Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.433.749
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
17 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2014
Znalac111 kaže...

Ma baš mi se jebe za Čileansku i Brazilsku ligu,neka oni Budesligu licenciraju,i još neke europske a ne južno američke.

Meni osobno je brazilska liga zanimljiva, ako ništa drugo, Ronaldinho i ekipa koja igra tamo mi čine zanimljivom igranje. :D

Why so serious?
14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
Jeti kaže...

kod demo-a je stigao kako su iz konamija planirali, sto znaci ovaj tjedan se najavljuje demo a iduci tjedan ga igramo..

To se nikako ne može zaključiti iz tog tweeta. Može se dogoditi, ali ne mora...

Nije zakljuceno samo iz tog tweeta.. 

Upravo sam primio informaciju da je demo spreman jos se ceka sluzbena potvrda iz Japana da ga puste! 

15 godina
Jeti kaže...

Nije zakljuceno samo iz tog tweeta.. 

Upravo sam primio informaciju da je demo spreman jos se ceka sluzbena potvrda iz Japana da ga puste! 

I opet... to apsolutno ništa ne znači. I daj ti neki link odkud si "primio" informaciju.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
neaktivan

Nije mi cilj ubjedjivati nekog jel istina ili nije.. jednostavno uzivam u ovom iscekivanju i najavi :)

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina

Dakle bliži se demo?

Odličnjava!

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

a ovdje kažu drugačije koliko vidim na ovoj slici. Ja ne očekujem demo prije Gamescoma, nema mi to smisla baš. Prošle godine je bila druga priča, bila su dva dema. A ove godine je novi engine, još uvijek rade dosta na igri. Bolje mi se strpiti još 2-3 tjedna da dobijemo što bolji demo, nego da mi daju neku alpha lošu verziju pa da se razočaram i ne uzmem igru. Jer demo je njima sad ključan potez, ljudi će na temelju toga odlučivati kupuju li ili ne.

I sami naglašavaju da žele ponuditi što noviji i dovršeniji code za demo...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.8.2013 15:13 (antimadridista).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
antimadridista kaže...

a ovdje kažu drugačije koliko vidim na ovoj slici. Ja ne očekujem demo prije Gamescoma, nema mi to smisla baš. Prošle godine je bila druga priča, bila su dva dema. A ove godine je novi engine, još uvijek rade dosta na igri. Bolje mi se strpiti još 2-3 tjedna da dobijemo što bolji demo, nego da mi daju neku alpha lošu verziju pa da se razočaram i ne uzmem igru. Jer demo je njima sad ključan potez, ljudi će na temelju toga odlučivati kupuju li ili ne.

Ja mislim da to nije službeni account, pravi ima crnu profilnu sliku sa logom PES-a 2014.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
15 godina
KiX777 kaže...
antimadridista kaže...

Ja mislim da to nije službeni account, pravi ima crnu profilnu sliku sa logom PES-a 2014.

mislim da je ovo na slici Instagram, nije Twitter. Jer vidi se da ima"likeove". Ovu sliku sam uzeo sa WENB foruma i tamo pišu da je to službeni account.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.8.2013 15:27 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.8.2013 16:17 (marcus1950).
Moj PC  
4 1 hvala 0
13 godina

2 0 hvala 0
15 godina
KiX777 kaže...

Toliko o "provjerenim" informacijama par postova iznad.

Očekivano u svakom slučaju. Par puta je već napomenuto da je njima demo ove godine svetinja. Moraju s tim rasturiti da privuku stare/nove igrače. Pa je onda i logično očekivati da će ga probati ispolirati što više i dati demo sa kodom koji je što bliže moguće završnoj verziji. Vjerojatno ipak nakon gamescoma, moguće da će ga tamo dati ljudima da igraju pa onda šibnuti na web ako sve bude u redu.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
neaktivan

vidi golman opet ima rukavice kak se spada, nema vise one pekarske ko na 13

13 godina
neaktivan
Cesc kaže...
Znalac111 kaže...

Ma baš mi se jebe za Čileansku i Brazilsku ligu,neka oni Budesligu licenciraju,i još neke europske a ne južno američke.

Meni osobno je brazilska liga zanimljiva, ako ništa drugo, Ronaldinho i ekipa koja igra tamo mi čine zanimljivom igranje. :D

Ehe,sad kada Ronaldinho prođe u Bešiktaš{#},sada sam se sjetio dok sam ovo pisao,da npr.kada krenem igrati master ligu s Napoliem i kada mi dosadi tj. kada sve osvojim zasto bi ja morao opet novu master ligu raditi zasto jednostavno nebi dao otkaz u Napoliu i da me neki klub traži i da nastavim igrati.To mi je jedna najveća zamjerka na PESU.

13 godina

Gledam izlaske dema iz prošlih verzija PES-a i svi demo-i su izašli u srijedu. Znači, kako je Adam napisao, demo vjerojatno izlazi za vrijeme Gamescoma (točnije 21.8) ili poslije Gamescoma (točnije 28.8).

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

@Znalac
Pa sad, ne znam kakva je ponuda turskih  noćnih klubova, to bi malo bilo kao kad su striptiz barovi bili nudili Barneyu svašta samo da postane njihov novi "player". :D Možda je tamo bolji party nego u Europi i Brazilu zajedno. 

Po meni je fifa to dosta dobro uredila, 15ak godina karijere i dobro. Pogotovo što sam ja više one man team, tako da volim igrati sa Arsenalom, Liverpoolom, Romom iako bi se moglo malo proširiti to vrijeme, ima sve više igrača koji igraju već +15 godina. Npr., o Giggsu će vjerojatno moja djeca pričati svojoj nakon što vide njegov jubilarni 10000. nastup. :D

Why so serious?
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.8.2013 23:00 (Cesc).
13 godina
neaktivan
Cesc kaže...

@Znalac
Pa sad, ne znam kakva je ponuda turskih  noćnih klubova, to bi malo bilo kao kad su striptiz barovi bili nudili Barneyu svašta samo da postane njihov novi "player". :D Možda je tamo bolji party nego u Europi i Brazilu zajedno. 

Po meni je fifa to dosta dobro uredila, 15ak godina karijere i dobro. Pogotovo što sam ja više one man team, tako da volim igrati sa Arsenalom, Liverpoolom, Romom iako bi se moglo malo proširiti to vrijeme, ima sve više igrača koji igraju već +15 godina. Npr., o Giggsu će vjerojatno moja djeca pričati svojoj nakon što vide njegov jubilarni 10000. nastup. :D

haha

13 godina

Camp Nou: 

14 4 hvala 5
15 godina
neaktivan
KiX777 kaže...

Camp Nou:  

Savršenstvo jednom riječju *_*

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
KiX777 kaže...

Camp Nou:  

To je PES 2013

LINK

LINK2

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.8.2013 15:11 (plavi08).
17 godina
Tommy_123 kaže...

Ha, ha.... navlakuša...

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.8.2013 16:38 (movie).
16 godina
movie kaže...
Tommy_123 kaže...

Ha, ha.... navlakuša...

Ha, ha i da je 2009 - ovo izgleda vrhunski. Znači u 2014 može samo bolje.

Ha, ha..

šumski put je bio ravan.
17 godina
dreammaker kaže...

Ha, ha..

Potpuno si u pravu!  Ovo bi 2009 izgledalo vrhunski. Problem je kaj mi živimo u 2013....

16 godina
movie kaže...
dreammaker kaže...

Ha, ha..

Potpuno si u pravu!  Ovo bi 2009 izgledalo vrhunski. Problem je kaj mi živimo u 2013....

Ovo izgleda odlično. Ti to možeš opovrgavati no tvoja objektivnost nikada nije ni bila upitna. Trollanje na najjače, a sve zbog straha da će izgubiti kolege u Fifa temi za diskusije oko novih taktika za FUT. Jbg movie, nismo mi krivi, kriv je EA.

šumski put je bio ravan.
15 godina

Pa ako vam ne odgovaraju postovi od čovjeka, imate opciju za ignoriranje. Šta plačete stalno?

I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.8.2013 19:37 (ph3nom_gamer).
Moj PC  
3 3 hvala 0
17 godina
dreammaker kaže...

Ovo izgleda odlično. Ti to možeš opovrgavati no tvoja objektivnost nikada nije ni bila upitna. Trollanje na najjače, a sve zbog straha da će izgubiti kolege u Fifa temi za diskusije oko novih taktika za FUT. Jbg movie, nismo mi krivi, kriv je EA.

Jesam li ja rekao da ovo izgleda loše? Samo sam rekao da se tomek zaletio u hvalospjevu stadionu misleći da je iz nadolazeće igre a netko je linkao kako je to stadion iz sadašnje igre?

Ako netko potiče offtopic onda si to ti. Čemu ti se u pes temi svaki drugi post odnosi na fifu i slaganju psihoprofila forumaša koji ti se ne sviđa?

Tomek kaj si nervozan? Možda zato kaj nisi prepoznao da se radi o fotki staroj godinu dana? Razgovaramo o igri i zašto bi se zbog toga netko banao? Zato kaj se tebi ne sviđa komentar?

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.8.2013 19:54 (movie).
15 godina
neaktivan

We are trying to confirm the #PES2014 demo date, but we can confirm it will be in August!

Po amazonu, PES2014 za europu stiže 19. Rujna, prošle godine su bili točni pa tko zna, možda su i ovaj put :D

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.8.2013 2:01 (Tommy_123).
Moj PC  
11 0 hvala 10
13 godina
neaktivan

Sapunica se nastavlja{#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
marcus1950 kaže...

Sapunica se nastavlja{#}

21.8.

Uvijek u srijedu izlazi demo, pogledaj, a i to je prvi dan gamescoma.

13 godina
neaktivan
KiX777 kaže...
marcus1950 kaže...

Sapunica se nastavlja{#}

21.8.

Uvijek u srijedu izlazi demo, pogledaj, a i to je prvi dan gamescoma.

Ma sve ok, malo šale. Nestrpljenje je veliko i jedva čekam zaigrati pes14. Zadnji pes13 demo  su brzo otključali i druge timove. Nadam se da će i sada pa da se zaigra sa ostalim.

13 godina

Ja nikad nisam bio ovoliko nahajpan zbog neke igre, jedva čekam demo. Nadam se da će puno ljudi sa foruma kupiti original pa da možemo igrati. :)

1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice