Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.419.886
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
14 godina
neaktivan

crvena zvijezdo jel to odlazis u protivnicki tabor haa jel tak i zene mjenjas ;)

ima ovaj pes potencijala danas su najavili i patch veci neki.. tako da svima savjetujem strpljenja i dati priliku konamiju! 

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.9.2013 0:52 (Jeti).
Moj PC  
1 2 hvala 0
13 godina
neaktivan

full igra je bolja nego demo, strelica se čak i brže pogreće, tok igre je super, zadovoljan sam nakon 5 odigranih tkemi :D

3 1 hvala 2
13 godina
protjeran
Re: Pro Evolution Soccer 2014
Jeti kaže...

crvena zvijezdo jel to odlazis u protivnicki tabor haa jel tak i zene mjenjas ;)

ima ovaj pes potencijala danas su najavili i patch veci neki.. tako da svima savjetujem strpljenja i dati priliku konamiju! 

sti jest jest,potencijal je tu. Malo tweakanja i to je to.

12 godina
neaktivan

Stavio sam botove da igraju međusobno i poslije dvije utakmice sam dojma da su blago retardirani, znači za koplje su gori nego što su bili. Mislio sam BAL igrat, al sam poslije ovog izgubio volju.

Moj PC  
0 5 hvala 0
12 godina
neaktivan

nakon desetak odigranih tekmi mogu reći da je igra predobra, stvarno se moraš potruditi da izradiš dobru akciju, naravno na top player i superstar.. naravno da vam se svima čine igrači tromi kad smo navikli ko na fifi da lijevom gljivom okrečeš igrača 15 puta u 3 sekunde.. i opet zavisi od igrača do igrača, uzeo sam Inter i Kovacicem se stvarno da lijepo proči i točno se vidi u čemu je dobar baš kao u i stvarnosti.. što se tiče mijenjanja igrača u obrani tek sam maloprije skužio da se radi lb+desni stick tako da se počinjem tek sad na to prilagođavati. puno mi je teže izvoditi trikove nego na fifi, to mi nikako ne uspijevam..  uglavnom, zadovoljan sam i čim stigne stipendija kupujem pes iako je i fifa ove godine jako dobra

7 2 hvala 3
17 godina
themilition kaže...

meni je ovo brzo,mislim speed +2 igram na +1,

dueli odlicni,lopta i golmani super,jedino je bed sto Hrvatska nije licencirana.

Ugl dosta bolje od 13ice.

Kome se neigra nogomet nek igra fifu.

Golmani odlični? Ti imaš special edition pes...?

13 godina
protjeran
movie kaže...
themilition kaže...

meni je ovo brzo,mislim speed +2 igram na +1,

dueli odlicni,lopta i golmani super,jedino je bed sto Hrvatska nije licencirana.

Ugl dosta bolje od 13ice.

Kome se neigra nogomet nek igra fifu.

Golmani odlični? Ti imaš special edition pes...?

Tocnije, svi ga imamo osim tebe.

evo vec je lik sklepa option file sa paravim imenima klubova i stadiona te logoima.

13 godina
neaktivan
Encyanix kaže...
animal4444 kaže...

Bar nisam kupio ovo g*vno hvala bogu pa postoje piratske verzije da se prvo proba pa onda odluci o kupovini. Jbt igraci tromi ko tenkom da upravljam i tri sata im treba da odreaguju na dodavanje....Jedan od vecih failova ove godine cini mi se.....

Stani! Svi se nesto zale da su igraci spori i da lose reagiraju.. nebi se slozio s tim..  ili imas krivi krek ili imas los komp.. pravi krek je exe.. vrsta

probao oba "jogurta" komp mi je okej, ali igraci su tromi, nije igra usporena nego igraci nekako tromo deluju sve ostalo tece fluidno i normalno.

13 godina
neaktivan

Kako mi pojedini likovi idu na živce,dajte ljudi smirite se i dosta glupih rasprava igra nije ni izašla kako treba,a već se svi digli u nebo,ovaj bio u pravu onaj bio u pravu a nitko nije odigrao 5 tekmi kako Bog zapovijeda,dosta vas je više jbt.
Iskreno meni se ovaj PES14 baš svidja,nešto skroz drugačije,daleko puno realnije i naravno trebat će malo vremena da se navikne na njega. Od nečeg se mora krenuti,a po meni ovo je veliki napredak u odnosu na predhodne serijale u svakom pogledu.

Kao prvo pola kontroli u igri je promjenjeno i ne može se samo tako kroz par tekmi sve pohvatati i povezati kako,šta i zašto,mislim nema šanse za ovakvu igru koja je skroz drugačija i gledajući izgleda puno teža i zahtjevnija za igrati od predhodnih serijala.

Ja sam imao danas kad sam prvu utakmicu odigrao tako ružan osjećaj igrati,ništa s ničim a taj osjećaj je bio isto kao onaj kad sam skinuo FIFU14 DEMO (inače FIFU nisam bio igrao godinu dana a i to što sam igrao tad je bilo čisto par tekmi) bio sam na početku blago rečeno zgrožen igrom isto ka i sa PES-om prvi put.Ali eto igrajući FIFU14 DEMO od kad je izašla jer nisam znao šta više igrati,sve više i više mi se svidjala ta igra kako sam hvatao više fore više mi se svidjala i većinu ružnih riječi sam sa vremenom povlačio,a evo i sa PES-om iz tekme u tekmu mi se čini sve bolji i bolji ugođaj.

Moja preporuka vam je da na početku par puta prodjete one treninge i instrukcije,zatim onda idete na otvoreni trening,i tamo malo igrajte svašta po malo,jer evo ja sam nakon neka 3 sata rasturanja po treningu dobio već drugačiji nekako osjećaj za igru i bolje mi se povezuju stvari.

Na treninzima sam tamo tek počeo uviđati promjene,pogotovo na free treningu,puno punooo stvari sam vidio što nisam mogao uočiti kroz tekme,evo npr.na početku mi se animacije i fizika igrača činile pregadno ali ovamo sam tek uočio koliki je zapravo napredak i baš mi se sve više i više svidja i više me vuče da igram.

Šutevi su dosta drugačiji,puno više nekih novih opcija prilikom šuteva,još eto nisam pohvatao pola sigurno kako i šta ide,dosta razlicitih dodavanja,primanja,prvi dodir sa loptom mi je odlican.

Tu sam već povezao dosta stvari,uklivanja su mi vrh,plus koliko se osjeti kolko fizicki jaci igraci imaju nadmoc nad slabijim,kako i visočiji igrači za koje se sad tek primjeti da su lideri u skokovima,prvenstveno štoperi,jedna od jačih mi stvari,skokovi mi se baš svidjaju,kao i kontakt igrača prilikom skoka,trka itd.a ne kao do sad Messi kao i čitava ekipa Barce skoče više i ima bolju igru glavom od dosta igrača i mogu dobiti bilo kakav duel sa svakim.

Zaboravio sam napomenuti i za golmane,vide se naravno dobra poboljšanja,predobre animacije,kretanja i fizika golmana,kroz igru sam vidio par nevjerovatnijh i moćnih odbrana,ali i 2 ne tako cista gola,uglavnom rano je da jos sta previse govorim o golmanima...

Sve u svemu ja sam ovim što sam do sad vidio veoma zadovoljan,a nadam se da će mi se utisci kroz neko određeno vrijeme još popraviti...kako meni mislim tako i svima vama... uživajte {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.9.2013 3:19 (picija21).
Moj PC  
6 1 hvala 4
12 godina
protjeran

Vidim movie i dalje trola,crveni i dalje težak za razumjeti i počinje trolati u stilu moviea.

sad dojam:

Pro

Evolution

Soccer

2014

je

ODLIČAN

8 2 hvala 4
13 godina
protjeran
windforce kaže...

Vidim movie i dalje trola,crveni i dalje težak za razumjeti i počinje trolati u stilu moviea.

sad dojam:

Pro

Evolution

Soccer

2014

je

ODLIČAN

A zapravo i jedan i drugi kupuju pes

14 godina
themilition kaže...
windforce kaže...

sad dojam:

Pro

Evolution

Soccer

2014

je

ODLIČAN

i šta bi to trebalo značiti,da imaju svo pravo trolanja i gluposti i svega ostaloga?

13 godina
protjeran
sstrmi kaže...
themilition kaže...
windforce kaže...

sad dojam:

Pro

Evolution

Soccer

2014

je

ODLIČAN

i šta bi to trebalo značiti,da imaju svo pravo trolanja i gluposti i svega ostaloga?

nego sto nego imaju,ako moderi nece nista poduzet e bome necu ni ja.

14 godina
themilition kaže...

znači ja sam u lotro potrošio preko 1,5k kn i šta bi sad trebao ici na njihove forume trolati,u igri trolati,tu na bugu trolati i svima pokušati nametnutim moje mišljenje?lol

kakva logika,probat cu i ja   pes14 uskoro pa cu viditi

13 godina
protjeran
sstrmi kaže...
themilition kaže...

znači ja sam u lotro potrošio preko 1,5k kn i šta bi sad trebao ici na njihove forume trolati,u igri trolati,tu na bugu trolati i svima pokušati nametnutim moje mišljenje?lol

kakva logika,probat cu i ja   pes14 uskoro pa cu viditi

mislim da neces jer si bolji covjek.

14 godina
neaktivan

Jel pes ne moze za xp?

0 0 hvala 0
15 godina

Odigrao sam dvije tekme i meni to izgleda sasvim ok. Prvo, nema nikakvog problema sa frame rateom. Sve ide kako bog zapovijeda. Golmani su još uvijek pomalo čudni. Animacije su odlične, pogotovo u obrani to izgleda daleko bolje nego u jednoj drugoj igri. Najviše me zasad smeta što ne vidim način kako isključiti replay jer ovaj kamerman je očito plaćen po puštenoj snimci. Drugo, fale mi neke sitnice iz FIFE, tipa lopta u for sa desnom gljivom ili prebacivanje igrača desnom gljivom. Moram se priviknuti opet na PES kontrole, ali izgledaju mi bezveze zakomplicirane. Čija ideja je bila da moram držati LB i tek onda moći mijenjati igrača desnom gljivom treba dobiti otkaz odmah sad.

Nemam sad drugo pametno za reći, ali po onome što sam vidio u ove dvije tekme, igra je ispala sasvim ok. Tražit će privikavanja u odnosu na FIFU, al valjda će se isplatiti. A što točno su ljudi vidjeli da ovo odmah proglase katastrofom, nemam pojma.

EDIT: Rekao je netko u temi da ne može na xp. Ionako ga je odavno pregazilo vrijeme i rijetko tko ga koristi.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.9.2013 1:56 (Hexfire).
Moj PC  
12 2 hvala 5
16 godina

nemogu nikak skinut data pack, a na početku mi piše da ga skinem, al ga poslje nemogu nać u izborniku.. dal se još kome to događa?

1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Daj mi recite na kakvoj kameri igrate,izaberem na custom i odzumiram do kraja no i dalje mi je to preblizu,jedino ona pitch il kako se vec zove prikaze dobar dio terena no ona mi je predaleka

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

botovi su blago rečeno katastrofa. Dok ne izađe neki patch ništa od nadmetanja s njima, dosta mi ih i ovo malo šta sam probao. Nadam se da će patch brzo :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.9.2013 2:05 (Lemyxz).
Moj PC  
0 5 hvala 0
13 godina
protjeran
Lemyxz kaže...

botovi su blago rečeno katastrofa. Dok ne izađe neki patch ništa od PES-a. Nadam se da će brzo :D

botovi su nebitni u ovoj igri,probaj sa nekim odigrati koji je do tebe po metra,pa da vidis sto je show.

13 godina

Rekao sam da necu pisati ovdje, ali eto... napisati cu svoj pogled na igru.

Necu trekeljat o menu i ostalom nebitno idemo odmah.

- Grafika -

Intro scene - genijalno napravljene, lijepo predstavljanje stadiona onako stvarno lijepo izgleda. 

I onda kad krene igra gubi se sve. Navijaci nista revolucionarno sve po starom. Od terena sam ocekivao najvise jer ipak oni silni SS.ovi sa ugazenom travom i ostalo su price za malu djecu i to ne postoji. Postoji jedino velika jednobojna zelena povrsina i nista vise. Dakle sam teren je ostao isti.

Igraci su poboljsani, modeli igraca fino napravljeni ali nema nikakvog utjecaja barem sta se tice mene, nisam doso instalirati i gledati grafiku nego sam instaliro da igram kvalitetnu nogometnu simulaciju.

- Gameplay - 

Ovdje sam ocekivo masivno poboljsanje, vristanje o MASS.u o publici kako te dize itd, itd... sve je to lijepo i super. Ima super opcija sa onim akcijama kad opalis trigger ali je sve to toliko skriptirano i onako bolesno robotizirano. Ti ne mozes normalnu akciju u ovoj igri sloziti jer je tvoj AI u rangu amebe. Stoje, nepomicni kada treba uci u prostor. 

Moram napomenuti da je gameplay uzasno spor i doveden do toga da to vise nije realno i lijepo za vidit kad se igrac okrece kao dizalica. Animacije dodavanja mogu progutat, ali animaciju pucanja ne mogu. Jel ono sta je pokazano zamah noge ? Ja nisam skuzio, svaka lopta puca se iz koljena. Potkopat loptu ?! to je neki cudan potez posto ovaj igrac u PES.u takne loptu i ona ide preko pola igralista.

I onda dolazimo do onoga u cemu je PES izrazito poznat a to je da sa jednim igracem picis kroz ekipu ( Napominjem da je igrano na super star ). Uzmes messia, riberya i samo mjenjas smjer a to mjenjanje smjera je ravno cudu kako igrac mjenja smjer. 

Uzmem ibrahimovica i vecina udaraca iz vana je gol, nema tu... oces volej, fels ( koji inace postoji u nogometu ako ovi u KONAMIU nisu culi, to nije blado dodirivanje lopte u kojem lopta poleti sa ravnom putanjom ) sve je gol.

Golmani, oni su svoja prica u ovom PES.u. Poboljsani su dosta. Ima tu lijepih animacija i svega lijepoga ali toliko mutavi i toliko nelogickih poteza i cekanja lopte kad ju ima cistu u ruci. Mislim gluposti a tako dobre animacije naprave, zasto onda nisu poradili i na AI golmana.

Da dam neki zakljucak ovome.

Ovo je veliki napredak za PES, ali niti blizu onom svemu sta vi ovdje pricate i hvalite. PES od izlaska FIFE 12 mogu igrati samo najstrasnija fanboy ekipa i nitko drugi ko ima trunku nogometne inteligencije u glavi. Ovo je pocetak, nadamo se da ce KONAMI jednom uzeti pravog covjeka, popikati na njega one senzore i snimiti pokrete pa da ubace to, jer ovo nema smisla. Zao mi je da jedna igra uz koju sam proveo najbolje dane na PS1 i PS2 ne moze postati ono sta je bila, nego nabijanje i hajpanje grafikom i onda dobivanje krute karine u guzu.

Nije me briga niti za lica kako izgledaju i stadione i ostalo. Ali da ne mozes dobiti nove transfere cmn... kakve su to gluposti. 

Da znam ekipa u PES editu radi na tome, vec je neki cika u podrumu napravio kit server u kojem je sve izmjenjano. Je napravio je, ali je to zalosno da to mora cika u podrumu raditi a ne KONAMI.

Kome se da procitat neka cita, kome ne neka ne cita. Ali ovo je moje iskreno misljenje o PES.u 14. Nemojte samo procitati nick i dati TD, procitajte i dajte misljenje.

Moj PC  
7 11 hvala 4
16 godina
Hexfire kaže...

Odigrao sam dvije tekme i meni to izgleda sasvim ok

Odlično. Koliko čujem od 2. ima još nekih sitnih buguva koje popravlja DLC 1.01

Zasad je ekipa zadovoljna. {#}

13 godina
protjeran

da ti nisi zabunom fifu recenzirao?

Moj PC  
3 4 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ja sada instalirao neki drugi i francuzi su mi komentatori,jer kad cujem one engleze vec mi tada nije dobro,sta da kazem ,ne znam sta to orgiginal moze da promeni al ono igrace se dok ne izadje fifa 27.9.....nick ce mi biti rivelinho_10. sto se tice KONAMI ID.
13 godina
themilition kaže...

da ti nisi zabunom fifu recenzirao?

Niti najmanje. Tesko je biti fanboy i prihvatiti cinjenice. Gledaj ne zanimaju me nikakve rasprave. Da si imo sta pametnije napisati, napiso bi. Nebi potpaljivo vatru. Ovo gore je moje videnje PES.a jer oni moraju raditi puno vise da dostignu FIFU. Pogotovo dok jos IGNITE dode na PC a PES bude ovakav tu nece biti dileme koju igru kupiti.

15 godina

Sad sam odigrao tekmu di od 6 golova na tekmi! 3 golman kikso zvijerski.. sutra cu staviti video.. sto vise igram to vise kuzim.. ovdje su sutevi totalno cudni.. ili fula cijeli gol iz nemoguce poziciji.. il zabije gol iz nemoguce pozicije.. a manje vise svaki 3 gol je kiks golmana.. to nije normalno.. 

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Moj PC  
2 3 hvala 1
13 godina
neaktivan

sutra cu postaviti ceo match koji sam odigrao,pa ja sam katastrofa a i sama igra je katastrofa,kad spojis dve katastrfoe dobijes plus a to je da uz pomoc frenda na bug forumu sam nasao odlican program za koji nisam znao da je mnogo bolji od frapsa za snimanje tokom igre a da ti ne secka ,eto meni ne secka ni malo...VELIKO HVALA!!!

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.9.2013 3:23 (Red_Star_Forever).
13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Odigrao sam dvije tekme i meni to izgleda sasvim ok. Prvo, nema nikakvog problema sa frame rateom. Sve ide kako bog zapovijeda. Golmani su još uvijek pomalo čudni. Animacije su odlične, pogotovo u obrani to izgleda daleko bolje nego u jednoj drugoj igri. Najviše me zasad smeta što ne vidim način kako isključiti replay jer ovaj kamerman je očito plaćen po puštenoj snimci. Drugo, fale mi neke sitnice iz FIFE, tipa lopta u for sa desnom gljivom ili prebacivanje igrača desnom gljivom. Moram se priviknuti opet na PES kontrole, ali izgledaju mi bezveze zakomplicirane. Čija ideja je bila da moram držati LB i tek onda moći mijenjati igrača desnom gljivom treba dobiti otkaz odmah sad.

Nemam sad drugo pametno za reći, ali po onome što sam vidio u ove dvije tekme, igra je ispala sasvim ok. Tražit će privikavanja u odnosu na FIFU, al valjda će se isplatiti. A što točno su ljudi vidjeli da ovo odmah proglase katastrofom, nemam pojma.

EDIT: Rekao je netko u temi da ne može na xp. Ionako ga je odavno pregazilo vrijeme i rijetko tko ga koristi.

Što se tiče golmana meni su za sad OK,odlične animacije,fizika,vidio sam par odličnih odbrana,ali 2 malo na neku ruku i glupa gola,ali rano je još o tome detaljnije pričati.

Što se tiče tog fora nisam siguran ali mislim da ima,ali ovo mi izvlači uveliko živce,naime ja ne mogu nikako da mijenjam igrače desnom gljivicom a to mi je baš prevelik nedostatak,nešto što mi najviše nedostaje.Probao sam sve moguće ali nema šanse,mislio sam da su to iskljucili dok nisam vidio tu kod tebe da treba držati LB,ali evo probao neće ni tako??WTF nije mi nešto izgleda uredu sa postavkama ili šta već??

Ali po meni uredu je da moraš držati LB jer ako si vidio nove funkcije su stavili na gljivicu za zagradjivanje igrača,npr.i kad vodiš loptu štoper te stigne možeš da se gradiš tj.malo kao odguravaš rukama da ne udje ispred tebe,po meni baš sjajan dodatak.

Na početku mi izvlačilo živce to što te štoper svaki put skoro stigne i udje ispred tebe dok nisam skužio to,a takodjer možeš gljivicu koristiti ako igraš sa štoperom i sl.ako te igrač prošao i stigneš ga i radiš sa gljivicom to da ga ti odguravaš i ulaziš ispred njega...a svejedno ovo mjenjanje sa gljivicom i nije toliko više potrebno jer nema tolikih propusta kao na 13 sa dugim loptama i sl.ali kad sam navikao to gledat ću da napravim nekako,a i dosta je preciznije..

Ima tu puno još nekih novih stvari,samo treba sve povezati,promjenit će svi mišljenje siguran sam nakon izvjesnog vremena,barem za pola! ;))

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.9.2013 3:38 (picija21).
14 godina
neaktivan

...

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.9.2013 16:37 (Đapa club).

5 8 hvala 2
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice