ovdje se vidi najbolje
i slobodnjak iz kojeg vidite da se lako makne ona crta kome smeta i također se vidi da su napravili napokon one hand animaciju golmana to se bolje vidi tek pri kraju videa..
Čudo jedno :)
ovdje se vidi najbolje
i slobodnjak iz kojeg vidite da se lako makne ona crta kome smeta i također se vidi da su napravili napokon one hand animaciju golmana to se bolje vidi tek pri kraju videa..
Čudo jedno :)
najradije bi gleda ove gifove cijeli dan kad se sjetim na 2011 i 12, svaki prekršaj padanje na guzicu i đir po travi od desetak metara dok klizi
najradije bi gleda ove gifove cijeli dan kad se sjetim na 2011 i 12, svaki prekršaj padanje na guzicu i đir po travi od desetak metara dok klizi
Joj sjećam se toga, svaki pad isti na guzicu.
Još malo do povratka najbolje nogometne igre, jedva čekam.
Ja mislim da je ovo super što su ubacili,možeš se orijentisati kako želiš na šut itd.ali bar po mom mišljenju neće biti ni blizu lako zabijati kao što mnogi misle,pogotovo sa slabijim igračima,ali ostaje nam da vidimo.
Uostalom kome smeta neka isključi,trebala bi biti ta opcija,ali mislim da neće biti potrebe :)
Ljudima smeta što se, barem tako izgleda, neće moći isključiti na način da ni jedan igrač ne koristi. Pa će oni kojima to smeta, vjerojatno ipak koristiti kako protivnik ne bi imao kakvu takvu prednost.
To je jedan od najviše igranih online načina za fanove, a ove godine dolazi s mnogim novih značajki, Multiplayer.it je razgovarao s proizvođačima PES 2014, i uzeo neke informacije o Master League Online, provjerite:
Master League Online će nam dati mogućnost birati između 3 različite lige, gdje možete dobiti standard legure, legure tehničkih igrača i jednim obrambenim igračima.
U novom MLO ne zarađuje se novac tako lako, izbjegavajući All-Star momčadi, koje su cilj mnogih igrača online. Ovisno u kojoj ligi odlučite igrati odredit ćetei vrste igrača koje ćete imati u ligi!
Ako ste pobornik prva tri prvenstva, imate pravo ići na galaktičke lige, gdje nema granica, a možete se natjecati s najboljim igračima u PES-u!
Zanimljivo...
Pokidace ovaj PES. Jedva cekam.
Who doesn't?
Who doesn't?
Movie
Movie
Tu sam!
Movie
Tu sam!
gif: malo koškanja igraća
http://www.gophoto.it/view.php?i=http://cdn.makeagif.com/media/8-24-2013/iOhZHB.gif
Portugal:Spain
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_lUePiEpRRo
gif: malo koškanja igraća
http://www.gophoto.it/view.php?i=http://cdn.makeagif.com/media/8-24-2013/iOhZHB.gif
Portugal:Spain
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_lUePiEpRRo
Fino.fino ali gdje ćeš se sa Ramosom koškat
nakon dugo godina (zadnji put igrao 2009.) se sa fife vracam na pes, glavni razlog je odvratni EA i njegov "momentum" koji u online partijama pomaze momcadima koje gube tako da usporava igraca onoga koji vodi, razmice obranu kao mojsije more ne bi li onaj koji gubi lakse izjednacio... (sve u svrhu vece "zanimljivosti" partija) a da ne pricam o totalnom zanemarivanju PC verzije koja ove godine dobiva identicnu igru kao i prosle godine dok konzole idu naprijed....
posto nisam dugo igrao pes zanima me koji tocno online modovi postoje (vjerujem da ce ih vecinu nasljediti iz 13. dijela) , te kako bi ih usporedili sa fifinim seasonsima ? postoji li mogucnost 2vs2 rankiranog igranja ? (sa razlicitih racunala) itd (citao sam ovo gore o master ligi, ma da mi opet nije jasno tocno o cemu se tu radi)
PESEDIT je zakon.
Samo je pitanje kako će se snalaziti na ovom novom Pesu,jer ipak sve se skoro mijenja,a do sad je bilo slučaj u zadnjih par serijala sve isto skoro i trebat će im možda vremena da sve povežu ali ne sumnjam u njih :)
PESEDIT je zakon.
Samo je pitanje kako će se snalaziti na ovom novom Pesu,jer ipak sve se skoro mijenja,a do sad je bilo slučaj u zadnjih par serijala sve isto skoro i trebat će im možda vremena da sve povežu ali ne sumnjam u njih :)
vjerovatno ce im biti teze zbog novog engina, ali mislim da će brzo izdati prvi patch :D
eto otkada je izasao PES 2013 oni su za njega izdali 51 peč (dovoljno govori o kvaliteti)
PESEDIT je zakon.
vjerovatno ce im biti teze zbog novog engina, ali mislim da će brzo izdati prvi patch :D
eto otkada je izasao PES 2013 oni su za njega izdali 51 peč (dovoljno govori o kvaliteti)
To dovoljno govori samo o kvantiteti ;)
nakon dugo godina (zadnji put igrao 2009.) se sa fife vracam na pes, glavni razlog je odvratni EA i njegov "momentum" koji u online partijama pomaze momcadima koje gube tako da usporava igraca onoga koji vodi, razmice obranu kao mojsije more ne bi li onaj koji gubi lakse izjednacio... (sve u svrhu vece "zanimljivosti" partija) a da ne pricam o totalnom zanemarivanju PC verzije koja ove godine dobiva identicnu igru kao i prosle godine dok konzole idu naprijed....
posto nisam dugo igrao pes zanima me koji tocno online modovi postoje (vjerujem da ce ih vecinu nasljediti iz 13. dijela) , te kako bi ih usporedili sa fifinim seasonsima ? postoji li mogucnost 2vs2 rankiranog igranja ? (sa razlicitih racunala) itd (citao sam ovo gore o master ligi, ma da mi opet nije jasno tocno o cemu se tu radi)
Imas sve kao i u Fifi, razlike su vrlo male. Ovde je MLO, ono sto je tamo FUT.
Kazu da ce biti dosta iznenadjenja online, da su ga digli na visi nivo.
Ostaje nam da cekamo i proverimo.
PESEDIT je zakon.
To dovoljno govori samo o kvantiteti ;)
ako si igrao 2013 sa ovim pečevima znat ćeš da to govori o kvaliteti
Koliko točno nešto može biti kvalitetno ak svakih 6 dana dobiješ patch... To mi nikak ne drži vodu.
Ne idu konzole naprijed. PS3, Xbox i PC dobijaju identičnu igru. Samo PS4 i Xbox one dobijaju next gen igru ove godine...
PESEDIT je zakon.
PESEDIT je goli racku za ovo Jenkey1002's blog
PESEDIT je zakon.
PESEDIT je goli racku za ovo Jenkey1002's blog
Procitao jutros na nekom dr.forumu da je taj Jenkey odustao od radenja patcha .za pes14 zbog pritiska konami/police. Tako je nesto pisalo. Da li je neka sprdnja ne znam, ne kuzim se bas u to....