Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.397.311
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
13 godina
neaktivan

Cuj to nije prepoznao Neuera hahahaha pa dovoljno je samo vidjeti znak Bayerna i malo lice i znas o kome se radi,kao da si ga jednom u zivotu vidjeo pa neznas tko je.

Samo bubas gluposti i trazite neke "mane" :S  A dobroo vidim da si ljubitelj fifa-e pa me nista i ne cudi.

Sto se mene tice Neuera su odlicno napravili.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.6.2013 13:20 (picija21).
Moj PC  
5 1 hvala 1
13 godina
protjeran
Re: Pro Evolution Soccer 2014
picija21 kaže...

Cuj to nije prepoznao Neuera hahahaha pa dovoljno je samo vidjeti znak Bayerna i malo lice i znas o kome se radi,kao da si ga jednom u zivotu vidjeo pa neznas tko je.

Samo bubas gluposti i trazite neke "mane" :S  A dobroo vidim da si ljubitelj fifa-e pa me nista i ne cudi.

Sto se svih tice...{#}

17 godina
picija21 kaže...

Prije nego se prosereš čitaj s razumijevanjem. Rekao sam, makni dres i igrače oko njega te stavi samo facu i da vidim koliko bi vas od prve pogodilo o kome se radi? Prema tome ako netko buba gluposti onda si to ti.

Pa naravno da ako vidiš dres znaš o kome se radi, samo to ne znači da lik nužno i liči na sebe... no dobro... vidim da vas to veseli... mislim proseri i spamanje grupe.I kad me nema, svojim idiotarijama jednostavno vapite da vam se vratim.. pa evo me... da, neuer definitivno ne sliči na sebe

16 godina
neaktivan

Pa ono je pljunuti Neuer, ja bi ga prepoznao bez problema.

Inače vidim japanci su ludi za Manđom {#}

Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
movie kaže...
picija21 kaže...

Prije nego se prosereš čitaj s razumijevanjem. Rekao sam, makni dres i igrače oko njega te stavi samo facu i da vidim koliko bi vas od prve pogodilo o kome se radi? Prema tome ako netko buba gluposti onda si to ti.

Pa naravno da ako vidiš dres znaš o kome se radi, samo to ne znači da lik nužno i liči na sebe... no dobro... vidim da vas to veseli... mislim proseri i spamanje grupe.I kad me nema, svojim idiotarijama jednostavno vapite da vam se vratim.. pa evo me... da, neuer definitivno ne sliči na sebe

Movie, fakat nisi u pravu kad tvrdiš na Neuer ne liči na sebe. Ti ga nisi prepoznao, isključivo tvoj problem. No to i nije takav problem kad te ova igra ionako ne zanima. {#}

šumski put je bio ravan.
14 godina
movie kaže...

Prije nego se prosereš čitaj s razumijevanjem. Rekao sam, makni dres i igrače oko njega te stavi samo facu i da vidim koliko bi vas od prve pogodilo o kome se radi? 

Ok da vidimo:

0 Prepoznao bih ga
29 Naravno da bih ga prepoznao
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
na face-u sam učlanjen u prorevo - Deutschlands PES-Blog Nr.1
http://www.prorevo.de/blog/

pa ima dojmova od onih koji su probali PES 2014

na njemačkom je, ali je zato tu google prevoditelj

http://www.prorevo.de/blog/2013/pes-2014-pc-games-schildert-die-ersten-eindruecke/
http://www.prorevo.de/blog/2013/gameswelt-die-neue-engine-koennte-fuer-pes-der-schluessel-zu-alten-glanzzeiten-sein/
13 godina
neaktivan

Ovako će izgledati posljedni meni prije meča.

Neymara su uradili odlicno, jos je ovo vjerovatno PS3 (ovako će Neymar izgledati na low postavkama na PCu). {#}

Možemo očekivati stvarno realne face i ponašanja igrača.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.6.2013 15:13 (ajdin99).

9 1 hvala 3
17 godina
ajdin99 kaže...

Neymara su uradili odlicno, jos je ovo vjerovatno PS3 (ovako će Neymar izgledati na low postavkama na PCu). {#}

Neymar izgleda odlično!

13 godina
protjeran
Praetorian1 kaže...

Pa ono je pljunuti Neuer, ja bi ga prepoznao bez problema.

Inače vidim japanci su ludi za Manđom {#}

Sad sam drzao njegov poster ispred monitora da mi da autogram.

Kako ga je lako zamijeniti sa real life Neuerom.

ako nije bila ova slika:

http://www.pes-patch.com/wp-content/uploads/2013/06/pes-2014-Santos-Players-The-Core-Emotion.jpg

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.6.2013 15:20 (themilition).
13 godina
neaktivan
movie kaže...
ajdin99 kaže...

Neymar izgleda odlično!

Izgledati će još bolje jer je na slici PES igran na Playstation 3.

Na PC-u Full HD i Ultra postavke, savrsenstvo :D

13 godina
neaktivan
movie kaže...
ajdin99 kaže...

Neymar izgleda odlično!

Vidim prestao si trollat, ajd i bilo je vrijeme ..

Edit: Sorry na DP

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.6.2013 15:22 (ajdin99).
15 godina
neaktivan

Morate još znati da je ovo tek 70 % igre, sve će za nijansu izgledati još bolje kada igra izađe. Totalno sam nahajpan jel stvarno očekujem puno od ovog pesa što sam imao prilike i vidjeti i pročitati i oduševljen sam. The countdown begins :)

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.6.2013 15:49 (Tommy_123).
Moj PC  
7 0 hvala 4
13 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Morate još znati da je ovo tek 70 % igre, sve će za nijansu izgledati još bolje kada igra izađe. Totalno sam nahajpan jel stvarno očekujem puno od ovog pesa što sam imao prilike i vidjeti i pročitati i oduševljen sam. The countdown begins :)

Još 30 dana do Demoa?

12 godina
neaktivan
ajdin99 kaže...

Nadam se da je ova slika meni-a prije tekme animacija i da se igrači miču, ako ne, onda pogobu kakav je to Ribery??? Ko da sjedi na wc-u i da nešto gadno mora izbacit van...

13 godina
neaktivan
Ninobj kaže...
ajdin99 kaže...

Nadam se da je ova slika meni-a prije tekme animacija i da se igrači miču, ako ne, onda pogobu kakav je to Ribery??? Ko da sjedi na wc-u i da nešto gadno mora izbacit van...

Igrači se miču to sam ja uzeo SS iz videa. ;)

Edit: šta kažete? :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.6.2013 15:56 (ajdin99).
15 godina
neaktivan
ajdin99 kaže...
Tommy_123 kaže...

Još 30 dana do Demoa?

Nezna se datum još.

ELS BLAUGRANES <3
13 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
ajdin99 kaže...
Tommy_123 kaže...

Još 30 dana do Demoa?

Nezna se datum još.

Garantujem da će izaći 10-30. Jula :)

17 godina
ajdin99 kaže...

Stvarno si smiješan? Kad se moj pogled kosi s tvojim onda je to trollanje, kad ne onda sve štima?  Svašta..

13 godina
neaktivan
movie kaže...
ajdin99 kaže...

Stvarno si smiješan? Kad se moj pogled kosi s tvojim onda je to trollanje, kad ne onda sve štima?  Svašta..

Jel ti čudno da se tvoj pogled kosi sa onim od svih ostalih forumaša i zato te zovu "trollerom" ?

16 godina
neaktivan

Ja mislim da movie nije troll...

Jer trolovi namjerno pišu gluposti da "živciraju" ostalu ekipu poput sinatre.

Movie s druge pak strane je uvjeren da je u pravu i da piše ispravno. Mislim ok to je njegovo mišljenje blablabla, ali i mi imamo pravo izraziti ne slaganje s njegovim mišljenjem.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.6.2013 17:01 (Praetorian1).
Moj PC  
2 1 hvala 1
17 godina
ajdin99 kaže...

Jel ti čudno da se tvoj pogled kosi sa onim od svih ostalih forumaša i zato te zovu "trollerom" ?

Meni je čudno ako vas petorica volite plavu picu a ja crnu da me zbog toga vrijeđate ili ste konstatntno spremni na svađu? Zašto bi bilo čudno ako volim crnu picu kao i što drukčije vidim neuera od vas petorice?

Ti imaš nekih problema s time? Ja nikakvih.. tebi štima, meni ne štima i sve pet... ljudi smo i prirodno je da istu stvar vidimo različito... ili ti ipak misliš da to nije normalno?

13 godina
neaktivan
movie kaže...
ajdin99 kaže...

Meni je čudno ako vas petorica volite plavu picu a ja crnu da me zbog toga vrijeđate ili ste konstatntno spremni na svađu? Zašto bi bilo čudno ako volim crnu picu kao i što drukčije vidim neuera od vas petorice?

Ti imaš nekih problema s time? Ja nikakvih.. tebi štima, meni ne štima i sve pet... ljudi smo i prirodno je da istu stvar vidimo različito... ili ti ipak misliš da to nije normalno?

Ok.

15 godina

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Asterix kaže...

2:05-iz PES-a

samo su trebali Neymara stavit {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.6.2013 22:07 (barcafan12).
14 godina

Ustvari, nisu ga trebali uopće staviti pošto je sad u Barceloni {#}.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
ajdin99 kaže...

Ok.

U nedostatku argumenata loš pokušaj prodavanja pameti je najjednostavnije rješenje.. ova grupa naprosto vapi za ovakvim genijalcima kao što si ti.. pravo osvježenje u dva slova, izgleda da je treće atomska fizika za tebe..

16 godina
movie kaže...

zašto se sekiraš?

pogledaj ih...djeca koja nemaju kulture i koja neznaju komunicirat.ako drugačije misliš odma si "noob" "troler" ili štajaznam.

makneš se i pustiš ih da uživaju u svojim idiotarijama i sve ok

Stranice su trenutno nedostupne.
14 godina
Kill Frenzy kaže...
movie kaže...

zašto se sekiraš?

pogledaj ih...djeca koja nemaju kulture i koja neznaju komunicirat.ako drugačije misliš odma si "noob" "troler" ili štajaznam.

makneš se i pustiš ih da uživaju u svojim idiotarijama i sve ok

Ti je movie obećao posao u EA Sportsu za ovaj komentar?

16 godina
neaktivan
movie kaže...
ajdin99 kaže...

Ok.

U nedostatku argumenata loš pokušaj prodavanja pameti je najjednostavnije rješenje.. ova grupa naprosto vapi za ovakvim genijalcima kao što si ti.. pravo osvježenje u dva slova, izgleda da je treće atomska fizika za tebe..

Čovjek ti je odgovorio s OK u kontekstu da pametniji popušta. A ti se i dalje nastavljaš borit s vjetrenjačama i sipat gluposti. STABILIZIRAJ SE!!!!

OK!!!!!!!!

OK!!!!!!!!!

OK!!!!!!!!!

OK!!!!!!!!

OK!!!!!!!!!!!

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice