Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.397.441
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
16 godina

Malo mi prenapuhano djeluje članak na IGN.

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2014
dreammaker kaže...

Malo mi prenapuhano djeluje članak na IGN.

Ma za svaku igru tako bude :)

Nadam se da će PES ispuniti ocekivanja.

Movie sta mislis da ces postic' lupanjem dislikea na svaki moj post? :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.6.2013 17:13 (ajdin99).
16 godina

Fut je meni dosadio za nepuna 3 mjeseca, vratio sam se na karijeru i pomalo prebacio na sezonu...

Fut je u konacnici debilan mod, igra prebrza, 5+ golova po utakmici, ne mozes spojit 2 utakmice od chitera, nekakvi momentumi, svi vise manje furaju iste igrace, samo obicni igraci normalne verzije, chiteri sif verzije itd...

Al dok je ovaca da kupuje one coinse sve je OK{#}

FIfa je i dalje najbolja fudbalska igra na svijetu, ali mod FUT je cisti poluproizvod i svatko ko razmislja ce to potvrditi...

Mislel kad napravit kakav mod kao Career mode, samo da je online ?

Moj PC  
6 1 hvala 1
13 godina
neaktivan
frenky17 kaže...

Fut je meni dosadio za nepuna 3 mjeseca, vratio sam se na karijeru i pomalo prebacio na sezonu...

Fut je u konacnici debilan mod, igra prebrza, 5+ golova po utakmici, ne mozes spojit 2 utakmice od chitera, nekakvi momentumi, svi vise manje furaju iste igrace, samo obicni igraci normalne verzije, chiteri sif verzije itd...

Al dok je ovaca da kupuje one coinse sve je OK{#}

FIfa je i dalje najbolja fudbalska igra na svijetu, ali mod FUT je cisti poluproizvod i svatko ko razmislja ce to potvrditi...

Mislel kad napravit kakav mod kao Career mode, samo da je online ?

Gameplay i grafika od pes-a i online career mod kao u Fifi {#}

14 godina
KiCo77 kaže...

1. Suština moda je "katastrofa", a igraniji je od svih ostalih modova i Fife i Pesa (lol)

2. Zato se zove Ultimate Team a ne Career mode. U jednom modu slažeš ekipu kakvu oces a u drugom slažeš ekipu uz chemistry.

3. Ako se tebi nešto ne sviđa, nitko te netjera da igraš, ali bi bilo uredu da ne pricas gluposti jer bazirano na tvojim postovima netko tko nikada nije igrao Ultimate Team ni neće. Meni je WOW bio zabavan prva 3 tjedna, al ja nisam otišao u WOW temu na forumu i srao po svim mogucim bugovima i stvarima koje mi se ne sviđaju

1. Kakve veze ima? Samo zato jer je nešto igrano, ne znači da je koncept toga dobar. I (lol), baš su me iznenadili ovi podaci kojima potvrđuješ da je FUT najigraniji mod u obje igre. Stvarno fascinanatno.

2. wat? Znači Ultimate team nije Dream team. Aha, valjda zato ne možeš složiti ekipu kak hoćeš, a da valja.

3. Sve što sam rekao stoji, to zna svatko tko je probao FUT i malo realnije sagledao stvari. Naravno, fanboyi ko ti ne mogu realno sagledati stvari. Samo zato jer je tebi to zabavno i igraš cijeli dan svaki dan dok je dan, ne znači da ja ne mogu tu napisati što sa tim nije u redu. I umjesto da ako već ideš braniti nešto daš kontraargument tvoj post se svodi na: hur dur ovaj tu mi sere po FUT-u koji je zakon i nema ništa boljega od njega. 

4. Poanta rasprave je da se sagledaju i loše i pozitivne stvari igre. Ako netko neće nikad igrati FUT samo zato jer je netko random na forumu napisao da ne valja, to ovisi do te osobe. Netko će isprobati mod pa se uvjeriti sam paše li mu ili ne.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
Hexfire kaže...
KiCo77 kaže...

1. Suština moda je "katastrofa", a igraniji je od svih ostalih modova i Fife i Pesa (lol)

2. Zato se zove Ultimate Team a ne Career mode. U jednom modu slažeš ekipu kakvu oces a u drugom slažeš ekipu uz chemistry.

3. Ako se tebi nešto ne sviđa, nitko te netjera da igraš, ali bi bilo uredu da ne pricas gluposti jer bazirano na tvojim postovima netko tko nikada nije igrao Ultimate Team ni neće. Meni je WOW bio zabavan prva 3 tjedna, al ja nisam otišao u WOW temu na forumu i srao po svim mogucim bugovima i stvarima koje mi se ne sviđaju

1. Kakve veze ima? Samo zato jer je nešto igrano, ne znači da je koncept toga dobar. I (lol), baš su me iznenadili ovi podaci kojima potvrđuješ da je FUT najigraniji mod u obje igre. Stvarno fascinanatno.

2. wat? Znači Ultimate team nije Dream team. Aha, valjda zato ne možeš složiti ekipu kak hoćeš, a da valja.

3. Sve što sam rekao stoji, to zna svatko tko je probao FUT i malo realnije sagledao stvari. Naravno, fanboyi ko ti ne mogu realno sagledati stvari. Samo zato jer je tebi to zabavno i igraš cijeli dan svaki dan dok je dan, ne znači da ja ne mogu tu napisati što sa tim nije u redu. I umjesto da ako već ideš braniti nešto daš kontraargument tvoj post se svodi na: hur dur ovaj tu mi sere po FUT-u koji je zakon i nema ništa boljega od njega. 

4. Poanta rasprave je da se sagledaju i loše i pozitivne stvari igre. Ako netko neće nikad igrati FUT samo zato jer je netko random na forumu napisao da ne valja, to ovisi do te osobe. Netko će isprobati mod pa se uvjeriti sam paše li mu ili ne.

1. Istina, slažem se, najigranije igre su ujedno i najgore, a najbolje igre nitko ne igra. {#}

2. Pa da, drugi put kad budes Ultimate team uspoređivao sa Dream teamom prvo se informiraj sta znaci uopce Dream team.

3. I tu si u pravu, valjda ti koj igras mjesec dana znaš bolje od nas koji igramo 9 mjeseci. Mozes ti mene nazivat i fanboyem i kako oces, PES sam odigrao jednom prošli mjesec i nakon toga ga nisam palio, ja znam kakva igra meni odgovara. I da, mislim da nijedan drugi online mod na nogometnoj simulaciji nije bolji. Fifin seasons se svodi samo na igranje utakmica online bez slaganja momcadi, Be a pro online je jako dobar ako zelis igrat samo sa 1 igracem. Mozda mi se i PESov Master Ligue (kao mod) i najviše sviđa, tj. sve je dobro dok ne uđem u utakmicu, gameplay mi jednostavno ne odgovara. Možda je stvar navike(na fifin gameplay), nisam odvojio "previše" vremena za PES.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.6.2013 19:39 (KiCo77).
14 godina
KiCo77 kaže...

1. Istina, slažem se, najigranije igre su ujedno i najgore, a najbolje igre nitko ne igra. {#}

2. Pa da, drugi put kad budes Ultimate team uspoređivao sa Dream teamom prvo se informiraj sta znaci uopce Dream team.

3. I tu si u pravu, valjda ti koj igras mjesec dana znaš bolje od nas koji igramo 9 mjeseci. 

1. Tu govorimo o modu, a ne o igri. I opet nisi pokazao na temelju čega misliš da je FUT najigraniji od svega.

2. Ovo ne kužim i sigurno nisam jedini.

3. Obožavam kad netko izvuče "činjenicu" od bog zna kud. Fun fact, FUT 13 sam igrao mjesec dana prije nego je igra uopće izašla, možda si na to mislio. Reći ću ti isto ko i movieu. Ako nisi kao ja igrao FUT na FIFI 12, nemaš mi šta pričati.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
Hexfire kaže...
KiCo77 kaže...

3. I tu si u pravu, valjda ti koj igras mjesec dana znaš bolje od nas koji igramo 9 mjeseci. 

1. Tu govorimo o modu, a ne o igri. I opet nisi pokazao na temelju čega misliš da je FUT najigraniji od svega.

2. Ovo ne kužim i sigurno nisam jedini.

3. Obožavam kad netko izvuče "činjenicu" od bog zna kud. Fun fact, FUT 13 sam igrao mjesec dana prije nego je igra uopće izašla, možda si na to mislio. Reći ću ti isto ko i movieu. Ako nisi kao ja igrao FUT na FIFI 12, nemaš mi šta pričati.

1. Ok, onda o modu, Najigraniji modovi su ujedno i najgori, a najbolji modovi se najmanje igraju (po tvojoj logici)

Po čemu mislim da je najigraniji? Nemam ja šta mislit, googlaj.

2.  Pa citirao sam tebe, i htio ti dat doznanja da Ultimate team nije Dream team ("Znači Ultimate team nije Dream team.")

3. Istina, ni sam neznam odkud sam izvukao ovu činjenicu, možda sa prošle stranice {#}

Hexfire kaže...

Ne znam... FUT na papiru zvuči ok, ali samo na jednu godinu. Igrao sam ga u 12 i uživao. U 13 iako su ga doradili mi je jednostavno dosadio nakon mjesec dana. Ne vidim poantu raditi apsolutno istu stvar. To je kao da igram MMO, dođem do maksimalnog levela i onda mi lupe patch kojim me vrate na lvl 1 i moram opet raditi sve isto. 

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
13 godina
neaktivan

Ova tema se polako pretvara u FIFU...

11 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Otvorite si zasebnu temu i tamo vodite rasprave čovječe.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
9 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma Fifu 13 temu su mi zgadili s tim Futom, a sad se šire i tu{#}

Moj PC  
7 2 hvala 1
14 godina
KiCo77 kaže...

3. Istina, ni sam neznam odkud sam izvukao ovu činjenicu, možda sa prošle stranice {#}

Govorimo o modu FUT koji je isti kao i prošle godine... Kakve veze ima što ga ove nisam igrao toliko ko prošle kad je sve ostalo isto lol. Nema s tobom normalne rasprave. Ajd uživaj.

Al da, izmaklo je kontroli ovo. Jeb*š FUT. Vratimo se PES-u. Isprika s moje strane.

15 godina
neaktivan

Robbyearon je potvrdio da bi prvi demo trebao stići krajem srpnja/ početak kolovoza. Moram naglasiti da je E3 demo bio na 60 % igre. Uskoro nove informacije :)

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.6.2013 1:05 (Tommy_123).
Moj PC  
5 1 hvala 4
16 godina

Ima kakvih novosti? {#}

17 godina
soja kaže...

Ima kakvih novosti? {#}

Ne...

16 godina
movie kaže...
soja kaže...

Ima kakvih novosti? {#}

Ne...

Onaj tko se ne slaže sa moviem na ovom postu nek nam onda kaže pokoju novost {#}

šumski put je bio ravan.
14 godina
dreammaker kaže...
movie kaže...
soja kaže...

Ima kakvih novosti? {#}

Ne...

Onaj tko se ne slaže sa moviem na ovom postu nek nam onda kaže pokoju novost {#}

Novost je da je movie napisao post u kojem ne spominje PES golmane.

17 godina
Hexfire kaže...

Novost je da je movie napisao post u kojem ne spominje PES golmane.

Spavaš, a...? Pa nisam ih spomenio zadnjih desetak stranica, najmanje... slobodno provjeri...

Komentar možeš očekivati nakon izlaska prvog demoa.. nadam se da će biti pozitivan i poticajan!

16 godina

Nadam se da gumb prijavi ima smisla na ovome forumu, pa da modovi očiste ovu i FIFA temu. Jer čovjek bi volio i pročitati koju novost i mišljenje. A ne samo nebulozne prepirke{#}

Moj PC  
14 1 hvala 1
16 godina

Mogući početni screen{#}

Moj PC  
9 3 hvala 1
13 godina
neaktivan
plavi08 kaže...

Mogući početni screen{#}

Jednog dana ce ove zvijezdice morat ic u 2 reda {#}

13 godina
neaktivan

Ovako ćemo kada izađe 2014 {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.6.2013 17:28 (ajdin99).

14 2 hvala 1
15 godina
neaktivan

We sat down with Kei Masuda and talked about the upcoming PES 2014. Stay tuned for the 1st part of the interview later today, with more episodes to follow!
ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
1 2 hvala 2
15 godina
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
6 2 hvala 6
13 godina
protjeran
antimadridista kaže...

jel se to pes vraca kuci {#}

15 godina
antimadridista kaže...

Koji video {#}nit znam japanski nit mi se gleda balavog klinju punog para koji misli da je pokemon  i da u pesu sve ovisi o grafici ,a gameplay ono sjedi i plači{#}, ko da gledam naše u saboru.

15 godina
DukeOs kaže...

Koji video {#}nit znam japanski nit mi se gleda balavog klinju punog para koji misli da je pokemon  i da u pesu sve ovisi o grafici ,a gameplay ono sjedi i plači{#}, ko da gledam naše u saboru.

ako koristiš YouTube valjda znaš da postoji opcija za uključiti prijevod. Ovo boldano ne shvaćam što želiš reći?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.6.2013 1:03 (antimadridista).
13 godina

Vidis da je lik troll neki zesci, niti sam ne znam sta je htio rec' bitno da je popljuvo...

Moj PC  
4 3 hvala 0
14 godina

Ništa novo ustvari u videu osim potvrde da se League mod vraća. Hoćemo još gameplaya, a ne hvaljenje kak će sve izgledati bolje i realnije.

Moj PC  
1 2 hvala 0
16 godina

Kako ne.  Ubacivanja sa strane budu popravili koliko sam shvatil, više ne bude blackouta{#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice