Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.433.749
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
15 godina
neaktivan

Samo nek ga ispoliraju, sad mi je i draže da nismo dobili demo prije jel bi neki zanovijetal ida im ovo ne paše, pa ono. Ovako, kako sam čitao po netu samo su suci malo prestrogi i M.A.S.S zna bit zeznut ponekad. To će valjda ispolirat do dema ;)

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Važno da ispoliraju do finalne verzije.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ma velim da je dobro da i sad ispoliraju ove nedostatke koji su bili u windsor verziji. Dosta se ljudi žalilo na okretnost igraca, da je pretromo itd. Znat će oni koji su pročitali impresije,

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo jednog novog screena ;)

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

zar nisu govorili da ce biti dosta videa i slika novih, ovih dana al nista

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.8.2013 3:48 (matej101).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Pro Evolution Soccer 2014
matej101 kaže...

Zar nismo rekli da prije gamescoma neće biti ništa?

15 godina
matej101 kaže...

Jesu, al rekli su da će i demo najaviti prije tjedan dana pa ništa od toga. Pošto je Gamescom za desetak dana, ne vjerujem da će dati išta novo van. Vjerojatno čuvaju informacije za to. To bi im pak mogla biti pogreška jer će EA vjerojatno prikazati svoj uber super novi engine koji se ne može pokrenuti na ničemu i možda zasjeniti ono što će predstaviti Konami.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Hexfire kaže...

Jesu, al rekli su da će i demo najaviti prije tjedan dana pa ništa od toga. Pošto je Gamescom za desetak dana, ne vjerujem da će dati išta novo van. Vjerojatno čuvaju informacije za to. To bi im pak mogla biti pogreška jer će EA vjerojatno prikazati svoj uber super novi engine koji se ne može pokrenuti na ničemu i možda zasjeniti ono što će predstaviti Konami.

Opet iznosiš neistine. Najnormalnije igru pokreće PS4 i xbox one, no kako su rekli problem bi mogle imati prosjećne konfiguracije koje trenutno ima većina igrača, no u svakom slučaju i konamieva i ea sports prezentacija će biti interesantna jer će im to biti zadnji test prije izlaska i osvajanja naklonosti igrača... veselim se i jednoj i drugoj...

16 godina
movie kaže...

Opet iznosiš neistine. Najnormalnije igru pokreće PS4 i xbox one, no kako su rekli problem bi mogle imati prosjećne konfiguracije koje trenutno ima većina igrača, no u svakom slučaju i konamieva i ea sports prezentacija će biti interesantna jer će im to biti zadnji test prije izlaska i osvajanja naklonosti igrača... veselim se i jednoj i drugoj...

Get a sense of humor!

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
17 godina
sinister_axe kaže...

Get a sense of humor!

Ovdje se to inače zove trolanje.. bar su mi tako objasnili kad pokušavaš biti duhovit ..

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.8.2013 12:36 (movie).
16 godina
movie kaže...
sinister_axe kaže...

Get a sense of humor!

Ovdje se to inače zove trolanje.. bar su mi tako objasnili kad pokušavaš biti duhovit ..

{#}

šumski put je bio ravan.
12 godina
neaktivan

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.8.2013 16:41 (PESgen).

0 4 hvala 0
13 godina
PESgen kaže...

Video je bio, potvrđeno od Konamija da to nisu ingame slike.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
17 godina
PESgen kaže...

Filmić ti je od 23.06.2013. Što si njime htio reći 09.08.2013.?

15 godina

Čemu postate neke random slike, a niste sigurni da je izvor pravovaljan. Onak, urnebes u ovoj temi. Stavljaju se screenovi PES- 2013, 2010, linkovi na demo PES 6 lol i tko zna što sve ne.

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina

Zato sam  molio da se stavljaju linkovi na izvore. Ali jbg očito je recesija pa ljudi nemaju volje raditi dodatne pokrete rukom i lijpiti linkove {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo par pitanja sa oficijelnog PES accounta na Twitteru.

pitanja su postavljena od raznih korisnika Twittera koji isčekuju Pes 2014 kao i mi. {#}

P: Da li će online CO-OP Master Liga biti jedna od opcija ove godine?

O: Još uvijek nemamo informacija, ali je tvoja ideja dobra.

P: PES 2014 Demo će biti izdat poslije Gamescoma?
O: Ne možemo govoriti o tome trenutno. Pokušavamo dobiti zvaničnu potvrdu.

P: Barcelona ima ugovor sa EA-om, da li to znači da Barcelona neće biti licencirana u PES-u 2014?

O: Ne, zato što ipak imamo LA Ligu.

Ostale informacije i pitanja pogledajte na Twitteru. {#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Jel neko zna sta ovo predstavlja?

vjerovatno mijenjanje taktike u igru bilo je nešto slično i u 2013-ci.

Nadam se da ce to biti lijepo ispolirano i korisno.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ajdin99 kaže...

Jel neko zna sta ovo predstavlja?

vjerovatno mijenjanje taktike u igru bilo je nešto slično i u 2013-ci.

Nadam se da ce to biti lijepo ispolirano i korisno.

krizanje zar nije logicno?

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
14 godina
neaktivan

*How to play combination (trailer)*

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.8.2013 1:01 (Jeti).
Moj PC  
8 0 hvala 4
15 godina
Jeti kaže...

*How to play combination (trailer)*

meni ovo lose izgleda, i jos uvijek je jon champion komentator, opet ce sve isto govorit

13 godina

Jebacki izgleda, treba vidjeti u djelu.

Cekam ostale trailere kako je najavio.

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Odlično izgleda, jaoooo, kad će taj demo {#}

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Kada izadje igra napravit cemo jedan topic za nas online igrace pa da se skupimo i zajedno igramo :)

Koliko ce vas kupiti original kada igra izadje??

11 Kupujem original.
20 TPB

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Mogao si dotat opciju. Prvo ču probat yogurt verziju pa ako mi se sviđa onda ču kupit original.

Moj PC  
1 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Firefox72 kaže...

Mogao si dotat opciju. Prvo ču probat yogurt verziju pa ako mi se sviđa onda ču kupit original.

slazem se, demo nikad nije bilo 100% pa je bilo tesko za odlucit...

15 godina

Čekam demo, a nakon toga prve komentare ljudi tu na forumu i recenzije. Nakon toga ću odlučiti dali kupujem ili ne. Naravno, pomoći će i ako će se dati nabaviti za 200 kuna kao FIFA 13.

Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Čekam demo, a nakon toga prve komentare ljudi tu na forumu i recenzije. Nakon toga ću odlučiti dali kupujem ili ne. Naravno, pomoći će i ako će se dati nabaviti za 200 kuna kao FIFA 13.

ima za 250 u svijet igara

edit:meni je ovo malo komplicirano ali skontat cu ja to :D

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.8.2013 11:02 (drakula789).
17 godina
Hexfire kaže...

Nikad nisam kužio ljude koji moraju čekati nekakvu recenziju ili nečije mišljenje koje će im skrojiti odluku što će doma igrati na vlastitom računalu? Znam što mi se sviđa i što volim igrati i baš me briga za nečije mišljenje o tome.

Još ako k tome dodamo da sve to zajedno vrijedi nekih 200kn tim mi je neshvatljivije. Ove godine svaki ljubitelj pesa kupovinom igre treba nagraditi razvojni studio i dati im novi poticaj u razvoju igre.

No kako vidim u anketi par redaka iznad opet većina ljubitelja igre rađe će istu ukrasti nego kupiti što je razočaravajući podatak i nije čudno što je igra pala na ovako niske grane..  Ja koji ne igram pes zadnjih godina kupim ga uredno svake godine a vi ljubitelji igre koji me svakodnevno napadate kada ju kritiziram igrate piratske verzije? Zar to nije smiješno, da ne kažem žalosno? Branite igru koju ne poštujete jer da ju poštujete ne bi istu ukrali već bi je kupili za pišljivih 200kn. Sramota je da novu verziju igre na novom engineu više će ljudi ukrasti nego kupiti, bar ste se tako izjasnili...

13 godina
movie kaže...
Hexfire kaže...

Nikad nisam kužio ljude koji moraju čekati nekakvu recenziju ili nečije mišljenje koje će im skrojiti odluku što će doma igrati na vlastitom računalu? Znam što mi se sviđa i što volim igrati i baš me briga za nečije mišljenje o tome.

Još ako k tome dodamo da sve to zajedno vrijedi nekih 200kn tim mi je neshvatljivije. Ove godine svaki ljubitelj pesa kupovinom igre treba nagraditi razvojni studio i dati im novi poticaj u razvoju igre.

No kako vidim u anketi par redaka iznad opet većina ljubitelja igre rađe će istu ukrasti nego kupiti što je razočaravajući podatak i nije čudno što je igra pala na ovako niske grane..  Ja koji ne igram pes zadnjih godina kupim ga uredno svake godine a vi ljubitelji igre koji me svakodnevno napadate kada ju kritiziram igrate piratske verzije? Zar to nije smiješno, da ne kažem žalosno? Branite igru koju ne poštujete jer da ju poštujete ne bi istu ukrali već bi je kupili za pišljivih 200kn. Sramota je da novu verziju igre na novom engineu više će ljudi ukrasti nego kupiti, bar ste se tako izjasnili...

Svaka čast, movie!{#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice