Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.400.979
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
13 godina
neaktivan

Evo ga...specijalno za Red Stara i ekipu :)
Pa tko uspije zabiti 10 ovakvih golova za 20-ak minuta na normalan način,bez ovakvih nekih posebnih šuteva svaka čast,ali mislim da nema šanse,ne za 20min.nego i za duplo više.Inače Abiati je na golu,a kod onog prvog Neuer pa probajte...

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.9.2013 3:34 (picija21).
Moj PC  
2 2 hvala 0
12 godina
neaktivan

Postavke Postavke

Izgled Izgled
 radi bez greske
samo cekam kitserver
da mogu stavit na vecu rezoluciju
i high postavke :) 

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.9.2013 4:41 (NeNo_PuLa).

0 0 hvala 0
14 godina

Što više igram,to je pes bolji a i ja sam sve bolji iako igram na šugavoj tipkovnici dok ne kupim joystick,sad sam u zadnjoj utakmici zabio gol iz škarica  {#}

ah opet kum i ja igrali od 22h do sad {#}

sad se još više čudim kako netko može reći da ovaj pes nevalja {#}

11 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2014
maxy0 kaže...

ovaj pes je takva smijurija, ja nevjerujem... sutevi su UZAS, sad sam bas odigro 3 tekme i namjerno sam sve suteve pucao izvan 16 i niti jedan nije usao. golman se ekpresno baci i brani nemoguce, hebes takvu nogometnu igricu gdje zabijes sa 16+ metara svaki 50-ti gol. Podrska suiguraca je nikakva, lopta ide pokraj mog igraca a on samo gleda. u napadu da bi protrčao bek nema sanse, sve ih moras pozvat a i to pozivanje u napad su prezakomplcirali. zaleđa su isto prelosa, desilo mi se puno puta da su u identicnoj liniji a on svira zaleđe. sto se mene tice kamera mi je isto preblizu, a mogucnosti da se udalji nema, tj ima al i dalje je preblizu. okretno igraca je 0. ronaldo i neki posve drugi igrac se skoro pa uopce ne razlikuju. meni je pes izgubio svoju car, jednostavnost i zabavnost

Citajuci ovaj post stekao sam dojam da igramo razlicitu igru. Fazon je u tome sto novi PES ne mozes igrati kao prije kada su dodavanja bila vise nego precizna, through ball je nenormalno prolazio, brzi igraca su bili nedostizni, itd...Sve ovo je pridonosilo brzem tempu i igri tapa... tapa... through ball... Goool!

Ja se sjecam da protiv frenda koji igra konstantno sa Realom dugi niz godina, nisam mogao graditi napad kroz posjed lopte jer jednostavno igra ne dozvoljava da tusis igru. Ako ne odigras konkretno nesto, gubis loptu.

Sada je to druga prica. Imam vise slobode, sto je idealno za graditi napad i igrati igru razmisljajuci na nogometni nacin. Nema vise srle-mrle. Suigraci nestvarno dobro ulijecu u prostor, Odbrana odlicno funkcionira iako se na momente desavalo da se pocnu gubiti nakon primljenog gola. Vjerovatno je to zbog Heart-a ili neceg 10-og. Vratari su zive pantere, iako znaju kiksati, npr.,ponekad nece da pokupi cistu loptu prilikom centarsuta, +bug-ovi koji ce se vjerovatno rijesiti kroza nekoliko patcheva, ali su bolji nego prije 10x sigurno.

Probaj si dati malo vise vremena, obavezno odradi trening i procitaj Uputstva za kontrole, ne srljaj i uzivaj u virtualnom nogometu.

Evo jedan primjer kako neki cijene igru:

Jucer zovem frenda da isprobamo novi PES jer je to kod nas preraslo u tradiciju. On je zestoki Realovac a ja simpatizer Barce, tako da uvjek startamo sa ova dva kluba. Na pocetku igram labavo, zabijaju redom Ronaldo Benzema, Bale cak i onaj mali Isco. Nakon 2-3 izgubljene ga pitam: "Kako ti se cini novi PES?", a on ce: "Nije lose, svidja mi se." Bio je pun sebe, vidjelo mu se na faci. Poslije toga sam odlucio ubaciti u brzinu vise te uzeo MAN C i ocitao mu lekciju. Aguero ga je ubio u pojam. Odjednom kuknjava... vidi ovo, vidi ono. Ovo je neigrivooo!!! Itd. Sta reci na ovo nego zacepi gubicu i potrudi se malo zesce i nebudi fuck*n pusy {#}

The King of Old Trafford
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.9.2013 8:51 (KODAK17).
17 godina
picija21 kaže...

Svi kažu šutevi užas,ali dobro tako sam i ja govorio prije par dana!
Ali evo sad ću da postavim video golove sa treninga koje sam radio maloprije samo da vam začepim usta svima,pa dok se konvertuje ide na upload,20-ak minuta zezencije ,samo šutevi izvan 16 i dosta golčina.

Pusti trening, daj tekme gdje tako zabijaš!  Upravo zbog toga se i bune kaj na treningu zabijaju a na tekmama ne... pokaži im kako se to radi!

14 godina
movie kaže...
picija21 kaže...

Ali evo sad ću da postavim video golove sa treninga koje sam radio maloprije samo da vam začepim usta svima,pa dok se konvertuje ide na upload,20-ak minuta zezencije ,samo šutevi izvan 16 i dosta golčina.

Pusti trening, daj tekme gdje tako zabijaš!  Upravo zbog toga se i bune kaj na treningu zabijaju a na tekmama ne... pokaži im kako se to radi!

Lako je zabiti na treningu kad imaš vremena da si odmakneš loptu i onda opališ. Ali ne tekmi je to skoro nemoguće, barem protiv kompa. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan
movie kaže...
picija21 kaže...

Kladim se da treba forsirati manual sut, jer sut na Basic postavkama je ogranicen.

The King of Old Trafford
15 godina
KODAK17 kaže...
movie kaže...
picija21 kaže...

Kladim se da treba forsirati manual sut, jer sut na Basic postavkama je ogranicen.

Mozda bi se onda drugacijr golmani ponasali jer ja i na basic u raslje naciljam a ovaj se od sredine gola lansira i obrani

16 godina
KODAK17 kaže...
movie kaže...
picija21 kaže...

ja igram sa manual sutom.. probajte, nije loše.. samo treba vježbe..

i ako pucate izvan 16, probajte kockica i prije nego pukne trokut, da ide po podu.. zabio sam par golova na taj način

16 godina
picija21 kaže...

Pa tko uspije zabiti 10 ovakvih golova za 20-ak minuta na normalan način,bez ovakvih nekih posebnih šuteva svaka čast,ali mislim da nema šanse,ne za 20min.nego i za duplo više.Inače Abiati je na golu,a kod onog prvog Neuer pa probajte...

Jel to manual sut??

16 godina
neaktivan

mi moze netko objasnit kak da skacem s zivim zidom nikak ne uspijevam,vidio sam ingame neki kao tutorijal,ono kad se ucitava al je prebrzo otislo da bi stigo procitat

16 godina
Ryder007 kaže...

mi moze netko objasnit kak da skacem s zivim zidom nikak ne uspijevam,vidio sam ingame neki kao tutorijal,ono kad se ucitava al je prebrzo otislo da bi stigo procitat

evo sve kontrole:

13 godina
neaktivan
i ja na treningu da jem za mesijem iz finese sut-a evro golove a na tekmi ko da to nije messi nego neki nizerazredni igrac..al dobro valjda cu sam provaliti u cemu je fora ....ima do pes-a 15 dosta vremena...
12 godina
neaktivan

dali se i kod vas javlja problem laga za vrijeme replaya i kod animacija prije početka utakmice (u tunelu)?? 

za vrijeme igranja igra mi glatko radi jedino me smeta taj lag van igre pa me zanima dali je i kod vas tako? 

NightHawk
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
movie kaže...
picija21 kaže...

A zar Red Star nije rekao finoo da je nemoguće zabiti i još neki ovdje da se slome šutajući čak i na treningu,da golman kupi sve živo idu slabe lopte ili prejake i neprecizne preko ili pored gola i da nema šanse zabiti,i sam Red Star je to rekao,a i ja sam sam to govorio da se nemogu nikako prilagoditi i nijedna neće da uđe čak ni na treningu,jer znao sam po pola sata šutati samo bez učinka,ali sam i rekao fino da su šutevi relani samo treba malo prilagodbe i to je to!!!

Nisam bezveze snimio ovo sve (uostalom nije sve u ovome da igrač gurne loptu ispred sebe,znate li uopće za knuckle shot da lopta mjenja putanju,jake šuteve po zemlji i još par vrsta šuteva,sve se to druže treba uvježbati i poklopiti,nisam ni ja još usavršio,ali kažem samo da je daleko od onoga kako izgleda na prvi pogled,loše,a to vjerovatno ljude odbija).

I ti sad kao pametan ispadaš i da si u pravu,a ponavljaš mi sve što sam ja rekao,da je protiv komp.veoma teško tako zabiti na super star pogotovo!

Ja sam zabio 3 gola izvan 16 samo,ne na ovaj način(samo jedan ovako ali malo bliže sa 16-17m),jer nema uopće puno prostora,veoma je teško doći do njega,ali kad se igra 1vs1 gdje igrači lakše ispadaju to sve prolazi veoma često,a to što sam pisao i stavio video je bilo za one koji govore (prvenstveno Red Star-a) da je nemoguće zabiti izvan 16 i nema načina,a ti i dalje pametuj,šutevi su odlično odrađeni,igra je veoma realna,samo treba uhvatiti fore i uživancija ;)

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.9.2013 12:08 (picija21).
17 godina

nisam uspio kontaktirati Konami. Vratio re auto-reply. Nitko nije ni pročitao moj dopis.

Vidjeti ćemo hoće li u slijedećim patchevima doći do nekakvog poboljšanja za low end PCije

ili definitivno ostajem sa PES13 kao zadnjim nogometom koji moja konfa podržava.

magistar prava

0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
rvo ne znam kako je igrati uoopste na superstar tezini jer nisam odigrao ni jedno poluvreme od kad iam original pes ,samo se igra online,tako da o tome mogu da govorim aza sve drugo ne.
13 godina
neaktivan
soja kaže...
picija21 kaže...

Jel to manual sut??

Ne,na Basic su i šutevi i trough ball.
Pass suport sam smanjio sad na 2 crtice i sad mi izgleda sve još moćnije,možeš više lopte davati i u prostor kako ti paše,a kad se još malo upraksam smanjit ću još :)

16 godina
picija21 kaže...
soja kaže...
picija21 kaže...

Jel to manual sut??

Ne,na Basic su i šutevi i trough ball.
Pass suport sam smanjio sad na 2 crtice i sad mi izgleda sve još moćnije,možeš više lopte davati i u prostor kako ti paše,a kad se još malo upraksam smanjit ću još :)

Kad stavis sve na manual i uvjezbas preje**no je.. Kad dodes do toga, javi se da bacimo koju..
15 godina
Korny1603987 kaže...

nisam uspio kontaktirati Konami. Vratio re auto-reply. Nitko nije ni pročitao moj dopis.

Vidjeti ćemo hoće li u slijedećim patchevima doći do nekakvog poboljšanja za low end PCije

ili definitivno ostajem sa PES13 kao zadnjim nogometom koji moja konfa podržava.

Mislim da je bilo dovoljno da pes vrti kanta stara 20 god, neka ga doggodine naprave još boljeg i za jača računala. 
Danas računalo koje pokreće pes na high košta niti 3000kn, 2000kn rabljeno i ako se želiš i dalje igrati uloži u računalo. 

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
12 godina
neaktivan
Pa nisi ti jedini koji piše Konamijevom supportu, kaj si očekivao odgovor za 10 min?!?
14 godina
neaktivan

ML mi je nešto prejednostavna,mogli su ubaciti trenera ko na pes 13 i ubacit neke novitete..ML je inače jednostavna i dobra,zato i je tako popularna i omiljena..ali fali mi malo noviteta tu.

I što označavaju one boje na igračima kad radiš sastave i to..ako me razumijete..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ja sam kupio pc prije tjedan dana za 2000 kn i sve vti na high. Nemam nikakvog laga..

Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
DuMe kaže...

ML mi je nešto prejednostavna,mogli su ubaciti trenera ko na pes 13 i ubacit neke novitete..ML je inače jednostavna i dobra,zato i je tako popularna i omiljena..ali fali mi malo noviteta tu.

I što označavaju one boje na igračima kad radiš sastave i to..ako me razumijete..

Mislim da se radi o onome "hearts" sustavu.

Imaš one strelie što označajavu formu + imaš to "srce" (muke po Torresu kada fula 100 zicera ili naprimjer svi igrači Dinama kojima je to stalno na low :-D ).

magistar prava
15 godina

Dodavanja su mi koma.

Također ne sviđa mi se što je sad praktički nemoguće preći sa direkcionalnim kreatnjem, sve mora bit neki super dribling za desnom gljivom, još malo pa će počet fore iz fife street.

Ne mogu/ne znam isključiti one kuglice kad izvodim slobodni i to me izluđuje, ne znam uopće čemu to.

grafika, ok, uvijek može bolje.

Sudac ok, ali nekad previše prednost pusti.

Sve u svemu tresla se brda, pes opet isti sa par dodatnih fora...igrat ga hoću, ali moram se naviknuti i isključiti one pomoći i gluposti.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 5 hvala 0
13 godina
picija21 kaže...

Jesam ja dobro vidio ili odmah prvi gol je igrac lupio unutarnji fels a lotpa je dobila vanjski... eto ti igre...

17 godina
fila2208 kaže...

Ne mogu/ne znam isključiti one kuglice kad izvodim slobodni i to me izluđuje, ne znam uopće čemu to.

To je je sve kod opcija profila, gdje si namještaš pomoć u dodavanju, način pucanja i dodavanja, automatskih uklizavanja i slično. Imaš tamo i opciju za free kick, ili nešto slično.

Govorim napamet, ali mislim da je to u istoj grupi postavki kao što su bile za Pes2013.

magistar prava
15 godina
Korny1603987 kaže...
fila2208 kaže...

To je je sve kod opcija profila, gdje si namještaš pomoć u dodavanju, način pucanja i dodavanja, automatskih uklizavanja i slično. Imaš tamo i opciju za free kick, ili nešto slično.

Govorim napamet, ali mislim da je to u istoj grupi postavki kao što su bile za Pes2013.

To mi svi kažu, ali što god promjenim opet imam te kuglice.

NEk mi netko konkretno kaže, hvala

I koja je fora sa onim healthom ili šta već. Lik mi je na strelica gore ali je full plav kao ili zelen

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.9.2013 14:02 (fila2208).
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Korny1603987 kaže...
fila2208 kaže...

To mi svi kažu, ali što god promjenim opet imam te kuglice.

NEk mi netko konkretno kaže, hvala

I koja je fora sa onim healthom ili šta već. Lik mi je na strelica gore ali je full plav kao ili zelen

Pritiskaj R1 ili R2, ne mogu sada bas da se setim, ali mislim da je R1, i sklonices te kuglice.

Drugi bold. To ti je motivacija igraca, ako igras dobro, das gol, imas asistenciju, golman dobro brani, itd... i ili na domacem terenu to ce menjati boju u zuto, crveno...

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.9.2013 14:07 (Zoki Mpek).
17 godina
neaktivan

kako pojačati brightness u igri, jer kad sjednem na fotelju i gledam u monitor ništa ne vidim.

Što nose vjetrovi sudbine nitko ne može znati.

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice