Pro Evolution Soccer 2013

poruka: 3.189
|
čitano: 788.298
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2013
Pa zasto su onda igrali lescot i runi sta zbog reklame,kao nemaju para,dobar si,fifa strreet verzija nema veze sa fifom 13.

Pa i ja sam sve do 2001 igrao pes pa se prebacio i ja isto kazem da je pesova najbolja simulacija iz 2006.AL vremena se menjaju kao i u fudbalu,nekada su galaktikosi bili gospodari planete u fudbalu a sada su spanci odnosno barselona i njihova tiki taka (sada sto njih zovu uefalona tj jer drmaju zesci kompleksi i slicno).Ja naseo na reklamu,sta runi i ostala ekipa bas ce da gubi vreme na snimanje reklama,kada bi te pitao ko je garinca ne bi znao toliko o tvom poznavanje fudbala?
13 godina
neaktivan
zacko kaže...

Evo,nakon nekoliko kontinuiranih dana igranja FIFE danas sam halao ovaj PES pa sad mogu dat neke konkretne usporede.

Nekoliko osnovnih kategorija:

Izgled menija : možda to nikome nije važno ali ovdje bod definitivno dobiva fifa koja je ljepše dizajnirana

Glazba : opet možda totalno nevažno al mene doslovno ubija ova dosadna iz PES-a,em nije iz stvarnog života,em je čudna za moj ukus,bod fifi koja ima rl playlistu ako ništa više

Grafika u igri (dresovi i face) : ovdje PES definitivno pobjeđuje - čista petica - bod za pes

Kretanje lopte - o ovom bi se dalo raspravljat dosta,ali realno fifa je novim first control sustav uvela drastični pomak. I u pesu igrači krivo dodaju lopte,to stoji, al imam nemjerljivo više preciznih paseva u pesu dok u fifi više griješim.

Lopta se kreće prebrzo u obje igre,al nekako mi se opet čini realističniji način dodavanja ovaj koji je u pesu - lopta se "ljepše kreće" . Bod svakome!

Kretanje igrača ( prilikom kreiranja akcija ) - odlično urađeno u obje igre,AI radi pametne kretnje i utrčavanja u prostor te igra strpljivo,smisleno i ubitačno - bod svakome!

Animacije igrača ( bez lopte ) - Ovdje fifa definitivno dominira,igrači u pesu se okreću kao roboti ( ne kažem da i u fifi nekad tako ne izgleda ) i kad želim pucat uopće nije bitno što je igrač okrenut za 180°od gola jer se brzinom svjetlosti okreće i puca silovito. Bod fifi!

Udarci - zbog raznovrsnosti fifa bi ovdje definitivno trebala dobit bod - veliki manjak pesa po meni je to da nema finnese tipke - na taj način smanjuje se raznovrsnost udaraca koju fifa definitivno ima. Makar je snaga udarca nekako prevelika u pesu način leta lopte prilikom dalekometnih šutava veoma je interesantan i zato bod svakome!

Finte i driblinzi - nema rasprave,bod fifi

Animacije vratara - apsolutno katastrofalne u pesu - + to da golman baca loptu slično ko i ja ;) - bod fifi 

Prekidi - pucao sam 6-7 slobodnih udaraca na pesu i lopta je letila strašnom brzinom - ne znam dal bi to vratar obranio da je išlo u sam gol,al totalno nerealno! Fifa ovdje ima raznovrsnost-mogućnost taktičkog izvođenja i stoga još jedan bod za fifu!

Online - nema razgovora - fifa nudi puno više

Offline - PES mi se tijekom prijašnjih godina u tom segmentu više svidio mada ne znam kako će bit ove godine, bod pesu!

FIFA - 10 bodova

PES -  5 bodova

Ne želim dizat tenzije ovim, ja sam inače FIFA igrač al dao sam si dan-dva vremena da stvarno isprobam mogućnosti ovog PES-a. Napredak je veliki,ali budimo realni ;)

Postoje ljudi koji su si utuvili u glavu - FIFA je bolja - PES je bolji - i briga ih za tuđe mišljenje. Evo,ja sam bar podosta isprobao obje igre i ako ću imat para definitivno opet kupujem FIFU.

Hvala onima koji će uzet vremena da ovo pročitaju :)

Malo iz drukcijeg ugla vidjenje obe igre! Bicu vrlo kratak!

Izgled menija : Totalno ne bitna stavka, ali ajde po bod!

Glazba : Takodje jako ne bitno, moze da se menja, takodje po bod!

Grafika u igri (dresovi i face) : Pesu bod!

Kretanje lopte: - Pesu bod!

Kretanje igrača: Po bod!

Animacije igrača: Po bod!

Udarci: Pesu bod!

Finte i driblinzi: Po bod!

Animacije vratara: Fifi bod!

Prekidi - Pesu bod!

Online - Po bod!

Offline - Pesu bod!

Znaci u bodovima:

PES 11

FIFA 7

Toliko!

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.9.2012 13:22 (Zoki Mpek).
14 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...
zacko kaže...

Evo,nakon nekoliko kontinuiranih dana igranja FIFE danas sam halao ovaj PES pa sad mogu dat neke konkretne usporede.

Izgled menija : možda to nikome nije važno ali ovdje bod definitivno dobiva fifa koja je ljepše dizajnirana

Glazba : opet možda totalno nevažno al mene doslovno ubija ova dosadna iz PES-a,em nije iz stvarnog života,em je čudna za moj ukus,bod fifi koja ima rl playlistu ako ništa više

Grafika u igri (dresovi i face) : ovdje PES definitivno pobjeđuje - čista petica - bod za pes

Kretanje lopte - o ovom bi se dalo raspravljat dosta,ali realno fifa je novim first control sustav uvela drastični pomak. I u pesu igrači krivo dodaju lopte,to stoji, al imam nemjerljivo više preciznih paseva u pesu dok u fifi više griješim.

Lopta se kreće prebrzo u obje igre,al nekako mi se opet čini realističniji način dodavanja ovaj koji je u pesu - lopta se "ljepše kreće" . Bod svakome!

Kretanje igrača ( prilikom kreiranja akcija ) - odlično urađeno u obje igre,AI radi pametne kretnje i utrčavanja u prostor te igra strpljivo,smisleno i ubitačno - bod svakome!

Animacije igrača ( bez lopte ) - Ovdje fifa definitivno dominira,igrači u pesu se okreću kao roboti ( ne kažem da i u fifi nekad tako ne izgleda ) i kad želim pucat uopće nije bitno što je igrač okrenut za 180°od gola jer se brzinom svjetlosti okreće i puca silovito. Bod fifi!

Udarci - zbog raznovrsnosti fifa bi ovdje definitivno trebala dobit bod - veliki manjak pesa po meni je to da nema finnese tipke - na taj način smanjuje se raznovrsnost udaraca koju fifa definitivno ima. Makar je snaga udarca nekako prevelika u pesu način leta lopte prilikom dalekometnih šutava veoma je interesantan i zato bod svakome!

Animacije vratara - apsolutno katastrofalne u pesu - + to da golman baca loptu slično ko i ja ;) - bod fifi 

Prekidi - pucao sam 6-7 slobodnih udaraca na pesu i lopta je letila strašnom brzinom - ne znam dal bi to vratar obranio da je išlo u sam gol,al totalno nerealno! Fifa ovdje ima raznovrsnost-mogućnost taktičkog izvođenja i stoga još jedan bod za fifu!

Offline - PES mi se tijekom prijašnjih godina u tom segmentu više svidio mada ne znam kako će bit ove godine, bod pesu!

FIFA - 10 bodova

PES -  5 bodova

Ne želim dizat tenzije ovim, ja sam inače FIFA igrač al dao sam si dan-dva vremena da stvarno isprobam mogućnosti ovog PES-a. Napredak je veliki,ali budimo realni ;)

Postoje ljudi koji su si utuvili u glavu - FIFA je bolja - PES je bolji - i briga ih za tuđe mišljenje. Evo,ja sam bar podosta isprobao obje igre i ako ću imat para definitivno opet kupujem FIFU.

Ocjena za tvoj review je -1.Kao prvo igre jos nisu ni izasle,demo ne mozes uzeti za ozbiljno,a ovaj review sto si napisao si vjerovatno skinuo i preveo sa nekog fifinog foruma... Its a shame... I btw,FIFA je arkada za djecicu.. ;)

Jučer sam rekao da se neću više javljat al evo. 

Kao prvo, ja taj review sa nikakvog *ebenog foruma nisam prepisao jer smatram da nisam tolko retardiran da nemogu pristojno ocijenit 2 proizvoda.

Ako jesam,prosvijetli me pa mi reci s kojeg jer ja na nikakvom forumu (osim ovog) registriran nisam.

Koliko je teško nekim ljudima za shvatit da sam ja probao obje igre,naigrao se obje. FIFU sam doduše igro duže s frendovima,al nema veze.

Taj review sam znači dao nakon određenog vremena testiranja.

I nemojte mi sra* da demo nije ono što privlači ljude ka čekanju cijele igre (torrent) ili njenom kupovanju! Ja ako igram demo nečeg i kažem : viš,ovaj demo nije loš-kladim se da će igra biti odlična. Ja tu igru nastojim i nabavit.

Ne pričajte da demo ne pokazuje stvarnu sliku igre jer vjerujte da do samog izlaska niti jedan proizvođač nešto drastično ne mijenja,tak da vam tu priča pada u vodu. 

I da, nisam ja neki klinjo pa da dođem ovdje i direktno blatim igru jer mi to nije cilj - ja ću isprobat ovaj PES i reći - sviđa mi se/ne sviđa mi se - i to je jednostavno to.

A to što vi ne možete prihvatit moj review jer niste drugu igru probali,ili ste probali pa tvrdite automatski da je sranje bez da ste detaljnije pogledali stvar, ja vam tu ništa ne mogu pomoć.

Kladim se da će se minimalno 2/3 ljudi složit s ovim što sam napiso,al je žalosno što ima toliko tvrdoglavih ljudi.

Pa mi sad reci da sam i ovo kopirao s nekog foruma ;) Napravi ti review FIFE pa ću ti ja lijepo reć u čemu se slažem/ne slažem i sigurno ti neću reć da si to nekome "ukrao" !

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.9.2012 13:23 (zacko).
13 godina
neaktivan

To je tvoje mišljenje. To dal se drugi slažu ili ne slažu odnosno imaju drugo mišljenje je njihova stvar. Po meni je fifa bolja od pesa, ali je meni pes draži i njega igram, a ne fifu. Moja stvar.

14 godina
Zoki Mpek kaže...

Izgled menija : Totalno nebitna stavka, ali ajde po bod!

Prekidi - Pesu bod!

Online - Po bod!

Offline - Pesu bod!

Znaci u bodovima:

PES 11

FIFA 7

Toliko!

Sreća pa nisi argumentirao niti jedan dio. Vrhunac gluposti je da su udarci u PES-u bolji i samo zbog toga bi ti trebalo zabraniti da ikad više iskazuješ svoje mišljenje. Sad će se sigurno javit ovaj sa 18 i pol godina nogometnog iskustva ({#}) i reči da i u stvarnosti imaš 2 vrste udaraca ko u PES-u.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.9.2012 13:27 (Hexfire).
14 godina
neaktivan
NFSTheRun2013 kaže...

To je tvoje mišljenje. To dal se drugi slažu ili ne slažu odnosno imaju drugo mišljenje je njihova stvar. Po meni je fifa bolja od pesa, ali je meni pes draži i njega igram, a ne fifu. Moja stvar.

To sve stoji . Netko preferira jedno,netko drugo.

I što sad, moje mišljenje se onda slobodno blati ? Neka ga onda ignoriraju,a ne da mi daju argumente koje ne mogu ničim podkrijepit ;)

To je žalosna strana svega.

13 godina
neaktivan
zacko kaže...
NFSTheRun2013 kaže...

To sve stoji . Netko preferira jedno,netko drugo.

I što sad, moje mišljenje se onda slobodno blati ? Neka ga onda ignoriraju,a ne da mi daju argumente koje ne mogu ničim podkrijepit ;)

To je žalosna strana svega.

Ničije mišljenje se ne smije blatiti, svi imamo pravo za svoje. I ja kažem fifa je bolja, ali mi je pes draži i zato ga igram.

13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
Zoki Mpek kaže...

Izgled menija : Totalno nebitna stavka, ali ajde po bod!

Prekidi - Pesu bod!

Online - Po bod!

Offline - Pesu bod!

Znaci u bodovima:

PES 11

FIFA 7

Toliko!

Sreća pa nisi argumentirao niti jedan dio. Vrhunac gluposti je da su udarci u PES-u bolji i samo zbog toga bi ti trebalo zabraniti da ikad više iskazuješ svoje mišljenje. Sad će se sigurno javit ovaj sa 18 i pol godina nogometnog iskustva ({#}) i reči da i u stvarnosti imaš 2 vrste udaraca ko u PES-u.

Vama je ocigledno dosadno na temi Fife!{#}

Mislim ja tamo kada udjem, mogu samo da procitam da ljudi imaju problem sa kontrolama, sa grafikom, sa silnim zajebancijama, nista o gameplayu, i ne daj boze o nedostacima istog, pa stoga vas donekle i razumem da komenatrisete gameplay Pesa i konstantno trolujete ovu temu!{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.9.2012 13:42 (Zoki Mpek).
13 godina

Da, u FIFI 13 temi ima najviše razgovora o kontrolama, problelima sa grafikom i sve ostale peripetije, ne zato jer je cijela FIFA takva, nego zato jer je ta tema tako rec postala Support, jaosobno mislim da sam pomogoa vise od 10-15 ljudi, tako da svi imamo ugodnije igranje FIFE 13 koja dolazi...a boze moj svugdje ima bugova i bit ce...to sta vama po pes temi ne kukaju "zasto mi ne radi ovo" bit ce ili su premladi da vam problem opisu, ili jednostavno ih nezanima...

16 godina

Ovako, spike tipa: "Igram RL nogomet već 167 godina i zato sam ja alfa i omega virtualnog nogometa jer svi znamo da skill u RL=skill na igri! 4REALZ DAWG!!!" su čisti debilizam i dizanje vlastitog ega, te nemaju nikakve veze sa igrom niti viđenjem iste. Dobar VIRTUALNI nogomet će znati ocjeniti onaj koji ga puno igra i znati će što ga živcira i što nevalja u određenoj inačici igre. Baš me briga što bilo tko tu na forumu igra u 3. Županijskoj već 10 godina protiv brkatih limača jer to nema nikakve veze. Ako ćemo tako gledati onda "pretjerani" first touch iz fife savršeno prikazuje nogomet koji se igra na toj 3. županijskoj razini i šta znači da je sustav savršen jer nijedan tvoj kolega ne zna štopat loptu.

Pustite te debilne priče i na kraju krajeva nogometne simulacije se rade da budu što zabavnije i da izgledaju što sličnije prijenosu na televiziji, a, koliko ja znam, ne da budu uber-realistične nogometne simulacije iz 1. ili 3. lica.

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.9.2012 14:08 (sinister_axe).

7 0 hvala 0
13 godina
protjeran
sinister_axe kaže...

Ovako, spike tipa: "Igram RL nogomet već 167 godina i zato sam ja alfa i omega virtualnog nogometa jer svi znamo da skill u RL=skill na igri! 4REALZ DAWG!!!" su čisti debilizam i dizanje vlastitog ega, te nemaju nikakve veze sa igrom niti viđenjem iste. Dobar VIRTUALNI nogomet će znati ocjeniti onaj koji ga puno igra i znati će što ga živcira i što nevalja u određenoj inačici igre. Baš me briga što bilo tko tu na forumu igra u 3. Županijskoj već 10 godina protiv brkatih limača jer to nema nikakve veze. Ako ćemo tako gledati onda "pretjerani" first touch iz fife savršeno prikazuje nogomet koji se igra na toj 3. županijskoj razini i šta znači da je sustav savršen jer nijedan tvoj kolega ne zna štopat loptu.

Pustite te debilne priče i na kraju krajeva nogometne simulacije se rade da budu što zabavnije i da izgledaju što sličnije prijenosu na televiziji, a, koliko ja znam, ne da budu uber-realistične nogometne simulacije iz 1. ili 3. lica.

I sta je bolje? FIFA ili PES? ;) Ma brate ja se sprdam..Sta me boli tuki,jer znam da ovdje kao i u temi fifa komentiraju klinci 10-15 godina.. Ima par starijih ali se rijetko javljaju... Peace bro!!
13 godina
protjeran
zacko kaže...

FIFA - 10 bodova

PES -  5 bodova

po ovome nitko nikad nigdje nebi trebao igrat ili kupit PES.

14 godina
neaktivan

Kupit i igrat će ga oni koji u njem guštaju. I ja ću ga igrat,a fan sam "druge" igre pa šta sad.

Pročitaj što je kolega iznad rekao : fifa je bolja igra,al on će igrat PES jer mu se više sviđa.

Pametnom dosta.

O ukusima se ne raspravlja . Neki dan je bio onaj članak "stručnjaka" koji je apsolutno digao jednu igru u nebesa i popljuvao drugu.Ja to nisam napravio.

Dao sam realan komentar s kojim će se većina članova foruma složit (ma htjeli vi to priznat ili ne ;) ) ,a to što netko preferira više - eh, to nije moja briga :)

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

ja nikad ni nevjerujem reviewu,pa nebi pet igara u zivotu odigra.

fifu sam igra na ps2 i to onaj demo kad je tek izasa ps2,2001.

igram pes,prakticki nisam fifu nikad ni igra,ali meni je bolji pes.

netrebam ja igrat fifu da bi zna sto meni valja.

14 godina
neaktivan

A kako ćeš onda znat da ne griješiš možda ? Ako ne isprobaš, nećeš nikad. Ja sam bar probao :)

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
zacko kaže...

A kako ćeš onda znat da ne griješiš možda ? Ako ne isprobaš, nećeš nikad. Ja sam bar probao :)

Ma drzim se one ako nije pokvareno ne popravljaj.

17 godina
Cyber_Freak kaže...

18 i pol godina igram nogomet real life,i kazem da mi je Pes realniji.. Bio sam FIFA fan od 97 dok nije izaso PES 6 koji je do dan danas jedan od najboljih PES-ova i simulacija nogometa uopce.. Sta me boli tuki tko igra od igraca FIFU a tko PES.. To je samo reklama..A to sto si jos dijete u glavi pa nasjedas na te reklame,to je tvoj problem.. Kopirali su FIFU street u verziju 2013,to mi se nesvidja nikako.. Upali PES na najjaci level pa ga probaj pobijediti,oces malo sutra. Fifu nakon 3 utakmice komp razbijam sa hendikepom na najvecem nivou.. Ma mogao bih roman napisati,ali svako ima svoje misljenje.. Ja ne uzimam misljenje necije poput tvoga gdje si negdje procitao na drugome forumu pa dosao ovdje napisati.. A ovo o real life igracima ko igra FIFU mi je dovoljan pokazatelj kako si nasjeo na reklamu.. lol

Danas svatko igra nogomet...

13 godina
neaktivan

I sta ovom znaci da kao grobari forever smejurija od njega (sto igra 18 i po al taj i po je najvazniji zapamtite odlicno) samog nesto mi tu pisa po privatnim porukama mislim salje misli da ce me nesto kao zeznuti.Te fore su prosle odavno.

Cisto da na pomenem letos sam bio kod brata u barseloni,obisao stadion i u celom tom kompleksu postoji mesto gde se odrzavaju turniri u fifi 12,sve stariji ljudi naravno bilo je i mojih godina,mladji i po neki klinac,burazer mi kaze da je to normalno da cak i on to igra a covek ozenjen dvoje dece.

Ja kada pricam o pesu ne zato sto ga mrzim vec me nervira kako konami je toliko nisko pao da nije napravio e ovo je best a ne bitno da je nama zastitno lice ronaldo i cao a o samoj igrici mislim na sve a po najvise animacije,game play i da ne pricam.U beogradu ljudi igraju vise pes samo zbog toga sto likovi odrade patch jelen super liga sa svim nasim stadionima i onda igraju dok znam njih par ponekad dolaze kod mene da igraju UT ili ovako jedan na jedan a mojih su godina.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.9.2012 15:39 (Red_Star_Forever).
13 godina

Kod mene je obratno...PESov Superstar, ili kako vec ona tezina koju mozes kupit za one bodove...ja sam nakon FIFE 12( legendary) otisao na PES12( superstar) i zabijao sam takvo lakocom da mi se cinilo da PESov superstar je kao da igram na Professional na FIFI 12...

14 godina
themilition kaže...
zacko kaže...

Ma drzim se one ako nije pokvareno ne popravljaj.

Da si probao FIFU, vidio bi koliko je ustvari PES pokvaren. Al ono, navikli smo da većina koja tu pokušava pljuvati FIFU je ili vidjela samo trailere ili zadnje igrala FIFU 2007.

15 godina
themilition kaže...

ja nikad ni nevjerujem reviewu,pa nebi pet igara u zivotu odigra.

fifu sam igra na ps2 i to onaj demo kad je tek izasa ps2,2001.

igram pes,prakticki nisam fifu nikad ni igra,ali meni je bolji pes.

netrebam ja igrat fifu da bi zna sto meni valja.

Slučajno uletim u temu i odmah mi ovo uleti u oči! LOL

15 godina
neaktivan

Stigao je skidlalal verzija. S*ida se pa onda dok dođe orginal se briše :)

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pes fanovi budite realni, Fifa nebitno koja je zadnjih godina bolja i bliža simulaciji nogometa. Cijele ove godine sam igrao PES 2012, Master ligu sa Smoke modom gore. Uživao sam igrajuči i odradio sam dosta sezona i pritom još igrao become a legend mode. Igrao sam PES jer mi je drag i još jedan razlog Xbox360 mi je riknuo početkom godine pa sam se prebacio na PES na pc-u. Pošto sam imao značajan microstuttering kod Fife 12 nisam je htio igrati, a riješenje za to sam saznao tek nedavno. Totalno sam objektivan i ono što je prije bio PES danas je postala Fifa. Uostalom prodajni rezultati govore za sebe PES je i u tom segmentu jako pao.

Crosimracing-James Hunt

9 2 hvala 0
17 godina

Et, meni je stigla danas podvrtda od Infomarka da mi PES stiže doma u petak! Woohoo!!! :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kule kaže...

Et, meni je stigla danas podvrtda od Infomarka da mi PES stiže doma u petak! Woohoo!!! :)

Rekli su da bi im trebala sutra stić igra, a najkasnije u četvrtak a da bi je mi mogli imat u petak i možda čak u četvrtak ako im sutra dođe :)

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
neaktivan

a neki će već sutra ujutro igrati PES 13{#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pulja kaže...

a neki će već sutra ujutro igrati PES 13{#}

Pa ja ću igrat sigurno, više mi netreba demo2, pa lijepo dok mi dođe orginal izbrišem i ponovo instaliram. Simple as that.

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
neaktivan

Ja ga vec i igram...

http://www.speedtest.net/result/2082576031.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Tommy_123 kaže...

Rekli su da bi im trebala sutra stić igra, a najkasnije u četvrtak a da bi je mi mogli imat u petak i možda čak u četvrtak ako im sutra dođe :)

Ako bude da im sutra stigne nitko sretniji od mene, odma stara s posla u infomark nailazi a ja vec mogu zaigrati {#}

16 godina

Evo sprobao sam PES 13 full verziju, moji prvi utisci: NELOŠE, inače sam fifa fan, al ovaj pes je stvarno neloš ( za razliku od predhodnika ), grafika je odlična, lica, stadioni, sve 5... Mali minus za sad, kad stavim da igram po kiši, kiše u samom gameplayu uopce nema, tj. ne primjeti se... i da, klubovi imaju svoje "heroje" koji sve prolaze i zabijaju bez problema (Milan - Pato, Real - CR ... ) što se tiće samoga gameplaya, nije na razini fife, puno teže je sloziti lijepu akciju, i golmani su u totalnoj banani.  I da, glavni soundtrack igre u glavnom izborniku me iznenadio :D ai se eu te pego :D Uglavnom, neloše sveukupno, ove mane se koje sam za sad uočio to se može prijeći i nadam se da će bit popravljeno, a kad izađe fifa full verzija, onda ćemo da vidimo ;)

EDIT: komentatori su živo mrtvilo i živa katastrofa.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.9.2012 20:07 (Reedy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice