Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.400.760
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
14 godina
Re: Pro Evolution Soccer 2014
ddd3 kaže...

dobro to ali sigurno velika većina nije rekla da je igra loša,to nije istina.

Možda je loša pretjeran izraz, ali dovoljno dobra sigurno nije. Konami je ove godine propustio ogromnu priliku jer FIFA ne donosi bog zna šta inovativno. I onda oni umjesto da sve ispoliraju skoro do savršenstva, izbace igru i onda odmah najave patcheve koji bi trebali popraviti sve što ne valja. Ozbiljna tvrtka tako ne radi i vjerojatno će im se i ove godine prodajni rezultati obiti o glavu.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
neaktivan

Jel se još kome dešava da kad igra online da ne može normalno loptu dodat kad kreće s centra?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hexfire kaže...
ddd3 kaže...

Možda je loša pretjeran izraz, ali dovoljno dobra sigurno nije. Konami je ove godine propustio ogromnu priliku jer FIFA ne donosi bog zna šta inovativno. I onda oni umjesto da sve ispoliraju skoro do savršenstva, izbace igru i onda odmah najave patcheve koji bi trebali popraviti sve što ne valja. Ozbiljna tvrtka tako ne radi i vjerojatno će im se i ove godine prodajni rezultati obiti o glavu.

A koja to igra ne izbaci najmanje 1 patch poslije izlaska? Svaka igra ima bugova. Jedino što je smiješno u igri su glupi penali. Danas mi je sudac svirao 2 penala protiv kolege sa foruma koji nisu trebali biti jednog sam pogodio a drugog nisam a trebo sam oba fulat jer to fauli nisu bili.

Keep Calm and Carry On
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.9.2013 17:52 (toxic).
12 godina
protjeran

Šta meni znači što su oni promjenili igru od temelja, kad su je preloše napravili ?

Nisam ja dao 450 kn za njihov trud...

1 6 hvala 0
12 godina
protjeran
Praetorian1 kaže...

Jel se još kome dešava da kad igra online da ne može normalno loptu dodat kad kreće s centra?

Ne smiješ držati smjer i dodavanje u isto vrijeme.. Još jedno sranje koje su napravili.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.9.2013 18:08 (bandrinelli).
15 godina
neaktivan

Kako ste podesili Shot i Through ball, na Advanced ili Basic?

1 Advanced
20 Basic
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

imam problem, nakon instalacije sam stavio patch PESEdit.com 2014 Patch 0.1 i igra mi ima laga, ne mogu reći da trza, nego zatitra slika, igrači onako se povećaju-smanje, iritira me i to sa konfom pod "moj pc", pokušao sam par puta deinstalirati i ponovo instalirati-ali opet isto i pokušao onaj letter box uključiti-isključiti...

13 godina
neaktivan
ja sam upravo uninstal pes 14,ma daj ono je debilno skroz,ceh odbrani i lopta metar od njega on stoji i gleda a protivnik uzeo loptu i usetava se u gol a golman ko retardian da je ,nista da uradi i to mi se desava stalno ili tipa centarsut i lopta prolazi bas pored golmana i golmana niti da izadje na nju a kad pritisnem trougao da izadje on umesto da ide ka lopti on ide ka igracu koji je centrirao,totalno debilno a najzesca mi je odbrana to je tek sou program .niti sihnronizovani ,pobedim malo pre lika 5 prema jedan ali taj jedan sto sam primio ,lik sutira bukvalno iz mrtvog ugla u visini 16 metara i dade gol u golmanov ugao a sinoc se ja tako nadavao golmana.....kad poprave igru mada cisto sumnjam onda cu je igrati do tada nije vise na hard-u....
15 godina
neaktivan

Di je najjeftinije uzet x360 kontroler kod nas?

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...
ja sam upravo uninstal pes 14,ma daj ono je debilno skroz,ceh odbrani i lopta metar od njega on stoji i gleda a protivnik uzeo loptu i usetava se u gol a golman ko retardian da je ,nista da uradi i to mi se desava stalno ili tipa centarsut i lopta prolazi bas pored golmana i golmana niti da izadje na nju a kad pritisnem trougao da izadje on umesto da ide ka lopti on ide ka igracu koji je centrirao,totalno debilno a najzesca mi je odbrana to je tek sou program .niti sihnronizovani ,pobedim malo pre lika 5 prema jedan ali taj jedan sto sam primio ,lik sutira bukvalno iz mrtvog ugla u visini 16 metara i dade gol u golmanov ugao a sinoc se ja tako nadavao golmana.....kad poprave igru mada cisto sumnjam onda cu je igrati do tada nije vise na hard-u....

I ja sam a i drugi ce kada shvate sta oni ustvari igraju..

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.9.2013 18:52 (exorc1st).
14 godina
exorc1st kaže...
Red_Star_Forever kaže...

I ja sam a i drugi ce kada shvate sta oni ustvari igraju..

shvatio sam da igram preodličnu igru  {#}

13 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Meni se događa ista stvar. Umjesto da doda, on krene sa loptom prema suigraču u kojeg se zabije, a lopta produži prema autu. Mislim da je tako-nekako

The King of Old Trafford
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.9.2013 19:37 (KODAK17).
17 godina
KODAK17 kaže...
Praetorian1 kaže...

Meni se događa ista stvar.

ne diraj ništa nego stisni samo jednom dodavanje.

Keep Calm and Carry On
13 godina
neaktivan
toxic kaže...
KODAK17 kaže...
Praetorian1 kaže...

Palo mi je na pamet ali uvijek zaboravim. Interesantno je, da mi se ovo nije dešavalo u "Sparrow" {#} verziji, ili mozda bolje reci da se ne desava offline.

The King of Old Trafford
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.9.2013 19:41 (KODAK17).
17 godina
KODAK17 kaže...
toxic kaže...
KODAK17 kaže...
Praetorian1 kaže...

Palo mi je na pamet ali uvijek zaboravim. Interesantno je, da mi se ovo nije dešavalo u "Sparrow" {#} verziji, ili mozda bolje reci da se ne desava offline.

ne znam. možda ovisi o nekoj postavci online.

Keep Calm and Carry On
13 godina
neaktivan

MLO je opća katastrofa, toliki lag nisam vidio nikada....

0 2 hvala 0
14 godina

Kakvi su vam golmani?

Btw. jeste li promjetili da se lob zbilja prelako izvodi?

8 Katastrofa
23 Tako tako
1 Savršeni
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
vrinho kaže...

Kakvi su vam golmani?

Btw. jeste li promjetili da se lob zbilja prelako izvodi?

meni je do*izdilo do neki da kad je golmanu lopta kprosla kroz noge i doso marchisio i samo zakuco na prazan gol...Od tog trenutka Alt+ F4->control panel->deinstal programs-> Pro Evlotion soccer  2014

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.9.2013 20:40 (drakula789).
13 godina
neaktivan

Da li je skidao tko ovaj alat File Loader od Yenkeya,šta točno popravlja za što služi sve točno?

Tamo kad sam ga skinuo i raspakovao ima neki text i piše šta podržaje,piše šta je dodao u ovoj verziji 1.0.0.4 i piše u predhodnim verzijama šta je ubacivano,a to naravno podržaje i ovaj novi,a to je navodno ima neki novi fajl uz alat koji poboljšava kompatabilnost,radi fix još nekih manjih bugova i poboljšava brzinu obrade(što sam odma osjetio sad čim sam ušao u PES znači odma sve brže očitaje kad ulazim u nešto).

Navodno radi na svim verijama PES-a,a sad šta popravlja,kakve bugove u samom gameplayu,lag ili neke druge stvari ne znam,nisam jos probao jer nemam vremena,ako jest već netko šta sve točno,osjeti li se razlika u nečemu?

PES2014 File Loader
==========================

2013-09-22
----------
v1.0.0.4 full
- Removed debuging log for full release
- Added new plugin : Lodmixer.dll
- Added config tool : File loader config.exe

2013-09-21
----------
v1.0.0.3 beta
- Improve processing speed
- Fixed minor bugs

2013-09-21
----------
v1.0.0.2 alpha
- Improve compatiability

2013-09-20
----------
v1.0.0.1 alpha
- Fixed many bugs
- Improve compatiability

2013-09-20
----------
v1.0.0.0 alpha
- First release
- Avaiable module : File loader
- Supports : PES2014 all version (original & noDVD)

http://www.pes-patch.com/2013/09/pes2014-file-loader-full-1-0-0-4-by-jenkey1002.html

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.9.2013 21:23 (picija21).
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan

Definitivno su radili nesto sa serverima, online je veceras odlican. 7 utakmica ni najmanjeg laga i kasnjenja komandi u MLO!

3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ocjenite Online server...

8 KRIMINALAN
2 LOŠ
0 DOBAR
4 VRLO DOBAR
10 ODLIČAN
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.9.2013 21:27 (Lemyxz).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kriminalni su serveri, čak i kad nema očitog laga nije fluidno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Tommy_123 kaže...

Ja sam uzeo preko zavvia prosle godine izasao me bio oko 190 kn, 100 kn ustede u odnosu kod nas, gledam sad nemaju zicani, samo bezicni, pa ti je bolje malo se strpiti dok ne nabave, proci ces jeftinije.

15 godina
neaktivan
milanji kaže...
Tommy_123 kaže...

Ja sam uzeo preko zavvia prosle godine izasao me bio oko 190 kn, 100 kn ustede u odnosu kod nas, gledam sad nemaju zicani, samo bezicni, pa ti je bolje malo se strpiti dok ne nabave, proci ces jeftinije.

Uff, ima na zavviu onda ?

Neznam zašto se žalite na servere, ja sam oko 15 tekmi odigrao i samo mi je jedna koja je štekuckala radi neta.

ELS BLAUGRANES <3
12 godina

forumasi instalirao sam pes ali nemam zvuka... jel moze netko pomoci oko ovog problema, stavio sam i patch i ista stvar... molim za pomoc 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
milanji kaže...
Tommy_123 kaže...

Uff, ima na zavviu onda ?

Neznam zašto se žalite na servere, ja sam oko 15 tekmi odigrao i samo mi je jedna koja je štekuckala radi neta.

Ja sam od svih tekmi koje sam odigrao samo dvije uspio bez laga odigrat :((

12 godina
neaktivan
toxic kaže...
Hexfire kaže...
ddd3 kaže...

A koja to igra ne izbaci najmanje 1 patch poslije izlaska? Svaka igra ima bugova. Jedino što je smiješno u igri su glupi penali. Danas mi je sudac svirao 2 penala protiv kolege sa foruma koji nisu trebali biti jednog sam pogodio a drugog nisam a trebo sam oba fulat jer to fauli nisu bili.

Ajd prvi je još možda i bio, al drugi je bio smješan :D

13 godina
neaktivan

Kontam da ce mi trebati jedno par meseci da napravim ekipu u MLO.

To tako sporo ide i tako se tesko dovede igraci i skupljaju poeni, ali eto i to je neka draz i to te tera da non stop igras i napredujes.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ima li ista da smanjim lag malo, neki drukciji Config sa frame skiping i vsinc?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nakon reinstallacije Windowsa pocelo mi je izbacivati neke errore kada ubacim SweetFX u game folder, zna li neko zbog cega ? A normalno je radilo sve dok nisam uradio clean install winsa...

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice