Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.434.657
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
15 godina
Re: Pro Evolution Soccer 2014
Tommy_123 kaže...

Evo jedne slike gameplana ali još je u razvoju i Hearth tu radi veliku razliku.

Iz toga se ne vidi nikakva razlika u odnosu na dosadašnji sustav. Ako će u konačnici to biti nešto stvarno vidljivo u igri, bome ću dobro razmisliti koliko mi se isplati uopće kupovati igru.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
krivo ste shvatili ovo za datum dema, službeno je rečeno da će datum izlaska dema biti objavljen krajem mjeseca, a ne da će demo izaći krajem mjeseca.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
krivo ste shvatili ovo za datum dema, službeno je rečeno da će datum izlaska dema biti objavljen krajem mjeseca, a ne da će demo izaći krajem mjeseca.

Frend mi je poslao, napisali su da će izaći, možda su se sami zbunili pa napisali da će objavit datum na kraju mjeseca.

ELS BLAUGRANES <3
15 godina

Nekako mi je to prerano s obzirom da je samo jedan demo.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
matej101 kaže...
Hexfire kaže...
matej101 kaže...

i ja sam naiso na 25.7

Vjerojatno tu, dva posta iznad :P.

i dva posta iznad a i na jos par mjesta :P hehe

jel znas mozda jel ima di video ili neki tekst o football life i game planu da vidim malo kako ce to sve izgledati

Evo jedne slike gameplana ali još je u razvoju i Hearth tu radi veliku razliku.

a tekst o football life jel ima di?

16 godina
neaktivan

Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina

stvarno mi se sviđa sve što čitam u vezi ovog PES-a, samo nigdje nsiam naišao da je itko tko je probao igru govorio o šutevima na gol. To je ono što me totalno odbilo od PES-a 2013 jer jednostavno nemaš u igri onaj osjećaj za šut. A pošto ja igram na manual posatvkama gamepada, to je još gore izvedeno. Kad staviš na manual trebao bi imati veču kontrolu nad šutevima i gdje želiš pucati, točno u koji dio gola. A to je bilo upravo obrnuto u PES-u 2013, nisi imao apsolutno nikakve kontrole nad udarcem, baš bezveze su to napravili. Nadam se da su i to promijenili za PES 2014.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
3 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

stvarno mi se sviđa sve što čitam u vezi ovog PES-a, samo nigdje nsiam naišao da je itko tko je probao igru govorio o šutevima na gol. To je ono što me totalno odbilo od PES-a 2013 jer jednostavno nemaš u igri onaj osjećaj za šut. A pošto ja igram na manual posatvkama gamepada, to je još gore izvedeno. Kad staviš na manual trebao bi imati veču kontrolu nad šutevima i gdje želiš pucati, točno u koji dio gola. A to je bilo upravo obrnuto u PES-u 2013, nisi imao apsolutno nikakve kontrole nad udarcem, baš bezveze su to napravili. Nadam se da su i to promijenili za PES 2014.

pes 2012 je po meni imao los osjecaj za sut, previse puta u situacijama 1 na 1 s golmanom su lopte isle u vise po sredini nego tamo gdje si gadjao.
pes 2013 je to znacajno popravio, cak mozda i predobro. uzmes nekog boljeg napadaca, benzemu, van persija, i s njima ne mozes fulati jedan na jedan. i to ne moras ni pucati kontrolirano, nego samo napunis fino, strelicom gore namjestis punu nogu i plasiras svaki put loptu u raslje. a lopta ide kao bomba, nema sanse da ijedan golman obrani kad mu tako opucas s ruba sesnaesterca. 

17 godina
Uzemljivac kaže...

. uzmes nekog boljeg napadaca, benzemu, van persija, i s njima ne mozes fulati jedan na jedan. i to ne moras ni pucati kontrolirano, nego samo napunis fino, strelicom gore namjestis punu nogu i plasiras svaki put loptu u raslje. a lopta ide kao bomba, nema sanse da ijedan golman obrani kad mu tako opucas s ruba sesnaesterca. 

Znači, baš onako kako treba biti, realno...

12 godina
neaktivan
Uzemljivac kaže...

pes 2012 je po meni imao los osjecaj za sut, previse puta u situacijama 1 na 1 s golmanom su lopte isle u vise po sredini nego tamo gdje si gadjao.
pes 2013 je to znacajno popravio, cak mozda i predobro. uzmes nekog boljeg napadaca, benzemu, van persija, i s njima ne mozes fulati jedan na jedan. i to ne moras ni pucati kontrolirano, nego samo napunis fino, strelicom gore namjestis punu nogu i plasiras svaki put loptu u raslje. a lopta ide kao bomba, nema sanse da ijedan golman obrani kad mu tako opucas s ruba sesnaesterca. 

meni to bas i nije realno..hahha tko god je igrao pes 2013 dugo zna sta cu reci...a dovoljno je reci samo Aguero.kud mu gurnes samo u for i njegova je,kud lik nemože fulati...takve prilike kakve mi napravimo sa forovima kroz sredinu takva prilika nebude niti jedna ni u utakmicama lige prvaka a kamoli u nekoj "kukuruz" ligi...pre nerealno dolaze do prilike,obrana nema nikakve šanse kada je u pitanju Ronaldo,Messi,Ibrahimovic itd

16 godina

Pozdrav ljudi , sad mi frend poslao link, pa ako nekoga zanima , neka proba. 

To bi trebao biti PES14 Demo#1 , pa ako netko ulovi slobodnog vremena , neka proba (ja sam na poslu, a najrađe bi skinuo).

Link u descriptiionu.

14 godina
neaktivan

To je PES4.

13 godina
neaktivan
matekws kaže...

To bi trebao biti PES14 Demo#1 , pa ako netko ulovi slobodnog vremena , neka proba (ja sam na poslu, a najrađe bi skinuo).

Link u descriptiionu.

ocito ti je frend saljivdjija...ili nas ti malo cimas ;)

Profesor Seedorf
16 godina
Defa.psd kaže...

To je PES4.

I know that, captain.

"ocito ti je frend saljivdjija...ili nas ti malo cimas ;) "

Još se budem malo informiral kod njega, dal je zaigrao ili samo provocira jer zna da sam zagrizao za PES ove godine {#}

17 godina
neaktivan

Kakav je ovo bogovski instrumental na onom fake videu?  {#}

Ako tko sazna, neka javi...

The guy who wants too much risks losing absolutely everything. Of course, the guy who wants too little from life might not get anything at all.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
matekws kaže...

Link u descriptiionu.

haha pa vidis i sam da nije 2014

13 godina
neaktivan

Jel moguće da ovo bude?

1 4 hvala 0
12 godina
neaktivan
Znalac111 kaže...

Jel moguće da ovo bude?

svasta je moguce...to su sitnice koje bi igru ucinile malo zanimljivijom ali isto tako nisu bitne ;)

17 godina
Znalac111 kaže...

Jel moguće da ovo bude?

Pa to ti je već bilo u jednom pesu od prije par godina kao i fotke s konferencije za novinstvo s pojedinim igračima prilikom dolaska u klub a bilo je objavljivano kao vijesti potkrepljene takvim fotkama između dviju tekmi.

Sumnjma da će ovo biti nešto drukčije, prije na tragu toga što je već bilo...

13 godina
neaktivan

Ima li dobrovoljaca koji bi mi objasnili kako ide MLO da li ima nesto kao chemistry ili slazes dream team

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pro Evolution Soccer Hi Destiny, We'll unveil more info about a demo by the end of this month. Only a few days left  . -Paul

Sudeći prema ovom, možemo najavu dema očekivat za par dana ;)

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.7.2013 21:35 (Tommy_123).
Moj PC  
3 0 hvala 2
16 godina
Morat ću uzet bolovanje kad demo izađe :)
13 godina
neaktivan

HAHAHAHA {#}

Moj PC  
1 3 hvala 0
12 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Pro Evolution Soccer Hi Destiny, We'll unveil more info about a demo by the end of this month. Only a few days left  . -Paul

jel to znaci da demo neizlazi 25.7,nije valda da ce tek najaviti kada izlazi

15 godina
matej101 kaže...
Tommy_123 kaže...

jel to znaci da demo neizlazi 25.7,nije valda da ce tek najaviti kada izlazi

da, krajem mjeseca će tek najaviti kad izlazi demo.

I osobno nemam ništa protiv toga, ustvari tako je i puno bolje. Prošle godine napravili su veliku glupost s time kad su izbacili prvi demo 2 mjeseca prije cijele igre, ljudima je već bila dosadila igra prije nego li je uopće cijela igra izašla. Osim toga, bolje da još uvijek rade na igri i izbace dobar proizvod nego da se žure bez razloga. Demo treba doći nekih 2-3 tjedna prije izlaska same igre, ne prije.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.7.2013 0:56 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
Moj PC  
4 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
ja posto nisam igrao PEs zadnjih 4 serijala jer su mi bili katastrofa.....po prvi put JA jedva cekam da izadje demo jer ono sto sam imao prilike da vidim kroz par klipova jer na prvu rekaciju RESPECT..video sam neke stvari koje su me odusevili,prilikom dodavanja,kratkih i dugih loptih,zatim kada se igrac zatrci sa loptom pa stane sve to mi deluje prirodno i fizika samih tih stvarcia je na mestu,mozemo da vidimo kada krene u napad sa loptom recimo roben tacno znam da je to on jerSVI MI ZNAMO KOJI GLEDAMO KAKO SE PONSA ROBEN DOK TRCIMO I TO NAM JOS VECI GUST KADA TO VIDIMO U IGRI....Mogu da zamislim kakv ce biti ronaldo,mesi i tako dalje,atmosfera pre pocetka utakmice po meni njabolji deo koji sam video mimo samog gameplay-a...

Znate ono kada vidite nesto i kazete u sebi e ovo ce biti vrhuncki a cutite da se ne urekne?e takav mi je osecaj sada,plus imam jos par informacija za koje mi daju jos vecu zelju da ove godine kupim PES 14 ALI CEKAM DEMO da mi to se i potvrdi....
13 godina
neaktivan

{#}.

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

E ovo je realistično ;)

6 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice