Koliko god mrzim igrati po kiši, ovo je vijest koja ne može ostati nezapažena. Ovo je skoro kao da nam jave da neće biti sudaca u igri. Ništa od PES-a ni ove godine.. 
nećeš igrati novi PES samo zato što nema efekta kiše kog ti takođe i mrziš? zanimljivo ...
Mrzim i izgubiti loptu, kao i primiti gol. Možda da mi i te mogućnosti izbace?
A lopta ? hoće li lopta ostati ?

koji su to kreteni..oni umjesto da se trude oni sve olaku puštaju EA-u..i tu kišu da ne mogu napravit pa to mi nije jasno..jednostavno su nesposobni ti ljudi iz konamia i to je to..i nikad takvi nesposobni ljudi neće moći dostići veću popularnost od fife jer svake godine naprave neko s*anje zbog kojeg mi se neda igrat pes..jedino im preostaje gameplay koji bih trebao biti spektakularan da popravi dojam svih ovih nedostataka...inače sam ljubitelj pes-a jer ga igram od djetinjstva, ali ne znam više šta da kažem na sve ovo..ostaje mi još da vidim šta će napraviti sljedeće godine na next gen konzolama..ako mi se to ne svidi definitivno prelazim na fifu jer ovo što radi konami je jadno..

im... Znam da su stavljali nekakvu sliku gdje su bili Wembley, Bernabeu, Camp Nou, Juveov stadion i Old Trafford pa sam mislio da je to gotova stvar... Jbg...