Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.400.757
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
14 godina
Re: Pro Evolution Soccer 2014
movie kaže...
Hexfire kaže...

Pa već ima odgovor u vidu MLO, ali ni blizu toliko popularan i zabavan kažu ljudi. A i što se mene tiče, takvo arkadno smeće od moda niti ne treba PESu.

S više od 3.4 milijuna odigranih utakmica svaki dan, fut je najpopularniji mod za igru na svim platformama. Pa ti sada vidi je li jedan takav mod potreban fifi ili pesu... ovo su službeni podaci ea sportsa.

Ne znam da li si primijetio "što se mene tiče" dio mog posta. 

KiX777 kaže...

Kakvu verziju kupujete, box ili steam?

Ne može se igrati box verzija na steamu, ako niste znali.

Ček malo, šta? Misliš samo da se ne može aktivirati na steamu? Online igra ide preko nekog Konamijevog vraga ili će koristiti Steamworks?

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan

Sinoc gledam Man C vs. New.United, i pratim protok lopte, dribling i prodor igraca, sut na gol itd., zatim sjednem za PC i odigram par tekmi u Fut-u, cisto onako da vidim kakav je osjecaj...Bit cu kratak, Fut kao najaci adut Fife je jedan mod koji Fifu cini obicnom video igricom koja zabavlja mase, sa jednom rekao bi, antinogometnom filozofijom bez imalo osjecaja za prostor... do sada se Fifa hvalila sa "ball physic", a u novoj sezoni ce mo imati  "real ball physic". Jedva cekam vidjeti sta su sada smuljali...

Pes kakav god bio ima bolju viziju kako bi nogomet kao video igra trebao izgledati, i dosta igraca kojima je nogomet na 1. a gaming na 2. mjestu to prepoznaje i vjerno ceka da se posloze sve kockice...Nadam se da ce Pes 2014 kao jedan novi pocetak sa fox engineom biti na  pragu tog ostvarenja. 

l'architetto
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.8.2013 10:20 (KODAK17).
Moj PC  
8 2 hvala 0
17 godina
KODAK17 kaže...

Sinoc gledam Man C vs. New.United, i pratim protok lopte, dribling i prodor igraca, sut na gol itd., zatim sjednem za PC i odigram par tekmi u Fut-u, cisto onako da vidim kakav je osjecaj...Bit cu kratak, Fut kao najaci adut Fife je jedan mod koji Fifu cini obicnom video igricom koja zabavlja mase, sa jednom rekao bi, antinogometnom filozofijom bez imalo osjecaja za prostor... do sada se Fifa hvalila sa "ball physic", a u novoj sezoni ce mo imati  "real ball physic". Jedva cekam vidjeti sta su sada smuljali...

Pes kakav god bio ima bolju viziju kako bi nogomet kao video igra trebao izgledati, i dosta igraca kojima je nogomet na 1. a gaming na 2. mjestu to prepoznaje i vjerno ceka da se posloze sve kockice...Nadam se da ce Pes 2014 kao jedan novi pocetak sa fox engineom biti na  pragu tog ostvarenja. 

Za firmu koja se izgubila u vremenu i prostoru, koja godinama tapka u mraku ti kažeš da ima viziju? Na što bi tek pes sličio sve ove godine da su bez vizije? Neki put vas stvarno teško pratim i ne mogu shvatiti. Dobro si primjetio da je fut jedan mod unutar fife ali fut nije fifa i ti to najbolje znaš. Znaš koliko se razlikuje gameplay futa s ostatkom igre. FUT je zamišljen kao jedan zabavan mod u kojem je akcent stavljen na neke druge stvari i nitko nije mogao predvidjeti da će se jedan mali usputni mod toliko razviti i toliku popularnost steći. Kad ea sports radi demo i želi prezentirati novi proizvod te nam pokazati gameplay ne daje nam demo futa a to nešto govori. Dakle, kada govoriš o fifi kao nogometnoj igri ili igrici nemoj (zlo)upotrebljavati i gledati igru kroz fut...

16 godina
neaktivan

Pa i gameplay koji nije Fut je prebrz, pogle kak igrači barataju loptom i kako grabe po terenu ko Bolt... A fut je lakrdija to već i bebe znaju.

Moj PC  
4 4 hvala 0
13 godina
Hexfire kaže...

KiX777 kaže...

Kakvu verziju kupujete, box ili steam?

Ne može se igrati box verzija na steamu, ako niste znali.

Ček malo, šta? Misliš samo da se ne može aktivirati na steamu? Online igra ide preko nekog Konamijevog vraga ili će koristiti Steamworks?

Može, ali ne mogu igrati s igračima koji su aktivirali u igri, kao što se aktivira PES 2013. Dva različita servera,

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
17 godina
Praetorian1 kaže...

Pa i gameplay koji nije Fut je prebrz, pogle kak igrači barataju loptom i kako grabe po terenu ko Bolt... A fut je lakrdija to već i bebe znaju.

Imaš tri nivoa brzine pa si igru poštelaj. Meni nije prebrz kad poštelam, taman je..  Sva sreća kaj babe znaju ali ne igraju fut pa nemaju nikakav utjecaj na njega. Količina igrača, odigranih tekmi i interesa dovoljan je podatak i pokazatelj je li fut općeprihvaćen mod ili lakrdija kako ti kažeš..

16 godina
neaktivan

Da i kad smanjim brzinu onda je u slow motionu...brzina igrača padne, ali baratanje loptom ostaje brzo i dalje.

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
movie kaže...
Za firmu koja se izgubila u vremenu i prostoru, koja godinama tapka u mraku ti kažeš da ima viziju? Na što bi tek pes sličio sve ove godine da su bez vizije? Neki put vas stvarno teško pratim i ne mogu shvatiti. Dobro si primjetio da je fut jedan mod unutar fife ali fut nije fifa i ti to najbolje znaš. Znaš koliko se razlikuje gameplay futa s ostatkom igre. FUT je zamišljen kao jedan zabavan mod u kojem je akcent stavljen na neke druge stvari i nitko nije mogao predvidjeti da će se jedan mali usputni mod toliko razviti i toliku popularnost steći. Kad ea sports radi demo i želi prezentirati novi proizvod te nam pokazati gameplay ne daje nam demo futa a to nešto govori. Dakle, kada govoriš o fifi kao nogometnoj igri ili igrici nemoj (zlo)upotrebljavati i gledati igru kroz fut...

Tapka na zastarjeloj podlozi, nije ni cudo zasto su se srozali, + to sto je online experience ravn nuli. Sama pomisao da ti netko prekine mec nakon 2-3 prema nula bez ikakvih posljedica izaziva odbojnost, jer ljudi nisu budale.

Ja bi rekao da KONAMI nema viziju kako izmusti ljudima novac, ali sigurno ima viziju kada je gameplay u pitanju...Trazili su optimalnu brzinu i ja sam je osjetio kada sam probao PES 2013 demo, osjetio sam dubinu prostora, izvukli su maksimum kada su animacije igraca u pitanju (izuzev vratara), zatim brzina prilikom driblinga(bez rolanja na terenu), kao i dimenzije gola, proslave igraca, mozda nekom nebitno ali sigurno ostavlja bolji dojam nakn sto postignes gol., fizicke proporcije igraca,  itd. Sad je tu i fizika za koju je zasluzan koliko sam shvatio netko drugi u suradnji sa KONAMI-em i zato kazem da imaju viziju i mislio sam prije svega na gameplay. Moram priznati da sam zadovoljan vidjenim u dva videa na IGN-u, samo mi oni vrecasti dresovi paraju oci, ali to se da lako rjesiti.

A sto se tice FIFE kao "nogometne simulacije" jedno pitanje: Zasto ljudi koji ocekuju nogometnu simulaciju nebi mogli uzivati u modu kao sto je fut? Jer sam mod je tako lijepo osmisljen a gameplay za malu djecu. Ja nepokusavam nista zloupotrebljavati i blatiti samo mi je krivo jer nemogu uzivati na pravi nacin zbog politike EA-a.

l'architetto
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.8.2013 12:46 (KODAK17).
16 godina
neaktivan

Slažem se.

I najbolje mi je kad lik koji igra Fut govori kako Pes nije realan, mislim stvarno svašta...

Moj PC  
6 1 hvala 0
17 godina
Praetorian1 kaže...

Slažem se.

I najbolje mi je kad lik koji igra Fut govori kako Pes nije realan, mislim stvarno svašta...

Ako pucaš na mene onda si se opet zahebao. Ja nikad nisam govorio kako je neka igra realna a druga nije. Ni jedna igra nije realna samo imamo igre koje su više igrivije i igre koje su manje igrivije a to možeš onda pretvoriti  i realnije i manje realne ili kako već hoćeš. Trenutno, meni je fifa igrivija igra od pesa.. Da se ne ponavljam, više puta sam rekao što me u pesu smeta i to što me smeta igru mi čini manje prihvatljivom. Isto tako sam više puta rekao što me i u fifi smeta. No kad se sve zbroji i oduzme fifa mi trenutno više pruža..

14 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Slažem se.

PES nije bio realan, dosada, a dok ne probam igrati PES 14, možda tako i ostane. Prema viđenom novi PES trebao bi biti vrhunski odrađen, ali jedno je gledati, a drugo je uzet joystick i probat igru. Mislim da neki ovdje trebaju smanjiti količinu hype-a jer bi nakraju mogli doživjeti blago razočaranje.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.8.2013 13:11 (Đapa club).
17 godina
KODAK17 kaže...

A sto se tice FIFE kao "nogometne simulacije" jedno pitanje: Zasto ljudi koji ocekuju nogometnu simulaciju nebi mogli uzivati u modu kao sto je fut? Jer sam mod je tako lijepo osmisljen a gameplay za malu djecu. Ja nepokusavam nista zloupotrebljavati i blatiti samo mi je krivo jer nemogu uzivati na pravi nacin zbog politike EA-a.

Fut je osmišljen kao jedan mali mod unutar igre u kojem vrijede neka druga pravila i imamo neke druge prioritete. Nakon igranja nogometa malo zabave. Nitko nije očekivao da će jedan tako malen i beznačajan mod postati u stvari zaštitini znak igre. I sad imamo niz problema. Meni smeta ovo, tebi smeta ono, njemu smeta sve to zajedno i još nešto.. Ove godine po prvi put koliko vidim rade se korjenite promjene unutar futa. Što će one donijeti i hoće li pridonijeti realnosti ili će još više zabrijati u neku krajnost, vidjet ćemo.. no, kao i kod mnogih stvari ako mi se nešto ne sviđa i ne zabavlja me ja to ne igram..

13 godina

Mozda ove godine gameplay FUT.a i Seasona izjednace pa nece biti pace whore. 

A sta se tice PES.a, PES ce bit pravi tek 2015. Onda ce u punom sjaju izaci FOX i to ce biti onda pravi nogomet. A ove vase rasprave su na razini nicega. Svatko svoje lupa.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Što se tiče ove usporedbe i priče o FIFA-i. Meni je stvano glupo kad mi netko kaže da je nerealan samo FUT i da je samo taj mod prebrz i nerealan, a "normalna" FIFA je realna. A svi znamo da nije tako. Igra se previše bazira na brzini igrača. Za primjer, počeo sam Career Mode sa Barcelonom i samo da malo eksperimentiram, kupio sam Shaun Wright Philipsa iz druge engleske lige jer čovjek u igri ima visoke statse za brzinu, kao i u stvarnosti. I u prvoj sezoni mi je zabio preko 30 golova, pazi, igrač iz druge engleske lige kojemu su ostali statsi prosječni, ali ima brzinu i to je u FIFA-i dovoljno da on dominira u Barceloni i u Primeri i LP. To je ono što mi se, malo je reći gadi u FIFA-i.

To u PES-u nikad nije bio slučaj, dosad me jedino od PES-a odbijao robotizam igrača i njihovo kretanje pa to nisam želio igrati, ali što se tiče samog nogometa, brzine i tečnosti igre, PES više sliči na normalan nogomet nego FIFA. U PES-u su bolje pogođene dimenzije terena, golova i modeli igrača su bolje odrađeni.

I nisam nikakav fanboy, zadnje 3 godine igrao sam FIFU, prije toga igrao sam PES. Samo govorim onako kako jest, to su činjenice.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.8.2013 13:26 (antimadridista).
Moj PC  
5 1 hvala 0
17 godina
antimadridista kaže...

Što se tiče ove usporedbe i priče o FIFA-i. Meni je stvano glupo kad mi netko kaže da je nerealan samo FUT i da je samo taj mod prebrz i nerealan, a "normalna" FIFA je realna. A svi znamo da nije tako. Igra se previše bazira na brzini igrača. Za primjer, počeo sam Career Mode sa Barcelonom i samo da malo eksperimentiram, kupio sam Shaun Wright Philipsa iz druge engleske lige jer čovjek u igri ima visoke statse za brzinu, kao i u stvarnosti. I u prvoj sezoni mi je zabio preko 30 golova, pazi, igrač iz druge engleske lige kojemu su ostali statsi prosječni, ali ima brzinu i to je u FIFA-i dovoljno da on dominira u Barceloni i u Primeri i LP. To je ono što mi se, malo je reći gadi u FIFA-i.

To u PES-u nikad nije bio slučaj, dosad me jedino od PES-a odbijao robotizam igrača i njihovo kretanje pa to nisam želio igrati, ali što se tiče samog nogometa, brzine i tečnosti igre, PES više sliči na normalan nogomet nego FIFA. U PES-u su bolje pogođene dimenzije terena, golova i modeli igrača su bolje odrađeni.

I nisam nikakav fanboy, zadnje 3 godine igrao sam FIFU, prije toga igrao sam PES. Samo govorim onako kako jest, to su činjenice.

Hoćeš reći da je svih 30 golova zabio na brzinu i samo zbog brzine? Više puta sam igrao s antiljanom koji je puno bolji igrač od mene. Lik igra s ispodprosjećnom ekipom i redovito me dobija. No kad si ja složim istu takvu ekipu mogu se ebati. Odjednom igrači koji su zabijali kao na traci ne mogu štopati loptu, ubaciti normalan centaršut ili pogoditi gol. Što hoću reći? Na kraju ne odlučuju statsi već kvaliteta samog igrača koji igra s određenom momčadi. Pojedini igrač dominira onoliko koliko si ti kao igrač dobar i koliko ga koristiš u igri..

13 godina
Po menije bolje kad se osjeti da je igrac sa paceom 95 brzi od onog sa 75. A to sta neki ne znaju se postavit i uzet loptu je sasvim neka druga stvar. Igro sam fut i sa BP ekipom i strpo u vezni red gerrarda, lamparda i cazorlu. Svi imaju bombu u nogama i redovito trpo iz daljine. U paceu je svima samo koji ne znaju drugacije igrat. Ja ga i sad imam Martineza kao zadnjeg veznog koji ima 54 pace pa i dalje igram kako hocu.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Anti ti valjda zaboravljaš zašto su ljudi odustali od PES-a i sada sve te mane pripisuješ Fifi. Uostalom ja sam odustao od PESa jer je igra bila sranje, tamo svaki malo brži igrač dominira, a pritom su animacije na razini 2006 godine sa boljom grafikom. Zanimljivo je to kako ljudi brzo zaboravljaju, ali KONAMI već godinama stagnira i sada najednom rade dobar nogomet, a cijelu generaciju konzola su ispustili i bili su lijeni napraviti dobru igru, dajući lažnu nadu fan zajednici godinama. Činjenica je ta da je zadnji dobar PES bio izdan 2006, a nakon toga je sve ostalo potpuno isto. Danas je 2013 i osim grafike PES kroz sve te godine nije napravio značajan pomak u gameplayu, tek minimalan. Naravno što neznači da će nadolazeči PES14 biti loš, dapače, očekujem dobru igru, ali ovo što si gore napisao je "bullshit". Instaliraj PES 13 ili neki drugi i javi se sa dojmovima, vjeruj mi da ćeš brzo natrag na Fifu.

15 godina
Đapa club kaže...

Anti ti valjda zaboravljaš zašto su ljudi odustali od PES-a i sada sve te mane pripisuješ Fifi. Uostalom ja sam odustao od PESa jer je igra bila sranje, tamo svaki malo brži igrač dominira, a pritom su animacije na razini 2006 godine sa boljom grafikom. Zanimljivo je to kako ljudi brzo zaboravljaju, ali KONAMI već godinama stagnira i sada najednom rade dobar nogomet, a cijelu generaciju konzola su ispustili i bili su lijeni napraviti dobru igru, dajući lažnu nadu fan zajednici godinama. Činjenica je ta da je zadnji dobar PES bio izdan 2006, a nakon toga je sve ostalo potpuno isto. Danas je 2013 i osim grafike PES kroz sve te godine nije napravio značajan pomak u gameplayu, tek minimalan. Naravno što neznači da će nadolazeči PES14 biti loš, dapače, očekujem dobru igru, ali ovo što si gore napisao je "bullshit". Instaliraj PES 13 ili neki drugi i javi se sa dojmovima, vjeruj mi da ćeš brzo natrag na Fifu.

a gle, glupo mi se ovako raspravljati jer nema smisla. I rekao sam da sam već zadnje 3 godine igrao FIFU, dakle to znači da je i meni FIFA ukupno u paketu više odgovarala nego PES zadnjih nekoliko godina. 

Ali u nekim dijelovima igre PES ima prednost, i to je sve što sam želio reći u svom postu. Dimenzije terena, brzina igre i to kako brzina samih igrača utječe na igru, te stvari su bolje odrađene u PES-u nego u FIFA-i, to ću reći uvijek jer je to istina. Srašno je iritantno koliko brzina igrača utječe na sam gameplay u FIFA-i.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.8.2013 14:12 (antimadridista).
12 godina
neaktivan

u  svemu  se  slazem  sa  vama  ali  nevidim  svrhu ovih  vasih  tekstova...kad  god  pogledam  temu  ima  vise  novosti  o  fifi  nego  o  pesu.f

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

u  svemu  se  slazem  sa  vama  ali  nevidim  svrhu ovih  vasih  tekstova...kad  god  pogledam  temu  ima  vise  novosti  o  fifi  nego  o  pesu.

ja se ispricavam na duploj poruci jer sam slao sa mobitela

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.8.2013 15:33 (matej101).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Uskoro gamescom trailer i nove vijesti.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

jel mi mozes dati link di pratis to sve?

15 godina
neaktivan
matej101 kaže...
Tommy_123 kaže...

jel mi mozes dati link di pratis to sve?

Official pes stranica na fejsu i twitter.

ELS BLAUGRANES <3
13 godina
protjeran

pes 2014 bit ce bolji od pes 2013.

Meni dovoljan razlog za kupnju.

Vidimo se online.{#}

Moj PC  
1 4 hvala 0
13 godina
neaktivan

Koji klubovi će biti u pes 14 demo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
marcus1950 kaže...

Bayern, Santos, Italija, Njemačka.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
15 godina
marcus1950 kaže...

Vjerojatno ove 4 ekipe koje su u trenutnom buildu kad prikazuju u gameplayima - Bayern, Santos, Njemačka i Italija.

edit. eto KiX777 je brži {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.8.2013 17:17 (antimadridista).
13 godina
neaktivan

Pitam to jer negde pročitao da će biti i Arsenal. Vjerovatno je to neko mislio da će se brzo otključati druge timove.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Izgled Carricka i De Gee u pesu2014 ;) Bolje nemože :D

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Izgled Carricka i De Gee u pesu2014 ;) Bolje nemože :D

Tommy odakle nabavljas igru kada izadje i hoce li to biti u obliku koda ili instaliras sa dvd i igras?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice