Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.406.376
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
12 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2014
fila2208 kaže...
fila2208 kaže...

Kako da isključim one točkice dok izvađam slobodnjak?
Sudac je mutav, ne pušta čiste prednosti, a sudi gluposti.

Golman više ne želi istrčat kako spada već polako istrčava, primioo bezveze golova tako jer nije htio se zaletit u napadača
Šta znači ona mala sličica u desnom donjem uglu teren i dvije strelice prekrižene?

hvala 

{#}{#}, thumb downate jer ne znate pomoći.

Kako da isključim te pomoći i to, da imam full slobodni stil kad izvodim slobodne.

lol, pa što ne gledaš što ti piše u igri. Ovisi koji kontroler koristiš, ali generalno ti je to dugme kojim u pesu trčiš. S tim isključuješ i uključuješ pomoć.

14 godina
fila2208 kaže...

{#}{#}, thumb downate jer ne znate pomoći.

Kako da isključim te pomoći i to, da imam full slobodni stil kad izvodim slobodne.

Na istom mjestu gdje odabireš između basic - advanced- manual udaraca, pass supporta itd su ti opcije koje isključuju te pokazivače. Ne znam sad kak točno se zove opcija, ali lako ćeš skužiti.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
odjavljen
Korny1603987 kaže...

Mislim da me tehnika prvi puta s PESom iznevjerila.

Igra ide 5 sličica u sekundi.

Gledao sam u system task i očigledno je da ništa ne koristi ni do pola, ali da me zeza jednojezgreni procesor.

CPU je na 100% cijelo vrijeme. Ostaje nada da će neko napraviti neki hack kao za Mass effect i slične igre.

Zanimljivo da imam jednako loš fps odabrao high ili low postavke i koju god rezoluciju odabrao.

pa dobro imas proc sa jednom jezgrom kaj si ocekivo ?

13 godina
neaktivan

Ajde ljudi molim vas glasajte da vidim koju opciju koristite za šuteve.

Ja se nikako ne mogu opredjeliti izmedju Basic i Advance,svako malo mjenjam a ni jednoj se ne mogu ne mogu prilagoditi kako treba do kraja.

I uz to tko želi dati mišljenje zašto misli da je neka od ovih opcija šuta bolja od neke druge.

19 Basic
3 Advanced
2 Manual
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Trenutno koristim basic jer na advanced imam osjećaj još manje kontrole šuta. Ako ću igrati ozbiljnije vjerojatno ću se prebaciti na manual jer tek tako udarci na gol izgledaju donekle kako treba.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
picija21 kaže...

Ajde ljudi molim vas glasajte da vidim koju opciju koristite za šuteve.

Ja se nikako ne mogu opredjeliti izmedju Basic i Advance,svako malo mjenjam a ni jednoj se ne mogu ne mogu prilagoditi kako treba do kraja.

I uz to tko želi dati mišljenje zašto misli da je neka od ovih opcija šuta bolja od neke druge.

ja isto prebacujem s advance na basic i obrnuto jer nemam joystick -.-

16 godina
Sve kontrole od suta, dodavanja, lopte u for mi je na manual.. Imam vise slobode u izburu di poslat loptu, samo treba to sad usavrsit..
12 godina
neaktivan

Tko nema džžžojstick, najbolje sve na basic i što više automatski, jer s tipkovnicom je teško igrati. Ja ne znam kako vi uopće i igrate na tipkovnici, ja vam se divim, stvarno ne bih mogao. Pokušao sam jedanput i nemogu, odustao nakon 10 minuta Možda bi bilo bolje da negdje ukradete neki gamepad, ne treba biti skup

2 0 hvala 1
16 godina
Jel igra ko MLO?? Odigrao sam 3,4 tekme i hocu kupit igraca I nemogu Pise mi da je problem sa serverom Ima jos ko takvih problema?
13 godina
neaktivan

Ovaj PES je odličan, lijepo odrađen engine pokreti dosta realni, grafički dobro izgleda. Sama igra je puno teža tesko se dolazi do prilike, treba puno vise kombiniranja i nije bas za svakog ... ali onaj komentator ja nerazumijem kako ga nisu sposobni promjeniti, to se nemoze slušat ... 

Moj PC  
1 2 hvala 1
12 godina
neaktivan
VTi kaže...

Ovaj PES je odličan, lijepo odrađen engine pokreti dosta realni, grafički dobro izgleda. Sama igra je puno teža tesko se dolazi do prilike, treba puno vise kombiniranja i nije bas za svakog ... ali onaj komentator ja nerazumijem kako ga nisu sposobni promjeniti, to se nemoze slušat ... 

stavi Njemačke komentatore i uživaj.{#}

12 godina
neaktivan

Mislim da bzvz neki pljuju po igrici jer im je pre dosadno i neznaju sta ce pametnije raditi

Meni je igra pre savrsena za razliku od prijašnjih PES i FIFA serijala
Ovaj serijal je veliki korak za simulaciju nogometa,samo je problem što je to nesto novo i što treba na tome poraditi

Istina da ima nekih bagova (golmani,vođenje lopte itd..) ali mislim da je KONAMI imao premalo vremena da sve to usavrše u novom engine-u, ali sa ovim serijalom je pokazao da prave velike korake sto se tiče igre

Vjerujem da će KONAMI sve to napraviti kako treba nekom PATCH verzijom ili novim serijalom

A za tipove koji pljuju po igrici,vjerovatno nemaju jake specifikacije grafičke karte i ostalog,,pa nemogu to igrati onako kako zapravo izgleda

Grafika u igrici je NEVJEROVATNA,,,samo dok promatrate igrača u igri vidite nešto sasvim novo (znoj,vene na igračima,igrači mogu isprljati dreseve,fizika vođenja lopte,dresovi se gužvaju) sve je PERFEKTNO

Svaka čast KONAMI-ju,samo naprijed,uradio je dobru stvar i opravdao je očekivanja mnogih, pa tako i mene {#}

5 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Evo vidim da su mišljena podijeljena pa da napravim anketu.

Pro evolution Soccer 2014 je:

9 totalno razočarenje od igre
25 najbolja fudbalska simulacija
12 ništa posebno,samo bolje od 13

0 2 hvala 1
14 godina
neaktivan

jesu i vama kod izvođenja kornera svi igraci najebani na drugoj stativi a u sredini i na prvoj nema nikoga?

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.9.2013 21:15 (danijel00).

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Ni jedno od ta 3 ponuđena {#}

1.Daleko od razočarenja

2.Najbolja simulacija nogometa ili ne o tome se u nedogled može raspravljati

3.Puno posebnije i miljama daleko ispred PES13

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.9.2013 21:22 (picija21).
Moj PC  
6 3 hvala 1
12 godina
neaktivan

Ja stavio arapske komentatore. Nemam pojma što valjaju ali je puno bolje od engleskog.

7 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Jel se to samo meni čini ili je još netko primjetio da kamera dosta sporo prati loptu i u nekim situacijama to zna bit dosta iritantno? Neznam točno kako da objasnim al npr. kad pocinje utakmica probajte kad izvedete loptu s centra odma s krugom napucat do svog golmana..meni lopta doslovno izađe iz vidnog polja na ekranu i treba nekoliko trenutaka da ju kamera uhvati(ovo je samo banalni primjer, ali i tokom igre se to zna događat). Inače što više igram sve mi je bolji ovaj pes {#}

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
robil kaže...

Ja stavio arapske komentatore. Nemam pojma što valjaju ali je puno bolje od engleskog.

Jel se deru kad zabiš gol ? Ja sam mislio Španjolske al i arapski su mi dobri.

ELS BLAUGRANES <3
12 godina
neaktivan

Ne previše. Kad sam gledao dodatne kvalifikacije za SP Egipat - Alžir je bio neki luđak gori od onog Bosanca{#}

15 godina
neaktivan
robil kaže...

Ne previše. Kad sam gledao dodatne kvalifikacije za SP Egipat - Alžir je bio neki luđak gori od onog Bosanca{#}

Sječam se da sam za 2013 skinuo japanske i neke dodatke pa su se na svaki gol derali. Šteta što toga nema više.

ELS BLAUGRANES <3
13 godina
neaktivan

Vidal: "Prodajem vrecu krompira!" 

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
simo97 kaže...

Nez imas li ti para ili ne nit me interesuje ali znas li ti u kakvoj je krizi svijet dns. A da ne pricam za drzave balkana. Znam nije puno tih je***** 200 KM za procesor. Nije puno onome ko zaradjuje preko 800 KM svaki mjesec ali sta mislis kako je nekom odvojiti pola plate za PC? Ne pricaj ako ne znas u kakvom su ljudi stanju. Jasno mi je da tehnika napreduje ali nek stave da mozemo bar na low igrati bez laga makar grafika bila ocajna al da mozemo i mi isprobati nes novo. 

Ljudi koji su u krizi, bez posla i novca, imaju pametnijeg posla od igranja virtualnog nogometa... Nećeš vjerovati ali za njih nije ni rađen.. to je samo zabava za one koji si je mogu priuštiti.. Toliko ima stvari na ovome svijetu koje bih htio imati ali si ih ne mogu priuštiti. I kaj sad? Život ide dalje...

13 godina
odjavljen

jel stavio netko patch  ? (pesedit )

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...

Upravo ga stavljam ;)

ELS BLAUGRANES <3
13 godina
odjavljen
Tommy_123 kaže...
Arnold Layne kaže...

Upravo ga stavljam ;)

i ja isto 
inace ak vam se neda skidat preko ovog uploaded.net ima torrent na crobytes.org (btw. to mod i nije  piratstvo)

15 godina

Mogu li se skippati one scene prije pocetka meca, ono kad igraci izlaze na teren, postave i to? Igam na tastaturi i Space, Enter ni Esc ne pomazu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
pirat01 kaže...

Mogu li se skippati one scene prije pocetka meca, ono kad igraci izlaze na teren, postave i to? Igam na tastaturi i Space, Enter ni Esc ne pomazu...

V

13 godina
neaktivan

Tu ima svašta za PES 14...

http://www.moddingway.com/file/37034.html

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.9.2013 23:08 (marcus1950).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina

Što više igram, to mi je igra bolja! {#}

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

15 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

bome i meni je.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice