ja ne znam sto vas tolko brine kako ce font izgledati ? jel gameplay utjece na njega mozda ?
ova generacija gamera je katastrofa, samo traze nesto nebitno da bi mogli srat...
pa neznam, ja recimo volim te detalje u nogometnim video igrama, neznam zašto je to problem ako netko obraća pažnju na to. Volim da igra i same ekipe što više liče na one iz stvarnosti.
Sve će to pesedit sredit, ko da se za to treba brinut. Važan je gameplay.

ali moje oko je dobro vidjelo neke stvari: finta Ribery-a (0:26), peta Santosovog igraca (0:35), ono okretanje guzova Dantea kao da se boji lopte (0:37), sut igraca Bayerna (0:39), cudno dodavanje igraca Santosa (0:52), def. start Santosovog igraca sa pletenicama kao da je curica (1:09), plus cudne kretnje igrca koje sam primjetio na osnovu svih gameplay-a na E3 sajmu. Sve pobrojano odaje da se radi o nekim nogometnim amaterima i to mi se nimalo nesvidja. Ponekad mi nekako svi izgledaju mrtvi hladni prilikom starta na loptu. Ja znam da je novi engine u pitanju ali oni jednostavno vise nemaju prostora na pogresku i ja se iskreno nadam da ce u konacnici sve ispasti kako treba. Valjda necu slegnuti ramenima kada probam demo, jer stvarno puno ocekujem.