Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.398.915
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
13 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2014
maxy0 kaže...

movie kaže...

NIšta, dobro je zato u rezervi imati PS3, upravo zbog ovakvih stvari..

Upravo tako. Ja ne kužim kako ljudi nemaju PS3 i XBOX u rezervi.To mi je prvo što sam si nabavio kad sam kupio PC. Tako da mogu isprobati igre koje kasne za PC ili u ovome slučaju demo verzije.

mnogo ljudi nema novca za PS3 i XBOX. jesi skuzio sad?

a vjerojatno imaju kompove po 5000-6000 kn :)

13 godina
neaktivan

Hvala Bogu dragom!

Bar ću moći normalno igrati sezonu,najvise bi volio da vrate zbog toga kad se igra sa drustvom napravi se liga od 5-6 ekipa i udaraj,na PES13 to je nemoguće :)
Isto tako nadam se da će poraviti nešto u ML po pitanju onog pojačavanja igrača,nakon malo vremena igrači se pojačaju nenormalno i ne bude više toliko zanimljivo igrati nakon 2 sezone uvijek prekinem i krenem ponovo.

13 godina
neaktivan

Adam Bhatti: ,,OK PC gamers good news, PC demo will come very very soon after launch. The team understand users need to try before they buy. More info soon''.

Ovaj menja pricu iz sata u sat.

0 0 hvala 0
14 godina
SimeKZ kaže...

Skines ju, odigras par tekmi i odlucis oces kupiti ili ne... hebote ko jos na demu isprobava igru... 

Bravo, otkrio si toplu vodu. Kao da imam neki drugi izbor sad.

Ali, vjerovao ili ne ima ljudi koji nemaju naviku skidati piratske verzije igre uopće. Isto tako je lakše skinuti demo od 1GB nego cijelu igru od 5GB, ako samo hoćeš vidjeti kako izgleda. I još nešto. Baš me zanima koliko će onih koji će sad biti primorani da skinu cijelu verziju sa PB-a, ostati na toj verziji čisto zato jer im se neda više gnjaviti.

Ovo je klasičan pucanj u nogu od strane Konamija i nikakve bullshit isprike tu ne pomažu. Kao da ništa nisu naučili u ovih 6 godina. Baš se trude da ne kupiš njihovu igru. 

EDIT: Izgleda da će ipak doći, tko zna kad...

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.8.2013 13:07 (Hexfire).
16 godina
maxy0 kaže...

movie kaže...

NIšta, dobro je zato u rezervi imati PS3, upravo zbog ovakvih stvari..

Upravo tako. Ja ne kužim kako ljudi nemaju PS3 i XBOX u rezervi.To mi je prvo što sam si nabavio kad sam kupio PC. Tako da mogu isprobati igre koje kasne za PC ili u ovome slučaju demo verzije.

mnogo ljudi nema novca za PS3 i XBOX. jesi skuzio sad?

Probao sam biti sarkastičan, ali očito mi nije uspijelo. Pa normalno da nemaju. Normlano da većina nema  konzolu rezervi za demo. 

16 godina
neaktivan

Treba se Konami malo posavjetovat s EA-om kako na fini način syebat kupce. Konami se sad samo blamira...

Moj PC  
2 2 hvala 0
15 godina
PlayStation Europe @PlayStationEU

Just played PES14. It's a huge step up and a real competitor. Players and ball physics superb.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Jel bilo ovo?

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina

na YouTubeu ima dosta gameplaya od danas sa Gamescoma, igra stvarno odlično izgleda...

Man United vs Bayern

France vs England

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
9 0 hvala 4
13 godina
neaktivan
marcus1950 kaže...

Jel bilo ovo?

Nije,Odlican gameplay :) {#}

14 godina

Izgleda odlično

5 1 hvala 1
16 godina

FIFA is a corrupt establishment. For international football to survive this whole ordeal, I think Pro Evolution should be put in charge. {#}

Jedva čekam da zaigram.. 

Stavio bih to pod FIFA temu, ali flame war-ali bi me {#} 

14 godina
neaktivan

Ocjene mi se cine smijesnim... RvP 95... Vidic koji u dvije godine nije odigrao vise od 5 utakmica 93... i svi daleko preko 80... dok jedan Muller ima ovr 79 

5 1 hvala 0
15 godina
CroChef kaže...

Ocjene mi se cine smijesnim... RvP 95... Vidic koji u dvije godine nije odigrao vise od 5 utakmica 93... i svi daleko preko 80... dok jedan Muller ima ovr 79 

da, to sam i ja primjetio maloprije. To mi je glupo u PES-u zadnjih par godina, svakom malo boljem igraču stave ocjenu 90 ili više, nema smisla.

14 godina
neaktivan

Valja napomenuti da je next gen Fife samo na PS4 i Xbox One, PS3, 360 i PC su još uvijek current gen, dok će PES biti next gen na svim platformama... A i ovdje nema nikakvog konkretnog gameplaya već samo pojedini detalji...

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.8.2013 15:53 (david7).
Moj PC  
4 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Baš mi se svidja,ovo što sam do sad vidio oduševilo me,koja moc sa navijačima,prije i tokom tekmi,predobro,dosta su i tu radili vidi se.

Ali zna li netko šta će biti po pitanju komentatora,cini mi se da su opet John Champion i Jim Beglin haha ali u redu,samo bi volio da ubace nesto novo,neke nove komentare i slicno,jer zadnjih nekoliko serijala skoro nema promjene,znam napamet šta će reći xD

Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

ja bi htio da opet vrate snjeg na teren i da vec konacno ima indirekt to mi fali, ali i bez toga se moze {#} 

5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.8.2013 16:38 (marcus1950).
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Pa šta je tu čudno,realno to je i dobro,RvP-u prvom je bilo premalo 86 do sad,jer je klasa samo takva i davno mu je trebalo dati pa i preko 90.

Možda ima sad 95 jer je sve promjenjeno,možda neće imati toliki utjecaj kad igrač ima toliko pojačano kao na prošlim serijalima,gdje sa nekim igračima prođeš pola ekipe i daš gol.

Vidić je uvijek imao 90 i više i zaslužuje da ima,kao i Terry i svi takvi klasni igrači kao i RvP i svi ostali World Class.Gdje ćeš npr.jednog Mullera i eto primjer Mandžu porediti sa RvP-om i očekivati da imaju toliko pojačano,a likovi su nigdje veze,Mandžukić prvi kad mu naštimaš ajmo tako reći tad i zabije,nisu ni on ni Muller neki posebni igrači da imaju neke posebne vještine i sl.da budu u rangu sa RvP-om pa čak i blizu,ali veliki utjecaj će imati kao i uvijek one opcije "player index" sposobnosti koje su uključene igraču,pa može neki od 80-85 biti bolji nego neki od 90 i više.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.8.2013 16:34 (picija21).
13 godina
neaktivan
picija21 kaže...

Pa šta je tu čudno,realno to je i dobro,RvP-u prvom je bilo premalo 86 do sad,jer je klasa samo takva i davno mu je trebalo dati pa i preko 90.

Možda ima sad 95 jer je sve promjenjeno,možda neće imati toliki utjecaj kad igrač ima toliko pojačano kao na prošlim serijalima,gdje sa nekim igračima prođeš pola ekipe i daš gol.

Vidić je uvijek imao 90 i više i zaslužuje da ima,kao i Terry i svi takvi klasni igrači kao i RvP i svi ostali World Class.Gdje ćeš npr.jednog Mullera i eto primjer Mandžu porediti sa RvP-om i očekivati da imaju toliko pojačano,a likovi su nigdje veze,Mandžukić prvi kad mu naštimaš ajmo tako reći tad i zabije,nisu ni on ni Muller neki posebni igrači da imaju neke posebne vještine i sl.da budu u rangu sa RvP-om pa čak i blizu.

Mandzo i Muller da nemaju pojma, da nisu neki posebni igraci i da nemaju neke posebne vjestine ne bi igrali u prvoj postavi najboljeg kluba na svijetu trenutno. Kazes likovi nigdje veze ajd nemoj komentirati kad si tako subjektivan i ne vidis dalje od nosa. Namjeravao sam ti napisati jos nesto o ovim igracima i detaljnije ih opisati ali mislim da takvima kao ti nema smisla objasnjavati neke stvari, ti bi nakon toga opet po svome. 

15 godina
picija21 kaže...

Gdje ćeš npr.jednog Mullera i eto primjer Mandžu porediti sa RvP-om i očekivati da imaju toliko pojačano,a likovi su nigdje veze,

Muller je igračina, jedan od najpodcijenjenijih igrača na svijetu. RvP je klasa, istina da je, ali ako je maksimalna overall ocjena igrača u ovom PES-u 100, što vjerujem da jest, onda nikako on ne može imati 95, to je stvarno previše. Toliko bi eventualno dao Messiju i Ronaldu za overall.

14 godina
Mandzo definitivno ima premal index u pesu 2013,nadam se da ce to srediti u 2014
robimarko@gmail.com
17 godina
antimadridista kaže...

Muller je igračina, jedan od najpodcijenjenijih igrača na svijetu. RvP je klasa, istina da je, ali ako je maksimalna overall ocjena igrača u ovom PES-u 100, što vjerujem da jest, onda nikako on ne može imati 95, to je stvarno previše. Toliko bi eventualno dao Messiju i Ronaldu za overall.

Niti njima... max 93 ili 94..

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.8.2013 16:48 (movie).
15 godina

to sve opet zavisi koliko to uopće i znači u samoj igri, vjerujem da recimo RvP neće biti tako nadmoćan kako overall ocjena govori. Ali isto je glupo, trebali su bolje to srediti. Ili čak i maknuti overall ocjene, to mi nebi ni smetalo sad kad su vratili hexagon statse.

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Bez brige, i to ce Pesedit da rijesi {#}

3 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

A meni se čini da kosooki ovaj već dugo prisutan robotizam i neprirodno veslanje rukama pri trčanju nikad neće riješiti.

1 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nisam rekao da nevaljaju dobri su igrači,zabijaju i sve,pogotovo Muller izgleda neki šugav ali čovjek igra i zabija odlican je razbija,ali nema neke posebne vještine kao npr.RvP ni blizu i sad govore treba pojacati,što ga treba pojačati?
Imat će pojačano ono što i treba da ima kretenja po terenu,otvaranja,snagu,guranja itd.ono što i posjeduje u stvarnosti,ne može imati neke skilove koje ne posjeduje brzinu,tehniku,šut i još neke stvari pojačano kao npr.RvP koji je daleko komplentiji.Realno čovjeku se može sve pojačati,ima sve živo i komplentan je igrač,po meni medju 3 najjača napadača trenutno.
A to što je Muller u najboljem timu na svijetu trenutno jel to sad znači da je on bolji i komplentiji igrač od RvP-a i nekih ostali,timski su osvojili svema ne on sam,kao npr.Persie koji je držao i Arsenal i United prošle sezone,sam riješi meč,lik ubija,gledamo igrača kao igrača,a ne što igra u "najboljem" timu.

Muller npr.na ovom PESU13 nije isto nešto posebno pojačan,ali ima tamo pojačano odlično one najjače adute koje posjeduje i može se s njim super igrati,kod mene je uvijek u prvoj postavi ispred svih ostalih,odličan je na terenu,ima tamo označene neke stvari koje drugi igrači nemaju i dosta je dobar,baš mi paše igrati sa njim.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.8.2013 17:29 (picija21).
Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
aswada kaže...
PESgen kaže...

i opet fifa izdominirala..-.- nadam se da će ne next gen konzolama pes bit još bolji

kao prvo stavljas trejler od fife u pes temu (wtf?) a kao drugo sudis po trejleru a ne po gejmpleju da ce fifa bit bolja. nothing to see here, move on ppl

a dajte ljudi malo se šalim, znam da odmah skačete kad netko spomene fifu..:D ja sam inače neutralan što se tiče fife i pes-a, ali svaka čast KONAMIU ove godine su stvarno napravili odličan posao i sviđa mi se ovo što vidim..prednarudžba već napravljena..:)

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

ipak izlazi demo za pc..:D

3 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice