Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.407.887
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
13 godina
odjavljen
Re: Pro Evolution Soccer 2014
Praetorian1 kaže...

Jedino su mi šutevi loši, kao da balon puknem, jel ima neki štos ?

I boje u igri su mi isprane, to sam primjetio i u onim videima od Konamija, al sam mislio da će to riješit do full verzije...

Neznam šta se žalite na tromost, ja nemam s tim problema nikakvih sve je fluidno i bez laga osim u replayima.

koje boje ? 
kod mene je sve ok ,mozda ti je to do tvog monitora :P 

Kod mene je sve fluidno cak i u replayu 

bas nigdje nema zastoja

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.9.2013 11:53 (Arnold Layne).
16 godina
Hexfire kaže...

Kad dobro tempiraš onda je ok, kad zakasniš odmah je žuti. To je isto daleko od realnog. 

Sa ovim se ne bih složio {#}

Svaki promašeni klizeći start je praktički žuti karton i u stvarnom nogometu.

Ostalo:

Ovo dostizanje obrambenih igrača i ovaj lagg navodno popravlja DLC 1.01. Ostalo više manje treba privikavanja. Htjeli ste simulaciju, sad je ovo dosta slično.

Ovo prebacivanje lopte preko glave. Exploit je ako tako lagano prolazi. Što se tiće samog izvođenja pa to može i stara naučiti da se potrudi.

Treba vidjeti kak to sve funkcionira 1vs1 2vs2 i onda budemo vidjeli valja išta ili ne {#}

16 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...
Praetorian1 kaže...

I boje u igri su mi isprane, to sam primjetio i u onim videima od Konamija, al sam mislio da će to riješit do full verzije...

Neznam šta se žalite na tromost, ja nemam s tim problema nikakvih sve je fluidno i bez laga osim u replayima.

koje boje ? 

bas nigdje nema zastoja

Evo ti uspredba Pesa 13 i 14, pa možeš vidit da pes 14 izgleda isprano.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.9.2013 11:56 (Praetorian1).
17 godina

ta ispranost služi da simulira CRT televizore. Retro štih :-D

magistar prava
16 godina
neaktivan

E a kak da skinem onaj data pack ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
movie kaže...
KODAK17 kaže...

Pazi moj frendu! Ja cu kasnije detaljnije napraviti analizu i napisati sto mi je dobra a sto ne.

Ja sam tebe pitao: Zasto tvrdis da se ne moze odigrati pass od prve, kao i ono vezano za magnet u nogama? Nisi mi nista odgovorio?

Zato što pri svakom dodavanju igrač prvo štopa loptu a onda dodaje a svako dodavanje se lijepi igraču za noge. Svi primaju savršeno bez obzira na situaciju.. dodavanja su nevjerojatna, oduzimaju dah. Loptu guraš kroz nekoliko igrača i uvijek dolazi tvome napadaču u idealnu poziciju. Obrana ko telad. Jednostavno, bezveze mi je. Ništa nisam kopao po opcijama, sve je po difoltu...Pogle samo golove što je jučer postavio galebubica. Tebi to nisu smiješni golovi za jednu ozbiljnu igru? Pogle kako ibro loba? Kao na sensible socceru... no kako sam rekao, ako ti to odgovara sve pet. Meni ne odgovara i neću se zbog toga ubiti. Jednostavno neću igrati...

Kaj god da kažeš ja neću promijenti mišljenje, vjerojatno kao ni ti pa je prepiska posve nepotrebna.. očekujem da ćemo i ove godine međusobno mlatiti kao do sada pa se nadam dobrosusjedskim odnosima. Najviše sam volio igrati s tobom i antiljanom pa ne bih htio da nešto pođe krivo zato kaj jednu igru vidimo različito.. Kako rekoh, sve pet. tebi paše meni ne i neka ostane na tome..

Ja ne pokusavam tebe uvjeriti da igras PES. Kada procitam sve gore navedeno, ja imam osjecaj da igramo razlicitu igru.

Druga stvar, nema sa nama sta poci krivo, mi smo frendovi i to je zacementirano. Ja se takodjer radujem našem okršaju u novoj sezoni na FIFA terenu. Ovdje vodimo normalnu raspravu, a u ostalom to je svrha foruma. Mozda sam izgledao pre-agresivan, ali uvjeravam te da nije tako. Nemoj da te zbunjuje smrknuti Cantona na mojoj profilnoj slici. {#} {#}

The King of Old Trafford
17 godina
Praetorian1 kaže...

nemoj skidati data pack kad će uskoro pesedit izaći koji to sadrži u sebi.

magistar prava
12 godina
neaktivan

Jesam ga dobro zabio? :)

Dobar je PES.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.9.2013 12:04 (darko_pfc).

2 4 hvala 0
14 godina
plavi08 kaže...
Hexfire kaže...

Kad dobro tempiraš onda je ok, kad zakasniš odmah je žuti. To je isto daleko od realnog. 

Ključna riječ je praktički. Ovisi o situaciji i intenzitetu faula te minuti tekme da li je nešto za karton ili ne. Ovdje se zna dogoditi da za prvo uklizavanje na tekmi kojim samo malo okrzneš suparnika po nogama dobiješ žuti karton.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
odjavljen
Praetorian1 kaže...
Arnold Layne kaže...
Praetorian1 kaže...

koje boje ? 

bas nigdje nema zastoja

Evo ti uspredba Pesa 13 i 14, pa možeš vidit da pes 14 izgleda isprano.

ne znam probaj si monitor kalibrirat pa ce ti pes 14 izgledat normalno
pes 13 na mom monitoru ima prezarke boje

(inace monitor mi je dell 2312hm)

16 godina
neaktivan
Korny1603987 kaže...
Praetorian1 kaže...

nemoj skidati data pack kad će uskoro pesedit izaći koji to sadrži u sebi.

Ok, al kak da skinem?

14 godina
Praetorian1 kaže...

Ok, al kak da skinem?

Ako je original onda imaš unutar igre pod settings opciju Data pack ako se ne varam. Ako nije original, onda čekaj :P

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
neaktivan

Isto tako ne vidim ni opciju za unesti cd key ako ga kupim...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Praetorian1 kaže...

Isto tako ne vidim ni opciju za unesti cd key ako ga kupim...

moraš prvo ovo instalirat: http://pes14web.winning-eleven.net/pes14w_pc/patch_deliver/

16 godina
Hexfire kaže...
plavi08 kaže...
Hexfire kaže...

Ključna riječ je praktički. Ovisi o situaciji i intenzitetu faula te minuti tekme da li je nešto za karton ili ne. Ovdje se zna dogoditi da za prvo uklizavanje na tekmi kojim samo malo okrzneš suparnika po nogama dobiješ žuti karton.

Joj čekaj dok odigramo koju. Tak te budem s leđa skršil da niti faul ne bude {#}

14 godina
I još jedna stvar u vezi uklizavanja koja mi nakon 3 godine FIFE uopće ne paše. Izgleda mi kao da uopće nemam nikakvu kontrolu na smjer uklizavanja. Bez obzira kamo je moj igrač okrenut i na koju stranu uperim pokazivač smjera, on uklizava prema lopti. To možda nekome neće biti problem, ali pošto sam iz FIFE pokupio naviku da putem uklizavanja mogu lako presjeći dodavanje ako dobro tempiram, to mi ovdje definitivno fali. Ne znam da li je bilo tako i na prošlim PES-ima jer se stvarno ne sjećam, ali nikako nije dobro da komp sam odlučuje kamo će uklizati umjesto mene.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nula bodova,back to PES 2012 :/

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
2 12 hvala 0
14 godina
Zašto je problem vama koji ste igrali prošle PES-ove aktivnije napisati što točno vam s ovom verzijom ne valja? Čemu pišete išta ako se post samo svodi na: igra ne valja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ljudi moji ja nakon ovog Pesa više ne mogu igrat Fifu..

Kako se igrači kreću prirodno jbt kao da gledam pravu utakmicu. Odlična mi je igra, ne mogu pisat opširnije dojmove dojmove kad moram igrat :)

Arnold Layne pomogla mi je kalibracija, fala{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.9.2013 12:47 (Praetorian1).
Moj PC  
5 3 hvala 0
16 godina
Hexfire kaže...
Zašto je problem vama koji ste igrali prošle PES-ove aktivnije napisati što točno vam s ovom verzijom ne valja? Čemu pišete išta ako se post samo svodi na: igra ne valja.

Kad je ljudima bio savršen PES koji tebi nije valjao. I sad oni pišu da ne valja jer se promjenio{#}

14 godina
neaktivan

Kako namjestit da dodaje igracu koju mu je blize a ne koji ima veci rejting? 

Hocu dodat na 10m s lijeve i on odvali 50m naprijed. LOL

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Smanji lvl assited dodavanja.

17 godina
odjavljen

Mislim da su ljudi preburno reagirali zbog toga jer je PES 2013 bio potpuno drukciji...

Prije svega bržin, dinamicniji, a u istom trenutku i retardiran u nekim stvarima kad s C. Ronaldom krenes od obrane i zabis gol. Iako je meni taj nacin igre pasao, u online-u sam ubijo ekipu na takav nacin ( i dobre i lose igrace ) sada se moram oprostit s tim. 

Jos koji patch i tjedan dana navike i to je to.

http://isvijet.com.hr

1 0 hvala 1
16 godina
Di je kolega Tommy?? Vec ga par dana nema na forumu
16 godina
neaktivan

Uživa čovijek :)

Kralj se vratio. Al baš imam osjećaj da gledam pravu tekmu, pa pogledajte te kretnje igrača. Probajte igrat s player kamerom da vidite te animacije :)

Meni rade pasevi do prve, ovi koji kažu da ne ili lažu ili ne znaju igrat. Još kad pesedit krene s patchevima ovo će biti brutalno.

Moj PC  
4 2 hvala 0
17 godina
Evo dao sam si truda pa sam nakon PS3 verzije isprobao i PC verziju. Odmah u startu da kažem kako se igra lijepo vrti bez ikakvih problema pa ne kužim o čemu je većina pričala. Kod mene igra ne trza niti jednog trenutka, niti u jednom kadru. Sve je fluidno. Boje isto tako nisu isprane već posve uobičajene. Meniju su takvi kakvi su i nema smisla o njima razglabati. Grafički igra s obzirom na novi engine nije za pasti na dupe ali nije ni za neku preveliku kritiku. Igrao sam u rezi 1920x1200 4xAA. Sam stadion po ničem mi ne odudara od već viđenog i ne bih rekao da je to bolje od onog što smo do sada viđali. Sam teren iz kamera s kojima igramo izgleda korektno, ništa specijalno. Kad kamera zumira, lijepo se vidi struktura trave, kad igramo imamo skoro bilijarski stol no to je očito teško pokazati bolje s pogledom s vrha stadiona. Igrači su fluidni, lijepo se kreću, face kako koja.. Sam gameplay i mehanika igre su puno bolji nego na PS3. Kakvi su tamo već sam rekao, ovdje je to ipak na višem nivou.
Golmani od lijepih akcija i animacija do tragikomedije. Nije mi jasno kako se može napraviti par lijepih animacija a onda par totalno traljavih, neprimjerenih igri. Možda se nekima neće svijdeti ali ja to moram reći, gameplay pesa nikad nije bio sličniji fifi nego sada. Sve što radim na fifi, radim i ovdje i ništa mi nije strano s obzirom da zadnjih par godina nisam previše igrao pes. Igrači mi ne izgledaju tromo kako većina govori, gameplay dobro pogođene brzine. No ja i dalje problem vidim u za mene prebrzim dodavanjima i nešto lošijim šutevima nego što bi čovjek očekivao od igre izašle u 2013 godini. Isto tako fizika lopte je osjetno lošija nego u fifi. Sam gol je solidnih dimenzija, čiste i precizne mreže. No malo ispod tog nivoa je samo postizanje pogotka.
Lopta kad se zabije u mrežu nema ono kotrljanje po istoj. Prenaglo se odbija a mreža se malo čudno njiše. Sve je nekako prenapregnuto. Nekada je to u pesu bilo puno bolje. Očito je da je ovo neka vrsta beta igre koja će svoje puno izdanje dobiti sljedeće godine na konzolama nove generacije. Samim time i igrači PC imat će razloga za zadovoljstvo. Dakle, ovo je puno bolja igra nego demo za PS3. Igri bih dao ocjenu 8.5 a kad bi popravili stvari koje me smetaju ocjena bi mogla biti viša i za cijeli bod. To je to što sam imao za reći i o PC verziji koja apsolutno nema nikakve vez s PS3 demom.
Moj PC  
10 0 hvala 7
14 godina
movie kaže...

ajde da vidimo i dobar post od tebe,svaka čast za promjenu  {#}

17 godina
Praetorian1 kaže...

Uživa čovijek :)

Kralj se vratio. Al baš imam osjećaj da gledam pravu tekmu, pa pogledajte te kretnje igrača. Probajte igrat s player kamerom da vidite te animacije :)

Meni rade pasevi do prve, ovi koji kažu da ne ili lažu ili ne znaju igrat. Još kad pesedit krene s patchevima ovo će biti brutalno.

pas radi od prve ako se igrači gledaju u oči a ako stojim bočno i želim samo proslijediti loptu uvijek će je odigrati s dva dodira... zašto bi igrači morali biti postavljeni u idealne pozicije da bi se odigralo od prve?

14 godina
neaktivan

Movie {#}

Koji je {#} usao u tebe {#}

3 3 hvala 1
12 godina
neaktivan
movie kaže...
Evo dao sam si truda pa sam nakon PS3 verzije isprobao i PC verziju. Odmah u startu da kažem kako se igra lijepo vrti bez ikakvih problema pa ne kužim o čemu je većina pričala. Kod mene igra ne trza niti jednog trenutka, niti u jednom kadru. Sve je fluidno. Boje isto tako nisu isprane već posve uobičajene. Meniju su takvi kakvi su i nema smisla o njima razglabati. Grafički igra s obzirom na novi engine nije za pasti na dupe ali nije ni za neku preveliku kritiku. Igrao sam u rezi 1920x1200 4xAA. Sam stadion po ničem mi ne odudara od već viđenog i ne bih rekao da je to bolje od onog što smo do sada viđali. Sam teren iz kamera s kojima igramo izgleda korektno, ništa specijalno. Kad kamera zumira, lijepo se vidi struktura trave, kad igramo imamo skoro bilijarski stol no to je očito teško pokazati bolje s pogledom s vrha stadiona. Igrači su fluidni, lijepo se kreću, face kako koja.. Sam gameplay i mehanika igre su puno bolji nego na PS3. Kakvi su tamo već sam rekao, ovdje je to ipak na višem nivou.
Golmani od lijepih akcija i animacija do tragikomedije. Nije mi jasno kako se može napraviti par lijepih animacija a onda par totalno traljavih, neprimjerenih igri. Možda se nekima neće svijdeti ali ja to moram reći, gameplay pesa nikad nije bio sličniji fifi nego sada. Sve što radim na fifi, radim i ovdje i ništa mi nije strano s obzirom da zadnjih par godina nisam previše igrao pes. Igrači mi ne izgledaju tromo kako većina govori, gameplay dobro pogođene brzine. No ja i dalje problem vidim u za mene prebrzim dodavanjima i nešto lošijim šutevima nego što bi čovjek očekivao od igre izašle u 2013 godini. Isto tako fizika lopte je osjetno lošija nego u fifi. Sam gol je solidnih dimenzija, čiste i precizne mreže. No malo ispod tog nivoa je samo postizanje pogotka.
Lopta kad se zabije u mrežu nema ono kotrljanje po istoj. Prenaglo se odbija a mreža se malo čudno njiše. Sve je nekako prenapregnuto. Nekada je to u pesu bilo puno bolje. Očito je da je ovo neka vrsta beta igre koja će svoje puno izdanje dobiti sljedeće godine na konzolama nove generacije. Samim time i igrači PC imat će razloga za zadovoljstvo. Dakle, ovo je puno bolja igra nego demo za PS3. Igri bih dao ocjenu 8.5 a kad bi popravili stvari koje me smetaju ocjena bi mogla biti viša i za cijeli bod. To je to što sam imao za reći i o PC verziji koja apsolutno nema nikakve vez s PS3 demom.

fizika lopte u fifi14 demo je katastrofalna, kretnje igraca su dobro pogodjene ali lopta se toliko sporo krece da to nema veze s mozgom. pa uvijek se prica da se moras dodavat jer je lopta brza od igraca, e pa u fifi to skoro nije tako. jesi ti ikad vidio kako barca kombinira svoju tika-taka igru, brza, precizna dodavanja u trokut iz prve, samo zasjeces loptu i ona se krece poprilicno brze od fife. nije samo barca, i real, manchester i sve prave ekipe igraju brza dodavanja i tako rade visak. i dodavanja u for su sramotna, a dok su npr. centarsutevi sasvim ok brzine i preciznosti. sutevi su takvi kakvi jesu, ipak je to fifa. a o first-touch uopce necu pricat jer to ili ne postoji u fifi ili jos nisam nasao tipku kojom se on radi.

pes je uvijek imao bolje pogodjenu fiziku lopte i dodavanja, mozda malo i presavrseno pa je to izgledalo kao fliper ako se dobro tajmiraju dodavanja, jer za dodavanje iz prve moras pogodit savrsen tajming za stisnut tipku a ne samo drzat tipku sto je po meni sasvim ok.  

i ovo mi je najjaci argument, gol je solidnih dimenzija. ea ftw.{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.9.2013 13:22 (Uzemljivac).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice