Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.401.500
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
16 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2014

ovako odigrao sam nekih 20 tekmi i jedino cemu zamjeram su sudci,katastrofa ziva nemogu ih smislit uzas,al ajd barem su golmani bolji(barem meni,moje misljenje :)

13 godina
neaktivan

Sve je finooo,ali ovo mjenjanje igrača desnom gljivicom mi tako ide na qurac da je to nenormalno,kako iritirajuće,dok stisneš LB i promjeniš na igrača kojeg želiš voz prošao.

Plus ono što me još više iritira je to što pokazuje onu strelicu kad prebacuješ tj.kad držiš malo duže da da se možeš prebaciti sa igračem iz napada u odbranu odjednom,preglupo,puno bolje je bilo kao do sad da se mjenja samo po jedan igrač u nizu,puno puno bolje i puno manje vremena treba da se odradi switch,ima li neka mogućnost da se uputi žalba Konamiju :D :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kad će više onaj patch koji će dodat 1000 faca ?

Al nije mi jasno, šta nije mogao jedan dio tima radit samo face, malo mi je žalosno da u 2013 godini imamo igru koja ima manje faca nego Pes 2008...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Kad će više onaj patch koji će dodat 1000 faca ?

Al nije mi jasno, šta nije mogao jedan dio tima radit samo face, malo mi je žalosno da u 2013 godini imamo igru koja ima manje faca nego Pes 2008...

To se slazem ,zar ne bi trebalo da je obrnuta prica....a sto se tice menjanja igraca malo mi je debilno da drzim L1 i desnim analogm menjam igraca ,ne znam kako su to ovi iz konamija smisli .....

12 godina
neaktivan
Igram friendly match, zanim najljepši gol koji sam dosad vidio u PES-u 14 i nemogu sejvat, pa daj ajde :(
El Shaarawy korner u sredinu i Balotelli škaricama gore desno :(

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PESFan93 kaže...
Igram friendly match, zanim najljepši gol koji sam dosad vidio u PES-u 14 i nemogu sejvat, pa daj ajde :(
El Shaarawy korner u sredinu i Balotelli škaricama gore desno :(

zasto nisi mogao sejvat '

12 godina
neaktivan
I ja se pitam, stiščem kocku ko budala i ništa -.-
12 godina
neaktivan

Vidim da mi u anketi ljudi glasaju za kupnju,gdje je najjeftinije kupiti?U Šibeniku u Algoritma ima za 300kn,znam da ima mnogo jeftinije ali gdje?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ima u infomark.hr 259 kuna dostava uključena u cijenu i dođe ti idući dan.

13 godina
neaktivan

pozdrav...

ne mogu igrati online(orginal)ovo mi se pojava kada hocu updata igr "u an unexpected problem has occurred while communicating with the pes 14 server"

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

I još nešto imam slab laptop tako da neznam mogu li ga igrati:Intel(R) Celeron(R) CPU B815 @ 1.60Ghz 1.60GHz RAM:2.00GB  64 bitni operacijski sustav

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pogledaj pod moj px,meni trza i imam 20 fps-a u igri a imam malo bolje specifikacije od tebe.

12 godina
neaktivan
ddd3 kaže...

pogledaj pod moj px,meni trza i imam 20 fps-a u igri a imam malo bolje specifikacije od tebe.

Znaci na low postavkama bi mogao igrati normalno?

14 godina
neaktivan

nisam 100% siguran ali valjda bi mogao.

13 godina
neaktivan

Evo moja uskoro moja prva kompilacija sa par golova.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.9.2013 19:29 (picija21).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pozdrav
Jedno pitanje,na novom kompu mi pes odlicno radi,medutim nije stalno slobodan  pa bi igro pes na starom,al na njemu staka ludo..ovo je settings od njega.pa sad sta mislite jel bi se moglo igrat normalno (grafika low,medium) da kupim neki amd a4 x2 4000 proc.ili tak nes do 400kn ?! 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ova igra je katastrofa. Najgora nogomenta igra ikad. Jeste vi ikad gledali ili igrali nogomet pa vam je ovo dobro? Taktika u igri je uzeti najbrzeg igraca u napad i sa cijelog terena slati lopte u for. Jedna od tri mora proci.

Golmani se bacaju kao komad drveta. Kad god pucas oni predvide gdje ce lopta ici.

IQ vasih suigraca je ravan nuli. Prave faul sami od sebe na igracima koji nemaju veze s trenutnom akcijom. Najvise vole raditi te faule u sesnaestercu i sudac koji je gluplji nego ikad uvijek sudi penal.

Takoder vasi suigraci ne mogu presjeci loptu u for iako ona prolazi 0.0000001mm od njih. Nema sanse da on uklize i to presjece.

A udarci izvan sesnaesterca su posebno ocajni. Lopta ce ili izletjeti van ili je vec spomenuti golman predvidio gdje ce ici.

Ne kuzim kako mozes u 21. stoljecu u igri zabiti gol iz zaleda. Nakon pogledanih replayeva ocito se vidi da je zalede i to cak 2 metra, ali sudac se ne zeli oglasiti.

Jedino sto mi se svida je grafika.

(ajmo sto vise TD-ova PES fanovi)

BBC2 nick: reader562 BF3 nick:reader562

10 14 hvala 0
14 godina
mitchell kaže...

Ova igra je katastrofa. Najgora nogomenta igra ikad. Jeste vi ikad gledali ili igrali nogomet pa vam je ovo dobro? Taktika u igri je uzeti najbrzeg igraca u napad i sa cijelog terena slati lopte u for. Jedna od tri mora proci.

Golmani se bacaju kao komad drveta. Kad god pucas oni predvide gdje ce lopta ici.

IQ vasih suigraca je ravan nuli. Prave faul sami od sebe na igracima koji nemaju veze s trenutnom akcijom. Najvise vole raditi te faule u sesnaestercu i sudac koji je gluplji nego ikad uvijek sudi penal.

Takoder vasi suigraci ne mogu presjeci loptu u for iako ona prolazi 0.0000001mm od njih. Nema sanse da on uklize i to presjece.

A udarci izvan sesnaesterca su posebno ocajni. Lopta ce ili izletjeti van ili je vec spomenuti golman predvidio gdje ce ici.

Ne kuzim kako mozes u 21. stoljecu u igri zabiti gol iz zaleda. Nakon pogledanih replayeva ocito se vidi da je zalede i to cak 2 metra, ali sudac se ne zeli oglasiti.

smiješan post

15 godina
neaktivan

Upravo sam s lagerom igrao i molio sam Boga da mu cigla padne na glavu. Pa to je ne igrivo, nemožeš dodat normalno loptu, oako su igrači tromi a kad laga je užasno. Cigan, šta drugo.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
mitchell kaže...

Još sam mislio da znaš što pišeš ali kad sam ovo pročitao pras u smijeh. Kako je moguće da u stvarnom nogometu ne sviraju hrpu zaleđa? Kako je ovo moguće?

Kako je moguće da igrač dobije 3 žuta kartona i onda crveni?

Keep Calm and Carry On
14 godina
neaktivan

a šta si očekivao?dođeš u pes temu,blatiš igru koja je pored svih nedostataka a nitko ih ne negira,dobra i drukčija.

15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Upravo sam s lagerom igrao i molio sam Boga da mu cigla padne na glavu. Pa to je ne igrivo, nemožeš dodat normalno loptu, oako su igrači tromi a kad laga je užasno. Cigan, šta drugo.

Igrao si sa Panom?

PAN Lager PAN Lager
I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
12 godina
neaktivan

pa evo ja sam sada zaigrao pes i cini mi se dobar mozda imam par zamjerki al nije nista strasno

Gaming 4ever.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Da,ovo je najbolji Pes dosada,grafika perfektna,pokreti igrača,uklizivanja,prekršaji.. full realno.Očito pojedincima koji pljuju po igri smeta što su napravili tako realnu igru..

Ovo što se tiče golmana,odigro sam jedno desetak utakmica,i samo jednom mi je golman glupo dobio gol.(bug ili nešto..). Inače golmani imaju odlični pokreti i "parade".

Jedini minus koji mogu navest su dosadni(engleski) komentatori i suci jer po utakmici znam sve skupa imat jedan ili dva prekršaja,a žuti karton skoro pa nikad(o crvenom netrebam ni pričat),i protivnički igrači ti rijetko kad naprave prekršaj.. idemo špilati {#}

Moj PC  
11 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
DuMe kaže...

Da,ovo je najbolji Pes dosada,grafika perfektna,pokreti igrača,uklizivanja,prekršaji.. full realno.Očito pojedincima koji pljuju po igri smeta što su napravili tako realnu igru..

Ovo što se tiče golmana,odigro sam jedno desetak utakmica,i samo jednom mi je golman glupo dobio gol.(bug ili nešto..). Inače golmani imaju odlični pokreti i "parade".

Jedini minus koji mogu navest su dosadni(engleski) komentatori i suci jer po utakmici znam sve skupa imat jedan ili dva prekršaja,a žuti karton skoro pa nikad(o crvenom netrebam ni pričat),i protivnički igrači ti rijetko kad naprave prekršaj.. idemo špilati {#}

stavi njemačke komentatore,preporučujem ti.{#}

13 godina
neaktivan

I spanjolski komentatori isto nisu loši,ali uglavnom i njemački i španjolski su bolji od engleskog.

U pravnosti nema jačih komentatora meni od engleza,ali ovi na Pesu su mu tako dosadili,svaki serijal isto pričaju,znam sve napamet.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
toxic kaže...
mitchell kaže...

Još sam mislio da znaš što pišeš ali kad sam ovo pročitao pras u smijeh. Kako je moguće da u stvarnom nogometu ne sviraju hrpu zaleđa? Kako je ovo moguće?

Kako je moguće da igrač dobije 3 žuta kartona i onda crveni?

Znaci ti zelis reci da u igri zelis greske sudaca? Oprosti ali ovaj tvoj argument je apsurdan. Takve greske pokusavaju maknuti iz stvarnog nogometa i zasto ih onda ne bi maknuli iz igre gdje je to moguce.

Ajde da se potkrade nekad greskica ali da meni 2 puta u dvije utakmice ne sudi zalede od 2 metra.

Tezi se napraviti nogomet slican stvarnosti, ali ne treba se prenijeti i ono lose iz nogometa.

BBC2 nick: reader562 BF3 nick:reader562
13 godina
neaktivan
DuMe kaže...

Tebra pa da hocu realnu igru izaso bih napolje pa bih tamo igrao fudbal a ne na kompjuteru....Zato se i zove igra, a ne realnost.... {#}

13 godina
neaktivan

Evo ga moja prva kompilacija golova,moglo je i bolje,ali nije loše za prvi put.

Btw,ne mogu vjerovati koliko je bolje igrati,ljepši ambijent na stadionima,grafika,fizika igrača ovih timova koji su bili licencirani naspram ovih koji nisu imali licence,nemaju navijanja,grafika igrača nije uradjena.
Kad igram npr.sa Arsenalom koji nije imao licence (skinuo sam PESEDIT,ali opet nije to to,još nije ni blizu usavršeno) kao da igram neku lijevu igru,skoro igram bez volje,ne liči mi na onaj PES kad igram npr. sa Bayernom na Alianz Areni,Juventusom,Milanom,Barcom i svima ostalima...

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
picija21 kaže...

Evo ga moja prva kompilacija golova,moglo je i bolje,ali nije loše za prvi put.

Btw,ne mogu vjerovati koliko je bolje igrati,ljepši ambijent na stadionima,grafika,fizika igrača ovih timova koji su bili licencirani naspram ovih koji nisu imali licence,nemaju navijanja,grafika igrača nije uradjena.
Kad igram npr.sa Arsenalom koji nije imao licence (skinuo sam PESEDIT,ali opet nije to to,još nije ni blizu usavršeno) kao da igram neku lijevu igru,skoro igram bez volje,ne liči mi na onaj PES kad igram npr. sa Bayernom na Alianz Areni,Juventusom,Milanom,Barcom i svima ostalima...

ime pjesme? rastura {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice