}

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
9 0 hvala 0
12 godina
protjeran

cijena

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2014

cd key ili box?

13 godina
neaktivan

Sinoć mi je Toni Kroos zabio rijetko viđen gool iz slobodnjaka. Lisac je šutirao ispod živog zida. {#}

Moram priznati, da nikada nisam primio takav gol u virtualnom nogometu.

Također me se dojmila fora reguliranja zadnje linje na left stick ili d-pad, za vrijeme kada protivnik ima loptu. Na radaru pratite liniju koju kontrolirate. Sinoć sam to slučajno otkrio dok sam mjenjao taktike u toku igre. Ovim je definitivno odzvonilo through ball spamerima.

The King of Old Trafford
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.9.2013 10:02 (KODAK17).
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
Almin94 kaže...

Kako ste podesili Shot i Through ball, na Advanced ili Basic?

Shot = manual

Through ball = Advanced

13 godina
neaktivan

Evo link za one koji igraju MLO, koji je ove godine jako dobar...mesecima cemo praviti ekipu da bismo je skockali onako kako zelimo {#}

Ali to je izazov i draz ovogodisnje MLO.

Za sada samo dva citera koji su stavljeni na black list (dobar potez Konamija)

Kompletne statistike, cene igraca po ligama...

http://pesdb.net/pes2014/index.php?sort=galactico&order=d

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.9.2013 8:57 (Zoki Mpek).

3 0 hvala 0
16 godina

razočaran sam.. ne u igru, nego u igrače.. {#}

na 3 foruma (CRO PES, PES Serbia i BUG forum) sam našao samo 1 igrača koji igra sa manual postavkama (pass suport = 0, shot = manual, through ball = advanced)

nije mi jasno zašto većina preferira assisted način igre, svi bi SIMULACIJU nogometa, a onda bi s druge strane da im komp pomaže u svemu {#}

2 1 hvala 0
15 godina
soja kaže...

na 3 foruma (CRO PES, PES Serbia i BUG forum) sam našao samo 1 igrača koji igra sa manual postavkama (pass suport = 0, shot = manual, through ball = advanced)

nije mi jasno zašto većina preferira assisted način igre, svi bi SIMULACIJU nogometa, a onda bi s druge strane da im komp pomaže u svemu {#}

Ja konkretno igram tako, i navikao sam se. FIFU takodjer igram na svim Manual postavkama.

To je sad stvar skilla i vjezbe, stvar navike, ali neke druge stvari prave probleme ovom PESu.

You better run, you better take cover!
16 godina
Smucek kaže...
soja kaže...

Ja konkretno igram tako, i navikao sam se. FIFU takodjer igram na svim Manual postavkama.

To je sad stvar skilla i vjezbe, stvar navike, ali neke druge stvari prave probleme ovom PESu.

imaš orginal?? oćemo bacit koju??

trenutno sam na poslu, al popodne mogu..

14 godina
neaktivan

ovako ne kuzim nesto bio sam  imao od 3dm igru i u opcijama je game speed namjesten jednu crticu

a od reloadeda verzija je imala game speed namjesten na dve crtice.

koji speed je po defaultu????????

i ovu od relo*deda nemogu data pack download a od 3dm sam mogao

help please

~^iGoR~
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Dve crtice {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
bandrinelli kaže...

Lakše je zabiti slobodnjak sa 25-30 metara nego realizirati kontru 2 na 1 {#}

+1

dobro baš ne s 30 m , ali 20-25 m U MLO ako je na golu neki slabiji golman... 90% je gol preko zida.

A zabiti 1-1 s igračem OVR 79 fantazija ,ili taj isti golman radi paradu, ili kraj gola za milimetar ili prečka. Ovo su stavrno loše napravili. Iprimjeti sam da lopta skoro ovijek ide u isto mjesto... {#} malo mi je fali da gamepad ne  završi u zidu{#} 

ali borim se dalje...

Da što se tiče MLO, to su dobro napravili za sad...treba se dobro potruditi za se dobije bolji igrač, neznam jedino kakva će biti zarada kad uvedu turnire.

12 godina
neaktivan

e sta da uradmi da mi radi PES 2014 
pise mi ovo dok ga hocu otvoriti

The procedure entry point GetLogicalProcessorInformation could not be located in the dynamic link library KERNEL32.dll.  

0 0 hvala 0
16 godina
taj sam ja kaže...

The procedure entry point GetLogicalProcessorInformation could not be located in the dynamic link library KERNEL32.dll.  

Koji su to windowsi? Da nije slučjano xp?

16 godina
neaktivan

Jel mogu ja prodat svoj CD key koji sam već koristio i svoje Konami ID podatke?

Pitam jer budem prodao, pa me zanima hoće li onda to radit onome tko kupi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Praetorian1 kaže...

Jel mogu ja prodat svoj CD key koji sam već koristio i svoje Konami ID podatke?

Pitam jer budem prodao, pa me zanima hoće li onda to radit onome tko kupi?

Možeš bez problema. Frend je tak prodal 2008 i 2010.

17 godina
plavi08 kaže...
taj sam ja kaže...

Koji su to windowsi? Da nije slučjano xp?

Za XP daje specifičnu obavijest i nudi se opcija ignore.

Ovo problem druge prirode.

magistar prava
15 godina
soja kaže...
Smucek kaže...
soja kaže...

imaš orginal?? oćemo bacit koju??

trenutno sam na poslu, al popodne mogu..

Nemam original, par puta sam se opekao s kupovinom originala, tako da sad uvijek isprobam jogurt verziju prije kupovine. Iskreno, nisam prezadovoljan PESom, tako da cu sacekati da vidim kakva ce FIFA biti i onda odluciti koju cu kupiti (ili mozda preskociti i cuvati pare za FM14) :)

You better run, you better take cover!
15 godina
neaktivan

Je li u ovoj igri moguće zabit izvan šesnaesterca ?

Odigrao sam već blizu 100 utakmica na superstaru i zabio sam samo jedan jedini gol izvan 16 metara. To je bilo sa Kloseom i praktički sam opalio posred gola i golmanu prošlo kroz uši,tj. golmanova krivica.

Znam da je u PES 13 bilo prelagano dat gol iz daljine ali ovo sad je totalno nerealno. Stvarno često pucam iz daljine i čak i kad dobro opalim ili golman obrani ili lopta pogodi stativu. Nekako bi razumio da igram sa lošim ekipama ali da od 100 udaraca sa 20 metara C.Ronaldo,Messi,Gerrard,Bale,Rooney i ekipa ne mogu zabit nijedan gol  to je stvarno nerealno.

Moj PC  
4 2 hvala 0
14 godina
neaktivan

pa šta si očekiva i još na superstar težini??igraj na amater pa će ući svaka druga.i golmani na superstar težini puno bolje brane.pa to je realno.

15 godina
neaktivan
ddd3 kaže...

pa šta si očekiva i još na superstar težini??igraj na amater pa će ući svaka druga.i golmani na superstar težini puno bolje brane.pa to je realno.

Kako je realno da je praktički nemoguće zabit gol izvan šesneasterca ? Pa da igram sa nekim lošim ekipama koje nemaju neke igrače pa još bi i shvatio ali igram sa najboljim ekipama i najboljim igračima i opet nijedna neće da uđe. 
Ako igram na superstar očekujem da će mi bit teže branit se i teže napadat ali ne očekujem da mi praktički nema smisla pucat iz daljine jer golman sve magično brani. U PES 13 mi se nije sviđalo što se prelagano zabije gol iz daljine ali ovdje su stvarno pretjerali,toliko da skoro nema ni smisla pucat izvan šesneasterca. Eto barem da golman izbije loptu ali pola puta lopta ide u rašlje a on je uhvati u ruke,mislim ono...stvarno su pretjerali.

14 godina
neaktivan

ako je tako kako kažeš da ti nijedna nije ušla izvan 16 metara onda to je pomalo nerealno a još s najboljim igračima.ali nije li tako i u stvarnosti,možda 20 % svih gplova padne izvan šesnaesterca jer logično da je otud teže zabit gol.

16 godina

Evo jednog gola protiv frenda jučer. Zabio u 116. minuti produžetka za poravnanje rezultata  {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.9.2013 19:03 (plavi08).
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina

jel moguće u ovoj igri zabit gol izvan 16m ?

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
picija21 kaže...

Molim vas da pogledate ovo i kažete mi da li ovakav bug sa facama je i kod vas na Pesedit patchu?

Znači kad udjem u edit player kao što vidite normalno sve kad udjem,stavim na nekog igrača,sve uredu,normalan faca i sve ostao,ali čim kliknem na njega da ga uredjujem kao što vidite izgubi kosu,ostane mu faca ali kose nema i nemoguće ju je više vratiti,a nakon što poslije npr. udjem u acceossories da promjenim mu kopačke npr.i kad se vratim nije bitno izabrao neke nove kopačke ili ne igrač izgubi onda i facu koju je takodjer nemoguće vratiti na default kao i kosu i onda moram ponovo instalirati patch da bi bilo normalno opet,to sam tek danas primjetio...morat ću postaviti na PESEDIT forum!!

Isti problem. {#}

12 godina
protjeran

Mene više muči što ne mogu puknut prema golu jer me zbog tromosti igrača skoro svaki put blokiraju

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pa naravno da je moguće ali ne svaki put kad se pukne.to bi bilo nerealno.evo ja sam zabio 2-3 u 20 utakmica na superstar težini.

12 godina
neaktivan

ovaj pes je najgori do sad razocalali su me fifa je sad u svakom pogledu bolja, cak su i face igraca u fifi mnogo bolje

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.9.2013 19:23 (stolic).

3 10 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice