Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.398.959
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
15 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2014
ajdin99 kaže...
Tommy_123 kaže...

Izgled Carricka i De Gee u pesu2014 ;) Bolje nemože :D

Tommy odakle nabavljas igru kada izadje i hoce li to biti u obliku koda ili instaliras sa dvd i igras?

Infomark box kutija. Staviš cd unutra i igraš. Ali uvijek izađe no dvd crack pa bez cda moš igrat :)

ELS BLAUGRANES <3
13 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
ajdin99 kaže...
Tommy_123 kaže...

Izgled Carricka i De Gee u pesu2014 ;) Bolje nemože :D

Tommy odakle nabavljas igru kada izadje i hoce li to biti u obliku koda ili instaliras sa dvd i igras?

Infomark box kutija. Staviš cd unutra i igraš. Ali uvijek izađe no dvd crack pa bez cda moš igrat :)

pa i kad crackas mozes igrati originalnu igru sa multiplayerom?

jel unosis kakav kod ili nesto ?

14 godina
neaktivan

pes 2014 vs pes 2013

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.8.2013 0:00 (Jeti).
Moj PC  
8 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pes 14 ko RL :)

Moj PC  
8 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Jeti kaže...

pes 2014 vs pes 2013

Nama koji dugo očekujemo PES 2014 zbog tolikih pormjena u gameplayu grafika je najmanje bitna.

Sto se mene tiče nek ostane kao na 2013 face igrača itd. samo nek naprave fascinantan gameplay.

Pogledajte lica igrača u FIFI, naravno nisu realistična ali su gameplay napravili boljim nego PES 2013 tako da igrači nisu ni spominjali grafiku i izglede lica igrača.

Takođe, u FIFA 13 fontovi na dresovima su dosta drugačiji nego pravi u RL, ali to nije bitno zbog dobrog gameplaya i mnogo featuresa.

E to mi tražimo od PES-a 2014. {#}

17 godina
ajdin99 kaže...

Nama koji dugo očekujemo PES 2014 zbog tolikih pormjena u gameplayu grafika je najmanje bitna.

Sto se mene tiče nek ostane kao na 2013 face igrača itd. samo nek naprave fascinantan gameplay.

Pogledajte lica igrača u FIFI, naravno nisu realistična ali su gameplay napravili boljim nego PES 2013 tako da igrači nisu ni spominjali grafiku i izglede lica igrača.

Takođe, u FIFA 13 fontovi na dresovima su dosta drugačiji nego pravi u RL, ali to nije bitno zbog dobrog gameplaya i mnogo featuresa.

E to mi tražimo od PES-a 2014. {#}

http://winningelevenblog.com/files/2013/06/PES-2014-preview-screen-5.jpg

Za razliku od prošlogodišnjih i godinu dana prije fotki iz fife ove iz nadolazećeg hita u 2014 godini su u potpunosti realne...  Milina mi je gledati te kockasto zijevajuće face s čudnim usnicama. Ne znam gdje bi to bilo prikladno? Možda u novom izdanju alan forda? No tako je nebitno, samo se nadam da i gameplay neće tako ispasti... no tu je fox engine pa ne zanm što može krenuti krivo? Zato mirno spavaj... na kraju će svi biti zadovoljni.

16 godina

Evo vijesti{#}

Izvor: http://uk.games.konami-europe.com/news.do?idNews=727

Najvažnije:

The release of the game will be preceded by a playable demo, which will be available from September 11th on PS3 and the following day for Xbox 360.

PES 2014 will be released for PlayStation®3, Xbox 360® and Windows PC on September 19th/20th. Versions for PlayStation®2 and PSP (PlayStation®Portable) will follow.

Ostale zanimljivosti:

KONAMI has also detailed a raft of DLC elements for the new game, with a number of pre-order elements confirmed. Those pre-ordering PES 2014 from certain retailers will be given DLC codes to add exclusive Classic European and Latin American kits to the main game.  These include famed sides such as Benfica, Manchester United, AS Roma and AC Milan. Additional digital pre-orders and digital purchasers post-launch will be able to access a limited release DLC, which will add third kits for teams such as Manchester United and Juventus, and multiple Latin American 3rd kits.

Roster updates, new kit elements and additional DLC will also be regularly available during PES 2014's lifespan.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.8.2013 10:12 (plavi08).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

znaci samar svim pc igracima

4 0 hvala 3
12 godina
neaktivan
plavi08 kaže...

Evo vijesti{#}

Najvažnije:

The release of the game will be preceded by a playable demo, which will be available from September 11th on PS3 and the following day for Xbox 360.

PES 2014 will be released for PlayStation®3, Xbox 360® and Windows PC on September 19th/20th. Versions for PlayStation®2 and PSP (PlayStation®Portable) will follow.

Hmm a ja sam se nadao da če doči još u ovom mjesecu.....

A šta mi PC igrači se nek slikamo?

Sad me vi hajtajte ali ako demo neče biti za PC onda ču ljepo downloadat yogurt verziju da isprobam kakva je igra.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.8.2013 10:06 (Firefox72).
12 godina
neaktivan
Firefox72 kaže...
plavi08 kaže...

Evo vijesti{#}

Najvažnije:

Hmm a ja sam se nadao da če doči još u ovom mjesecu.....

A šta mi PC igrači se nek slikamo?

Sad me vi hajtajte ali ako demo neče biti za PC onda ču ljepo downloadat yogurt verziju da isprobam kakva je igra.

na ovoj facebook stranici ima puno informacija o pes-u 2014 https://www.facebook.com/prorevo?hc_location=stream

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.8.2013 10:47 (stolic).
12 godina
neaktivan

neke nove slikice!!!

na ovoj se slici vidi kako ce se dres zmazati na ovoj se slici vidi kako ce se dres zmazati

4 0 hvala 4
12 godina
neaktivan
CroChef kaže...

osto sam bez rijeci.

13 godina
neaktivan

demo...tjedan dana prije izlaska igre...bravo konami...svaka vam dala.... -___-"

7 0 hvala 0
14 godina
Zna li netko shop za box verziju igre za otprilike 30 eura
robimarko@gmail.com
14 godina

E moj Konami... I kak sad da isprobam igru ako ne izbace demo za PC? 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
CroChef kaže...

Lijepo odrađeno, nema se tu što dodati. Što se demoa tiće, malo čudno... ne vidim niti jedan razlog zašto ga ne bi bilo za PC... možda je slučajno izostavljen... tko zna..

Malo je razočaravajuće što demo izlazi tako kasno? Prošlost nas uči da nerijetko tjedan dana prije izlaska igre bude dostupna cijela igra na nekim stranicama tako da demo većini gubi smisao...

NIšta, dobro je zato u rezervi imati PS3, upravo zbog ovakvih stvari..

13 godina

Skines ju, odigras par tekmi i odlucis oces kupiti ili ne... hebote ko jos na demu isprobava igru... 

Moj PC  
9 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Adam Bhatti: ,,Finally, told we couldn't do PC demo because last year it was hacked, and licenses were revealed that had to be kept secret.

Sorry everyone''.{#}

13 godina
neaktivan

Ma nema veze,mogu sacekati jos 7-8 dana yebo demo. Nego zna li tko hoće li vratiti Liga mod?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Zoki Mpek kaže...

Adam Bhatti: ,,Finally, told we couldn't do PC demo because last year it was hacked, and licenses were revealed that had to be kept secret.

Sorry everyone''.{#}

ovo je dijelom istina, ali ujedno je to njihova greška jer su dali demo u 7. mjesecu prošle godine, pa su modderi to otključali i u 7. mjesecu se znalo već sve o igri, licencirane ekipe, lige. Znalo se sve to puno prije nego su oni službeno objavili.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan
picija21 kaže...

Ma nema veze,mogu sacekati jos 7-8 dana yebo demo. Nego zna li tko hoće li vratiti Liga mod?

Vracen je Liga mod {#}

16 godina
HDesignz kaže...

demo...tjedan dana prije izlaska igre...bravo konami...svaka vam dala.... -___-"

Pametan potez iz više razloga.

1. Prijašnjih godina demo nije ima previše doticaja sa finalnom igrom

2. Bio je "silovan" od edit timova (10, 20, 100 klubova, otlkjučavanja bla bla)

3.Ubio volju za stalnom igom

4. Marketing je bio nemoguć jer se je kroz PC verzije svašta izvlačilo

Što se tiće samog izlaska za PC, možda je samo slučajno izostavljen. Iako me ne bi čudilo da ga preskoče iz razloga pod gore navedenim točkama 2 i 4.

movie kaže...

Upravo tako. Ja ne kužim kako ljudi nemaju PS3 i XBOX u rezervi.To mi je prvo što sam si nabavio kad sam kupio PC. Tako da mogu isprobati igre koje kasne za PC ili u ovome slučaju demo verzije.

13 godina
neaktivan

i dalje sam pri tome da mora ranije izaći demo...

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Odlicno!

5 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
CroChef kaže...

Predobro! U prvi tren mi nije bilo jasno zar je moguće da ovo izgleda tako dobro. Pare su spremne za ps3 verziju, napokon sa ekipom ponovo igranje pesa. Debelo preko 30 mi je, a kao klinac sam kad vidim ovo{#}

16 godina
neaktivan

Sad se već plašim da PC neće dobit istu igro ko konzole :(

Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
CroChef kaže...

Bome su stavili Celtic u video koji će se morati dobro pomučiti protiv Kazahstanaca da uđe u LP nakon jučerašnjeg rezultata. {#}

12 godina
neaktivan

It's official! #PES2014 is coming on September 19th in Europe and September 20th in the UK on PS3, Xbox 360 and PC. Click on the link for the demo announcement and share to spread the good news! http://bit.ly/19wKcc0
nevjerojatno kako su retardirani ovi u konamiju. bahtti prica da nema demoa za PC, a službena stranica konamija za UK http://uk.games.konami-europe.com
najavljuje demo za 20ti rujan. pa ti shvati

ok moja greska, prebrzo citam, od uzbudjenja valjda :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.8.2013 12:43 (jovial).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
jovial kaže...

It's official! #PES2014 is coming on September 19th in Europe and September 20th in the UK on PS3, Xbox 360 and PC. Click on the link for the demo announcement and share to spread the good news! http://bit.ly/19wKcc0
nevjerojatno kako su retardirani ovi u konamiju. bahtti prica da nema demoa za PC, a službena stranica konamija za UK http://uk.games.konami-europe.com
najavljuje demo za 20ti rujan. pa ti shvati

Tad igra izlazi, a ne demo.

šumski put je bio ravan.
15 godina

movie kaže...

Upravo tako. Ja ne kužim kako ljudi nemaju PS3 i XBOX u rezervi.To mi je prvo što sam si nabavio kad sam kupio PC. Tako da mogu isprobati igre koje kasne za PC ili u ovome slučaju demo verzije.

mnogo ljudi nema novca za PS3 i XBOX. jesi skuzio sad?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice