Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.434.352
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
15 godina
Re: Pro Evolution Soccer 2014
themilition kaže...

daj polako,vrucine su.

Istina, tko će ga igrat sad na +40. Najbolje da izađe negdje u rujnu.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
neaktivan

ma najbolje je da sutra izađe jer ja ko mala beba nemogu iscekati :)

Samo se živciram sa ovim jer imam jako puno pogreski

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.7.2013 1:19 (matej101).
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina

pitajte antimadridistu, hex vas nije zajebava, zna on ozbiljno

Som la gent blaugrana

0 0 hvala 0
15 godina

pa znam, u sljedeća dva dana bi trebali najaviti demo, rekli su do kraja srpnja {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

evo ga, sa official Twittera:

We have a HUGE #‎PES2014 announcement coming at you this evening! Can you guess what it is? @offcialpes

vjerojatno će objaviti datum dema večeras {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.7.2013 13:12 (antimadridista).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Uf sad kad objave da antimadridista već 2 tjedna zna točan datum izlaska. Bit će svega.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Due to unforeseen circumstances the announcement on #PES2014 will be made later this week. Apologies for the inconvenience.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

mislim   da  cu  i  ove  god.igrat  pes,kao  i  proslih  god.

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Tommy_123 kaže...

Due to unforeseen circumstances the announcement on #PES2014 will be made later this week. Apologies for the inconvenience.

Podsjeća me dok igram online i pukne veza Due to unforeseen circumstances the announcement the match will be abandoned.

A niš budemo pričekali još par dana za tu njihovu veeeliku najavu.

15 godina

jel ce pes 2014 biti zahtijevniji od 2013?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

jel ce pes 2014 biti zahtijevniji od 2013?

najvjerojatnije da hoce, jer su presli na novi engine, no jos uvijek se ne zna u kojoj mjeri ce biti zahtijevniji. od pesa 2008 se minimalni zahtjevi gotovo da i nisu mijenjali, ja mislim da je i red da se nesto napravi i na tom podrucju.

15 godina

Prije da neće biti ogromna razlika jer igra ipak dolazi za staru generaciju konzola. Možda bi eventualno oni koji su prošli PES igrali na low detaljima, trebali strahovati. 

Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Demo dolazi u kolovozu. Trebao je bit najavljen danas ili sutra ali su promjenili datum na kasnije ovog tjedna.

Mümin CAN ‏@martinez_can 3h

@Adam_Bhatti when Will the demo dare announce?

Adam Bhatti ‏@Adam_Bhatti 2h

@martinez_can this week

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.7.2013 11:37 (Firefox72).
Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina

Polako mi počinju ići na živce. Daj bokte kaži demo dolazi tad i tad i gotovo. Čemu ovo preseravanje.

Moj PC  
10 0 hvala 0
17 godina
Hexfire kaže...

Polako mi počinju ići na živce. Daj bokte kaži demo dolazi tad i tad i gotovo. Čemu ovo preseravanje.

A rekli bi kad bi imali što za reći ili pokazati.  Izgleda da igra funkcioniora samo na papiru...

16 godina
movie kaže...
Hexfire kaže...

A rekli bi kad bi imali što za reći ili pokazati.  Izgleda da igra funkcioniora samo na papiru...

Zato smo se već naigrali Fifinog dema movie {#}

šumski put je bio ravan.
17 godina
dreammaker kaže...

Zato smo se već naigrali Fifinog dema movie {#}

fifin demo svake godine izlazi u isto vrijeme pa bi trebao znati da je još prerano za njega. No ako se ne varam ovdje se već dva mjeseca piše kako će demo za pes samo što nije. Te dva demoa kao prošle godine, te jedan, te možda, te kad će više... no uopće ne sumnjam da će kad izađe zaustavljati dah... ovo kažem ozbiljno, ne zahebavam se... igra ima potencijala i samo je pitanje koliko ima vremena da se sve to pristojno posloži s obzirom na novi engine i rad od samog početka..

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.7.2013 17:51 (movie).
15 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Istina, jedan od suradnika s konamijem je dobio preview izdanje za PC. Očekuje se njegovi dojmovi sutra.

Te će objaviti zahtjeve za PC verziju.

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.7.2013 16:37 (Tommy_123).
13 godina
neaktivan

Ako je netko več stavio skužajte{#}

Licencirana argentinska liga u novom pesu!
http://uk.games.konami-europe.com/news.do?idNews=722

Moj PC  
4 1 hvala 1
16 godina
Tommy_123 kaže...

Može ubudće i link na izvor {#}

15 godina
neaktivan
plavi08 kaže...
Tommy_123 kaže...

Može ubudće i link na izvor {#}

Imaš Twitter, tamo se večinu stvari odvija.

EDIT: par slika licencirane Argentinske lige.

ELS BLAUGRANES <3
15 godina

odlične su ove slike. Što više liga i stadiona, to bolje...

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.7.2013 19:06 (antimadridista).
Moj PC  
6 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Slažem se. Sutra će bit puno novih stvari i to vezano za PC verziju. Stay Tuned ;)

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
Tommy_123 kaže...

Ma nisi shvati. Kažem da kad staviš sliku/informaciju stavi i odakle ti. Ako je s twitera stavi link. 

17 godina
antimadridista kaže...

Čudni su putevi Božji? Ovdje govoriš, što više liga to bolje a na istu vijest na fifa temi daješ TD? Vidim, nisi jedini... imate čudne kriterije za više i bolje u pojedinoj igri?

15 godina
movie kaže...
antimadridista kaže...

Čudni su putevi Božji? Ovdje govoriš, što više liga to bolje a na istu vijest na fifa temi daješ TD? Vidim, nisi jedini... imate čudne kriterije za više i bolje u pojedinoj igri?

Čekaj, o čemu ti pričaš? niti jednom ti ja nisam udario TD na post u kojem si donio neku novost, u to možeš biti siguran, mogu ti se zakuniti u sve što imam.

stavim ti TD jedino kad pišeš gluposti. Izgleda da ćemo ti odsad na svaki post na kojem pokupiš TD osobno odgovarati jesmo li ti stavili TD ili ne. Jer eto optužuješ ljude a pojma nemaš o čemu pričaš. Zar te ti TD-ovi toliko diraju da ideš nekome govoriti da ti je stavio TD, a uopće ne znaš jeli ili nije niti to možeš znati...

stvarno neznam kakvih ti problema imaš, ali molim te drži se teme i ne počinji nikakve svađe, jer ovako zagađujemo temu drugima koji žele čitati o igri. Na ovo sam ti morao odgovoriti jer eto "optužio" si me za nešto što uopće nisam ni napravio niti možeš znati tko je.

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.7.2013 20:38 (antimadridista).
17 godina
antimadridista kaže...

Čekaj, o čemu ti pričaš? niti jednom ti ja nisam udario TD na post u kojem si donio neku novost, u to možeš biti siguran, mogu ti se zakuniti u sve što imam.

stavim ti TD jedino kad pišeš gluposti. Izgleda da ćemo ti odsad na svaki post na kojem pokupiš TD osobno odgovarati jesmo li ti stavili TD ili ne. Jer eto optužuješ ljude a pojma nemaš o čemu pričaš. Zar te ti TD-ovi toliko diraju da ideš nekome govoriti da ti je stavio TD, a uopće ne znaš jeli ili nije niti to možeš znati...

stvarno neznam kakvih ti problema imaš, ali molim te drži se teme i ne počinji nikakve svađe, jer ovako zagađujemo temu drugima koji žele čitati o igri. Na ovo sam ti morao odgovoriti jer eto "optužio" si me za nešto što uopće nisam ni napravio niti možeš znati tko je.

OK., isprika...

15 godina
neaktivan
plavi08 kaže...
Tommy_123 kaže...

Ma nisi shvati. Kažem da kad staviš sliku/informaciju stavi i odakle ti. Ako je s twitera stavi link. 

Evo, ma znam, bio sam u žurbi ;)

Prevedeno na hrvatski.

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
Tommy_123 kaže...

Evo, ma znam, bio sam u žurbi ;)

Prevedeno na hrvatski.

Ovo mi zvuči kao da će se novi PES moći igrati samo srijedom {#}

13 godina

Imam jedno pitanje, uzet ću box verziju i zanima me hoću li morati stalno igrati sa CD-om ili samo instaliram, aktiviram i mogu izvaditi van? 

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice