Pro Evolution Soccer 2013

poruka: 3.189
|
čitano: 808.508
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Pro Evolution Soccer 2013
NFSTheRun2013 kaže...

Kako opalit slikicu u igrici pa da postam nešto iz demo1 za ovaj pes?

skini si fraps pa uslikaj ili za vrijeme igre stisneš tipku print screen na tipkovnici pa ju zaljepiš u paintu i spremiš

0_o
15 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...

pa to je samo demo, nije da su potpuno promjenili igru od prošlog... sve je to više manje isto.

Nebih rekao, Not only has the balance between offense and defence been equalised, but our fans will be able to see the improvements made in pass targeting and trajectory, shot speed, blocking actions by defenders and even on the referee AI.

Pričao sam s frendom koji ga igra na PS3(DEMO2) i kaže da je puno bolji DEMO2. Neznam zašto uvijek zahebu PC.

ELS BLAUGRANES <3
13 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...

skini si fraps pa uslikaj ili za vrijeme igre stisneš tipku print screen na tipkovnici pa ju zaljepiš u paintu i spremiš

PrintScreen sam probao i kad napravim u paint paste onda mi samo crnu sliku stavi. probam kasnije ovo...

EDIT: evo dok ne uslikam...

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.9.2012 13:53 (NFSTheRun2013).
15 godina
neaktivan

#PES2013 release date official announcement will be made tomorrow. Keep your eyes on Konami channels for more info#vivaPES

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
6 0 hvala 3
16 godina

KONAMI have confirmed September 20th as the release date for PES 2013 in Europe (21st in GB).

http://www.konami-pes2013.com/en/2012/09/pes-2013-will-be-released-september-20th-in-europe/

PES & FM <3
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.9.2012 17:47 (soja).

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :D

Za dva tjedna :D

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

neznam sta cekaju sa demo 2 za pc {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dino_pes13 kaže...

neznam sta cekaju sa demo 2 za pc {#}

Sad me više uopće nije ni briga za DEMO 2 ka ti full stiže za 2 tjedna. Samo da infomark ne shebe !

ELS BLAUGRANES <3
14 godina
neaktivan

Ne mogu se odluciti dali uzeti PES ili Fifu, (gle cuda), ako moze neko ukratko da mi objasni Online mode u Pesu, posto u Fifi imamo FUT!

Znaci, da li ima dovodjenja igraca i svega ostalog u Master ligi! Ukratko objasnjenje! Ili da me uputi na detaljno objanjenje Master lige online!

Hvala unapred!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zoki Mpek kaže...

Ne mogu se odluciti dali uzeti PES ili Fifu, (gle cuda), ako moze neko ukratko da mi objasni Online mode u Pesu, posto u Fifi imamo FUT!

Znaci, da li ima dovodjenja igraca i svega ostalog u Master ligi! Ukratko objasnjenje! Ili da me uputi na detaljno objanjenje Master lige online!

Hvala unapred!

Dosta sličan sustav kao i u fifi. Imaš turnire, Ligu prvaka, možeš dovodit igrače, traju ti 10 utakmica to i sam već znaš iz fife. Imaš i turnire.

U 2013 je dosta poboljšana i ispolirana ML. Na tebi je sad izbor.

ELS BLAUGRANES <3
14 godina
neaktivan

A kada igram Master Ligu, da li uzimam kompletan tim, npr. Real, koji vec ima Modrica i ostale igrace ili su su sve anonimci, pa gradim tim iznova?

I da li u sklopu Master lige napredujem kroz divizije i igram Ligu prvaka ili Ligu Europe, i da li kroz Master ligu trgujem sa ostalim online igracima?

Malo vise pitanja, ali zaista mi je potrebna pomoc ljudi sa iskustvom!

Hvala unapred!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nadam se da ML nece biti kao u 2012 da nemos dalje od Europe,ako ne krenes u Premieru. .

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zoki Mpek kaže...

A kada igram Master Ligu, da li uzimam kompletan tim, npr. Real, koji vec ima Modrica i ostale igrace ili su su sve anonimci, pa gradim tim iznova?

I da li u sklopu Master lige napredujem kroz divizije i igram Ligu prvaka ili Ligu Europe, i da li kroz Master ligu trgujem sa ostalim online igracima?

Malo vise pitanja, ali zaista mi je potrebna pomoc ljudi sa iskustvom!

Hvala unapred!

1. Uzmeš nečiji tim, dobiš njihov grb i dresove. Igrači su kao što si naveo anonimci i radiš dreamteam.

2. Ne, imaš broj bodova i imaš prag koji te stavlja u D1, 2 ,3 ,4 ,5. Za Ligu prvaka igraš ali Europa lige nema. Nemožeš trgovat s drugim igračima, barem mislim. Ispitaj još.

ELS BLAUGRANES <3
14 godina
neaktivan

Vrednost igraca jer je ista ili se menja, i da li su ti uvek svi igraci na raspolaganju za kupovinu?

Jos jednom veliko hvala!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zoki Mpek kaže...

Vrednost igraca jer je ista ili se menja, i da li su ti uvek svi igraci na raspolaganju za kupovinu?

Jos jednom veliko hvala!

Što se više kupuje to je vrijedniji, da apsolutno svi.

ELS BLAUGRANES <3
14 godina
neaktivan

Ubedio si me da ove godine uzmem PES {#}

I jos jedno pitanje, da li ima dosta ljudi koji su online, da kada igram Master Ligu da ne cekam dugo na protivnika?

pozdrav i hvala!

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zoki Mpek kaže...

Ubedio si me da ove godine uzmem PES {#}

I jos jedno pitanje, da li ima dosta ljudi koji su online, da kada igram Master Ligu da ne cekam dugo na protivnika?

pozdrav i hvala!

;)

Mislim da najviše ljudi igra MLO, još i sad ljudi masivno igraju master ligu online. Odmah ti nađe, nemaš beda :)

ELS BLAUGRANES <3
16 godina

di namjeravate kupit PES?? u kojem game shopu?? ili imate neku drugu metodu putem interneta??

PES & FM <3
15 godina
soja kaže...

di namjeravate kupit PES?? u kojem game shopu?? ili imate neku drugu metodu putem interneta??

PirateBay

14 godina
neaktivan

Da li moze da se instalira igra samo sa original cd key-om, bez diska, nesto slicno kao sto fifa moze preko origina.

Posto ja dobijam original disk, ali nemam dvd rom!

Hvala unapred!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
soja kaže...

Preordo i uplatio u infomarku, igra stiže za 2 tjedna tj u petak :)

Na dan izlaska.

ELS BLAUGRANES <3
15 godina

Zna li tko gdje se može napraviti preoder digitalne verzije PES 2013

dejanceeeeeeeeee
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
soja kaže...

PirateBay

S obzirom da nemam namjeru igrat online,nego samo i iskljucivo football life-master liga,mislim da ce bit ovo iznad...

14 godina
neaktivan

ako si kupim orginal DVD ..dali moram igrat s dvd-om ili mogu bez njega ???

za pes 12 imo sam digitalnu verziju znaci kupio sam samo orginal cd-key...al problem je sto za digitalnu verziju crack  za patch izlazi malo kasnije tako da moram par dana cekad i ne mogu igrat

npr sad kad bi si kupio pes13 orginal dali bi mogo skinit pir dig verziju i cd-key sto dobijem uz orginal igru upisat u ovoj digitalnoj

ps..sad sam ga zakompliciro :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
drahic kaže...
Hexfire kaže...
soja kaže...

PirateBay

S obzirom da nemam namjeru igrat online,nego samo i iskljucivo football life-master liga,mislim da ce bit ovo iznad...

Ali to ne znaci ako kapne koja para da ga necu uzet ;) Dapace ;)

17 godina

Razmišljam o kupnji originala pa me zanima da li je PesEdit patch kompatibilan sa online igrom? ;)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
NFSTheRun2013 kaže...
ph3nom_gamer kaže...

PrintScreen sam probao i kad napravim u paint paste onda mi samo crnu sliku stavi. probam kasnije ovo...

EDIT: evo dok ne uslikam...

F8 F9 ili F10, vidi sta je po defaultu, nema printscreen efekta u fraps-u

Otvoris jednostavno fraps i kliknes na "Screenshots" i vidis koja ti je tipka za screenshot-e i kada pritisnes tu tipku u igri (koja je u mom slucaju F8), uslikat ce ti scrnshot i spremiti ga u C:\Fraps\Screenshots

http://www.speedtest.net/result/2082576031.png
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.9.2012 8:18 (Haker_x).
15 godina
neaktivan
kule kaže...

Razmišljam o kupnji originala pa me zanima da li je PesEdit patch kompatibilan sa online igrom? ;)

Kompatibilan je :)

ELS BLAUGRANES <3
17 godina
Tommy_123 kaže...
kule kaže...

Kompatibilan je :)

Predbilježio se... :)

13 godina
neaktivan
Kako mozete da kazete da je ovo fudbal,loptu kada igrac vodi kao da sutira kamen,dodavanja su posebna prica,fizika okretljivosti igraca slicno kao kod robota u filmu Ja Robot,driblinzi ravno nekom liku koji prvi put igra fudbal u zivotu.Sam izgled kod suta prilikom namestanja to i ne postoji, aposebno ako hoces da gadjas ugao,igrao sam danas celi dan demo,da vidim da li mi se na prvi pogled ucinilo ali ipak sam bio upravu,i dok sam igrao bukvalno sam se nervirao kako konami moze da unisti nekada silnu fudbalski simulaciju zbog kojeg smo propustali skole,slabo spavali da bi sto vise igrali itd.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice