Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.401.788
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
12 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2014
Red_Star_Forever kaže...
jedan od sto

Pa ako ti toliko smetaju stvari oko ove igre onda igraj Fifu.

Nije da je ovo jedina fudbalska igra..

Izaberi koja igra ti je bolja,Fifa ili Pes,kupi jednu i uzivaj {#}

13 godina
neaktivan

kupio sam obe igre i da si malo gledao prosli post video bi da sam okacio svoje online maceve ....a u oetak mi stize key za fifu tako da cu obe igrati,nije mi bitan gol kao gol ne kad sutnem hocu pre da ide ostro a ne ko balon a zna se i skim se sutira sa distance i to je normlano...

USKORO  stizu jos online mecevi koje sam snimao i ima ih dosta samo malo treba vremena dok se smanji fajl i dok se prebaci...

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.9.2013 21:43 (Red_Star_Forever).
12 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...

kupio sam obe igre i da si malo gledao prosli post video bi da sam okacio svoje online maceve ....a u oetak mi stize key za fifu tako da cu obe igrati,nije mi bitan gol kao gol ne kad sutnem hocu pre da ide ostro a ne ko balon a zna se i skim se sutira sa distance i to je normlano...

USKORO  stizu jos online mecevi koje sam snimao i ima ih dosta samo malo treba vremena dok se smanji fajl i dok se prebaci...

Pa nisi trebao prvo kupiti prije nego isprobas, zato sluzi torrent.

Trebao si skinuti piratsku verziju,odigrati 10 meceva i ako ti se svidi naruciti original :)

14 godina
exorc1st kaže...

Pa nisi trebao prvo kupiti prije nego isprobas, zato sluzi torrent.

Trebao si skinuti piratsku verziju,odigrati 10 meceva i ako ti se svidi naruciti original :)

Ajd mi objasni kak da probam online komponentu piratskom verzijom?

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
Reedy kaže...
vrinho kaže...

SweetFX za PES 14 ako je nekome dosta blijedih boja, razlika je i više nego očigledna. 

Skinete SweetFX ovdje i ovaj Config. Sweet FX raspakirate gdje je igra instalirana tj. gdje je game exe. Isto tamo stavite taj Config file i zatim otvorite SweetFX_preset.txt i tamo izbrišite #include "SweetFX_settings.txt" i umjesto toga upišite #include "PES2014_SweetFX_settings.txt"

super je ovo, ali mi tu i tamo lagga :/

Čudno, meni ni malo i fps mi je zakucan na 60 a imaš nešto jači komp od mojeg. Inače je mana tog moda što otkida fps ali kad pogledaš koliko poboljšava boje to je i logično a za ljepotu treba malo žrtve.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.9.2013 22:01 (vrinho).
13 godina
neaktivan

ja sam kupio pes zato sto sam zeleo i sta je cudno a vi sto ste navodno satro pesovci prvo ko cuice skinete sa torrenta pa onda kupite nema sta ali to je vas problem...ja nisam ni fifu demo probao pa sam je uzeo a ove godine cu imati dva fubala za igranje tako da mi nece biti dosadno....

meni je najveca zamerka u pes-u sut da li ostar ili plasirana

I da li je moguce da u pes temi nesme da se kaze ono sto mi smeta nego odmah pobuna i slicno al dobro.....

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.9.2013 22:05 (Red_Star_Forever).
16 godina
vrinho kaže...
Reedy kaže...
vrinho kaže...

SweetFX za PES 14 ako je nekome dosta blijedih boja, razlika je i više nego očigledna. 

Skinete SweetFX ovdje i ovaj Config. Sweet FX raspakirate gdje je igra instalirana tj. gdje je game exe. Isto tamo stavite taj Config file i zatim otvorite SweetFX_preset.txt i tamo izbrišite #include "SweetFX_settings.txt" i umjesto toga upišite #include "PES2014_SweetFX_settings.txt"

super je ovo, ali mi tu i tamo lagga :/

Čudno, meni ni malo i fps mi je zakucan na 60 a imaš nešto jači komp od mojeg. Inače je mana tog moda što otkida fps ali kad pogledaš koliko poboljšava boje to je i logično a za ljepotu treba malo žrtve.

Dobro je dobro je, sredil sam, zaboravio sam stavit ovaj pes2014_sweetfx, sad radi dobro :)

13 godina
neaktivan

@Red Star

Previše ga kenjaš,to da si izgubio samo jednu tekmu od kako je izašao PES znači nema teoretske šanse,koliko si odigrao onda zapravo tekmi i na kojoj razini zapravo igraš jbt,jedino bi ti mogao povjerovati ako igraš i misliš samo na online mečeve i nekako.

Evo moja znači statistika trenutno od 43 tekme kad tamo pogledam u opcijama (ponovo sam instaliravao igru pa mi se sve od početka brojalo a odigrao sam prije tog još 20 najmanje,ali nisam ni sve tekme ja odigrao,par su mi bacili brat i rođak).

Znači od 43 tekmi na Super Star razini stoji ovako: W15 D14 L14 (ma da sam i davao nekoliko tekmi sam sebi golove samo da idem na penale kad sam igrao exibitional match)ali većinom sam igrao tekme sa izjednačenim ekipama ali znao sam gubiti i sa jačim ekipama protiv slabijih kad igram ozbiljno.

A to što se tiče šuteva ja neznam u čemu je problem jbt?? Imam i ja poteškoća što se tiče šuteva,baš teško idu što jest,ali da ne možeš zabiti  unutar 16 ovako ili izvan 16 i da fulaš sve,nego samo na ubačaje moraš ići msm stvarno šta reći??Ja sam se nazabijao svakakvih golova,par ljepših golova i prelijepih akcija sam spremio pa ću napraviti kompilaciju dok ih bude 10-15,kad je izglednija prilika u 16 pogotovo 1vs1 sa golmanom uopće nije teško zabiti samo treba fino ciljati,ali zna nekad da ne ide pa se profula i po 2-3 zicera za redom ali jbg takav je nogomet.

A što se tiče tih šuteva izvan 16,prvenstveno mislim na šuteve sa 20+ metara ja ne znam šta ti želiš i očekuješ,pogledaj nogomet u stvarnosti,koliko često se dešava uopće da padaju golovi sa 20+metara haa šta kažeš?

Ja sam do sad zabio samo 2 gola izvan 16,sa nekih 20 i 25 metara,ma da toliko i ne pokušajem jedino ako ima baš finog prostora za namjestiti se da se može opaliti,ali ovako većinu idem praktički sa loptom u gol na neke duple pasove ili ubačaje po strani.

Moj PC  
5 1 hvala 1
17 godina

Ljudi, sada sam si stavio ati toolse da mogu vidjeti fps.

Ispostavilo se da je za vrijeme tekme FPS konstantno oko 45 frameova po sekundi.

U načelu sve oko 30 je za ljudsko oko savršeno i ne bih trebao vidjeti razliku.

Ne razumijem zašto onda igra ide brzinom kao da imam 5 fps-a, a ne 45.

magistar prava

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pitanje za iskusne .

Zanima me da li  bi ubacivanje ili editiranje klubova tj ubacivanje stvarnih imena igraća ili bilo kakve promjene utjecalo na online komponentu .

Vidim da ima option file sa origigi imenima za skinut pa reko prije nego to utrpam da li bi mi online bio nekakav error ili da ne kemijam jel to rad ili ne .

Ako ima kakav mudar savjet od znalaca jer ovo sa Hrvatskom repkom, imenima i dresovima boli kad igram :)

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Sectoid kaže...

Pitanje za iskusne .

Zanima me da li  bi ubacivanje ili editiranje klubova tj ubacivanje stvarnih imena igraća ili bilo kakve promjene utjecalo na online komponentu .

Vidim da ima option file sa origigi imenima za skinut pa reko prije nego to utrpam da li bi mi online bio nekakav error ili da ne kemijam jel to rad ili ne .

Ako ima kakav mudar savjet od znalaca jer ovo sa Hrvatskom repkom, imenima i dresovima boli kad igram :)

bolje sacekaj jos malo, Pesedit ce izbacivati stalno nove patcheve.

12 godina
neaktivan
Korny1603987 kaže...

Ljudi, sada sam si stavio ati toolse da mogu vidjeti fps.

Ispostavilo se da je za vrijeme tekme FPS konstantno oko 45 frameova po sekundi.

U načelu sve oko 30 je za ljudsko oko savršeno i ne bih trebao vidjeti razliku.

Ne razumijem zašto onda igra ide brzinom kao da imam 5 fps-a, a ne 45.

U igri kao PES cim ti fps padne sa 45 na npr. 43 primjeti se stuttering.

U drugim igrama je to manje primjetno ali u ovoj igri je bas iritantno.

Jel ti ukljucen vsync ? {#}

12 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi

Kupio sam jucer orginal PES 14 ovako imama par pitanja..  Zanima me da li je i vama igrica odn. igraci dosta tromi pri tome znam i vidio sam da je to kao namjerno napravljeno da bi bilo realisticnje, ali kod mene to izgleda malo cudno igraci su malo pretromii mislim da to kod mene nesto nije u redu, sad ne znam da li je moguce da je problem PC.. igricu igram na PC-u. Zanima me i to da li je vec dosao Patch za imena klubova, dresove i to... Kao i patch za face igraca koje su stvarno lose kod vecine .. Mozda je to sve vec netko i objavio ali stvarno tu ima dosta stranica pa je tesko pronaci. Unaprijed hvala na pomoci

1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja ne znam opet ludim. Igram ovaj pes vec koliko dana od kad je izaso i ne mogu da se priviknem trudim se da mi legne kako treba i teram se ali nema sanse ipak. Mislio sam da ce mi posle patcha i update-a biti bolje, do duse i jeste na kratko, napisao sam vec komentar ali sve sto vise igram vise se i nerviram. Ne lezi mi nikako.. Malopre sam upalio trinaesticu cisto eto da ne znam ni ja i mnogo mi bolje lezi od cetrnaestice. Jednostavno nesto fali ovom novom pes-u....

Moj PC  
3 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
Didy_Guela kaže...

Pozdrav ljudi

Kupio sam jucer orginal PES 14 ovako imama par pitanja..  Zanima me da li je i vama igrica odn. igraci dosta tromi pri tome znam i vidio sam da je to kao namjerno napravljeno da bi bilo realisticnje, ali kod mene to izgleda malo cudno igraci su malo pretromii mislim da to kod mene nesto nije u redu, sad ne znam da li je moguce da je problem PC.. igricu igram na PC-u. Zanima me i to da li je vec dosao Patch za imena klubova, dresove i to... Kao i patch za face igraca koje su stvarno lose kod vecine .. Mozda je to sve vec netko i objavio ali stvarno tu ima dosta stranica pa je tesko pronaci. Unaprijed hvala na pomoci

Ovako, upali Fraps dok igras on ce ti pokazati koliki ti je fps, ako ce cesto mijenja (pada,uzdize) to ti izaziva to usporavanje..

PESEdit patch 0.1 je izasao on uvede online igru,lige i igrace ali face nije dirao, u sljedecim verzijama ce sve popraviti tako i face {#}

13 godina
neaktivan

Ok znaći pesdeit je official i to jedino funkcionira a kad bi ja napravio sam edit npr Hrvatske repke kako bi to izgledalo mom protivniku online , jel bi to radilo uopće.

12 godina
neaktivan
Sectoid kaže...

Ok znaći pesdeit je official i to jedino funkcionira a kad bi ja napravio sam edit npr Hrvatske repke kako bi to izgledalo mom protivniku online , jel bi to radilo uopće.

Naravno da ne bi,kada ti igra trazi protivnika online nadje ti nekog sa istim updateom kao i tebi.

Da moze tako svi bi napravili dream team sa Ronaldom,Ibrom,Messiem,Robbenom itd. i derali {#}

12 godina
neaktivan

Velik sam laik u tim stvarima. Mozes mi objasniti kako radi taj Fraps? To je program kojeg prvo trebam skiniti?

13 godina
neaktivan
animal4444 kaže...

Ja ne znam opet ludim. Igram ovaj pes vec koliko dana od kad je izaso i ne mogu da se priviknem trudim se da mi legne kako treba i teram se ali nema sanse ipak. Mislio sam da ce mi posle patcha i update-a biti bolje, do duse i jeste na kratko, napisao sam vec komentar ali sve sto vise igram vise se i nerviram. Ne lezi mi nikako.. Malopre sam upalio trinaesticu cisto eto da ne znam ni ja i mnogo mi bolje lezi od cetrnaestice. Jednostavno nesto fali ovom novom pes-u....

znaci ipak više voliš ROBOTE(pes2013),nego pes 2014?! {#}

12 godina
neaktivan
Didy_Guela kaže...

Velik sam laik u tim stvarima. Mozes mi objasniti kako radi taj Fraps? To je program kojeg prvo trebam skiniti?

Skini fraps, kada ga upalis samo ga minimiziraj i udji u igru.Pokreni utakmicu i gledaj u gornjem lijevom uglu imas broj, to ti je broj slicica po sekundi.

Ako je on konstantan i ne mijenja se previse,onda ti igra radi dobro.Ako ti je po defaultu ukljucen vsync i ako ti je racunar dobar taj broj bi trebao biti zakucan na 60.

12 godina
neaktivan
Sad cu probati s frapsom. Puno hvala. Nego zanima me jos dok igram igricu i kada zelim napraviti pauzu ne mogu kliknuti ESC odn klikom na ESc ne dolazi do odlaska do Game plana itd- to je kada igram na tipkovnici
Dok kada igram na Joysticku preko tipke bez problema dodem tamo, ali i na joysticku neke mi tipke ne rade, dok su neke imaju potpuno zamjenje uloge.
14 godina
neaktivan
Didy_Guela kaže...
Sad cu probati s frapsom. Puno hvala. Nego zanima me jos dok igram igricu i kada zelim napraviti pauzu ne mogu kliknuti ESC odn klikom na ESc ne dolazi do odlaska do Game plana itd- to je kada igram na tipkovnici
Dok kada igram na Joysticku preko tipke bez problema dodem tamo, ali i na joysticku neke mi tipke ne rade, dok su neke imaju potpuno zamjenje uloge.

Mislim da ti je ESC na tipki V.

13 godina
neaktivan
lazicki88 kaže...
animal4444 kaže...

znaci ipak više voliš ROBOTE(pes2013),nego pes 2014?! {#}

Iskreno vise mi lezi, ne mogu da lazem. Ne znam mozda je nekom bolji 2014 meni jednostavno nije. Ostaje mi jos jedino u drustvu da odigram da vidim kako ce to da izgleda ali ovako solo slabo nesto....

12 godina
neaktivan
Znaci. Hvala svima na pomoci danas. Sutra cu se morat ozbiljnije pozabavit time, kao sto moram skiniti i Patch. Postoje mi dosta veliki skokovi sto ocito uzrokuje takvu tormost i sve ostalo. Sad ima li kakvo rijesenja za to?
12 godina
neaktivan
Didy_Guela kaže...
Znaci. Hvala svima na pomoci danas. Sutra cu se morat ozbiljnije pozabavit time, kao sto moram skiniti i Patch. Postoje mi dosta veliki skokovi sto ocito uzrokuje takvu tormost i sve ostalo. Sad ima li kakvo rijesenja za to?

Smanji rezoluciju ili kvalitetu slike, to je jedino rjesenje, ili nadogradi racunar.

Nisu uveli opciju frame skipping kao u 2013 sto je glupo, obicno je ta opcija to rjesvala.

www.pesedit.com

14 godina
Nije mi skroz jasno čuđenje što nekome fanu PES-a bolje odgovaraju stariji nastavci. Ovaj PES je drugačiji i samo zato jer je to PES ne znači da će automatski pasati svakome. Dio fanova će sigurno odbiti ovolike promjene, ali će sigurno privući neke nove/stare fanove.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

meni konstantno vrti između 10-20 fps-a.većinom je zakucano na 15.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Aha, znaci imat cu dosta problema s Pesom. Ugl morat cemo nesta probat sutra.. Cujemo se i puno zahvaljujem ;)
15 godina
ddd3 kaže...

meni konstantno vrti između 10-20 fps-a.većinom je zakucano na 15.

I to ti je igrivo?

Pes bez 60 locka nije onaj pravi pes.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
neaktivan

nisam ni napisao da je igrivo,samo sam konstatirao kako je.a da štuca to da ali ja igram jbg i ne želim se.da bi bilo bolje da je lockan na 45 fps-a bilo bi ali šta je tu je jbg.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice