Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.417.139
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
14 godina
Re: Pro Evolution Soccer 2014
kresix kaže...

PESEdit.com 2014 Patch 0.1 is the first version of the famous PESEdit.com Patch for the new PES 2014 game. The new PESEdit.com 2014 Patch 0.1 adds correct logos and names for Premier League teams, corrects many transfers and lineups and adds the latest PES 2014 Data Pack 1.0.

More screens of PESEdit.com 2014 Patch 0.1 will be published shortly.

FEATURES PESEDIT.COM 2014 PATCH 0.1
  • Includes PES 2014 Patch 1.01 and Data Pack 1.00
  • Fixed team names and emblems for Premier League and Liga ZON Sagres teams
  • Fixed kits for some Premier League and National teams
  • Corrected player names for unlicensed National Teams (Algeria, Bosnia, Japan, Netherlands, United States etc.)
  • Fixed names and emblems for all competitions
  • Added missing transfers (Özil, Bale, Soldado etc.)
  • Fixed lineups for several teams (Arsenal, Liverpool, Napoli etc.)

kao i prosle godine sa peseditom dobit cete dlc i data pack tkao da samo patch trebate skinut

el izašao taj patch?

12 godina
neaktivan

nope

http://www.peseditblog.com/?fromMP

kazu dolazi uskoro

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.9.2013 21:55 (kresix).

0 0 hvala 2
12 godina
neaktivan
sstrmi kaže...
kresix kaže...

PESEdit.com 2014 Patch 0.1 is the first version of the famous PESEdit.com Patch for the new PES 2014 game. The new PESEdit.com 2014 Patch 0.1 adds correct logos and names for Premier League teams, corrects many transfers and lineups and adds the latest PES 2014 Data Pack 1.0.

More screens of PESEdit.com 2014 Patch 0.1 will be published shortly.

FEATURES PESEDIT.COM 2014 PATCH 0.1
  • Includes PES 2014 Patch 1.01 and Data Pack 1.00
  • Fixed team names and emblems for Premier League and Liga ZON Sagres teams
  • Fixed kits for some Premier League and National teams
  • Corrected player names for unlicensed National Teams (Algeria, Bosnia, Japan, Netherlands, United States etc.)
  • Fixed names and emblems for all competitions
  • Added missing transfers (Özil, Bale, Soldado etc.)
  • Fixed lineups for several teams (Arsenal, Liverpool, Napoli etc.)

kao i prosle godine sa peseditom dobit cete dlc i data pack tkao da samo patch trebate skinut

el izašao taj patch?

za 5-6 pretpostavljam da izlazi.

14 godina
neaktivan

LJudi ko ima dobru konfiguraciju i3, i5,i7 i malo novca za origanal, neka uzima.

Verujte ovo je savrsenstvo razradjeno do sitnica, prava simulacija.

Sve vreme gradis akcije i ucis.

Odradio sam komletne trening performance, pa vi nemate pojma koliko sitnica ovo cudo ima.

Na sve su vodili racuna, ko uklizava, ko dobro igra glavom, ko dodaje, ko se gradi, ko puca slobodnjake...sve bas sve.

Ja sam odusevljen.

Odziv komandi je kod mene sa patchom savrsen, grafika izvanredna...

Ne znam prava simulacija.

Znam oni koji su navikli na fifu nece im se svideti.

Ovde ne mozete do gola doci ni za 10 sekundi.

Jednostavno gradite akciju po akciju.

Trougao vise ne prolazi.

Samo u bas, bas retkim trenucima, odnosno kada treba i to ne moze ga svako dati precizno, zna se Ozil, Inijesta...

Ne znam ja sam raspamecen koliko je realno i dobro!

Svaka cast!

7 4 hvala 3
12 godina
neaktivan
sstrmi kaže...

el izašao taj patch?

nije

14 godina
Reedy kaže...

Trebalo bi spojit grafiku od pes-a i gameplay fife, mislim da bi dobili odličnu igru :)

EDIT: Obrazloženja TD-a ? :D samo sam dao mišljenje po svom ukusu. Šta, fifa ima bolju grafiku od PES-a ? ili PES ima bolji i zabavniji gameplay od fife ? Budite objektivni...

ja sam ipak za da se udruže i da naprave sve u kompletu kak se spada...

Maurer
12 godina
neaktivan
Zoki Mpek kaže...

LJudi ko ima dobru konfiguraciju i3, i5,i7 i malo novca za origanal, neka uzima.

Odradio sam komletne trening performance, pa vi nemate pojma koliko sitnica ovo cudo ima.

Na sve su vodili racuna, ko uklizava, ko dobro igra glavom, ko dodaje, ko se gradi, ko puca slobodnjake...sve bas sve.

Ja sam odusevljen.

Trougao vise ne prolazi.

Samo u bas, bas retkim trenucima, odnosno kada treba i to ne moze ga svako dati precizno, zna se Ozil, Inijesta...

Svaka cast!

Koji patch si skinuo da rjeseva odaziv komandi? Pes edit?

12 godina
neaktivan
Haremzg kaže...
Zoki Mpek kaže...

Ja sam odusevljen.

Trougao vise ne prolazi.

Svaka cast!

Koji patch si skinuo da rjeseva odaziv komandi? Pes edit?

on ima original igru Konami je izdao 1.01 patch samo za original.

Ali nama u peseditu ce doci taj 1.01 plus sve popravljeno za piratsku verziju :))))

16 godina

trebam pomoć.. skinuo sam patch 1.01 i sad kad uđem u igru neće mi skinut data pack.. piše mi "An unexpected problem has occurred while communicating with the PES2014 server".. igra je orginal

jel zna neko u ćem je problem?? 

Unaprijed Hvala

13 godina
neaktivan
Zoki Mpek kaže...

Ja sam odusevljen.

Trougao vise ne prolazi.

Svaka cast!

Da,da,da to mi radi,konačno netko pametan ovdje i tko je razumio već igru!

Dosta mi je više onih onih negativaca,svi se prave pametni,odma samo negativa a nisu bili odigrali 2 tekme odma počeli hejtati.

Ovo si savršeno objasnio sve,znači skidam kapu.

Ja sam prvi evo imao grozan utisak,ali baš grozan nakon prvih par tekmi,ništa sa ničim,ništa mi nije polazilo za rukom,baš ništa,valjda sam išao na sve ono sa PES13 ali ništa nije prolazilo.

Kasnije sam malo više proučio one treninge i više se bavio tamo free treninzima,da bi nakon toga krenuo u akciju.

Iz tekme u tekmu osjećaj je sve bolji i bolji i igra sve više dobiva neku logiku,cijelo vrijeme nešto novo otkrivaš kao što ti kažeš i učiš,dosta toga sam pohvatao a vjerujem da ima još puno toga.

Sa PES13 ovdje ništa ne prolazi znači,igra je bazirana više na defanzivu i kontra napade (negdje sam čak čitao da su se bazirali na Bayernov stil igre od prošle godine) u svaku akciju se mora uložiti maximum,znači bez kombinatorike,duplih pasova i sl.znači gotovo nemoguće je doći do gola i stvoriti neku bolju šansu.

Najveći utisak mi ostavlja to što si naveo da su o svemu vodili računa,baš se osjeti,ali baš se mnogo osjeti kad neki igrač u nečemu ima nadmoć,jer ubacili su tamo dosta onih novih stvari kao npr.evo što se tiče skoka kod igrača ima rating stabilnosti u skoku,odraz itd.isto tako rating za uklizivanje,baš se osjeti nadmoć kad igrač ima nešto pojačano više od nekog drugog igrača,a animacije i fizika su mi tako nevjerovatni.

14 godina

Ja sam zadnjih par godina na fifi, iako svake godine probam pes cisto zbog nostalgije a i uvijek mi ga je bilo drago zaigrat. Za novi pes sam imao velika ocekivanja pogotovo sto je konami rekao da dobiva novi engine. I toliko se toga pricalo da sam ocekivao da ce fifa otic u povijest. I evo napokon danas zaigram pes, nakon dugo iscekivanja i na kraju se razocaram.

Gameplay je dosta napredovao pogotovo animacije igraca koje su mi savrsene. No ono sto mi je u pesu uvijek bilo najdraze su vrhunski dalekometni sutevi i onaj osjecaj kad zabijes gol. U ovom pesu kada opucam po golu, imam osjecaj da lopta leti bez ikakve tezine, nema vise onih "bombi" kada bi se mreza parala. Po mom misljenju to je korak unatrag.

Kretnje sa loptom i bez lopte su jako dobro napravljenje, a pogotvo dueli. S druge strane dribling s loptom mi je nekako cudan, vise mi odgovara fifin, mozda zbog navike ali zasad nista posebno.

Sto se tice grafike, nebih rekao da se vidi ikakav pomak u odnosu na posljednjih par godina. Izuzev par cutscena ali njih mozemo zanemariti posto ne gledamo film vec igramo nogomet. Netko je napisao da teren izgleda kao biljarski stol i to je najbolja asocijacija, od samog ugodaja na terenu sam ocekivao puno vise, tu mi je fifa u nekakvoj prednosti. Licence i face igraca netreba komentirati posto to rjesava comunity tako da je to najmanji problem.

Sve u svemu, previse sam ocekivao. Zasad imaju jako dobru podlogu za naredne godine i moze ici samo na bolje, a dotad mi preostaje utjeha sa fifom.

EDIT: Zaboravio sam napisat o tromosti igraca koji svi spominju. Nije nista strasno, naviknete se nakon par utakmica. Moze se slobodno usporediti sa fifom posto nema prevelike razlike u tromosti. Svi bi nekako zeljeli simulaciju, a da se igraci okrecu kako kome odgovara.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.9.2013 23:43 (shadowlapy).
Moj PC  
4 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
soja kaže...

trebam pomoć.. skinuo sam patch 1.01 i sad kad uđem u igru neće mi skinut data pack.. piše mi "An unexpected problem has occurred while communicating with the PES2014 server".. igra je orginal

jel zna neko u ćem je problem?? 

Unaprijed Hvala

imam identican problem, pokusao sam sa ovim rjesenjima za pes 13 al ne pomaze... 

http://forum.cropes.org/index.php/topic,13063.0.html

14 godina
neaktivan
shadowlapy kaže...

Ja sam zadnjih par godina na fifi, iako svake godine probam pes cisto zbog nostalgije a i uvijek mi ga je bilo drago zaigrat. Za novi pes sam imao velika ocekivanja pogotovo sto je konami rekao da dobiva novi engine. I toliko se toga pricalo da sam ocekivao da ce fifa otic u povijest. I evo napokon danas zaigram pes, nakon dugo iscekivanja i na kraju se razocaram.

Gameplay je dosta napredovao pogotovo animacije igraca koje su mi savrsene. No ono sto mi je u pesu uvijek bilo najdraze su vrhunski dalekometni sutevi i onaj osjecaj kad zabijes gol. U ovom pesu kada opucam po golu, imam osjecaj da lopta leti bez ikakve tezine, nema vise onih "bombi" kada bi se mreza parala. Po mom misljenju to je korak unatrag.

Kretnje sa loptom i bez lopte su jako dobro napravljenje, a pogotvo dueli. S druge strane dribling s loptom mi je nekako cudan, vise mi odgovara fifin, mozda zbog navike ali zasad nista posebno.

Sto se tice grafike, nebih rekao da se vidi ikakav pomak u odnosu na posljednjih par godina. Izuzev par cutscena ali njih mozemo zanemariti posto ne gledamo film vec igramo nogomet. Netko je napisao da teren izgleda kao biljarski stol i to je najbolja asocijacija, od samog ugodaja na terenu sam ocekivao puno vise, tu mi je fifa u nekakvoj prednosti. Licence i face igraca netreba komentirati posto to rjesava comunity tako da je to najmanji problem.

Sve u svemu, previse sam ocekivao. Zasad imaju jako dobru podlogu za naredne godine i moze ici samo na bolje, a dotad mi preostaje utjeha sa fifom.

Prebaci paseve u prazno i sut na BASIC, i videces taj osecaj, te bombe...{#}

14 godina
Ima li gdje igra za manje od 250kn?
Recimo 150-200 bi bilo super,jer mi je i jogurt verzija super,ali nije to to
robimarko@gmail.com
15 godina

evo i ja probao novi pes. ima puno stvari koje mi se svidaju, posebno animacije i kako se krecu al nekako mi je to sporo. pretromi su pokreti

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Zoki Mpek kaže...
shadowlapy kaže...

...

Prebaci paseve u prazno i sut na BASIC, i videces taj osecaj, te bombe...{#}

Sve zivo sam minja da prilagodim igru po svom gustu, ali u usporedbi s novom fifom(demo), uopce nemam taj osjecaj kad opucam po golu. Nekako kao da lopta lebdi, neznan kako bi ga drugacije opisa. Ne kazem da je u fifi savrsen jer vecina golova do fife 14 izgledala isto, ali sad nakon sta su malo tweakali sut, svida mi se. 

15 godina

istina je to za šuteve, ni meni se baš ne sviđaju. Nema težine ni neke kontrole u udarcu, kao da balon udaram. Meni se ova igra zapravo totalno sviđa dok ne dođe do udaraca na gol i onda još golmanskih reakcija. Sve ostalo mi se baš sviđa, dodavanja i samo građenje napada, dueli i ostalo.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina

Trenutno sam razočaran jer ne mogu sa HD4850 512 MB vrtjeti igru barem na medium. Očito je da publika i animacije žderu VRAM i da treba 1GB minimum. No vjerujem da će se kroz kitserver to moći regulirati pa će opet raditi na HIGH. {#}

http://upload.slike.com/slike/2013/09/1379625914-649-x-604px-Capture.PNG

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.9.2013 23:49 (plavi08).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Meni ne prepoznaje gamepad, samo tipkovnicu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
plavi08 kaže...

Trenutno sam razočaran jer ne mogu sa HD4850 512 MB vrtjeti igru barem na medium. Očito je da publika i animacije žderu VRAM i da treba 1GB minimum. No vjerujem da će se kroz kitserver to moći regulirati pa će opet raditi na HIGH. {#}

http://upload.slike.com/slike/2013/09/1379625914-649-x-604px-Capture.PNG

Da, igra je jako lose optimizirana, ne mogu igrat ni na minimalnim postavkama dok FIFU igram na minimum ali bar u 1080p.

13 godina
neaktivan

shadowlapy--

Slažem se sa dosta stvari,a evo što se tiče šuteveva  veoma su teški,ja sam ovamo dosta toga pohvatao ali sa šutevima sam se pomalo mučim,jer je ogromna razlika nad predhodnim serijalima,još se ne mogu u potpunosti prilagoditi.
Nema šanse da igrač opali jako loptu iz mjesta ili ako trčiš bez ubrzanja,uvijek se zeznem,jer još imam onaj stari osjećaj,ali bez sumnje veliki je napredak i po tom pitanju samo treba uhvatiti još fore.

Ali što se tiče grafike tu si skroz fulao,poboljšanja se vide i to dobra poboljšanja,samo što trenutno to nije toliko vidljivo jer kao prvo većina igrača nisu napravljeni kako spada kao još i niz drugih stvari.

Nego pogledaj one licencirane timove i top igrače na kojim su radili do kraja kako spada šta su napravili,prosto ostavlja bez daha,ali eto šteta što nikad ne urade sve kako treba,ali popravit će to PESEDIT a onda ide potpuna uživancija.

Isto tako se vide velika grafičla poboljšanja što se tiče strukture stadiona,malo takodjer i navijača,jedino bi travnjake ostavio po strani,jer od ovih svih što imaju pola mi se ne sviđa.

Moj PC  
2 1 hvala 1
16 godina
neaktivan

Jbt pa ovo je preloše ?

Pa šta su uradili s igrom? Razočaran sam jako :((((((

Moj PC  
5 9 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mahsuz sam potražio šifru za forum da bi napisao kratko i jasno:

Igra NE VALJA.

3 9 hvala 0
16 godina
neaktivan

Bome cijeli dan igram PES i definitivno ipak neću ove godine trošit na nogomet lovu, niti FIFA niti PES nisu zaslužili moje novce :) Šteta

1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nakon malo više igranja počinje mi se sviđat. Igrači se kreću super, al to mi je kad sam odigrao prvu tekmu bilo čudno. Baš kao da igraš ljudskim bićem, ima puno animacija.

Malo me oblio hladan znoj kad sam prvu tekmu odigro, al sad mi se počinje sviđat igra. Jedino me smeta lag prilikom replaya.

BTW evo modrić{#}

Moj PC  
2 3 hvala 1
15 godina
antimadridista kaže...

istina je to za šuteve, ni meni se baš ne sviđaju. Nema težine ni neke kontrole u udarcu, kao da balon udaram. Meni se ova igra zapravo totalno sviđa dok ne dođe do udaraca na gol i onda još golmanskih reakcija. Sve ostalo mi se baš sviđa, dodavanja i samo građenje napada, dueli i ostalo.

Točno takav je osjećaj i meni. Dueli, uklizavanja, remplanje, postepena izgradnja napada, sve štima i onda kad napokon izigram obranu i imam priliku zapucati na gol, jednostavno to nije to. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Nakon malo više igranja počinje mi se sviđat. Igrači se kreću super, al to mi je kad sam odigrao prvu tekmu bilo čudno. Baš kao da igraš ljudskim bićem, ima puno animacija.

Malo me oblio hladan znoj kad sam prvu tekmu odigro, al sad mi se počinje sviđat igra. Jedino me smeta lag prilikom replaya.

BTW evo modrić{#}

pa dobro koliko  ti godina imas? i svi vi ostali koji mijenjate misljenje svakih prokletih 5 minuta. klinci nedopr*cani.

14 godina
picija21 kaže...

shadowlapy--

Slažem se sa dosta stvari,a evo što se tiče šuteveva  veoma su teški,ja sam ovamo dosta toga pohvatao ali sa šutevima sam se pomalo mučim,jer je ogromna razlika nad predhodnim serijalima,još se ne mogu u potpunosti prilagoditi.
Nema šanse da igrač opali jako loptu iz mjesta ili ako trčiš bez ubrzanja,uvijek se zeznem,jer još imam onaj stari osjećaj,ali bez sumnje veliki je napredak i po tom pitanju samo treba uhvatiti još fore.

Ali što se tiče grafike tu si skroz fulao,poboljšanja se vide i to dobra poboljšanja,samo što trenutno to nije toliko vidljivo jer kao prvo većina igrača nisu napravljeni kako spada kao još i niz drugih stvari.

Nego pogledaj one licencirane timove i top igrače na kojim su radili do kraja kako spada šta su napravili,prosto ostavlja bez daha,ali eto šteta što nikad ne urade sve kako treba,ali popravit će to PESEDIT a onda ide potpuna uživancija.

Isto tako se vide velika grafičla poboljšanja što se tiče strukture stadiona,malo takodjer i navijača,jedino bi travnjake ostavio po strani,jer od ovih svih što imaju pola mi se ne sviđa.

Meni su nekako sjene od stadiona low rez i travnjak je cudan kao sto si rekao. Ocekiva sam da napokon dobijemo dobru publiku, al shvacam da bi za takvo nesto trebalo puno vise resursa, a s tim bi bili veci zahtjevi tako da cemo se jos nacekat za to.

Sve u svemu tribat ce dosta "grindanja" da se pohvata cijela mehanika igre, i jos kad se par stvarcica popravi igra ce bit vrh. Al s druge strane zanima me sto donosi i novi ignite...

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.9.2013 0:26 (shadowlapy).
16 godina
neaktivan

Odličan je novi PES, igram ga od prvog nastavka i vjerujte kad vam kažem da je dobar jer sam ih igrao sve do sada a vi koji igrate fifu ste je i počeli igrati jer ste loši u PES-u i zato pljujete po njemu!

3 3 hvala 1
12 godina

Sad kad su se dojmovi malo slegli, može li netko nama koji igru nemamo opisati je li PES opravdao velika očekivanja ili je opet razočarao?

I što je na kraju s onim iznenađenjem, onom kamerom u lopti?

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice