Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.398.288
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
13 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2014
SolidSnakeCRO kaže...
picija21 kaže...

PESEDIT je zakon.

Samo je pitanje kako će se snalaziti na ovom novom Pesu,jer ipak sve se skoro mijenja,a do sad je bilo slučaj u zadnjih par serijala sve isto skoro i trebat će im možda vremena da sve povežu ali ne sumnjam u njih :)

PESEDIT je goli racku za ovoJenkey1002's blog

LOL

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.8.2013 17:07 (ajdin99).
13 godina
neaktivan

gdje se mogu naći patchevi za ps3

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ak75 kaže...

gdje se mogu naći patchevi za ps3

mislim da za PS3 samo izlaze data packovi.

13 godina
neaktivan

molim te možeš malo pojasniti jer ja sam igrao fifu a prije pes 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ak75 kaže...

molim te možeš malo pojasniti jer ja sam igrao fifu a prije pes 

ovako za PES izlaze data packovi, nešto kao update-i u ostalim igrama.

tu dodaju par stvari licence i tako oko toga.

igrači sa originalnom verzijom to dobijaju a oni sa piratom kroz pesedit-ov patch dodaju to.

{#}

13 godina
neaktivan

Ovaj trik u novom PES-u {#}

2 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
ajdin99 kaže...

Više puta sam to vidio da neki igrači spontano rade na PES2013, ne ovako visoko al prebacuju petom preko sebe i drugog igrača sami od sebe nekad kad se lopta odbija pored tebe a ti mijenjaš stranu.

Live and let live.
13 godina
neaktivan
cecenac kaže...{#}
ajdin99 kaže...

Više puta sam to vidio da neki igrači spontano rade na PES2013, ne ovako visoko al prebacuju petom preko sebe i drugog igrača sami od sebe nekad kad se lopta odbija pored tebe a ti mijenjaš stranu.

Da i ja sam to primjećivao, ako nađeš neki video u kome se to vidi PP-aj mi {#}

15 godina
ajdin99 kaže...
SolidSnakeCRO kaže...
picija21 kaže...

PESEDIT je zakon.

Samo je pitanje kako će se snalaziti na ovom novom Pesu,jer ipak sve se skoro mijenja,a do sad je bilo slučaj u zadnjih par serijala sve isto skoro i trebat će im možda vremena da sve povežu ali ne sumnjam u njih :)

PESEDIT je goli racku za ovoJenkey1002's blog

LOL

Jao kak smo pametni. Jel si uopče probao Jenkeyev patch? Jesi možda probao njegov gameplay tool, njegove alate koji omogučavaju import unlimited broja ekipa,liga, stadiona, navijanja, lica itd.Stadioni se mjenjaju unutar igre a ne na način da zamjeniš one već unutra, znači možeš ih imati neograničeno....Imaš na izbor 3 option fajla, official konami, pes stats database ili matrix..ma joj brdo toga...najlakše napisat LOL bez argumenta. Dok probaš oba patcha onda se javi i piši LOL do mile volje.

A ovo da ne smije više radit patch za PES to ne znam, ali ne bi me ni čudilo. Lik je znači praktički probio kod igre sa gameplay toolom, hakirao je neke stvari koje su omogućavale korištenje patcha online i najgore od svega koristio je adfly da zaradi od toga neku paru čime je dodatno prekršio copyright...

Stvarno šteta ako je to istina jer lik je genijalac. Nadam se da bude više taj PES kak spada i da nam netrebaju gameplay toolovi/hackovi da bi uživali u igri, ali ponavajući KONAMI oni uvijek nekaj pošteno useru pa ostave nama da ispravljamo.

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.8.2013 18:00 (SolidSnakeCRO).
15 godina
neaktivan

Dok sam davno prije igrao pes 12 ovaj tip je imao najbolje patcheve sto se tice gameplaya.. koristio sam jedan od 10 patcheva sto je tada napravio za pes 12.. original pes se nemoze mjerit s ovim patchom..

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da, šteta što više Jenkey neće radit. Uvijek sam njega preferirao umjesto pesedita. Mada je i pesedit odličan.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Kitserver moze biti problem {#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.8.2013 23:52 (marcus1950).
Moj PC  
2 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

Bit će isprva problem, da pošto su fajlovi u potpunosti drugačiji. Al jednom kad to probe, ići će kao od šale ;)

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
4 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Na pes serbia forumu lik tvrdi da ima pes14 demo i da će ga staviti popodne poslje 16 torrent link. Navodno onaj prvi šta su dobivali web magazini i sl. Nije finalni kod. Samo on tvrdi da su u tom demu...ITALIJA, SPANIJA, NEMACKA, PORTUGAL, BRAZIL i MEXICO a od klubova Bayern, Manchester, Real, Inter, Juve, Ajax, Lyon i Benfika. Od kud sad toliko ekipa? Bumo vidili poslje 16.00{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.8.2013 11:02 (marcus1950).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
marcus1950 kaže...

Na pes serbia forumu lik tvrdi da ima pes14 demo i da će ga staviti popodne poslje 16 torrent link. Navodno onaj prvi šta su dobivali web magazini i sl. Nije finalni kod. Samo on tvrdi da su u tom demu...ITALIJA, SPANIJA, NEMACKA, PORTUGAL, BRAZIL i MEXICO a od klubova Bayern, Manchester, Real, Inter, Juve, Ajax, Lyon i Benfika. Od kud sad toliko ekipa? Bumo vidili poslje 16.00{#}

Fake. Skini pa javi.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
12 godina
neaktivan
marcus1950 kaže...

Ma taj lik se*e

13 godina
neaktivan

Ja sam starosedelac na tom forumu, lik iznosi neke jako cudne zanimljivosti vezane za PES, kaze da je taj kod dobio nas (srpski) ,,SVET KOMPJUTERA''.

Ne znam sta da mislim, prica o igrici, o golmanima, transferima, detaljima...

Deluje kao ozbiljan.

U 16h, navodno, okacice ga na torrent.

Ako je istina, onda su ovi iz KONAMIJA, cisti amateri, debeli, dunsteri...

Procurio im poluproizvod {#}

13 godina
neaktivan
Zoki to sam i ja procitao ali opet mi to nesto nije kako treba,a i ne bi me cudilo da nas na tom forumu samo zavlaci....
13 godina
neaktivan

Evo sada mu je jedan od admina pustio poruku da mu pusti sliku Reala ili Juvea, na pm, ili da zakaci na odgovarajucoj temi, pa posle toga da zakaci link za skidanje...

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

evo njegovih postova

2 0 hvala 0
17 godina
Zoki Mpek kaže...

Ja sam starosedelac na tom forumu, lik iznosi neke jako cudne zanimljivosti vezane za PES, kaze da je taj kod dobio nas (srpski) ,,SVET KOMPJUTERA''.

Ne znam sta da mislim, prica o igrici, o golmanima, transferima, detaljima...

Deluje kao ozbiljan.

U 16h, navodno, okacice ga na torrent.

Ako je istina, onda su ovi iz KONAMIJA, cisti amateri, debeli, dunsteri...

Procurio im poluproizvod {#}

Ako podijeliš par demoa raznim tematskim časopisima kako možeš utjecati na to da jedan lik iz tog časopisa ne iskopira igru i da je frendu a ostalo je legenda? To je neozbiljnost tog časopisa ili portala a ne konamija i sasvim sigurno u budućnosti taj časopis ili portal mogu zaboraviti na daljnju suradnju s konamijem...

14 godina
neaktivan
movie kaže...

Ako podijeliš par demoa raznim tematskim časopisima kako možeš utjecati na to da jedan lik iz tog časopisa ne iskopira igru i da je frendu a ostalo je legenda? To je neozbiljnost tog časopisa ili portala a ne konamija i sasvim sigurno u budućnosti taj časopis ili portal mogu zaboraviti na daljnju suradnju s konamijem...

Normalno da je kriv konami, ako si dao nekome demo na recenziju ili štogod, potpisujete ugovor kojim se konami osiguraje da to neće biti objavljeno. I vjeruj mi lako se može ostavit trag i lako mogu otkrit odakle je procurila igra.

Al šanse da taj tip uploada demo popodne su ravne tome da osvojim lutriju sutra, osim ako konami namjerno nije pustio da leak-a u što čisto sumnjam.

Live and let live.
13 godina
neaktivan
cecenac kaže...
movie kaže...

Normalno da je kriv konami, ako si dao nekome demo na recenziju ili štogod, potpisujete ugovor kojim se konami osiguraje da to neće biti objavljeno. I vjeruj mi lako se može ostavit trag i lako mogu otkrit odakle je procurila igra.

Al šanse da taj tip uploada demo popodne su ravne tome da osvojim lutriju sutra, osim ako konami namjerno nije pustio da leak-a u što čisto sumnjam.

Evo izračunao sam ti kolike su ti šanse da osvojis lutriju sutra:    1:1000000000 e sada nemaš baš neke šanse :))))

14 godina
neaktivan

Sve ćemo vidjeti danas kad se tip vrati s posla. Inače, evo LINK da možete pratit temu... Ni ja baš ne vjerujem, ali opet, volio bih kad bi bilo :D

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
movie kaže...

Ako je to istina, Konami odmah treba prekinut suradnju s njima.

14 godina
Znalac111 kaže...

Evo izračunao sam ti kolike su ti šanse da osvojis lutriju sutra:    1:1000000000 e sada nemaš baš neke šanse :))))

Sorry kolega, ali matematika ti ne štima. Šanse da osvojiš na lotu su 50:50. Ili osvojiš ili ne osvojiš. {#}

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Sorry kolega, ali matematika ti ne štima. Šanse da osvojiš na lotu su 50:50. Ili osvojiš ili ne osvojiš. {#}

Nije baš da su šanse da će ovaj uploadat 50:50. Kako ja to vidim ili neće uploadat ili neće uploadat :).

Inače ako netko prati Pes na facebook-u nekidan sam se u komentarima dvaput iskidao od smijeha.

Prvi put pita službena stranica PES-a koji vam je najdraži klub, napiši neki tip: North London, Middlebrook, London FC, Merseyside Blue, Merseyside Red , Man Blue, Tyneside, The Potteries, Swearcle. Dobio je 50 000 lajkova ja mislim

Drugi put pitaju oni ko će osvojit ove godine ligu prvaka, a tip napiše: AC DEMO!!!   Plaka sam..

Live and let live.
17 godina
cecenac kaže...

Svaki demo, bilo da se radi o igri ili filmu je obilježen i pri pojavljivanju na netu zna se od kuda je procurio. Na to konami ne može utjecati, kao što ne može niti ovaj časopis ili portal što ima nesavjesnog djelatnika koji je ako je ovo istina zapečatio daljnju suradnju s konamijem i izložio svoju firmu daljnjim tužbama.. u ovakvom poslu ovakve se stvari događaju, ni prvi a ni zadnji put...

Zar mi želiš reći ako je konami potpisao ugovor s određenim portalom da je to dovoljno da neki niži djelatnik ne otuđi demo i da ga u dobroj vjeri prijatelju da ga isproba a ovaj da bi shebao prijatelja brže bolje ga postavi na net?

Čim nešto cirkulira to je odmah i izloženo zlouporabi.. protiv toga se ne možeš boriti..

16 godina
neaktivan

Nek japanci pošalju ninđe u srbiju da spriječe onog lika u objavi dema lol

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.8.2013 13:41 (Praetorian1).
Moj PC  
5 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice