Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.414.194
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
12 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2014
mfdf kaže...

jel može netko meni debilu objasniti kako da instaliram igru i da imam sve opcije...uglavnom, uzeo sam CD key i tražio što bih mogao skinuti...na kraju sam skinuo reloaded verziju i napravio patch 1.01.

naravno ne radi mi jer traži dvd, bez obzira što je mount-an

Moraš čekati no-dvd fix (krek) da bi igrao :)

12 godina
neaktivan

znam da ispadam debilan no informatički sam dovoljno pismen i znam da me sad pod..bavaš...no dobro, ne uzimam ti za zlo.

Stvarno trebam pomoć jer više nemam pojma što da radim...tražio sam neki dvd clone na torrentima, i sam ludim na sebe što sam uzeo key

13 godina
neaktivan

Da li je doživio tko u ovom PES-u do sad ono što je prekazivano u slikama,trailerima,znači oni baneri navijača ili kako se već zove npr.Bayerna,Uniteda kad ulaze igrači i prave tamo koreografije,ja još ne!

Ali vidio sam tamo da imaju bakljade,vatrometi i to kad se igra sa onim americkim klubovima,isprobao sinoc sa Santosom na onom stadionu što je bila bakljada na slikama  i to mi je radilo, a nadam se da će kod ovih ostalih biti sve uz update novi...??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mfdf kaže...

znam da ispadam debilan no informatički sam dovoljno pismen i znam da me sad pod..bavaš...no dobro, ne uzimam ti za zlo.

Stvarno trebam pomoć jer više nemam pojma što da radim...tražio sam neki dvd clone na torrentima, i sam ludim na sebe što sam uzeo key

Hmm, ja sam skinuo onu prvu kinesku verziju dvd-a, fixed image od skida i sasvim mi je normalno instalirao patch i prvi data pack.

15 godina
Gdje ste key uzeli? Kolika cijena?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo moj prvi video što se tiče PES14,stavio ga eto onako jer sam napravio novi kanal pa ću od sad raditi upload za sve što bude zanimljivo,možda kasnije snimati gameplay,praviti kompilacije golova i ostalog,pa tko želi neka se pretplati na kanal ;))

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Je l neko za prijateljsku online, dodajte me tamo kao ,,Zoki''

0 1 hvala 1
12 godina
neaktivan

jedanula, puno puno hvala na pomoći...napokon sam uspio otvoriti i registrirati igru

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

maxy0, preko go2arena sam uzeo, bio je preorder nekih 28 EUR, sada već ima cd key za 23 EUR

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.9.2013 22:24 (mfdf).
16 godina
Jel ko za tekmu?

0 0 hvala 0
14 godina
picija21 kaže...

Evo moj prvi video što se tiče PES14,stavio ga eto onako jer sam napravio novi kanal pa ću od sad raditi upload za sve što bude zanimljivo,možda kasnije snimati gameplay,praviti kompilacije golova i ostalog,pa tko želi neka se pretplati na kanal ;))

s kojim programom snimaš,ja sam dosad sve s frapsom ali sad kad sam snimao gameplay za pes14 spustio mi je fps na 25 i sad video laga,ali izgleda kao i da pes laga.Doduše i laga na 25 fps kad je fraps upaljan.Inače igram na 1920*1080 (full hd) i high postavkama i zakucnih je 60fps-a stalno,osim u sugavom izborniku sto nema logike,ali to je do pes-a ne do moje konfe.I nekad zna malo zalagati na replayu,ali nekad a dok je u izborniku to malo izraženije a uvijek laga kada mjenjam igrača.

Nego skinio sam i instalirao patch 1.01-šta to zapravo popravlja,i da.Onaj data pack koliko je velik,stavio sam da se u pesu skida i za nekih minutu samo 2% pa sam prekinio

16 godina
neaktivan

Ljudi moji meni je ovo najbolja nogometna igra, čestitke konamiju. Još da za buduće Pesove uspiju sredit licence i milina.

Danas je Fifa 14 demo otišla s kompa u smeće, a iz smeća u nepoznatom pravcu.

Moj PC  
6 4 hvala 2
12 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Ljudi moji meni je ovo najbolja nogometna igra, čestitke konamiju. Još da za buduće Pesove uspiju sredit licence i milina.

imaš dlc 1.01 ?

16 godina
neaktivan

Evo baš snimam update 1.01, zašto?

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.9.2013 23:33 (Praetorian1).
Moj PC  
1 1 hvala 1
12 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Evo baš snimam update 1.01, zašto?

samo pitam da vidim je li bolje sa updateom igrati.

ja cekam patch kada ce ispraviti Settingse da mogu ukljuciti frame skipping i igrati kao covjek :D

16 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Mene ubija ovo igranje sa Olembeom hahah Čekam onaj PESEdit patch.

12 godina
neaktivan

igra sam pes 10 godina zaredom i mislija sam da je on vrh vrhova ali sam se zajeba.naime ovog lita sam na nagovor prijatelja proba fifu13 jer nije ima pes na kompu.i tako krenemo igrat ja 100% uvjeren da ću ga dobit misleći da znam kako se igra nogomet ipak sam veteran pesa.prva dodavanja u fifi sam sa velikom mržnjiom radija jer sam mislija da nije ni do koljena pesu.i onda sam vidia da sve šta znam u pesu da u fifi ne pali i gledam koji se vrag događa ne mogu se približit golu.i tada sam poče shvaćat šta je prava simulacija nogometa.u fifi sve sam trebaš radit sam treba znat igrat obranu šutirat u pravom trenutku radit napade do 30 dodavanja.i onda odlučujući trenutak kad sam zabija svoj prvi gol na fifi samo mi je dišlo u glavu "ovo je 1000 puta bolje od pesa" i onda sam poče žalit šta nisam prije vidija šta propuštam.i po prvi puta od kad sam gamer kupujem svoju prvu igru naravno fifu 14. prvo da kažem da svi prvo date šansu fifi jer zaslužuje da je zaigrate skinite demo i igrajte na silu odigrajte cilu utakmicu i probajte zabit gol.   naravno da ću skinit pes 14 demo da vidim kakav je ali ni ne pomišljam skidat cilu igru.

Moj PC  
5 10 hvala 0
14 godina
neaktivan
Korny1603987 kaže...

Mislim da me tehnika prvi puta s PESom iznevjerila.

Igra ide 5 sličica u sekundi.

Gledao sam u system task i očigledno je da ništa ne koristi ni do pola, ali da me zeza jednojezgreni procesor.

CPU je na 100% cijelo vrijeme. Ostaje nada da će neko napraviti neki hack kao za Mass effect i slične igre.

Zanimljivo da imam jednako loš fps odabrao high ili low postavke i koju god rezoluciju odabrao.

Ista stvar. Isti FPS na kojim god postavkama igrao. Sve jedan prethodni Pes sam igrao na full opcijama. Ovaj mi na najmanjim mogucim laga. Isto imam jednojezgreni procesor. Ali jos sam cuo da je to i do verzije. Ja npr imam Skidrow ali sam cuo da Reloaded puno brze ide. 
I jos 1 da pitam sviju zna li ko ista o  frame skiping u pes 14? To mi je uvijek dizalo frame rate bar za 10

16 godina
neaktivan
Vladitor kaže...

igra sam pes 10 godina zaredom i mislija sam da je on vrh vrhova ali sam se zajeba.naime ovog lita sam na nagovor prijatelja proba fifu13 jer nije ima pes na kompu.i tako krenemo igrat ja 100% uvjeren da ću ga dobit misleći da znam kako se igra nogomet ipak sam veteran pesa.prva dodavanja u fifi sam sa velikom mržnjiom radija jer sam mislija da nije ni do koljena pesu.i onda sam vidia da sve šta znam u pesu da u fifi ne pali i gledam koji se vrag događa ne mogu se približit golu.i tada sam poče shvaćat šta je prava simulacija nogometa.u fifi sve sam trebaš radit sam treba znat igrat obranu šutirat u pravom trenutku radit napade do 30 dodavanja.i onda odlučujući trenutak kad sam zabija svoj prvi gol na fifi samo mi je dišlo u glavu "ovo je 1000 puta bolje od pesa" i onda sam poče žalit šta nisam prije vidija šta propuštam.i po prvi puta od kad sam gamer kupujem svoju prvu igru naravno fifu 14. prvo da kažem da svi prvo date šansu fifi jer zaslužuje da je zaigrate skinite demo i igrajte na silu odigrajte cilu utakmicu i probajte zabit gol.   naravno da ću skinit pes 14 demo da vidim kakav je ali ni ne pomišljam skidat cilu igru.

Ja sam 3 godine kupovao FIFA-u (11,12,13) i jednostavno mi je dosadila, ne mjenja se puno gotovo nikako, ove magic touch i šta ti ja znam sto oni navode gotovo da niti ne osjetiš(neki osjete a i dosta komentara koji djele moje mišljenje). Meni je i 14 demo skoro pa isti kao i 13(Ok neki vide te neke promjene ali ja ih ne vidim osim što je malo sporija lopta i malo su šuteve promjenili to je za mene FIFA 13.2, nikako ne vrijedi davanja novih 300 kn) ali treba mi promjena.Ali kažem to je sve stvar ukusa. Nije ni PES bajan ali ove godine ga se isplati odigrat za razliku od prošlih 3,4 godine. Oni su sve karte bacili na next-gen verziju.

13 godina
neaktivan

Evo zanimljive utakmice, četvrt finale lige prvaka, Barca - Bayern (za prvu sezonu dok se ne naučim skroz na kontrole uzeo sam Barcu, najlakše mi igrat s njima), 73% posjeda lopte, 21 šut (17 u vratnicu), 2 gola - Bayern 1 šut (1 uvratnicu), 1 gol..

I imo sam još oko 85 posto uspješnih dodavanja ;D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

sstrmi

Ja trenutno snimam sa Bandicam programom.

Do sada sam snimao sa Fraps,ali previše mi zauzimaju stvari koje sam snimio,a uz to kad snimam na 60-fps dosta mi laga,ne primjeti se toliko kad snimam replay i sl. ali gameplay mi je bilo nemoguće snimati.

Onda sam skinuo Bandicam,malo je bolji,zapisi puno punooo manje zauzimaju,ali još nisam potpuno zadovolja jer i sa ovim programom kada snimam na 60fps laga ali malo manje kad snimam repleye i ostalo,a gameplay i dalje mi je nemoguće snimati kad želim u većoj kvaliteti,laga nenormalno!
Ne znam u čemu je problem,konfiguracija mi je dosta dobra,morat ću potražiti neko rješenje.

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina

Mislim da je najveći problem što su je optimizirali za dvojezgreni procesor.

Zbog toga mi uz framerate 400 treba 15 minuta do glavnog menija na full screen.

Samo da se nađe neki tweak za single core i mislim da će se moći igrati.

Grafika mi izgleda na medium kao kod pes2013 na high. Tu ne bi trebalo biti problema.

magistar prava
15 godina
neaktivan

Šta reći, milina za oči ;)

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
3 3 hvala 1
15 godina
neaktivan
Vladitor kaže...

bla bla bla

13 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Šta reći, milina za oči ;)

Lob u pesu je pre op majku mu....

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
12 godina
neaktivan

Igra nije loša i definitivno je bolja od 2013, jos kada PESEdit pocne raditi punom parom to ce biti vrlo fino.

Nas oko 50% ceka neki patch koji ce updejtovati settingse da imaju vsync i frame skipping ili neki tweak za namjestanje vise opcija zbog FPS dropa.

Inace, da nemam tih problema stalno bih igrao {#}

3 0 hvala 0
16 godina

Edit: Došlo je do nesporazuma. Ovaj link se odnosi na ode kojima javlja da fali poneki .dll ili one koji nemaju zvuka nakon instalacije. {#}

https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=35

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.9.2013 0:35 (plavi08).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Bez uvrede ikome, ali iz koje godine su točno vaši kompovi, ako imate jednojezgrene procesore u vremenu kad su i dvojezgreni stvar prošlosti... I vi se idete žalit na optimizaciju. Pa ne možeš igrat igre 15 godina na istom kompu bez problema.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.9.2013 0:28 (Hexfire).
Moj PC  
12 0 hvala 3
16 godina

Igram PES već 10 godina i uvijek sam ga igrao bez obzira bio dobar ili loš i uvijek sam ga opravdavao kada su drugi pljuvali po njemu.

Odigrao maloprije dvije utakmice...

i ovo je nešta najgore što sam igrao u životu! Ja sam i dalje šokiran koliko je ovo S**NJE!

Ne mogu da vjerujem da ću ja koji se smatram jednim od najvećih PES fanova ikad ovako nešta misliti!

Pa 2012 i 2013 su bili koliko toliko dobri i igrivi ali ovo je dno, ovo je posljednji udarac našem dragom PES-u.

Sudije, golmani, tempo, grafika, kontrole, animacije.... sve je SRANJE! Tužna je ovo godina za sve nas PESoljubce a imali smo kao neka očekivanja od ovoga...

Možda se potrudim i u slijedećih par dana dok se smirim odigram još koju tekmu i dadnem mu drugu šansu.

Moj PC  
5 10 hvala 0
12 godina
neaktivan

Jel moze neko da objasni kako udarati glavom loptu posto nema sanse(mozda je smesno al tako je) tri dana da provalim, stalno primaaju, hvataju voleje ...

0 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice