Kako opalit slikicu u igrici pa da postam nešto iz demo1 za ovaj pes?
skini si fraps pa uslikaj ili za vrijeme igre stisneš tipku print screen na tipkovnici pa ju zaljepiš u paintu i spremiš
Kako opalit slikicu u igrici pa da postam nešto iz demo1 za ovaj pes?
skini si fraps pa uslikaj ili za vrijeme igre stisneš tipku print screen na tipkovnici pa ju zaljepiš u paintu i spremiš
pa to je samo demo, nije da su potpuno promjenili igru od prošlog... sve je to više manje isto.
Nebih rekao, Not only has the balance between offense and defence been equalised, but our fans will be able to see the improvements made in pass targeting and trajectory, shot speed, blocking actions by defenders and even on the referee AI.
Pričao sam s frendom koji ga igra na PS3(DEMO2) i kaže da je puno bolji DEMO2. Neznam zašto uvijek zahebu PC.
PrintScreen sam probao i kad napravim u paint paste onda mi samo crnu sliku stavi. probam kasnije ovo...
EDIT: evo dok ne uslikam...
KONAMI have confirmed September 20th as the release date for PES 2013 in Europe (21st in GB).
http://www.konami-pes2013.com/en/2012/09/pes-2013-will-be-released-september-20th-in-europe/
PES & FM <3
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :D
Za dva tjedna :D
neznam sta cekaju sa demo 2 za pc 
neznam sta cekaju sa demo 2 za pc 
Sad me više uopće nije ni briga za DEMO 2 ka ti full stiže za 2 tjedna. Samo da infomark ne shebe !
Ne mogu se odluciti dali uzeti PES ili Fifu, (gle cuda), ako moze neko ukratko da mi objasni Online mode u Pesu, posto u Fifi imamo FUT!
Znaci, da li ima dovodjenja igraca i svega ostalog u Master ligi! Ukratko objasnjenje! Ili da me uputi na detaljno objanjenje Master lige online!
Hvala unapred!
Ne mogu se odluciti dali uzeti PES ili Fifu, (gle cuda), ako moze neko ukratko da mi objasni Online mode u Pesu, posto u Fifi imamo FUT!
Znaci, da li ima dovodjenja igraca i svega ostalog u Master ligi! Ukratko objasnjenje! Ili da me uputi na detaljno objanjenje Master lige online!
Hvala unapred!
Dosta sličan sustav kao i u fifi. Imaš turnire, Ligu prvaka, možeš dovodit igrače, traju ti 10 utakmica to i sam već znaš iz fife. Imaš i turnire.
U 2013 je dosta poboljšana i ispolirana ML. Na tebi je sad izbor.
A kada igram Master Ligu, da li uzimam kompletan tim, npr. Real, koji vec ima Modrica i ostale igrace ili su su sve anonimci, pa gradim tim iznova?
I da li u sklopu Master lige napredujem kroz divizije i igram Ligu prvaka ili Ligu Europe, i da li kroz Master ligu trgujem sa ostalim online igracima?
Malo vise pitanja, ali zaista mi je potrebna pomoc ljudi sa iskustvom!
Hvala unapred!
Nadam se da ML nece biti kao u 2012 da nemos dalje od Europe,ako ne krenes u Premieru. .
A kada igram Master Ligu, da li uzimam kompletan tim, npr. Real, koji vec ima Modrica i ostale igrace ili su su sve anonimci, pa gradim tim iznova?
I da li u sklopu Master lige napredujem kroz divizije i igram Ligu prvaka ili Ligu Europe, i da li kroz Master ligu trgujem sa ostalim online igracima?
Malo vise pitanja, ali zaista mi je potrebna pomoc ljudi sa iskustvom!
Hvala unapred!
1. Uzmeš nečiji tim, dobiš njihov grb i dresove. Igrači su kao što si naveo anonimci i radiš dreamteam.
2. Ne, imaš broj bodova i imaš prag koji te stavlja u D1, 2 ,3 ,4 ,5. Za Ligu prvaka igraš ali Europa lige nema. Nemožeš trgovat s drugim igračima, barem mislim. Ispitaj još.
Vrednost igraca jer je ista ili se menja, i da li su ti uvek svi igraci na raspolaganju za kupovinu?
Jos jednom veliko hvala!
Vrednost igraca jer je ista ili se menja, i da li su ti uvek svi igraci na raspolaganju za kupovinu?
Jos jednom veliko hvala!
Što se više kupuje to je vrijedniji, da apsolutno svi.
Ubedio si me da ove godine uzmem PES 
I jos jedno pitanje, da li ima dosta ljudi koji su online, da kada igram Master Ligu da ne cekam dugo na protivnika?
pozdrav i hvala!
Ubedio si me da ove godine uzmem PES 
I jos jedno pitanje, da li ima dosta ljudi koji su online, da kada igram Master Ligu da ne cekam dugo na protivnika?
pozdrav i hvala!
;)
Mislim da najviše ljudi igra MLO, još i sad ljudi masivno igraju master ligu online. Odmah ti nađe, nemaš beda :)
di namjeravate kupit PES?? u kojem game shopu?? ili imate neku drugu metodu putem interneta??
di namjeravate kupit PES?? u kojem game shopu?? ili imate neku drugu metodu putem interneta??
PirateBay
Da li moze da se instalira igra samo sa original cd key-om, bez diska, nesto slicno kao sto fifa moze preko origina.
Posto ja dobijam original disk, ali nemam dvd rom!
Hvala unapred!
Preordo i uplatio u infomarku, igra stiže za 2 tjedna tj u petak :)
Na dan izlaska.
Zna li tko gdje se može napraviti preoder digitalne verzije PES 2013
PirateBay
S obzirom da nemam namjeru igrat online,nego samo i iskljucivo football life-master liga,mislim da ce bit ovo iznad...
ako si kupim orginal DVD ..dali moram igrat s dvd-om ili mogu bez njega ???
za pes 12 imo sam digitalnu verziju znaci kupio sam samo orginal cd-key...al problem je sto za digitalnu verziju crack za patch izlazi malo kasnije tako da moram par dana cekad i ne mogu igrat
npr sad kad bi si kupio pes13 orginal dali bi mogo skinit pir dig verziju i cd-key sto dobijem uz orginal igru upisat u ovoj digitalnoj
ps..sad sam ga zakompliciro :)
PirateBay
S obzirom da nemam namjeru igrat online,nego samo i iskljucivo football life-master liga,mislim da ce bit ovo iznad...
Ali to ne znaci ako kapne koja para da ga necu uzet ;) Dapace ;)
Razmišljam o kupnji originala pa me zanima da li je PesEdit patch kompatibilan sa online igrom? ;)
PrintScreen sam probao i kad napravim u paint paste onda mi samo crnu sliku stavi. probam kasnije ovo...
EDIT: evo dok ne uslikam...
F8 F9 ili F10, vidi sta je po defaultu, nema printscreen efekta u fraps-u
Otvoris jednostavno fraps i kliknes na "Screenshots" i vidis koja ti je tipka za screenshot-e i kada pritisnes tu tipku u igri (koja je u mom slucaju F8), uslikat ce ti scrnshot i spremiti ga u C:\Fraps\Screenshots
Razmišljam o kupnji originala pa me zanima da li je PesEdit patch kompatibilan sa online igrom? ;)
Kompatibilan je :)
Kompatibilan je :)
Predbilježio se... :)