Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.397.941
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
15 godina
neaktivan

Ja igram s ovim ljepotanom ;)

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
3 3 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2014
Hexfire kaže...

S obzirom da Xbox gamepad za PC košta 240 kuna, nema logike kupovat neko no name smeće. A čak ni skuplje gluposti tipa Razer nešto. 3 godine najmanje si na miru, a vjerojatno će potrajati i duže. Ne znam, meni osobno su investicije u kvalitetnu periferiju normalna stvar kod PC igranja. Imat komp za 6000kn, a monitor + keybu + miš + gamepad kupiti za 900kn npr. nema smisla.

kazes nesto i onda to pobijes u nastavku svoje price. 
moj prvi gamepad je bio logitech rumblepad, kupio sam ga za pes 4 i trajao je do prije 3 godine. bio je stvarno dobar, i kada sam se odlucio za kupnju novog htio sam uzeti opet isti. vidio sam da novi rumblepad, f310 kosta oko 250kn i to mi je bilo puno para al ajde, mislio sam ga uzet. i onda sam malo poceo gledat koji je gamepad stvarno najbolji na trzistu i dosao sam do toga da je razer onza TE najbolji izbor. uhvatio sam ga na akciji za 350kn i nisam pozalio ni kune nakon 2g koristenja. malo je reci da je za jednu klasu bolji od svih ostalih koje sam imao u rukama, a proslo mi je dosta gamepada kroz ruke. originalni x360 ili logitech chillstream se ne mogu staviti u istu recenicu s njim. onza ima najbolje i najpreciznije gljivice, cak mozes podesiti otpor gljivica ako ti pasu mekane ili tvrdje gljivice, sto je mene osvojilo na prvu. a,b,x,y tipke ne rade na klasicnom membranskom principu rada kao svi ostali gamepadi nego rade kao tipke za mis, znaci "klikas" na tipke sto rezultira brzim odzivom i preciznijom kontrolom, npr. kod punjenja suta kod prekida. jedina zamjerka mi je na bumpere (r1 i l1 kod dualshock gamepada) koji su preglasni i nekako ti se cini da su mogli biti bolje rijeseni.

znaci slazem se s tobom da se isplati uloziti u kvalitetnu periferiju, ali da je razer glupost, to mozes reci samo ako ga nisi imao u rukama. toliko od mene.

13 godina
neaktivan

Nema više

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.7.2013 19:19 (Znalac111).

0 7 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kakve to veze ima s PESom ?

Imaš Barcinu temu.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
4 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Imaš Barcinu temu.

Rekoh da nema veze s temom,jeli znaš čitati?!

15 godina
neaktivan

Pa zašto stavljaš onda ovdje ? {#}

Neki ljudi mi fakat nisu jasni.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
8 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Znalac111 kaže...
Tommy_123 kaže...

Imaš Barcinu temu.

Rekoh da nema veze s temom,jeli znaš čitati?!

nije ti ovo facebook, suzdrzi se od takve samopromocije.

14 godina
Uzemljivac kaže...

znaci slazem se s tobom da se isplati uloziti u kvalitetnu periferiju, ali da je razer glupost, to mozes reci samo ako ga nisi imao u rukama. toliko od mene.

Po meni Onza nije 200 kuna bolja. Trenutna usporedba prema nabavi. Tko ima nek kupi, ali šta se mene tiče Xbox gamepad je jedini pravi odabir od svega na tržištu.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
subi91 kaže...

Preporučio bih ti ovoga Logitech Rumblepad 2, kupio ga prije 5 god i dan danas radi kao nov {#}

imaš ga na njušci za 100 Kn

Ja mu ne bih preporučio zastarjeli gamepad kad ima novi f510 ili jeftiniju varijantu f310...  rumblepad 2 je pregazilo vrijeme i u igrama se ponaša naočigled lošije od navedenog dvojca, pogotovo u sportskim igrama kao što su pes ili fifa.  Nezadovoljan rumblepadom 2 kupio sam f510 i preporodio sam se. Je li tome razlog podrška za xInput ne znam ali u tom modu gamepad radi bolje. Kad ga prebacim u stari directInput mod ponaša se kao i ovaj stari..

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.7.2013 21:05 (movie).
13 godina
neaktivan

Hoće li se u PES 2014 moći razgovarati s igračima?Jeli taj detalj možda "izašao" na vidjelo?

0 4 hvala 0
16 godina

Koliko ja imam saznanja, moći ćeš i spoj dogovoriti. Samo nezz dali će imat regionlanu podršku ili ćeš morati ići u AUstriju ili Njemačku{#}

Moj PC  
7 1 hvala 0
13 godina
Ovakvih fix ideja jos nisam vidio. Od nogometa napravit show...
Moj PC  
2 2 hvala 0
14 godina

Ne znam što točno kolega misli kad kaže pričanje s igračima, ali bilo kakve glasovne kontrole su dobro došle ako ih mogu implementirati na PC. Zašto da se gnjavim sa menijem ako mogu "reći" igri da mi promijeni formaciju, igraču da utrči, obaviti promjenu itd. Ne vidim ništa loše u tome. S obzirom koliko je Microsoft potencirao takve stvari s XBoneom, očekujem tak nešto u bližoj budućnosti.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina

Novi Q&A

Are there any plans to add a feature which will allow users to capture and upload their saved replays?
Not this year... because it takes up a lot of memory.

Do you have any plans to introduce handballs into the game one day? Not necessarily this year.
One day. We have to make the player have the intention of handball. There has to be something convincing for the users for the whole system around the handball feature. I would say this will be a challenge for PES 2015... I'll do my best!

Will teams of the Copa Libertadores and AFC Champions League be able to be used against European opposition in Exhibition Mode for PES 2014?
Not officially. But not in Exhibition. In 'League' mode, you will be able to put any team in that league - unofficially.

How many fake teams will there be for users to modify in Edit mode?
About 60. [We assume there will be 3 leagues of 20 teams]

Can you modify the number of teams in each league?
I don't think you can change it.

Will the size of squads increase? I support Arsenal and after Data Pack 6, my team had no reserve players in their squad... which made Master League a little boring.
I don't know the answer.

Will every fake team be able to be edited in Edit mode?
We're working on it right now. I will have to check with them [the team in Tokyo].

How often will teams be updated via DLC / Data Packs? Starting line-ups and squads?
I know it will be more often than last year. Ideally, we'd like to release an update immediately but we need approval from the hardware manufacturers. So we hope to shorten the lead time for the approval process. Also [in the past], we've had to pay the hardware manufacturers for the Data Packs. But this year, it's free. So obviously we'd like to update as often as possible, especially when there is a transfer.

But my concern is, not this year but next year, we're going to launch next-gen so we're going to allocate most of our manpower to that. Of course, we'll still allocate manpower to the Data Packs but we're not sure how we're going to balance it.

In PES 2013, when Data Packs are released, option files are badly affected. Squads and players are reset which forces editors to do another weeks' worth of work to correct everything. Will this change for PES 2014?
We haven't planned... so we will think about it.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.7.2013 12:58 (antimadridista).
Moj PC  
0 0 hvala 3
14 godina
neaktivan

Sviđa mi se šta ne obećavaju mora i planine nego govore kako bi trebalo biti, a ne obećati puno toga, pa ne dati ništa.. + za ovo {#}

Som la gent blaugrana

4 1 hvala 1
15 godina
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.7.2013 13:11 (antimadridista).
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Daj antimadridista...sad mi je jos gore...osjcam se kao da sam srcu Sahare i zudim za kap vode...samo da nam sto prije daju demo, pa da se svi skupa upustimo u raspravu i analize {#}

Profesor Seedorf
15 godina
neaktivan

Neću se upuštat sve dok krajem mjeseca demo ne dođe, sve to super zvuči, ali pričekajmo.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
2 3 hvala 0
17 godina
antimadridista kaže...

Ako se ne varam, bili su zadovoljni i prošle godine? A i godinu prije...

14 godina
movie kaže...
antimadridista kaže...

Istina. Isto tako su i takvi "pro igrači" rekli da je FIFA 13 drugačija igra od 12, pa smo dobili što smo dobili. Sve je to marketing i napucavanje hypea. Demo će pokazati barem nešto, a do onda je više manje sve nebitno.

16 godina
movie kaže...
antimadridista kaže...

Pa bi to trebalo značiti da su i ove godine u krivu?

šumski put je bio ravan.
13 godina
neaktivan

Pozz.Upravo sam zabio gol sa centra i spremio sam taj gol u replays i kako da ga sada podjelim s vama?

Hvala

0 10 hvala 0
13 godina
neaktivan
Znalac111 kaže...

Pozz.Upravo sam zabio gol sa centra i spremio sam taj gol u replays i kako da ga sada podjelim s vama?

Hvala

sta ti vec imas pes 2014 ? ti si sigurno neki viajpi ak vec igras. i kakva je igra ?

15 godina
neaktivan

Upravo pročitao. Šteta.

Heart will only work on offline game modes this year.

Sva sreća pa se turniri igraju u offline modu pa će biti prisutno {#}

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.7.2013 17:36 (Tommy_123).
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
dreammaker kaže...

Oni koji pišu plaćene članke svake godine su u krivu jer pišu ono što platitelj voli pročitati.

Još nisam pročitao kritički članak lika koji je pozvan u bilo koju firmu na prezentaciju neke igre.

Uglavnom su svi oduševljeni viđenim...

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.7.2013 18:16 (movie).
14 godina
Tommy_123 kaže...

Upravo pročitao. Šteta.

Heart will only work on offline game modes this year.

Sva sreća pa se turniri igraju u offline modu pa će biti prisutno {#}

Katastrofa. Glupa odluka baš u stilu Konamija.

15 godina
neaktivan
movie kaže...
dreammaker kaže...

Oni koji pišu plaćene članke svake godine su u krivu jer pišu ono što platitelj voli pročitati.

Još nisam pročitao kritički članak lika koji je pozvan u bilo koju firmu na prezentaciju neke igre.

Uglavnom su svi oduševljeni viđenim...

Uglavnom si dosadan. Ništa drugo.

ELS BLAUGRANES <3
17 godina
Tommy_123 kaže...

Uglavnom si dosadan. Ništa drugo.

To mi kaže Jim Carrey?

13 godina
neaktivan

ja imam problem sa svakim pes-om kada hocu igrati koju god rezoluciju izaberem uvijek crne linije :S

jedino na 1024x768 nema linija ali je onda grafika uzasna.ima l ko pomoc?

prije sam pes 2012 igrao na 1280x960 i bio je preko cijelog ekrana ne znam zasto :D

inace nativna rezolucija ekrana mi je 1280x1024 (4:3).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Imaš tamo gdje mjenjaš rezoluciju opciju LB e od tamo makni kvačicu (ili ju stavi, jer se već ne sjećam kak točno ide) i onda će ti biti bez tih crta.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.7.2013 23:25 (Praetorian1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice