- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
eee too
Znači napoko će biti dobar ugođaj na tekmi .
Može mi ko odgovoriti na pitanja u temi Pro Evolution Soccer 2013 ima par pitanja vezanih za 2014.
Može mi ko odgovoriti na pitanja u temi Pro Evolution Soccer 2013 ima par pitanja vezanih za 2014.
Nije ti bilo jednostavnije pitanja iskopirati ovdje pa da svi vide i možda saznaju nešto novo?
Šta se ovog videa tiče, ništa novo, ali zvuči potencijalno jako dobro. Ali, koliko se sjećam, i Konami i EA već dugi niz godina spominju kako će publika i moral imati vidljiv utjecaj na igru, pa ništa konkretno od toga. Ako se te opet na kraju svede na to da mi Xavi kad je full motiviran ima passing 98, a kad je indisponiran ima passing 95, opet će biti mala korist od takvog sustava.
Meni bi baš bilo odlično da se može dogoditi da igraču jednostavno ne ide, ne može tu tekmu spojiti dva passa kak spada pa je jedini izbor da ga promijeniš, a ne da ti igra i dalje jer je i takav bolji od svih drugih.
Ne znam kako bi drugačije regulirali nego kroz ocjene, isto kao i forma. Možda veći raspon
Što se tiće ovog iznad, bolje da ništa više ne posta ovdje
Ne znam kako bi drugačije regulirali nego kroz ocjene, isto kao i forma. Možda veći raspon
Pa na to i mislim. Ovako se kao i u FIFI skoro ne primijeti kad je netko u formi, a kad nije.

Totalni redizajn pesa, ovo će bit vrh totalno ;)
potvrđeno je da se vraćaju hexagon statsi u PES 2014! to mi je uvijek bilo glupo što su makli, mislim da od PES-a 6 ih nije bilo, lijepo da su ih vratili
Bilo je na 11.
potvrđeno je da se vraćaju hexagon statsi u PES 2014! to mi je uvijek bilo glupo što su makli, mislim da od PES-a 6 ih nije bilo, lijepo da su ih vratili
Bilo je na 11.
vidiš ne sjećam se toga, vjerojatno jer nisam previše igrao PES 2011. Ali u svakom slučaju dobro da su vratili.
Evo novosti!
GAMEPLAY
Close control more intuitive
* Manual cursor control
* Adjusted trick control for easier control – more within natural control parameters than via special movements
Ball movement more realistic
* Ball has always been treated as separate entity, but 2014 has new air resistance calculations for trajectory of ball
* Instant control. Buttons presses are no longer stored, making for a crisper playing style
* Heavier foot-in tackles, depending on the length X is depressed
* New friction routines to affect ball movement in terms of ground conditions
* Backspin routines calculated so ball slows accordingly
* The bounce of the ball can be used more effectively: players can flick the ball up to tee a shot, or to lift it over a defender’s trailing leg
* Skills are now integrated more into the game. If a player has the ability, they will be able to perform deft turns others cannot and will be able to feint and shimmy within the confines of the control system
* Player has to compensate for heaviness of ground when weighting passes in wet conditions or frozen ground
Teamvision enhanced
* Tactics change according to situation
* Better off-the-ball movement – running to receive passes, etc
* AI recognizes strategies that work and accumulates data on an ongoing basis within Master League and League modes
VISUALS
Stadiums
* Graphic depiction of weather conditions unique to each stadium
* Much more detailed lighting effects that mimic the time of day more closely
* Key new grounds like Wembley, in total about 20 stadiums
* LED hoardings (PS3 and 360 versions only)
Players:
* All new players models in game: everything reworked for additional detail
* Specific new animations to make the game flow more: players now stumble, place a hand down so as to keep running
* More individuality to movement of players: running and kicking styles, for instance: Ronaldo’s stance before a free kick
Camera
* New vertical camera, allowing end-to-end view including ‘Player Focus’ zoom, panning in on key one-on-one situations
* New distance drawing techniques using adjusted chromatic fields
Front End – Menus
* All new, clearer menu system
* Match stats now on sub-menus if required
* Much improved music choice
Ovo su featursi is PES-a 2009 :D
Ahahahahah koji igrač si ti, but I get the point :D
Just like we said earlier, rumoured demo date was to be taken with a pinch of salt. Demo date will be announced end of month. #PES2014 (i konami potvrdio Konami Europe @konamieu
#PES2014 demo will be announced at the end of the month! )
Also, MEGA NEWS, @Adam_Bhatti confirms you can change club in Master League and manage a national team! #PES2014
PC PES fans, #PES2014 will be available on steam! Superb news!
CONFIRMED: LEAGUE MODE FOR MULTI PLAYERS OFFLINE ON #PES2014!
#PES2014 has a new stat system, using a combined stat page to equate values. Goalkeepers also have own specific stats #PESQ
#PES2014 weather will affect the game, also dirty kits. More news on weather later #PESQ
#PES2014 will have 3rd kits: either in the game or through DLC. Numbers will vary just depending on time left. #PESQ
Jedva čekam ovaj pes 14. Šta dođe ovo:LED hoardings (PS3 and 360 versions only)?
Dajte ukratko i malo prevedite za nas sa slabijim znanjem engleskog jer ovaj google prevoditelj je dosta nerazuman.
ovo mi se sviđa. Trenutno u PES-u vremenski uvjetI ne igraju nikakvu ulogu. Ovo za dresove je odlična vijest također, još kad bi ubacili da se mogu kombinirati gornji i donji dio dresa kao u PES 5
Sviđa mi se što bude na Steamu.
A vremenski uvijeti nikad nisu imali pravu ulogu, iako se i to svake godine najavljuje. Upitno je dal će i tome posvetiti pažnju.
Ne pamtim kad je Konami najavio ovoliko promjena i poboljsanja,samo da to sve ispune i dobro realiziraju i ne sumnjam da cemo dobiti najbolju nogometnu simulaciju ikad
Ja na ovo više gledam kao negativnu stvar, bar iz ostalih igara koje su uvodile "čudesa". PES ima hrpu problema i nekako je nerealno očekivati da će oni riješiti baš sve mušice sad kad prelaze na novi engine koji sigurno nosi dodatne probleme, a nisu mogli zadnjih 6 godina. I ovaj hype koji se stvorio je toliki, da je pitanje može li ga igra opravdati. A brat bratu, stvorio se na temelju ničega. Nadam se da se neće dogoditi da naprave sve što su najavili tek toliko da zadovolje sve igrače, jer neće imati vremena i sredstava da naprave sve točno onako kako žele.
Mene brine gameplay, jer u samom trailer-u se daju primjetiti cudne reakcije igraca...Ja osobno nikada nebi stavio neke situacije u jedan prezentacioni trailer, jer u njima igraci djeluju kao srednjskolski amateri. Stvarno nemam vremena da preciziram od kojeg djela se da primjetiti prethodno navedeno ali vjerujem da vas ima jos koji su skuzili istu stvar. Da se razumijemo, sam novi engine obeceva, ima situacija koje oduzimaju dah ali i onih koje zabrinjavaju. Kao sto je kolega HEX dao naslutiti, mozda nemaju dovoljno vremena da sve posloze kako zele. Bojim se, ako sada kiksaju da im se nepise dobro, jer svi ljubitelji PES-a su na smoj granici strpljenja i iscekivanja da stvari konacno sjednu na svoje mjesto, jer dosta nam je više vrazijeg testiranja . Kao i mnogi od vas, sa nestrpljenjem cekam demo koji ce otkriti sudbinu PES-a(ako ista u nekoliko naredni sezona) a do tada drzim fige da konacno uspiju napraviti ono sto svi zelimo. Pozzzz!
Zar im je tako teško pogoditi font na dresu Italije?
hebo te font...
to sam i ja primejtio još prije, jedino to mi se ne sviđa i nadam se da će pesedit to riješiti. Općenito mi dresovi na igračima ne izgledaju baš najbolje, kao neke vreće izgledaju, to mi je bolje izgledalo u prijašnjim igrama.
ali ok, to su sitnice, samo neka gameplay funkcionira kako treba...
hebo te font...
Razlika je upečatljiva. LINK
ja ne znam sto vas tolko brine kako ce font izgledati ? jel gameplay utjece na njega mozda ?
ova generacija gamera je katastrofa, samo traze nesto nebitno da bi mogli srat...
ja ne znam sto vas tolko brine kako ce font izgledati ? jel gameplay utjece na njega mozda ?
ova generacija gamera je katastrofa, samo traze nesto nebitno da bi mogli srat...
pa neznam, ja recimo volim te detalje u nogometnim video igrama, neznam zašto je to problem ako netko obraća pažnju na to. Volim da igra i same ekipe što više liče na one iz stvarnosti.