Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.419.363
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
13 godina
neaktivan

I evo samo da napomenem,upravo instalirao najnoviju RELOADED verziju koju sam našao,znači igra je druga priča,čim sam ušao u igru znatna razlika,duplo brže učitavanje,spremanje i znači sve ostalo.

Dostaaa brži gameplay,igrači se brže okreću,nema trzaja nikakvih kod replaya i ostalog gdje je bilo,znači odlično,plus da napomenem ima 5 ili 6 jezika na početku za izabrati tj.text a za komentatore nisam još provjerio,ali mislim da bi trebalo i to biti :D

Moj PC  
4 1 hvala 0
17 godina
Re: Pro Evolution Soccer 2014

Razlika ti je samo u kreku :-D Nema tu neke druge razlike.

magistar prava
13 godina
neaktivan
Lemyxz kaže...

Za ljubitelje fife, jedna mala preporuka, stavite u opcijama sve na BASIC + GUIDES ON i imate pravu arkadu. Upravo sam probao malo i podsjetilo me na FIFU. Idem 1na1 s golmanom, stisnem bezveze desno i šut kako god hoću i igrač to pospremi uvijek na isti način u mrežu.

A za tebe preporuka da prestanes igrati na Amateur level. {#}

The King of Old Trafford
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

- Gameplay - 

Moram napomenuti da je gameplay uzasno spor i doveden do toga da to vise nije realno i lijepo za vidit kad se igrac okrece kao dizalica. Animacije dodavanja mogu progutat, ali animaciju pucanja ne mogu. Jel ono sta je pokazano zamah noge ? Ja nisam skuzio, svaka lopta puca se iz koljena. Potkopat loptu ?! to je neki cudan potez posto ovaj igrac u PES.u takne loptu i ona ide preko pola igralista.

I onda dolazimo do onoga u cemu je PES izrazito poznat a to je da sa jednim igracem picis kroz ekipu ( Napominjem da je igrano na super star ). Uzmes messia, riberya i samo mjenjas smjer a to mjenjanje smjera je ravno cudu kako igrac mjenja smjer. 

Uzmem ibrahimovica i vecina udaraca iz vana je gol, nema tu... oces volej, fels ( koji inace postoji u nogometu ako ovi u KONAMIU nisu culi, to nije blado dodirivanje lopte u kojem lopta poleti sa ravnom putanjom ) sve je gol.

Golmani, oni su svoja prica u ovom PES.u. Poboljsani su dosta. Ima tu lijepih animacija i svega lijepoga ali toliko mutavi i toliko nelogickih poteza i cekanja lopte kad ju ima cistu u ruci. Mislim gluposti a tako dobre animacije naprave, zasto onda nisu poradili i na AI golmana.

Mozes li nam malo pojasniti ovo boldano?

Kada si rekao da se igrac okrece kao dizalica, vjerovatno si pod tim mislio da je spor i treba mu previše vremena(?).

Zatim malo niže si naveo da pojedini igraci mjenjaju smijer da je to cudo jedno (+ to, da sa jednim igracem picis kroz ekipu). Vjerovatno si mislio da mjenjaju smjer izrazito brzo?

Meni sada nije jasno sta je tu sporo ili tromo???

Da napomenem da jos nisam probao igru jer sam na poslu.

The King of Old Trafford
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.9.2013 10:05 (KODAK17).
16 godina

za one koji imaju orginal:

PES 2014 Patch 1.01 Official DVD

download
http://pes14web.winning-eleven.net/p...patch_deliver/

The Pro Evolution Soccer 2014 installed on this computer is not the most up-to-date version.
In order to update your copy of Pro Evolution Soccer 2014, please obtain the update file.
For details on the update and its content, visit http://www.konami.jp/we/online/.

**IMPORTANT**
Please make sure you close "Pro Evolution Soccer 2014" before implementing the update file.

14 godina
neaktivan

Po ovome sta su par vas napisali bolje da uopce niti ne skidam igru.. ? 

Sta je toliko lose ? Ne kuzim?

Nisam negi igrac nogometa,pes2013 sam igrao cijelo prolso ljeto i bio sam zadovoljan. Ako ce u najmanju ruku biti identican 2013,ja cu biti zadovoljan. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
sstrmi kaže...

i šta bi to trebalo značiti,da imaju svo pravo trolanja i gluposti i svega ostaloga?

Ne, to znači da svatko ima pravo na mišljenje. Ako su tebi ona super nerealna dodavanja s onom smiješnom fizikom od lopte i magnetom na nozi igrača dobar nogomet, naravno da se ne možemo razumjeti. Pa kakav je to nogomet gdje igrač ne može od prve dodati već uvijek prvo mora štopati loptu da bi je dodao?

Potezi i animacije golmana nazivaš trolanjem i glupostima? Ja ne znam imaš li ti oči ili jednostavno želiš sam sebe uvjeriti kako je sve za pet? Daj malo objektivnosti i poštovanja prema različitom...

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.9.2013 9:06 (movie).
13 godina
neaktivan

Moj prvi dojam, uzeo sam Barcu i igrao sam protiv nekog Jordenblabla nešto na Superstar težini, čisto da isprobam igricu

Zbog moje navike driblanja u FIFI, te zbog boljih šuteva u FIFI sam počeo gubiti 2:0, izvozali su me ko malog majmuna i zabili mi gol..

I onda sam nekako izborio višak i elegantno uposlio Iniestu koji je to zabio. No svejedno izgubio sam 2:1

Na prvi dojam mi se igrica ne sviđa, nekako je previše troma, igrači nisu hitri i brzi, one touch je sjajno napravljen, gotovo je nemoguće poslat loptu iz prve

I ne sviđa mi se pre brza reakcija na loptu u foru (kada idete na ručno podešavanje gdje će ići lopta)

I korneri su mi katastrofa, nemogu se naviknut na desnu gljivu gore i dolje da se miče gdje će otić lopta..

Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
Zoki Mpek kaže...

Ajte ovako!

Je l ima neko ko ima original za PC da igra i da ima problema?

Ukoliko ima, a pritom nema kantu od racunara, i kaze da nista ne valja, ja se odjavljujem sa ovog foruma i vise me necete videti!

Ajde neka neko potvrdi ko ima ORIGINAL ZA PC?!?

LJudi ovo je savrsen fudbal, ali savrsen, ja sam odusevljen, sve leti klizi, jedva cekam i moj primerak sutra!

Ja imam orginal, nisam ni probao jogurt verziju.. Jučer popodne sam ga podignuo u Sophos Labu, igrao i protiv kopa i protiv frenda.. Support je Full Manual, od dodavanja pa do pucanja.. I trebalo mi je par tekmi da se naviknem..

Mogu samo reć da nema nikakvog lag-a o kakvom se tu priča.. I sve radi savršeno optimizirano.. A na gameplay se treba naviknut pošto je novi engine, dosta je drugačiji od PES 13..

13 godina
neaktivan

MOJ priv snimak i moj gameplay,prvi put sam snimao preko action programa i evo kako to izgleda...

Nisma znao da je Boateng bio na operaciji i skinuo svoje tetovaze a o samoj faci i da ne pricam a to sto igra za milan jos ,je totalno ne bitno ,pazi novi engine a face a ni tetovaze ni blizu...

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.9.2013 9:39 (Red_Star_Forever).
16 godina
Red_Star_Forever kaže...

MOJ priv snimak i moj gameplay,prvi put sam snimao preko action programa i evo kako to izgleda...

kolko ti je zauzeo MB taj video od 20 min?

13 godina
neaktivan
304 mb ali kada sam snimao bio je oko 1 i nesto gigabajta pa sam ja to kompresovao i ispalo 300 mb
17 godina

Evo ja sam je jučer instalirao na PC.

Inače igram PES, preferiram ga.Jedini koji mi se nije svidio bio je PES 2011, jer je bio imitacija FIFE 2011, kao što je i ovaj PES 2014 kopiranje FIFE.Jadno.Ništa nisu naučili.Kako im nije sijelo da ima nas koji ne volimo FIFU i njezin gameplay, grafiku itd.Ne kažem da je FIFA lošija, ali je definitivno drugačija, i potpuno mi je nebitno da li je vjernija simulacija, ovakva ili onakva grafika ili štogod, JA jednostavno volim PES i .Netko u automobilu voli automatski mijenjač, ja volim ručni mijenjač, pa šta, meni je važno što je meni važno.

Grafika - kao FIFA, u nekim segmentima i bolja, u drugima lošija

Gameplay - više manje kao FIFA

Golman - kao u FIFI (čak i bolji), što znači barem 57 puta bolji od onog propalog gimnastičara iz PESa 2012/2013 heeejj !!! pa lik zna izletit na šest do sedam metara na centaršut

Igrači - kao u FIFI, realniji, treba im vremena za zalet, okret itd, realno ali treba vremena zbog čega je igra dosta sporija.

Tereni - očekivao sam više, malo su isprani, po noći previše blješte, malo ih je.

Fizika lopte - kao FIFA, uglavnom šutevi su puno lošiji nego u PESU 2013, puno lošiji.Jednostavno je feeling kod šuta loš, kao u FIFI, dobro nije baš toliko loš kao u FIFI ali nije ni daleko.No prerano je još reći za šut, vidjeti ću nakon nekih pedesetak tekmi koliko su raznoliki golovi.

Interface (meniji) - ultra debilana, 75 puta lošiji od PESA 2013.Naročito u game planu, gdje se strelica vuće ko prebijena mačka.Uglavno treba zamjetno više vremena da se "naštela" game plan nego u 2013.Šta kemijaju sa onime što je odlično, stvarno mi nije jasno.

Ukupan dojam - draga djeco, mi iz KONAMIJA "rešili smo" da spojimo PES 2013 i FIFU 2013, a naš trud smo nazvali PEFA 2014.

PS

Jedna ogromno dobro stvar, čini se da su konačno riješili through ball spammere (one trick pony noobovi), dakle nema više da napamet mlatneš loptu trokutom u for brzom napadaču koji odmah izbije na 1on1 sa golmanom, možeš ali ti tajming mora biti savršen, nema napamet sa bilo koje pozicije, ili štajaznam, iz obrane.Pazi, through pass će ti čak i proći, ali će te brzi obrambeni stić prije nego što uspiješ doć do golmana.Čak ni Kiki više što je nekad bio u PESu 2013, konačno ! Dakle riješili su najgluplju stvar u PESU.KONAČNO !!!

Zafrkanciju na stranu, ovaj PES nema nikakve veze sa prijašnjim verzijama, potpuno drugačija igra slična FIFI.Trebat će se naučiti igrati gotovo iz početka, barem nama koji igramo PES od 2008.Ako ništa drugo barem se više neće moći tolika koplja lomiti na temu PES vs FIFA, jer se čini da su obje igre krenule u istom smjeru, ma ne čini se, krenule su.

Svaki politički sustav je idila.A idila je po svojoj prirodi svijet za sve.Stoga oni koji ne žele živjeti u toj idili, su negatori idile kojima je mjesto u zatvoru.
Moj PC  
3 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
lupis glupost i ostanes zivv,to je umece,tek sada vidim kakvi sve pacijenti postoje,fifa i pes ne mogu da se uporede ima milion faktora a jedan od njih je sto pes 14 i dalje lici na pes 13 a fifa 14 je sasvim nesto drugo u odnosu na bilo koji pes...
15 godina

Grafika tek toliko da se vidi.. nisam se htio zahebavat sa veliki fileovima.. pa vi recite jel ovo normalno

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Moj PC  
2 2 hvala 2
17 godina

Probao na gablecu pes 2014 na windowsima XP. Morao sam stisnuti ignore (poruka da nemam windowse vista).

Nisam poštelavao ništa u settings jer mi se žurilo pa mi je otvorilo u prozoru a ne full screen.

Igra mi djeluje zakon. Trzucka mi, ali to ću riješti da maknem vsync, smanjim rezoluciju i stavim na medium ili low. Moj PC je u pitanju.

Igrao sam na "professional" jedno poluvrijeme i zabio gol sa Messijem uz izmjenu duplog pasa sa Iniestom. (Ajax šaptom pade)

Zanimljiva mi je "gurni u for" tipka koja sada daje onaj kružic da se vidi gdje će lopta doći.

Botovi moje ekipe se lijepo kreću po terenu, ali mi se ne sviđa lakoća prolaska kroz obranu, a nisam ni stisnuo sprintanje.

Možda ću pojačati težinu na top player.

Meljem bezveze.

ZAKLJUČAK: WINDOWS XP u mogućnosti da pokrenu igru uz ignoriranje uvodne poruke.

magistar prava
13 godina
neaktivan

Sad sam uzeo PES 14...pa da vidimo i to cudo ,posto neki kazu da se original razlikuje od narodne pa da vidimo...

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.9.2013 11:00 (Red_Star_Forever).
16 godina
neaktivan

Ovako kažu da je jutro pametnije od noći, može se reći da je tako u mom slučaju. Evo nakon 10-tak odigranih utakmica mogu reći da je PES napredovao, istina igrači djeluju nekako usporeno ali to je više stvar navike nego problem(jer smo do sad igrali sa robotima), animacije golmana, skokovi igrača, dodavanja, guranja sve redom napredovalo, zvukovi navijača definitivno bolji

E sad neizbježni minusi su, nekako mi djeluje kao da prebacivanje igrača kasni, stisnem tipku on prebaci nakon 2 sekunde i tako se zeznem, onda ona glupost od točkica to im stvarno nije trebalo, grafika (jučer je instalacija otišla po zlu pa je grafika nekako bila loša ali je to bilo do cra*ka i sad je to nekako dosta bolje) može bit i bolja, komentatori ne katastrofa nego je ovo uvreda za čovječanstvo iste sekunde sam isključio komentatora, i joše jedna stvar živjeli oni pathevi za dresove i grbove jer ovo je totalna katastrofa kad igraš sa Olembeom i sličnima. Jedva čekam neki patch da izađe jer se nekako osjećam neugodno kad ovako igram. Vjerovatno ovih dana idem po original

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Zar je moguce da ja original moram da krakujem samo odakle da uzmem krek????hahahahahaha

16 godina
moderator
Red_Star_Forever kaže...

Zar je moguce da ja original moram da krakujem samo odakle da uzmem krek????hahahahahaha

Kakve ti gluposti pričaš!?Kakav krek ako imaš original?

I dosta više s pitanjima kako da krekam igru,dajte mi "jogurt" na pp i slične gluposti.

سمندری ڈاکو
13 godina
neaktivan
pogledaj malo sliku gore da sam slikao original pes pa onda mi nesto kazi ...nisam uopste imao predstavu da retardiran fudbal mora sa cd-om da radi i sve ostalo,mislio sam kao sto instaliram mass efect,hitman-a koje imam originale da igram bez cd-a.malo pogledaj slike koje sam postavio pa onda pitaj da li imam original ili ne..
16 godina
Red_Star_Forever kaže...

Netreba ti, samo ostavi DVD u kompu

16 godina
moderator
Red_Star_Forever kaže...
pogledaj malo sliku gore da sam slikao original pes pa onda mi nesto kazi ...nisam uopste imao predstavu da retardiran fudbal mora sa cd-om da radi i sve ostalo,mislio sam kao sto instaliram mass efect,hitman-a koje imam originale da igram bez cd-a.malo pogledaj slike koje sam postavio pa onda pitaj da li imam original ili ne..

Što se toga tiće slažem se,ja sam morao Dirt 3 krekati da nemoram imat cd unutra.

Jučer si cijeli dan pisao da imaš original,da je igra govno i lagga.Sad napišeš kako si sad nabavio original,stvarno neznam šta bi rekao.{#}

سمندری ڈاکو
13 godina
neaktivan
rekao sam da sam vec uzeo original i da sutra tj danas idem po njega a da sam sve vreme igrao jogurt verziju....i sad mi pise da idem u statistics da skinem neki data pack a te opcije nigde nema ili ja neznam ,koliko je sve ovo komplikovano mjako moja mila...zar je toliko tesko da se neke stvari podjednostave???
16 godina
Red_Star_Forever kaže...
nema ili ja neznam ,koliko je sve ovo komplikovano mjako moja mila...zar je toliko tesko da se neke stvari podjednostave???

Sad znamo zašto ti PES ne valja {#}

16 godina

prvo skini ovo: http://pes14web.winning-eleven.net/pes14w_pc/patch_deliver/

pa onda data pack kad uđeš u igru

16 godina
neaktivan

kad nakon gol auta golman ispucava loptu, ima ona ''linija'' di će ispucat..ja nemogu tu liniju pomicat

igram sa PS3 joystickom na kompu, gljive ne rade, možda je do toga, ima netko ideju kako to riješiti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
mamutarka kaže...

kad nakon gol auta golman ispucava loptu, ima ona ''linija'' di će ispucat..ja nemogu tu liniju pomicat

igram sa PS3 joystickom na kompu, gljive ne rade, možda je do toga, ima netko ideju kako to riješiti?

Sa desnom "gljivom" pomices tu liniju
13 godina
Encyanix kaže...

Grafika tek toliko da se vidi.. nisam se htio zahebavat sa veliki fileovima.. pa vi recite jel ovo normalno

Ovo je ono sta sam prico. Ibrahimovic jednostavno ne moze gol fulati kako god puknes i iz kojeg god smjera. 

16 godina
SimeKZ kaže...
Encyanix kaže...

Ovo je ono sta sam prico. Ibrahimovic jednostavno ne moze gol fulati kako god puknes i iz kojeg god smjera. 

Ukljuci manual shooting
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice